Personal transporter Grand City avondtour door Rome

Zodra het donker wordt, verandert de atmosfeer van Rome volledig. Het bezoeken van het verlichte Pantheon, Colosseum of de prachtige Trevifontein is een geweldige ervaring. Bovendien zijn er 's avonds bijna geen mensen op straat. Dankzij Segway kun je in principe heel Rome zien, veel meer dan wanneer je overdag door de stad loopt!Naast de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome, zoals het Colosseum, het Vaticaan, de Trevifontein en de Spaanse Trappen, ga je alle verborgen pareltjes verkennen die veel toeristen nooit te zien zullen krijgen, zoals de Schilpaddenfontein of het indrukwekkende Palazzo Farnese.Je lokale Romeinse gids zal je nuttige tips geven om te ontdekken waar het in Rome echt om draait: je komt te weten waar je de beste koffie, het lekkerste ijs of pizza in de stad kunt vinden, of waar je van een drankje kunt genieten en leuke mensen kunt ontmoeten.Breng een avond door op je segway, ontdek Rome en bespaar veel tijd!

€ 70.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Privérondleiding door het Berlijn van het Derde Rijk en de Tweede Wereldoorlog

Duik samen met een historicus in de geschiedenis van Berlijn als de hoofdstad van nazi-Duitsland tijdens het Derde Rijk. Traceer de ontwikkelingen van dit beruchte verleden en de effecten ervan op het vooruitstrevende en kosmopolitische moderne Berlijn van vandaag.De rondleiding begint bij de Brandenburger Tor voor een ontdekkingstocht over de belangrijkste boulevard tijdens het Derde Rijk. Van daaruit ga je naar het controversiële Monument van Peter Eisenman - het monument voor de vermoorde Europese Joden - waar je meer te weten komt over de tragische gebeurtenissen van de Holocaust. Vervolgens wandel je door het voormalige regeringskwartier: je krijgt de tijd om gedenktekens en belangrijke locaties uit de nazi-periode te bezoeken en de architectuur van gebouwen die nog over zijn te bekijken. Stops omvatten de voormalige locatie van Hitler's Kanselarij, de (nu bebouwde) locatie van de Führerbunker, het voormalige Reichsministerie van Luchtvaart (Luftwaffe) en sites van andere kantoren die rechtstreeks hebben bijgedragen aan de oorlog.Je sluit je experience af bij de tentoonstelling "Topography of Terror", die zich op de plek van het voormalige hoofdkwartier van de Gestapo en SS bevindt.

€ 185.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Kremlin tour door Moskou met audiogids

Is het mogelijk om in Moskou te zijn en de belangrijkste attractie niet te bezoeken? Natuurlijk niet! Meld u aan voor een excursie naar het Kremlin en mis de kans niet om alle belangrijke en interessante dingen over Moskou te ontdekken.Tijdens uw tour door het Kremlin van Moskou bezoekt u de belangrijkste kerk van de Russisch-orthodoxe kerk - de kathedraal van de veronderstelling. Daarin vonden alle belangrijke ceremonies plaats en werden meer dan eens beslissende beslissingen genomen in de geschiedenis van de Russische staat. Hier werden keizers gekroond en gekroond, metropolitanen en patriarchen werden gekozen.Luister naar een fascinerend verhaal over de meesterwerken van gieterijkunst - Tsar Cannon en Tsar Bell, je zult ontdekken waarom het monster Russische wapens nooit vuurde en de prachtige bel lange tijd in een aarden put lag.Maak een wandeling door het pittoreske Kremlin-plein en onthul zijn geheimen.Voordat je het Kremlin bezoekt met de audiogids, maak je een wandeltocht over het Rode Plein en de Alexandertuin met een Russisch sprekende gids.

€ 24.86

Read on...

