Luxueuze Grand Canyon helikoptervlucht met Champagne picknick en upgrade voor zonsondergang

Deze helikoptervlucht is de mooiste tour in ons aanbod aan helikoptervluchten. Het is op zijn zachtst gezegd de meest populaire tour die regelmatig al weken van tevoren uitverkocht is. Tijdens de vlucht kun je genieten van adembenemende uitzichten vanuit de lucht op de Hoover Dam, Lake Mead en Grand Canyon West.Na je rondvlucht land je aan de voet van de kloof op een privéplateau met uitzicht op de imposante Colorado rivier. Daar kun je genieten van een picknick met champagne en drankjes terwijl je wordt omringd door de ontzagwekkende grandeur van de Grand Canyon. Het is echt een unieke ervaring!Je kunt ervoor kiezen om je tour te upgraden naar een helikoptervlucht bij zonsondergang. Je stijgt dan bij de Canyon op wanneer de zon begint onder te gaan en de lucht van blauw in prachtige tinten goud en roze verandert.

€ 348.38

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Grand Canyon West Rim bustour met helikoptervlucht en boottocht inclusief tickets voor de Skywalk

Verken de Grand Canyon West Rim vanaf elk denkbaar perspectief tijdens deze dagtrip! Je vertrekt vanuit Las Vegas aan boord van een luxe touringcar samen een deskundige chauffeur-gids die je onderweg meer zal vertellen over de geschiedenis van het gebied. Je komt door het eeuwenoude Joshua Tree Forest waarna je de westelijke rand van de Grand Canyon bereikt.Je hebt het grootste deel van de dag de tijd om te genieten van het adembenemende uitzicht op deze prachtige geologische rotsformatie. Enkele van de meest populaire uitkijkpunten zijn Eagle Point en Guano Point. Vergeet vooral niet je camera mee te nemen! Het gebied is bovendien de thuisbasis van de Hualapai-indianen, die vaak oude dansen uitvoeren in traditionele kledij!Deze tour omvat ook tickets voor de Grand Canyon Skywalk - een loopbrug met glazen bodem hangend over de rand van de Canyon. Dit is een adembenemende ervaring die je zeker niet mag missen! Als je het gebied genoeg te voet hebt verkent, kun je in een helikopter stappen voor een spannende afdaling in de Canyon, helemaal tot aan de Colorado rivier. Vanaf daar maak je een 20 minuten ontspannende boottocht over de rivier omringd door de torenhoge wanden van de Canyon. Er is geen completere manier om de Grand Canyon te verkennen.

€ 338.63

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Western Journey helicopter tour from South Las Vegas

What's the ultimate way to have a Grand Canyon experience from Las Vegas? Try this exciting 7-hour helicopter tour. Enjoy a scenic 45-minute flight from Las Vegas to the West Rim of the Grand Canyon. Take in the breathtaking views from the overlooks at Eagle Point and Guano Point. As added options, visit the Grand Canyon Skywalk for a photo opportunity or swoop down to the base of the canyon to experience the stunning views from below.

€ 421.43

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Free Spirit Grand Canyon helikoptervlucht en landing inclusief champagnetoost vanuit South Las Vegas

