Dagexcursie naar Giethoorn, windmolens Zaanse Schans en Volendam vanuit Amsterdam

Nadat je door een privé professionele chauffeur uit Amsterdam bent opgehaald in een luxe Mercedes-sedan of minibus, reis je naar Geithoorn voor een dagexcursie door de stad. Ontdek een van de mooiste dorpen van Nederland tijdens een privétour van een hele dag naar Giethoorn. Geniet van een rondvaart en bezoek het Giethoorn museum 't Olde Maat Uus. Bezoek dan de verbazingwekkende windmolens voordat je wordt teruggebracht naar Amsterdam. Routebeschrijving: - Smit Giethoorn rondvaart (2 uur) - Volendam bezoek aan Nederlandse windmolens (2 uur) - Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus (40 minuten) - Verken Giethoorn in je eigen tempo met (1 uur) vrije tijd

€ 196.88

Read on...

Wandelreizen,Dagtrips Excursies,Vervoer,Bezienswaardigh
Product
 

Privédagtrip naar Nationaal Park Plitvicemeren vanuit Ljubljana

Ontdek de schoonheid van de Plitvicemeren, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, tijdens een privédagtrip vanuit Ljubljana. Nationaal park Plitvicemeren is beschermd sinds 1979 en is een gebied van uitzonderlijke schoonheid met 16 smaragdgroene meren die met elkaar zijn verbonden door een systeem van watervallen. Deze prachtige wateren zijn omgeven door natuurlijke groene bossen en verbazingwekkende landschappen die je de adem benemen.Vanaf het ophalen van het hotel reis je door Slovenië en een deel van Kroatië. Aangekomen in Plitvice maak je een rondleiding door de groene wereld van meren en watervallen. Ervaar vervolgens wat vrije tijd om van de natuur te genieten en te ontspannen voordat je terugkeert naar Ljubljana.

€ 260.00

Read on...

Wandelreizen,Dagtrips Excursies,Natuurparken trips,Natu
Product
 

Tower of London en privé tour met een Beefeater

Ontdek de beruchte Tower of London tijdens deze boeiende tour met een exclusieve kennismaking met een van de beroemde Beefeater-bewakers van deze locatie. Het bouwwerk is zowel een paleis als een gevangenis geweest en vandaag de dag is dit monument het meest bekend als de plek waar de kroonjuwelen bewaard worden en het feit dat dit de plaats van executie is geweest van drie koninginnen van Engeland.Je persoonlijke experience start voor de hoofdingang van de Tower of London waar je kennis maakt met de vertegenwoordiger van City Wonders die je mee zal nemen op een reis door de geschiedenis van het monument. Je wordt begeleid naar binnen waar je een van de Yeoman Warders van de Tower, beter bekend als Beefeaters, gaat ontmoeten. Deze Beefeater zal speciaal aan de kleine groep waar je deel van uit maakt vertellen over de tradities van de elite-bewakers, vragen beantwoorden en je mag er ook mee op de foto.Na de rondleiding ben je vrij om langer in de Tower of London te blijven en meer te leren over de fascinerende geschiedenis. In de Tower Green kun je zien waar Hendrik VIII koning van Engeland Lady Jane Gray en twee van zijn vrouwen (Anne Boleyn en Catherine Howard) onthoofdde. Je kunt ook de beroemde White Tower - een middeleeuwse donjon - bekijken waar prinsen werden vastgehouden en vermoord door hun oom Richard III zodat hij zich de Engelse troon kon toe-eigenen.Omdat onze tour al vroeg in de ochtend begint heb je de mogelijkheid om als een van de eerste bezoekers van het Jewel House de spectaculaire kroonjuwelen die hier al 600 jaar worden bewaard te bekijken. Dit zijn de officiële regalia en gewaden die de soeverein van het Verenigd Koninkrijk gebruikt tijdens kroningsceremonies en andere belangrijke audiënties. Deze onbetaalbare collectie bevat schitterende zwaarden, ringen, kronen, bollen en scepters.