Activiteiten
Product
 

Ghost Tour door Praag vol legendes en mysteries over de oude stad

Laat de drukte in het historisch centrum van Praag even voor wat het is en ga mee op een rondleiding langs de meest griezelige plekjes van de stad. De gids neemt je mee naar een mysterieuze wijk waar vroeger de armen woonden. De wijk wordt meestal overgeslagen door andere tours terwijl het juist een wijk met een erg boeiende geschiedenis is en de perfecte locatie om te luisteren naar verhalen over spoken, geesten, de pest en fascinerende mysteries.Deze tour laat je kennis maken met de legendes over arme zielen die door donkere verlaten straten van de oude binnenstad van Praag dwalen. Door middel van onderhoudende verhalen brengt je gids de legendes en mysteries voor je ogen tot leven. Overigens, alle verhalen zijn gebaseerd op waargebeurde feiten - er is niets verzonnen speciaal voor de rondleiding en er zullen ook zeker geen verklede acteurs uit donkere hoekjes voor je neus springen!Of je nu wel of niet in geesten of spoken geloofd, dit is ongetwijfeld een boeiende en fascinerende rondleiding om niet snel te vergeten. De tour is speciaal ontworpen voor iedereen die een andere kant van Praag wil ontdekken.

€ 16.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Zelfgeleide tour door Gdansk door Audiogids Gdansk

Audiogids Gdansk is een buitengewone manier om Gdańsk te zien. Verken de stad in je eigen tempo, zonder een zware gids in je hand. Sluit gewoon uw koptelefoon aan en ga op pad! U kunt kiezen uit 40 tracks, 20 locaties en 4 talen.De gids beperkt u niet tot een vooraf ingestelde route. Nadat u hebt geselecteerd wat er op uw persoonlijke lijst moet staan, kunt u zelf de route kiezen. Onder uw gidsen vindt u keizer Napoleon, de grote astronoom Johannes Hevelius en zelfs de koning der zeeën Neptunus zelf. Audiogids Gdansk is een betaalbare manier om de stad te verkennen.Wanneer u uw audiogids bij het bezoekerscentrum ophaalt, krijgt u er een gratis kaart bij. Mix gemak met plezier en maak een wandeling door Gdansk.

€ 4.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Downtown en 9 11 Memorial tour met voetstuk toegang tot het Vrijheidsbeeld

Wandel door 400 jaar geschiedenis van New York City op deze informatieve en leuke 2 uur durende begeleide wandeling. Begin met het verkennen van de vroege Nederlandse wortels van de stad, bezoek Bowling Green en het beroemde standbeeld Charging Bull en stop dan in de historische Fraunces Tavern waar George Washington afscheid neemt van zijn troepen. Wandel rond in het Financial District en bezoek de Trinity Church en het graf van Alexander Hamilton. Breng wat tijd door op het 9/11 Memorial en het nieuwe One World Trade Center. Je gids zal je afzetten bij Battery Park, waar je kunt genieten van een zelf begeleid gedeelte van de tour. Stap aan boord van de veerboot naar het Vrijheidsbeeld en krijg een ongelooflijk uitzicht op de skyline van Manhattan op het voetstuk van het standbeeld. Bezoek Ellis Island en kom meer te weten over meer dan 12 miljoen immigranten die tijdens de piekjaren van Ellis naar Amerika kwamen.

€ 47.89

Read on...

Activiteiten
Product
 

Privé tour door Albaicín en Sacromonte

Tegenover de Sabika-heuvel vindt u de wijk Albaicín, de meer oude wijk van Granada en, zeker, de mooiste die ooit het Alhambra bewaakt en biedt aan iedereen die door zijn smalle en labyrintische straten durft te lopen.Verken de islamitische wijk is om jezelf te introduceren in de geschiedenis, de essentie en de ziel van Granada en haar mensen. Deze privé-tour biedt u een prachtig uitzicht op het Alhambra, geplaveide straatjes en een inzicht in hoe dit kwartaal en zijn woningen in de 14e en 15e eeuw waren.Ongetwijfeld is de Albaicín de wijk die zijn Moorse, middeleeuwse charmante huizen genaamd "Carmen" perfect heeft bewaard.Sacromonte is een pittoresk district in het oosten van de stad en grenst aan andere wijken zoals Albaizín, San Pedro, Realejo-San Matías, El Fargue en Haza Grande. Het ligt op de heuvel en de vallei van Valparaíso, tegenover het Alhambra.