Vlieg over de iconische Hoover Dam, een van Amerika's nationale schatten en een populaire toeristische bestemming. Terwijl je richting de Grand Canyon gaat, kun je genieten van een prachtig uitzicht op Lake Mead, het grootste kunstmatige meer in Noord-Amerika. Je krijgt een intiem uitzicht op Temple Rock, een unieke rotsformatie bij Lake Mead en de uitgedoofde vulkaan van Fortification Hill. Daarna vlieg je door de Grand Canyon, een van de zeven natuurwonderen van de wereld. Je krijgt champagne, drankjes en een lichte snack geserveerd op zo'n 90 meter boven de imposante Colorado rivier. Prijzen en toeslagen zijn per persoon. Prijzen, vliegtuigtype en vluchtschema's kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De vermelde tarieven kunnen landingsrechten, segment tarieven, kosten voor overvliegen, brandstoftoeslag en andere toepasselijke kosten omvatten. Volwassen Amerikaanse passagiers (18 jaar of ouder) zijn verplicht om een door de VS of door de staat uitgegeven geldig identiteitsbewijs met pasfoto te laten zien en niet-Amerikaanse passagiers moeten een geldig, door de overheid uitgegeven paspoort laten zien. Je kunt tot 24 uur van tevoren annuleren; als je niet komt opdagen op het moment van vertrek wordt de tour volledig in rekening gebracht en ontvang je geen terugbetaling. Maverick behoudt zich het recht voor om verschillende vluchtlengtes te combineren en alle tijden zijn bij benadering. De excursies vereisen een minimum aantal passagiers om door te gaan. Het maximale gewichtslimiet voor een helikopterpassagier is 136,36 kg. Als je de maximale gewichtslimiet overschrijdt, moet je twee stoelen kopen. Het totale passagiersgewicht van een helikopter mag niet hoger zijn dan 562,5 kg. (South Rim 499 kg). Kinderen van 2 jaar en ouder moeten een eigen stoel kopen. Kinderen jonger dan 2 jaar kunnen reizen op de schoot van een volwassene. Draag comfortabele kleding en schoenen.

€ 247.70

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Grand Canyon Discovery vanuit Grand Canyon West

Maak een reis door de Grand Canyon op een exclusieve landingsvlucht vanuit Grand Canyon West. Ervaar spectaculaire vogelperspectieven op landen die heilig zijn voor de Hualapai-stam aan boord van onze eerste ECO-Star-helikopter.Daal af en land 3500 voet onder de rand, waar u kunt genieten van de grandeur van de Grand Canyon vanaf onze exclusieve landingsplaats slechts 300 voet boven de machtige Colorado-rivier. Je zult ongeveer 20 minuten genieten van een adembenemend uitzicht op de kloof, dus zorg ervoor dat je je camera meeneemt voor unieke fotomomenten.

€ 144.89

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Skywalk Odyssey Grand Canyon helicopter tour vanuit Las Vegas

Met deze tour kun je gemakkelijk vertrekken van de Las Vegas Strip op je directe helikoptervlucht naar de Grand Canyon Skywalk. Tijdens deze tour kun je een luchtfoto van de Grand Canyon, Lake Las Vegas, Lake Mead, Hoover Dam en de Las Vegas Strip bekijken.De Grand Canyon Skywalk is echt een bezienswaardigheid om gezien en ervaren te worden, waar je over een glazen pad loopt dat 70 voet van de rand steekt en 4000 voet boven de Grand Canyon uitsteekt. De Grand Canyon Skywalk is een attractie die je niet mag missen! Ook inbegrepen bij het toegangsticket tot de Skywalk zijn versnelde toegang, VIP-grondtransport en een souvenirfoto, compleet met een majestueuze achtergrond.

€ 475.24

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Grand Canyon South Rim bustour en helikoptervlucht

Bekijk de majestueuze zuidelijke kant van de Grand Canyon vanaf land en vanuit de lucht tijdens deze rondleiding en helikoptervlucht. Tijdens de rit naar de Grand Canyon kom je langs Fortification Hill - een uitgedoofde vulkaan - en kun je luisteren naar de gedetailleerde uitleg van je chauffeur-gids. Eenmaal bij de Canyon kun je het gebied op je gemak verkennen en genieten van de rauwe natuurlijke schoonheid van de oude geologische rotsformaties. Je stopt bij Bright Angel Lodge aan de rand van de kloof.Deze tour omvat ook een lunchpakket en een 30-minuten durende helikoptervlucht over Dragons Corridor. Je krijgt een geweldig uitzicht op de Grand Canyon en de Colorado rivier van bovenaf, zwevend op de hoogte van de majestueuze adelaars.Lunch-box opties: - Ham, sla, tomaat, ui en Zwitserse kaas - Kalkoen, sla, tomaat, ui en muensterkaas - Vegetarische sandwich met Zwitserse kaas, komkommer, kiemen, avocado, tomaat en ui - Groene salade Lunchpakketten zijn inclusief een koekje, chips, een waterfles van 16 oz (0,47 l) en mayo/mosterdpakketten.