€ 62.63

Read on...

Historische trips,Attracties en monumenten,Attractions
Product
 

Wandeling met gids door ondergronds Rome

Verken een geheime, ondergrondse wereld onder de straten van Rome tijdens een 3-uur durende wandeling met gids. Ervaar de stad in de tijd van het Romeinse rijk op belangrijke locaties zoals het Pantheon, de Vicus Caprarius en het Stadion van Domitianus onder Piazza Navona.Je rondleiding begint op Piazza Navona, dat zich op de plek van het voormalige stadion van Domitianus bevindt. Je leert meer over de oorspronkelijke functie van dit plein en vervolgens daal je af naar het belangrijkste stadion van de Romeinse Republiek dat in opdracht van keizer Titus Flavius Domitianus werd gebouwd. Terug op straatniveau wandel je naar het Pantheon, de tempel voor alle goden van Rome, waar je het oorspronkelijke straatniveau van de stad kunt bekijken bij de ruïnes van de Tempel van Hadrianus. Na deze experience ga je naar de Trevifontein en de Vicus Caprarius, een archeologische vindplaats die aan het licht kwam tijdens de renovatiewerkzaamheden van de Trevi-bioscoop.Ontdek verder hoe dit gebied in de oudheid een moeras was, voordat de Aqua Virgo werd gebouwd: dit aquaduct voorziet nog steeds de fonteinen van het historische centrum van Rome, waaronder de Trevifontein, van water.Bekijk Rome vanuit een ander perspectief en ontdek de ondergrondse geheimen van de Eeuwige Stad.

€ 58.00

Read on...

Wandelreizen,Archeologische plaatsen tours,Activities,E
Product
 

Sla de wachtrij rond met de Sagrada Familia rondleiding

Tijdens deze tour zul je je verbazen over de twee adembenemende gevels en acht duizelingwekkende torens geïnspireerd op de toppen van de heilige berg Montserrat in Barcelona. Na meer dan 100 jaar onvermoeibaar werk, is de façade van de Sagrada Familia nog steeds in aanbouw en is het gemakkelijk te begrijpen waarom. Onze gids zal verhalen vertellen over Gaudí's liefdesrelatie met zijn laatste werk, hoe hij het project beschouwt als zijn persoonlijke heilige missie en de grote persoonlijke offers die hij heeft gebracht om de voltooiing ervan te verzekeren. Helaas zou hij niet leven om het af te maken. Dat was de complexiteit van het ontwerp dat Gaudí, hoewel hij het project op 31-jarige leeftijd op zich nam, slechts leefde om de voltooiing te zien van één gevel, één toren, de apsis en de crypte.De kenmerkende skip-the-line toegang van deze tour brengt ons recht langs de lange toegangslijnen en in het hart van de basiliek. Je zult het gevoel hebben alsof je in een ander universum bent gestapt. Gaudí's karakteristieke hekel aan rechte lijnen zal desoriënterend duidelijk worden als we onder rijen en rijen van boomachtige pilaren passeren. Hoewel de bouw aan de gang is en niet wordt geschat dat deze voltooid zal zijn tot 2030, kan tegenwoordig veel van de basiliek worden bezocht. De toegangsprijzen verzameld van groepen zoals de onze blijven zorgen voor voldoende financiering om de droom van Gaudí tot het einde te voltooien. De basiliek werd ingewijd en uitgeroepen tot een minder belangrijke basiliek in 2010 door paus Benedictus XVI.Of je nu de Sagrada Familia hebt bezocht of dit is je eerste keer, dit constant evoluerende meesterwerk zal je nooit teleurstellen en inspireren!

€ 62.00

Read on...