€ 180.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Privétour Park Guell en Sagrada Familia met ophalen van het hotel

Neem deel aan een uitgebreide privérondleiding door de belangrijkste hoogtepunten van Barcelona, met skip-the-line toegang tot Gaudi's wereldberoemde meesterwerken: La Sagrada Familia en Park Güell. Ontdek de oude binnenstad van Barcelona, het oude Romeinse deel van de stad, de indrukwekkende berg Montjuïc en nog veel meer! Proef de mediterrane levensstijl en geniet van de kustlijn van Barcelona door de oude visserswijk van de stad en het moderne strand Platja La Barceloneta. Bewonder adembenemende panoramische uitzichten over de stad en maak een tocht door het Olympisch dorp uit 1992 op de berg Montjüic Geniet van een privé-begeleide service in het gezelschap van een professionele lokale gids. Om uw comfort te garanderen, is de ophaal- en wegbrengservice van uw hotel inbegrepen.

€ 125.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Begeleid bezoek aan Cuenca met toegang tot de kathedraal en de hangende huizen

Deze tour begint bij het uitkijkpunt van het kasteel met een fantastisch panoramisch uitzicht over de stad Cuenca aan de sikkel van de Huécar-rivier. Je ontdekt de meest prominente plekken van de middeleeuwse wijk Cuenca en je bezoekt ook de kathedraal van Cuenca en de lichtbeuk. Ten slotte heb je ook de kans om toegang te krijgen tot het Spaanse museum voor abstracte kunst. Je zult eerst het panoramische uitzicht over de stad bewonderen vanuit het hoogste deel van de stad, Mirador Barrio del Castillo. Je passeert het Historisch Archief en komt dan aan op Plaza Mayor. De volgende stop zijn de populaire en zwaartekracht tartende hangende huizen en de Saint Paul-brug. Daarna bezoek je de kathedraal Nuestra Señora de Gracia, het eerste gotische monument dat in Spanje is gebouwd in opdracht van Alfonso VIII. De bezichtiging van de kathedraal wordt aangevuld door het opvallende uitzicht vanaf de lichtbeuk. Ten slotte vindt u in de karakteristieke hangende huizen een van de belangrijkste kunsttentoonstellingen uit het midden van de 20e eeuw: het museum voor abstracte kunst.

€ 18.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Highlights van Rome wandelrondleiding

Ontdek de Eeuwige stad en leer alles over de glorieuze geschiedenis en cultuur van Rome tijdens deze rondleiding: je professionele Engelssprekende gids vertelt je verhalen over alle locaties die je tijdens de wandeling gaat bezichtigen terwijl je geniet van de bijzondere sfeer in de stad. In een groep van maximaal 25 personen wordt je begeleid door bekende straten en verscholen steegjes naar monumenten, bijzondere bouwwerken en attracties waarover je allerlei feiten en weetjes te horen krijgt. . De route komt onder andere langs het Piazza di Spagna, het Pantheon, het Largo Argentina, de Campidoglio, het Piazza Venezia, de Trevifontein en nog veel meer.

€ 59.90

Read on...