€ 245.07

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Grand Canyon West Rim door luxe limo busje met helikopter en pontonrit

Maak je op voor een avontuur in het Wilde Westen aan de rand van de Grand Canyon West! Je professionele chauffeur / gids zal je live vertellen op weg naar de Grand Canyon West Rim van Las Vegas, terwijl je achterover leunt en ontspant op een echte luxe manier aan boord van de Mercedes Sprinter. Dit voertuig is volledig uitgerust met een tv, verstelbare stoelen, voetsteunen en grote vista-ramen voor optimaal kijkplezier.De eerste stop zal zijn op de helikopterterminal aan de Grand Canyon West Rim, waar je een afdaling van 4.000 voet naar de Grand Canyon zult ervaren, die je raakt aan de oevers van de Colorado River.Vanaf daar vaar je langs de Colorado-rivier terwijl je de Grand Canyon en de oude geologische rotsformaties ervaart. Je drijft je de rivier af met een vriendelijke bootgids die je deskundige informatie over de omgeving verschaft.Na je bootavontuur word je naar de top van de Grand Canyon gebracht om je avontuur voort te zetten naar Eagle Point, waar je enkele van de beste panoramische uitzichten zult zien. Maar je reis stopt hier niet, je bezoekt de Hualapai Indian Nation en leert van hun traditionele dans en kleding.Eindelijk, na ongeveer 4 uur op de West Rim doorgebracht te hebben, ga je veilig en gezond terug naar je hotel in Las Vegas.

€ 375.89

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Hoover Dam rondleiding met lunch, transport en helikoptervlucht

Bezoek de beroemde Hoover Dam vanuit de lucht en wandel door een chocoladefabriek tijdens deze rondleiding . Je verlaat Las Vegas aan boord van een comfortabele luxe motorfiets met verstelbare stoelen, een toilet, airconditioning, grote ramen en een professionele chauffeur die onderweg beschrijvingen zal geven. Nadat je bent aangekomen, word je door een gids van de overheid meegenomen op een VIP-rondleiding in de Dam . Deze speciale tour laat je de innerlijke werking van de Dam zien en geeft je toegang tot het museum.De Hoover Dam was een van de grootste en meest succesvolle overheidsprojecten van de jaren 1930. Het is een technisch wonder en was op tijd en onder het budget klaar. De Dam leidde ook tot de oprichting van Lake Mead , het grootste kunstmatige meer op het westelijk halfrond . Het is een bezoek waard aan deze moderne structuur, een verbazingwekkend deel van de Amerikaanse geschiedenis.Als verkennen van de diepste duistere delen van de Dam niet genoeg voor je is, zal deze tour je ook meenemen naar de hemel aan boord van een EC-130 helikopter ! Beschouwd als de limousine van de vlucht , zweef je rond de Dam en het meer gedurende 15 minuten , waardoor je meer dan voldoende tijd hebt om van een adembenemend uitzicht op dit stellaire gebied te genieten.Je trip bevat ook een deli-achtige lunch en een zelf-geleide tournee in de Ethel M's Chocolate Factory , een producent van heerlijke chocolademelk . De fabriek bevat ook een botanische cactustuin die u vrij kunt verkennen op uw gemak. Afgezien van meer dan 300 verschillende soorten cactus en succulenten , bevat de tuin een volledig natuurlijke afvalwaterzuiveringsinstallatie , ontworpen om al het afvalwater van de fabriek om te vormen tot schoon water voor de tuinen. Het is een dag vol technische wonderen die je gewoon moet zien!