Attracties en monumenten,Attractions and guided tours,M
Product
 

Universal Studios Hollywood algemene entree

Bereid je voor op de ultmate Hollywood-film experience! Er zijn zowel 1- als 2-daagse tickets voor algemene entree verkrijgbaar.Tijdens de wereldberoemde Studio Tour ga je de echte originele sets bekijken waar Hollywood-films worden gemaakt. De grote finale, Fast & Furious - Supercharged ™, maakt de experience compleet.Voel de actie tijdens spannende rides, shows en attracties gebaseerd op de meest populaire films en series ter wereld zoals onder andere Despicable Me Minion Mayhem.Bezoek het universum van The Simpsons ™ in Springfield, waar je een "Genuine Clown-Endorsed Meal" bij Krusty Burger kunt proberen, een donut ter grootte van Homer kunt proeven bij Lard Lad en een kijkje kunt nemen in Moe's Tavern en samen met Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie op The Simpsons Ride ™ kunt stappen.Ontdek een wereld vol magie, spanning en sensatie in The Wizarding World of Harry Potter ™ en Harry Potter and the Forbidden Journey ™ en bekijk de betoverende personages van dichtbij!En tot slot: zet je schrap voor het nieuwe sensationele avontuur: Jurassic World - The Ride ™, gebaseerd op de welbekende filmfranchise.Universal Studios Hollywood biedt eindeloos entertainment voor het hele gezin: van de historische studio's tot attracties vol actie, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke experience voor iedereen!

€ 106.45

Read on...

Themaparken,Tickets and Events
Product
 

Auschwitz Birkenau museumtour vanuit Krakau met vervoer per bus

Bezoek Auschwitz, voorheen het grootste Duitse concentratiekamp, gelegen aan de rand van de Poolse stad Oswiecim (Auschwitz). Dankzij een documentaire over het kamp en een rondleiding met een Engelssprekende gids, leer je over de tragedies van de Tweede Wereldoorlog en de vele verloren levens. Het museum werd opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO

€ 42.00

Read on...

Historische trips,Attracties en monumenten,Attractions
Product
 

Zelfstandige tour met audiogids in het Pantheon in Rome

Bezoek de basiliek van 'Santa Maria ad Martyres', beter bekend als het 'Pantheon', en bewonder de schoonheid van deze oude Romeinse structuur. Ontrafel met behulp van een audiogids die beschikbaar is in verschillende talen de geschiedenis en mysteries van dit monument, het enige oude Romeinse gebouw dat vandaag de dag bijna volledig intact is gebleven.Oorspronkelijk was het Pantheon een tempel gewijd aan alle romeinse goden, maar later werd het omgebouwd tot een christelijke basiliek. Het gebouw werd aanvankelijk in opdracht van Marco Agrippa door keizer Hadrianus tussen 120 en 124 na Christus gebouwd, nadat de structuur door brand was beschadigd. Vergeet niet voordat je je audiotour afrondt naar boven te kijken en de oculus - een ronde opening in de koepel die het hele gebouw verlicht - te bewonderen.

€ 7.00

Read on...