Activiteiten
Product
 

Het beste van Gaudí privérondleiding door hartje Barcelona

Tijdens deze drie uur durende wandeling door hartje Barcelona, maak je kennis met de fantastische architectuur van Barcelona's meest belangrijke architect Antoni Gaudí. Naast een bezoek aan enkele van Gaudí's belangrijkste werken, zal deze wandeltocht door Barcelona in grote lijnen kijken naar hoe de stad zich eind 19de en begin 20ste eeuw uitbreidde en een thuisbasis werd voor de modernistische beweging en voor geniale figuren zoals Joan Miró en Pablo Picasso. Je neemt een kijkje in de geschiedenis van Barcelona en ziet hoe de stad in de loop der tijd gegroeid is. Je leert meer over de moderne stadsuitbreiding die in 1859 plaatsvond onder leiding van stedenbouwkundige Ildefonso Cerd, net zoals Baron von Haussmann enkele jaren later.hetzelfde voor Paris heeft gedaan. Met deze architectonische context als achtergrond, zullen we ons een weg door het hart van de stad banen waarbij je twee van de meesterwerken van Gaudi zult zien: Casa Batlló op de Manzana de la Discordia en Casa Milà (in de volksmond bekend als La Pedrera). Tijdens de rondleiding zullen we ook kijken naar het werk van een aantal volgelingen (en rivalen) van Gaudí. Denk aan bouwwerken van onder andere Josep Puig i Cadafalch. Hoewel slechts enkele van deze kunstenaars ook buiten Barcelona bekend zijn, had hun werk een belangrijke invloed op Gaudí's ontwerpen. Je zult vervolgens samen met je groep de metro nemen om zo de eindbestemming van deze rondleiding te bereiken. Zo maak je meteen kennis met het betrouwbare en comfortabele ondergrondse wegennet van de stad. De laatste halte is Gaudí's onvoltooide meesterwerk en mede het belangrijkste monument van Barcelona: La Sagrada Famila. Een must-see voor elke bezoeker van Barcelona. Tijdens deze stadswandeling maak je een reis door de geschiedenis en door de esthetische ontwikkeling van Barcelona waarbij je ziet hoe Gaudí's bouwwerken de strijd tegen het moderne raster aangaan. Je krijgt inzicht hoe hij op een fantastische, dat grenst aan het absurde, manier probeerde de rechte lijnen te neutraliseren Je leert zijn werk in een nieuw licht te zien en binnen de geschiedenis van deze prachtige stad te plaatsen.

€ 240.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Exclusieve rondleiding met gids door Milaan met La Scala, het Piazza del Duomo en de Galleria

Neem deel aan een exclusieve rondleiding door hartje Milaan inclusief een bezoek aan het Teatro alla Scala en het Museum, de Galleria Vittorio Emanuele II en het Piazza del Duomo.Het theater La Scala werd gebouwd in 1776 op de overblijfselen van het oude adellijke theater en is sinds begin 1800 de thuisbasis van de Italiaanse opera dankzij de beroemde opera´s van Gioacchino Rossini.Het museum van het Teatro alla Scala stelt een uitgebreide collectie kostuums, portretten, schetsen en muziekinstrumenten tentoon. Ook vind je er de kostbare collectie Sambon-keramiek en kun je er portretten van grote namen die de in dit theater op de planken hebben gestaan, zoals Arturo Toscanini, Giacomo Puccini en Giuseppe Verdi bezichtigen.Na het bezoek aan het operagebouw maak je een mooie wandeling door de indrukwekkende Galleria Vittorio Emanuele II. De Galleria werd gebouwd in de tweede helft van de negentiende eeuw en is een van de oudste shopping malls ter wereld.Na het bezoek aan Galleria Vittorio Emanuele II gaat de rondleiding direct verder naar het Piazza del Duomo met het standbeeld van koning Vittorio Emanuele, het Palazzo Reale, het Palazzo dell'Arengario en jazeker: De Duomo van Milaan, de wereldberoemde gotische kathedraal. De rondleiding sluit af op de Mercato del Duomo waar onze gids je naar binnen begeleidt en je vervolgens vrij bent om de markthal van zo´n 500 vierkante meter op eigen gelegenheid te verkennen. In deze overdekte markthal in hartje Milaan staat je een overdaad aan geuren en smaken van lokale producten te wachten. Let op: als je onze voucher laat zien krijg je 10% korting op alle producten die er te koop zijn in de Mercato del Duomo!

€ 180.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Ramblas en de Gotische Kwartier privéwandeltocht