€ 136.61

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Grand Canyon West Rim door luxe limo busje met helikopter , ponton en skywalk tickets

Ga op avontuur in de Grand Canyon West Rim. Uw professionele chauffeur en gids zullen live vertellen terwijl u vanuit Las Vegas naar de Grand Canyon reist. De Mercedes Sprinter is volledig uitgerust met een tv, verstelbare stoelen, voetsteunen en grote vista-ramen om uw kijkplezier te garanderen.Vervolgens luister je naar deskundige vertelling terwijl je door het Joshua Tree Forest reist terwijl je de Grand Canyon bereikt en je rechtstreeks naar de helikopterterminal brengt. De helikoptervlucht brengt je 4000 voet naar de bodem van de kloof, waar je landt nabij de oevers van de Colorado-rivier.Je vaart langs de Colorado rivier per ponton en hoort over de ongelooflijke geologische rotsformaties die in de loop van de tijd zijn ontstaan.Na je boottocht word je op Eagle-punt naar de top van de Grand Canyon gevlogen en maak je kans op nog een foto. Vanaf Eagle Point ga je naar de beroemde Skywalk, 4000 voet boven de Canyon.Op je reis naar Hualapai Indian Country kun je profiteren van veel meer foto-ops op Guano point en bij je gastheren. Ze voeren traditionele Hualapai-dans uit in volledige tribale dans. Daarna ga je richting de Hualapai Ranch en bekijk je een Wild West Show met Old West Gunfights.Na ongeveer 4 uur op de West Rim, gaat u terug naar uw Las Vegas Hotel.

€ 397.42

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Canyon Spirit Helicoptervlucht vanaf de zuidrand

Vertrek vanaf de Grand Canyon South Rim over het prachtige Kaibab National Forest, de thuisbasis van 's werelds grootste bos van Ponderosa Pines. Bij het bereiken van de rand van de kloof, valt de rand zachtjes weg als de North Rim en de oostelijke rand in zicht komen. Volg de Colorado River stroomopwaarts met bezienswaardigheden van de Painted Desert en Desert View Watchtower in de verte. Geniet van het lichtblauwe water dat wervelt in donkergroen, waar de Little Colorado en de Colorado River samenkomen aan de Confluence. Geniet van de schoonheid van Dragon Corridor, het breedste en diepste deel van de Grand Canyon. Sluit uw vlucht af terwijl u de Colorado-rivier oversteekt en de Grand Canyon verlaat. Prijzen en toeslagen zijn per persoon. Prijzen, vliegtuigtype en vluchtschema's kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De vermelde tarieven kunnen landingsrechten, segmentvergoedingen, kosten voor overvliegen, brandstoftoeslag en andere toepasselijke kosten omvatten. Volwassen Amerikaanse passagiers (18 jaar of ouder) moeten een door de VS uitgegeven of door de staat uitgegeven geldig identiteitsbewijs met pasfoto tonen en niet-Amerikaanse passagiers moeten een geldig, door de overheid uitgegeven paspoort tonen. Een annuleringsbericht van 24 uur is vereist; no-shows op het moment van vertrek worden volledig in rekening gebracht en ontvangen geen restitutie. Maverick behoudt zich het recht voor om verschillende lengtevluchten te combineren en alle tijden zijn bij benadering. Excursies vereisen een minimum aantal passagiers om te werken. Het maximale gewichtslimiet voor een helikopterpassagier is 300 pond. Als u de maximale gewichtslimiet overschrijdt, moet u twee stoelen kopen. Het totale passagiersgewicht van een helikopter mag niet hoger zijn dan 1,240 lbs. (South Rim 1.100 lbs.). Kinderen van 2 jaar en ouder moeten een stoel kopen. Kinderen jonger dan 2 jaar kunnen reizen op de schoot van de volwassene. Comfortabele kleding en schoenen worden aanbevolen.