Attracties en monumenten,Attractions and guided tours,M
Product
 

Hammam Al Ándalus in Granada Arabisch badhuis

- MIMMA15 Hammam met 15 minuten durende massage.Dompel je onder in de warme en koude baden en ervaar de traditionele Andalusische Hammam. Het stoombad maakt je dagje Hammam helemaal compleet en je mag er tijdens de sessie zo vaak gebruik van maken als je wilt. Neem ook een ontspannen duik in het zwembad en kom even bij in de relaxruimte. Tijdens de sessie krijg je een ontspannende massage van 15 minuten met essentiële oliën naar keuze die je huid hydrateren en een zorgen voor een extra aangename ervaring. De oliën worden langzaam ingemasseerd met stevige, progressieve druk op rug en/of benen waardoor je helemaal tot rust komt. - MIMMA30 Hammam met 30 minuten durende massage.Dompel je onder in de warme en koude baden en ervaar de traditionele Andalusische Hammam. Het stoombad maakt je dagje Hammam helemaal compleet en je mag er tijdens de sessie zo vaak gebruik van maken als je wilt. Neem ook een ontspannen duik in het zwembad en kom even bij in de relaxruimte. Tijdens de sessie krijg je een ontspannende massage van 30 minuten met essentiële oliën naar keuze die je huid hydrateren en een zorgen voor een extra aangename ervaring. De oliën worden langzaam ingemasseerd met stevige, progressieve druk op rug en/of benen waardoor je helemaal tot rust komt. - MIDRA30 Deze optie combineert een traditionele huidreiniging met een ontspannende massage van 15 minuten. Bij het reinigen van de huid zeept de masseur je lichaam in en scrubt vervolgens met de traditionele Arabische handschoen (Kessa handschoen) je huid met rode druif zeep om de dode huidcellen te verwijderen en de bloedsomloop te stimuleren. Hierna volgt een ontspannende massage waarbij essentiële oliën naar keuze worden gebruikt die de huid ontspannen en hydrateren.

€ 52.00

Read on...

Wellness, Fitness Spa,Activities,Indoor Activities,Acti
Product
 

Kunsthistorisches Museum Wenen hoogtepunt tour

Het wereldberoemde Kunsthistorisches Museum in Wenen is een architectonisch wonder en een must voor elke kunstliefhebber die Wenen bezoekt. Het museum is ontwikkeld vanuit de kunstcollecties van het Huis van Habsburg en herbergt een unieke collectie van enkele van 's werelds beroemdste schilders van Raphael en Rembrandt tot Vermeer en Rubens en, natuurlijk, Peter Breughel de Oude.Sla de wachtrij over en doe mee aan een rondleiding door twee van de belangrijkste tentoonstellingen van het museum. Van Peter Breughel's “Toren van Babel” tot Vermeer's “De kunst van het schilderen”, u zult in de Picture Gallery van het museum kennis maken met de oude meesters. Je zult ook enkele van de zeldzaamste en vreemdste items van het museum zien in de Kunstkammer-tentoonstelling, zoals de gouden "Saliera" van Celini en de "Madonna van Krumau".Na de rondleiding ben je vrij om in het museum te verblijven om de resterende exposities te verkennen, waaronder die over oude Griekse, Romeinse en Egyptische kunst.De hoogtepunten van de tour (als het kunstwerk niet is uitgeleend of wordt gerestaureerd, enz.): - Ruben's veronderstelling - Caravaggio's bekroning met de doornen - Breughel's toren van Babel - Vermeer's The Art of Painting - Albrecht Durer's Avarice - Raphael's Madonna of the Meadow - Rembrandts zelfportret

€ 89.00

Read on...

Musea,Historische trips,Must sees,Attractions and guide
Product
 

Dagtrip naar Wenen met het Schoenbrunn paleis vanuit Ljubljana

Ontdek de rijke geschiedenis, muziek, kunst en architectuur van Wenen tijdens een privétour van een hele dag met vervoer Ljubljana. Na een rit van 4 uur naar de hoofdstad van Oostenrijk rijdt u langs de beroemde Weense ring. Geniet van een rondleiding door de wijk Innere Stadt om het parlement, het stadhuis, paleis Urania, Graben Street en de Stephansdom te zien. Ervaar vrije tijd om zelf het stadscentrum verder te verkennen, proef de beroemde Sacher-cake of ga shappen. In de middag bezoekt u het prachtige Schönbrunn-paleis, de thuisbasis van de Habsburgse monarchie.

€ 238.00

Read on...