De tour start op Las Ramblas , de beroemdste boulevard van Barcelona, recht tegenover het operagebouw van Liceu - drie keer verwoest en nog steeds permanent.Een wandeling over de belangrijkste voetgangersstraat van Barcelona, de Ramblas, is een vrije val in sensorische overbelasting.De Ramblas, wat in het Arabisch "stroom" betekent, is een eindeloze stroom van mensen en actie. Op de levendige markt van La Boquería , winkelen de inwoners 's ochtends voor de beste en meest verse selectie van vlees, fruit en groenten. Ze zeggen dat als je het niet kunt vinden in de Boquería ... het niet de moeite waard is om te eten!Ten oosten van de Ramblas ligt de gotische wijk van Barcelona, de Barri Gòtic , die zich uitstrekt rond de kolossale kathedraal . De smalle straatjes rondom de kathedraal zijn een verwarde maar uitnodigende grabbelton met onontdekte Art Nouveau-winkels, buurtvlooien (donderdags), muffe rommelwinkeltjes, stijlvolle antiekwinkels en muzikanten die de volksliederen van Catalunya tokkelen (de onafhankelijke Noordoost-regio) Spanje, waarvan Barcelona de hoofdstad is). Kijk omhoog naar de smeedijzeren balkons, waarvan de balken hun binnenlandse oerwouden nauwelijks bevatten.Een creatieve geest maakt deel uit van de eb en vloed van het dagelijks leven in Barcelona. De moderne kunstenaar Joan Miró woonde in de Barri Gòtic. Zijn ontwerpen zijn overal in de stad te vinden, van muurschilderingen tot mobiele telefoons tot het La Caixa-banklogo. Als je geniet van zijn kinderlijke stijl, rijd je met de kabelbaan naar het Parc de Montjuïc en kijk je in de Fundació Joan Miró, een uitstalraam van zijn kunst.De Barri Gòtic was ook de thuisbasis van een tiener Pablo Picasso . Het was in Barcelona, in de jaren 1890, dat Picasso de artistieke visie greep die hem naar Parijs en roem bracht. Het Picasso Museum , in de wijk La Ribera , is verreweg de beste verzameling van het werk van de kunstenaar in Spanje. Als je de jeugdige, realistische kunst van Picasso ziet, kun je het genie van zijn latere, meer abstracte kunst beter waarderen.Voor een verfrissende pauze van de dichte oude stad, rijdt u noordwaarts naar de moderne wijk Eixample , met zijn brede trottoirs, sierlijke schaduwbomen, chique winkels en art-nouveau- franjes. Barcelona brak uit zijn middeleeuwse muren door de jaren 1850, en dus werd een nieuwe stad - de Eixample of Expansion genoemd - in een rasterpatroon aangelegd. De oorspronkelijke visie was een egalitaire: elk district met 20 blokjes moest een eigen ziekenhuis en een groot park, markten, scholen en kinderdagverblijven hebben.Maar in de loop van de tijd werd de Eixample een etalage voor rijke inwoners en hun Catalaanse architecten, die de bloeiende Art Nouveau-stijl in modernisme veranderden , hun eigen merk van decoratief ontwerp. Gebouwen bloeien met karakteristieke kleurrijke, groene en vloeiende vormen in deuropeningen, ingangen, gevels en

€ 230.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Privé avondtour in Rome inclusief diner

Rome is een van de mooiste steden ter wereld. 's Avonds komt deze schoonheid nog beter tot zijn recht wanneer de het grote publiek de stad heeft verlaten. Grijp de kans om de populairste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken terwijl 's avonds alles prachtig verlicht is. Je hebt geen last van de enorme menigte bezoekers die er overdag rondloopt. In de koelte en stilte van de avond zul je ontdekken dat de gebouwen en straten van de stad in het donker een geheel andere uitstraling krijgen.Je wordt door onze Engelssprekende chauffeur/gids bij je accommodatie opgehaald, waarna je naar de top van de Gianicolo wordt gebracht. Daar zul je je ogen uitkijken met het prachtige uitzicht op de Eeuwige Stad. Vervolgens rijd je door de fascinerende, historische wijk Trastevere en het oude stadscentrum: Je ziet de monumenten van Rome en je hoort de verhalen achter bekende bezienswaardigheden zoals de Trevifontein, de Spaanse Trappen, het Pantheon en Piazza Navona. Je privéchauffeur/gids leidt je door de mooiste gedeeltes van de stad en zal je alles uitleggen wat je moet weten. Een onvergetelijk bezoek!Na de tour kun je genieten van authentieke Romaanse gerechten in één van onze favoriete restaurants met een proeverij van 2 verschillende premium wijnen!