€ 225.15

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Las Vegas Strip helikoptervlucht

Bekijk de 's werelds hoofdstad van het entertainment vanaf het best mogelijke uitzicht: de lucht. Zweef hoog boven de wereldberoemde Las Vegas Strip terwijl je beroemde bezienswaardigheden, zoals het Bellagio, Caesars Palace, de Eiffeltoren, MGM Grand, Luxor, Stratosphere Tower, het historische centrum en nog veel meer kunt zien. Dit ultieme uitzicht op Las Vegas is de beste manier om een alomvattend overzicht van de Strip te krijgen. De vlucht brengt je boven de oost- en westkant van de Strip terwijl je geniet van de adembenemende uitzichten aan boord van een 'limousine' in de lucht: de ECO-Star-helikopter. Alle gasten van 21 jaar of ouder krijgen voorafgaand aan de vlucht een glas Champagne aangeboden.

€ 102.67

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Grand Canyon West Rim bustour met helikoptervlucht en boottocht

Beleef het Wilde Westen per bus, boot en helikopter tijdens deze dagtour. Je vertrekt vanuit Las Vegas aan boord van een luxe touringcar samen met een deskundige chauffeur-gids die onderweg de geschiedenis van het gebied zal beschrijven. Je rijdt door het oude Joshua Tree Forest naar de westelijke kant van de Grand Canyon. Je krijgt het grootste deel van de dag de tijd om de adembenemende uitzichten van deze geweldige geologische rotsformatie te verkennen. Het gebied is ook de thuisbasis van de Hualapai indianen die vaak eeuwenoude dansen in traditionele kleding uitvoeren!Als je de Grand Canyon genoeg te voet hebt verkent, kun je in een helikopter plaatsnemen voor een adembenemende afdaling in de Canyon tot aan de Colorado rivier. Vanaf daar stap je op een boot voor een ontspannende tocht van 20 minuten over de rivier omringd door de torenhoge wanden van de Canyon. Je krijgt echt een compleet beeld!

€ 313.79

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Savory Bites and Neon Lights food and helicopter tour from Las Vegas

The evening begins as you are escorted directly to the VIP tables at four famous and trendy restaurants. Enjoy 3-4 dishes at each restaurant with the insider scoop and tips from your guide about Sin City. A guided walking tour between stops is packed with insider information on Las Vegas and the sights. After sampling delicious dishes, relax on a luxury limo coach on the way to Maverick Helicopters. Before taking your ECO-Star helicopter ride, you'll have a champagne toast to celebrate. During the 12 to 15 minute flight above the bright lights of the Strip with views of well-known landmarks like the Bellagio, Caesars Palace, Stratosphere Tower, MGM Grand, Eiffel Tower, Luxor, and historic downtown.

€ 284.69

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Grand Voyager lucht en boottocht met Skywalk vanuit Las Vegas

Deze tour is geschikt voor de avontuurlijke zoeker om de Grand Canyon West en de Colorado-rivier van dichtbij en persoonlijk te zien. Geniet van de vlucht met uitzicht op Lake Mead, Hoover Dam en de Colorado River. Bij het bereiken van de luchtterminal, mag je in een helikopter rijden en diep de kloof in vliegen. Terwijl u op het terrein bent, kunt u uitkijken naar de omliggende kloofwanden. Dat is niet alles in petto, een pontonboot drijft langs de Colorado rivier om meer bezienswaardigheden te bieden. Aan de rand van de kloof, heb je de kans om de Skywalk-brug te ervaren. Loop 70 meter voorbij de rand van de canyon voor ongelooflijke vergezichten van de levendige Grand Canyon vanaf Eagle Point. Spring dan op de shuttle naar een ander uitzichtpunt op de canyon, zoals de panoramische vergezichten op Guano Point.