Wandelreizen,Kasteeltrips,Dagtrips Excursies,Stedentrip
Product
 

San Diego Zoo Safari Park Dagkaartkaartjes

Bekijk exotische wilde dieren die vrij rondlopen in het safaripark in San Diego Zoo. Je ontvangt een pas om deze openluchtdierentuin een hele dag te verkennen. In tegenstelling tot andere dierentuinen is dit verbazingwekkende safari-avontuur de thuisbasis van duizenden dieren uit Afrika en Azië, sommige samen op de uitgestrekte open vlaktes van Californië.Je pas geeft je toegang tot reguliere shows en de Africa Tram, een felgekleurd voertuig dat je rond enkele van de veldtentoonstellingen brengt. Van kleine meerkatten tot enorme olifanten, het landschap bevat meer dan 2600 verschillende diersoorten, waardoor je de hele dag veel te zien krijgt.

€ 49.39

Read on...

Dierentuinen aquaria,Tickets and Events,Zoos Aquarium,T
Product
 

Wijn en kaas proeven

Is er een charmante wijnbar die het verschil maakt: kaas wordt net zo goed als wijn beschouwd. Je zult een heerlijke middag doorbrengen in een ontspannen sfeer met onze twee wijn- en kaasexperts! Onze experts zullen u leren hoe u uw smaakpapillen kunt ontwikkelen totdat u de combinatie vindt die bij u past. U zult weten hoe u wijn kunt afstemmen op uw behoeften of humeur! Je leert over namen van druivensoorten, technieken door de wijnbouwfasen en de beste wijn- en kaasassociaties.Of je nu een beginner of een kenner bent, deze cursus stelt je in staat om je nieuwsgierigheid te bevredigen terwijl je plezier hebt! U bent dan klaar om indruk te maken op familie en vrienden!

€ 44.00

Read on...

Wijn bierproeverijen,Wine Dine tours,Excursions Day tri
Product
 

Cordoba monumenten ontspannende tour

Wandeltour met een lokale gekwalificeerde gids van de Joodse wijk (straten en pleinen), synagoge (binnen) en moskee-kathedraal (binnen).

€ 30.00

Read on...

Historische trips,Excursions Day trips,Sightseeing Trad
Product
 

Rome Rondleiding ondergrondse catacomben en crypte

Rome is een stad waar al duizenden jaren wordt gebouwd en herbouwd. Onze ondergrondse catacomben en crypte rondleiding is zo samengesteld dat je diep in de verschillende lagen van de Romeinse geschiedenis terecht komt en zo het boeiende verhaal van de stad door de eeuwen heen zult ontdekken. We doen dit op de meest aangrijpende manier mogelijk: we nemen je mee naar de ondergrondse begraafplaatsen en tempels waarin ooit de lichamen van de doden werden gebracht en met hen de meest mysterieuze cultus waren gehuisvest. Een sensationele belevenis voor zowel volwassenen als kinderen.De rondleiding begint in een van de meest interessante catacomben van de stad, een onderaards gangenstelsel dat bestaat uit kilometers griezelige tunnels en de oudste verzameling botten ter wereld. Je professionele gids is speciaal geselecteerd op kennis van de catacomben, e idelale persoon om de kleine groep (maximaal 18 personen) te begeleiden. Al lopend door de historische tunnelskun je luisteren naar verhalen over het oude christendom. Aansluitend ga je een van de meest unieke bezienswaardigheden in Rome bezoeken die je de rillingen over je rug laten lopen: de kapucijnen crypte. Het is een begraafplaats die versierd is (inderdaad, versierd) met de botten en schedels van ongeveer 4.000 kapucijnen-broeders. Een adembenemende weergave van leven en dood; want hoewel het enkel macaber overkomt, zul je leren waarom de monniken het geheel juist als levensbevestigend beschouwen.Voor onze laatste stop van de dag rijden we over de Via Appia en stappen we uit voor een korte wandeling om het graf van Cecilia Metella te bezichtigen.Op de Via Appia vertelt je gids je meer over de historische betekenis van deze fascinerende omgeving. Om de dag in stijl af te sluiten, bezoeken we een van de meest spectaculaire locaties in heel Rome - de Romeinse aquaducten. Je krijgt voldoende tijd om dit bijzondere monument uitgebreid te bezichtigen en te doorgronden.Wij zorgen voor comfortabel vervoer met airconditioning en een kleine groepsgrootte van maximaal 18 personen of minder dus jij hoeft alleen maar te zorgen dat je er klaar voor bent om de spanning van deze rondleiding door dit stukje huiveringwekkende geschiedenis van Rome aan te kunnen. Onze professionele gidsen zijn speciaal geselecteerd voor deze rondleiding op basis van zowel parate kennis als liefde voor de geschiedenis. De perfecte begeleiders voor onze meest mysterieuze rondleiding!