€ 360.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Combinatietour door Barcelona met Sagrada Familia en Park Güell

Ontdek Barcelona en zijn geschiedenis met deze combo-tour. Je krijgt de kans om de belangrijkste monumenten in slechts één dag te bezoeken.Start de wandeltocht door de Gotische wijk en betreed de prachtige kathedraal van Barcelona. Stap aan boord van een bus met airconditioning voor een panoramische tour door de stad. Bezoek het kasteel van Montjuïc en geniet van het uitzicht vanaf de kabelbaan. Bezoek twee van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad Barcelona, de Sagrada Familia en het Park Güell. Bewonder Gaudí's meesterschap en leer meer over de symboliek van zijn werken.

€ 125.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Rondleiding langs de highlights van St. Pauli inclusief drankjes

St. Pauli is kleurrijk, gek en bizar - op elke hoek liggen verhalen op de loer die wachten om verteld te worden. Je gids zal je de donkere steegjes van de beroemde rosse buurt en de amusementswijk laten zien en je laten kennismaken met de geheimen van 's werelds meest zondige straat. Hier kom je erachter waar de "Hamburger Berg" is gebleven, wat er op de Reeperbahn een half uur na middernacht gebeurt en in welke clubs de Beatles hebben gespeeld en gefeest. Pas als je in de Kiez van St. Pauli bent geweest, kun je zeggen dat je Hamburg echt hebt gezien!Ontdek Davidwache, de beroemde boks- en pooierclub "Zur Ritze" inclusief bokskelder, de "Große Freiheit" en nog veel meer highlights van de Reeperbahn. De twee uur durende rondleiding wordt afgesloten met een biertje of frisdrank met een shotje om alvast in de sfeer van de nacht die voor je ligt te komen. De perfecte start voor een onvergetelijke nacht in Hamburg.

€ 25.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Privétour door Barcelona en Park Güell

Bezoek tijdens deze opwindende tour enkele van de mooiste plekken in Barcelona. De tour is een exclusieve gelegenheid om de lange rij bij Park Güell over te slaan om kostbare tijd te besparen. Laat je ophalen bij je accommodatie in de stad Barcelona en ga op reis in een privévoertuig om de verschillende gezichten van Barcelona te ervaren. Tijdens de tour deelt uw deskundige gids fascinerende verhalen over de unieke architectuur, cultuur en geschiedenis van de stad. Begin op Plaça Catalunya, het centrale plein van Barcelona. Het plein sluit aan op de Avenue Passeig de Grácia, waar enkele van de beste voorbeelden van Catalaanse architectuur te zien zijn. Neem even de tijd om de opvallende façades van moderne modernistische gebouwen te bewonderen, waaronder Gaudí´s beroemde La Pedrera. Vervolgens kom je aan bij de "Illa Discordia Barcelona" (Barcelona's "Blok van Discord"), die niet alleen Gaudí's Casa Batlló omvat, maar ook de Casa Lleó - Morera en Casa Ametller gebouwd door zijn twee belangrijkste concurrenten, Domenech en Cadafalch. . Volg de voetsporen van Gaudí terwijl je vervolgens l'Eixample verkent. Deze wijk is in de 19e eeuw ontworpen door de stedenbouwkundige Ildefons Cerdà. Het werd een verlengstuk van de oude stad, als onderdeel van een ordelijke uitbreidingsstrategie voor de stad. Deze tour omvat ook een ontspannen wandeling door de charmante hoekjes van de Gotische wijk. Wandel door de schilderachtige kleine straatjes om de verborgen afdrukken te vinden die zijn achtergelaten door de Romeinse en middeleeuwse stad in deze wereldberoemde wijk. Na een bezoek aan de kust van de stad, ga je naar de berg Montjuïc en stop je bij de Mirador de l'Alcalde, een prachtig terras met prachtig uitzicht op de iconische skyline van Barcelona en fantastische fotomomenten.

€ 82.50

Read on...