€ 454.55

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Ace of Adventures West Rim rondleiding limousine transfer en zonsondergang upgrade

Je tour begint met een luxe limousine-transfer van je Las Vegas-hotel naar de Grand Canyon-helikopterterminal bij McCarran Airport. Zodra je aan boord van de helikopter bent, ga je naar de lucht boven de Mojave-woestijn, de Black Mountains en de Hoover Dam. Net voorbij de Hoover Dam leeft Lake Mead, uitgebreid rustig ten oosten onder Grand Wash Cliffs, langzaam stromend in de Colorado rivier.Vervolgens reis je meer dan 1000 jaar naar de Grand Canyon West Rim, bezet door de Hualapai Indian Tribe. Voordat je terugkeert naar de helihaven, cruist je helikopter over de wereldberoemde Las Vegas Strip.

€ 346.91

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Las Vegas Strip markeert nachtvlucht zonder overstap

De Strip Highlights Tour is een spannende en snelle manier om de wereldberoemde Las Vegas Strip en Downtown Las Vegas vanuit vogelperspectief te ervaren. Bekijk de ruimtestraal van het Luxor, de wolkenkrabbers van New York en New York, de Eiffeltoren in Parijs, de fonteinen van het Bellagio en maak een haarspeldbocht rond de 300 meter hoge Stratosphere! Je krijgt een dubbele opname van alle bezienswaardigheden op weg terug naar de terminal. Deze tour is de perfecte optie voor gasten met een beperkte tijd of voor het eerst helikopterpassagiers.

€ 90.25

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Grand Canyon 6 in 1 tour

Geniet van deze actievolle tour inclusief een bezoek aan Joshua Tree Eagle Point en Guano Point. Geniet vervolgens van een picknicklunch aan de rand, voordat u over de promenade van de Hualapai Ranche en Western Town wandelt en onderweg Native American Dancing en woningen ziet. Deze tour omvat ook een spectaculaire vlucht over de rand naar de bodem van de Grand Canyon in een EC 130 Jet-helikopter. Op de vloer van de kloof verken en maak je foto's voordat je 4000 voet omhoog vliegt naar de rand en uitkijkpunten.

€ 374.37

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Grand Canyon South Rim tour met helikoptervlucht

Reis comfortabel aan boord van de luxueuze Mercedes Sprinter volledig uitgerust met tv, verstelbare stoelen, grote vista-ramen en airconditioning.De tour begint met een fotostop bij de Hoover Dam met uitzicht vanaf de O'Callaghan-Tillman Bridge, perfect om te genieten van het meesterwerk van de techniek.Daarna stapt u weer op de weg naar de Grand Canyon. Onderweg rijd je langs de uitgedoofde vulkaan, "Fortification Hill" terwijl je chauffeur gedurende de hele tour expertcommentaar geeft.Je zult genieten van een 25-30 minuten durende helikoptervlucht boven de Dragon's Corridor, die je de meest spectaculaire uitzichten laat zien op de oude geologische rotsformaties van de Grand Canyon en de Colorado River.Ervaar de pure en natuurlijke schoonheid van een van de 'Seven Wonders of the World' - de Grand Canyon.Uw toegang tot het park en de lunch (zie hieronder) zijn bij deze tour inbegrepen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten of extra kosten. Er is een mooie stop bij de Bright Angel Lodge, Mather Point en Yavapai Point aan de rand van de Grand Canyon.De tour wordt afgesloten met een ontspannen rit terug naar Las Vegas, zodat je kunt genieten van je nacht in Sin City.

€ 335.32

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product
 

Neonlichtentour vanuit Las Vegas

Bekijk de prachtige lichten van de Las Vegas Strip tijdens deze helikoptervlucht van 15 minuten. Vertrek over het iconische stuk Las Vegas Boulevard voor een panoramisch perspectief op de skyline van Sin City, terwijl je uitkijkt naar het Bellagio, de Mirage en de Fremont Street Experience. Je vlucht beslaat ongeveer zes kilometer en is inclusief een feestelijk glas champagne.

€ 74.73

Read on...

Activiteiten,Activiteiten in de lucht,Activiteiten,Heli
Product