€ 65.00

Read on...

Historische trips,Archeologische plaatsen tours,Attract
Product
 

Geheime Londense taxi tour

Er wacht een heel geheim Londen op je om ontdekt en genoten te worden. Tijdens deze 3-uur durende rondleiding kunt u de verborgen binnenplaatsen, nauwe steegjes, vakwerkhuizen, vergeten statuten en verborgen tuinen ontdekken en ontdekken, allemaal weggestopt in de stad. De geheime bezienswaardigheden zijn Romeinse overblijfselen en een Romeinse toren in het hart van de stad, vakwerkhuizen die de Grote Brand van Londen 1666 hebben overleefd, nauwe steegjes en steegjes die Charles Dickens zou hebben gekend, verborgen binnenplaatsen en geheime tuinen, 17e eeuws tavernes, oude parochiekerken en het enige statuut van koning Hendrik VIII in heel Londen.Met een beetje fantasie kunnen deze verborgen geplaveide straatjes en geheime steegjes je eeuwen terugvoeren naar het verleden, waarbij de geesten van oude Londenaren hun dagelijkse bezigheden gewoon doormaken. Geniet van een kant van Londen die miljoenen bezoekers nooit te zien krijgen.Opmerking - om een aantal van de plaatsen waar we je willen laten zien volledig te waarderen, zal dit een beetje meer lopen inhouden dan de gemiddelde privétour in Londen.

€ 256.29

Read on...

Stedentrips,Attractions and guided tours,Monuments,Attr
Product
 

Montserrat rondleiding vanuit Barcelona met wijn en tandradtrein

Je tour vertrekt vanuit het centrum van Barcelona, van waaruit je naar het dorp Monistrol de Montserrat gaat. Vanuit Monistrol neemt u de "Cremallera de Montserrat", een tandradtrein met prachtig uitzicht op het landschap en de bergen.Eenmaal in het klooster geeft uw gids veel informatie over de locatie tijdens het begeleide bezoek - geschiedenis, legendes en het belang van deze site in de ontwikkeling van Catalonië. Nadat je door het klooster hebt gelopen en een aantal uitkijkpunten hebt bezocht, ga je terug naar de bus.Het is nu tijd voor eten en wijn! Slechts een klein eindje rijden wacht op Oller del Mas Cellar. Voordat we het wijnhuis bezoeken, zullen we stoppen bij restaurant Oller del Mas voor een fantastische meergangen lokale maaltijd vergezeld van een regionale wijn. De zelfgemaakte, lokale keuken zorgt voor een gastronomisch avontuur dat elke persoonlijke smaak inhoudt. Houd er rekening mee dat we rekening kunnen houden met eventuele dieetbeperkingen. Gelegen in een 10e-eeuws kasteel aan de voet van Montserrat, is dit biologische, door een familie gerunde wijnhuis zeker uniek in zijn soort. Na de lunch leidt uw lokale gids een geleid bezoek aan de wijngaarden, de oude familiekelder en bepaalde privégedeeltes van het kasteel. Om deze perfecte dag te eindigen, proef je drie biologische wijnen van het kasteel.

€ 99.95

Read on...