Activiteiten
Product
 

Rondleiding Castel Sant'Angelo en Sint Pietersplein met skip the line entree

Bezoek 2 historische bezienswaardigheden van Rome tijdens een 3-uur durende rondleiding door Castel Sant' Angelo en over het Sint-Pietersplein. Onderweg leer je meer over hoe een oud fort in opdracht van keizer Hadrianus een mausoleum werd en ga je de zuilengang van Bernini in Vaticaanstad bekijken.De rondleiding begint op de 'Ponte Sant 'Angelo', voorheen bekend als de 'Ponte Eliano'. De brug, die in 134 na Christus in opdracht van keizer Hadrianus werd gebouwd, verbindt het stadscentrum over de rivier de Tiber met het mausoleum in Castel Sant'Angelo. Je krijgt de tijd om de engelenbeelden gemaakt door Bernini, Raggi en Morelli te bewonderen voordat je met behulp van de skip-the-line tickets de wachtrij mag overslaan om het graf van Hadrianus te bezichtigen. Geef je ogen de kost aan de bijzondere fresco's, de weelderige pauselijke vertrekken en de prachtige gangen van het kasteel. Ook zal je gids je meer vertellen over de tijd dat het kasteel gebruikt werd als gevangenis.Aansluitend kun je in de voetsporen treden van voormalige pausen terwijl je de 'Passetto di Borgo' oversteekt en leert hoe ze aan de doodsbedreigingen van hun tegenstanders ontsnapten. Er waren destijds duistere connecties tussen het kasteel en Vaticaanstad, ook hier vertelt je gids je ter plaatse meer over. Bij aankomst op het Sint-Pietersplein kun je de enorme colonnade van Bernini bewonderen. En natuurlijk de indrukwekkende gevel van de Sint-Pietersbasiliek terwijl je luistert naar achtergrondinformatie over de architecten die deze verbazingwekkende constructie hebben ontworpen: Michelangelo, Bernini en Borromini.

€ 60.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Wandeltocht door de overdekte passages in de wijk Palais Royal

Vanuit het Palais Royal neemt je gids je mee naar Galerie Vero Dodat bekend om zijn prachtige kunstboekwinkels en verder naar de Galerie Vivienne, een van de meest majestueuze passages, met Italiaanse mozaïeken op de vloer en een glazen dak.De Galerie Vivienne leidt je naar de Galerie Colbert, waar regelmatig tentoonstellingen worden georganiseerd. Filatelisten zullen de Passage des Panoramas waarderen, die leidt naar de Grands Boulevards die beroemd zijn geworden door de liedjes van Yves Montand. Zeer dertig in de 19e eeuw als toegangsweg tot de Grands Boulevards vanaf het Palais Royal, met de dertig overgebleven overdekte doorgangen (voorheen 140) kunt u een duik nemen in een "time warp", afgesneden van de drukte van de straat. Tegenwoordig vind je hier allerlei soorten winkels, evenals enkele cafés en vooral de overblijfselen van een recent verleden waar wandelen en paraderen een essentiële activiteit van het dagelijks leven was.

€ 11.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Gdansk 's nachts regelmatige wandeltocht

Verken Gdansk 's nachts tijdens een tour van 2 uur met een Engelssprekende gids. Beginnend bij het standbeeld van Neptunus loop je over de koninklijke weg, zie je de goud- en groene poort en de oude haven naar St Mary's street en de Grand Armory.Je tour eindigt in Piwnica Rajców, waar je veel soorten goed bier kunt vinden. Piwnica Rajców is een brouwerij en restaurant in het hart van de oude binnenstad van Gdańsk, in de gewelven van het historische Artus-hof. Hier kunt u smakelijke gerechten uit de regio Gdańsk proberen of ambachtelijk bier gebrouwen op het terrein en de historische sfeer van feesten voelen die eeuwenlang zijn georganiseerd door rijke kooplieden uit Gdansk en vertegenwoordigers van gemeentelijke autoriteiten.Tourroute: - Koninklijke weg - Artus Court - Gouden en groene poort - Oude haven met kraan - Moltawa River - eiland van graanschuren - St. Mary's Street - The Great Armory - Eindig bij Piwnica Rajców

€ 31.00

Read on...

Activiteiten
Product