Dagtrips Excursies,Wine Dine tours,Excursions Day trips
Product
 

Literaire privéwandeltocht

Breng de grote schrijvers tot leven die Parijs naar huis hebben geroepen met deze privétour van 2 uur!Als een van de intellectuele hoofdsteden van de wereld trekt Parijs al eeuwenlang schrijvers en kunstenaars van over de hele wereld. Van de Amerikaanse Ernest Hemingway tot de Ier James Joyce, van de wijken Montparnasse tot Saint-Germain, treed in de voetsporen van literaire reuzen terwijl we hun favoriete plekken in Parijs ontdekken!

€ 313.00

Read on...

Historische trips,Attracties en monumenten,Attractions
Product
 

Ultieme Hoover Dam VIP tour met lunch

Geniet van een grondige rondleiding door de beroemde Hoover Dam. Uw gids aan boord zal uw reis tijdens de hele rit vullen met komisch en informatief entertainment.Je ervaart een volledig begeleide "Walk on Top" 45 minuten durende excursie over de top van de Hoover Dam. Tijdens deze wandeling leer je over het beton, de high-scalers, kunstwerken, elektriciteit, overlaatpoorten, opnametorens, outlet-works, aardbevingen, geruchten en meer. De tour omvat ook de interne rondleiding van de generators (indien beschikbaar - de overheid sluit dit gedeelte periodiek). Vergeet je camera niet! Je hebt de perfecte fotomoment om de ongelooflijke panoramische scène vast te leggen vanaf de Boverbrug van Hoover Dam.Op je reis naar huis, zal je chauffeur stoppen voor een warme op bestelling gemaakte lunch na een avontuurlijke dag van het verkennen van de Hoover Dam. Je zou tegen 15.00 uur terug moeten zijn in je hotel in Las Vegas, net op tijd voor een dutje, een diner en een show!

€ 81.51

Read on...

Busreizen,Natuurparken trips,Activities,City Activities
Product
 

Privétour van een hele dag naar Versailles vanuit Parijs

Tijdens deze privédagtrip vanuit Parijs ontdekt u de pracht van Versailles in het gezelschap van uw gids die u rechtstreeks bij uw hotel in Parijs ophaalt.U zult versteld staan van het weelderige "Château de Versailles", een van de mooiste wapenfeiten van de Franse kunst in de 17e eeuw. Je gaat het paleis binnen en ontdekt de spectaculaire architectuur en de prachtige kamers zoals de appartementen van de koning en de koningin, de talrijke salons met hun verhalen en het adembenemende ontwerp van de Spiegelzaal om bezoekers te imponeren met zijn driehonderd zevenenvijftig spiegels, marmeren en bronzen decoraties en vergulde bronzen sculpturen.Na een bezoek aan het interieur van het paleis, gaat het bezoek verder naar de tuinen van Versailles, gecreëerd door André Le Nôtre op verzoek van Louis XIV. De aanleg van de tuinen vereiste een gigantisch werk van ongeveer veertig jaar! Elke zomer biedt Versailles fantastisch amusement in de tuinen om bezoekers de ervaring te laten ervaren van de pracht van de vieringen in de tuin ten tijde van Lodewijk XIV. Je gids biedt je een bezoek aan de muzikale tuinen (dinsdag van juni tot oktober) en de show met muzikale fonteinen (zaterdag en zondag van april tot oktober). Nadat je versteld bent geweest van deze fantastische plek, heb je een gastronomische pauze (op eigen kosten) waar je maar wilt in Versailles.Daarna zult u genieten van de middag om de Grand Trianon te ontdekken, omgeven door formele tuinen waarvan de talloze bloemen en bosjes bijdragen aan een ontspannen sfeer. Daarna bezoekt u de Petit Trianon, waar u wordt ondergedompeld in het dagelijkse leven van Marie-Antoinette, in een klein dorp "zoals op het platteland" met huizen gemaakt voor eenvoudig amusement zoals de biljartkamer of voor een echte landbouwfunctie zoals de zuivelfabrieken of de boerderij.

€ 1380.00

Read on...

Wandelreizen,Kasteeltrips,Tuinen Parken,Activities,Excu
Product