Rondleiding door Keukenhof vanuit Den Haag met bezoek aan Madurodam

Maak een panoramische rit door de bollenstreek in de buurt van Lisse, waar je, afhankelijk van het seizoen, een kleurrijk landschap kunt zien van bloemen in bijna elke kleur die je maar kunt bedenken.Maar het echte hoogtepunt van deze tour is natuurlijk een bezoek aan Keukenhof. In eerste instantie was Keukenhof niet meer dan een moestuin vol groenten en kruiden midden in de tulpenregio van Zuid-Holland. Nu onderscheidt het park zich als 's werelds grootste bloementuin met zo'n 800.000 bezoekers per jaar. Tijdens deze rondleiding ga je op ontdekkingstocht door Keukenhof met 15 kilometer aan voetpaden en 32 hectare aan tuinen, waar elk jaar miljoenen bollen worden geplant.Bij terugkeer naar Den Haag word je afgezet bij Madurodam, waar je het attractiepark in je eigen tempo kunt verkennen. Voel je reusachtig groot terwijl je langs kleinschalige (1:25) replica's van beroemde Nederlandse bezienswaardigheden, zoals de haven van Rotterdam en het Rijksmuseum wandelt.Wat kun je zoal verwachten: - Vertrek vanuit Den Haag - Een 40 minuten durende rit naar de bestemming - Schilderachtige tocht door de bollenstreek in de buurt van Lisse - Wandeling met je gids langs de bloemmozaïeken in Keukenhof - Vrije tijd om Keukenhof op eigen gelegenheid verder te verkennen - Terugrit van ongeveer 40 minuten naar Den Haag - Ontvangst van je voucher voor Madurodam

€ 89.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Het Russian Space Museum in Moskou

Bekijk Rusland vanuit een ander perspectief. Rusland heeft absoluut iets speciaals voor degenen die graag de ruimte willen veroveren. Het Memorial Museum of Cosmonautics is gewijd aan verkenning van de ruimte. Het bevat een brede selectie van Sovjet- en Russische ruimtevaart-gerelateerde tentoonstellingen en modellen die de geschiedenis van de vlucht, astronomie, ruimteverkenning, ruimtetechnologieën en ruimte in de kunsten onderzoeken. Het biedt ook interactieve activiteiten en geweldige fotospots. VDNKh (The Exhibition of Achievements of National Economy), gelegen naast het Space Museum, is het grootste expositie-, museum- en recreatiecomplex ter wereld, een van de meest populaire openbare ruimtes van de hoofdstad van Rusland. De tentoonstelling werd geopend op 1 augustus 1939 en was bedoeld om de technische en agrarische prestaties op nationaal en internationaal niveau weer te geven. Hier ziet u enkele werkelijk mooie voorbeelden van vooruitstrevende Sovjetarchitectuur en beeldende kunsten.

€ 30.11

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Privédagtrip naar Monet en Van Gogh vanuit Parijs

Tijdens deze privé-dagexcursie vanuit Parijs ontdekt u de dorpen van twee van de meest karakteristieke schilders: Claude Monet en Vincent van Gogh.De eerste stop van uw excursie vindt plaats in het charmante dorpje Giverny, beroemd vanwege het huis en de tuin waar Claude Monet woonde en zijn mooiste doeken schilderde! Eenmaal aangekomen bij het huis van Monet, bezoek je zijn mooie lichtroze huis met groene luiken en zijn atelier waarvan de muren bedekt zijn met reproducties van Monets schilderijen zoals ze waren tijdens zijn leven. Je zult je dan verbazen over het bloemenfestival dat het huis omringt. Andere verrassingen wachten op je, waaronder de waterlelievijver en de beroemde Japanse brug.Daarna gaat uw excursie verder naar het dorp Auvers-sur-Oise waar Vincent van Gogh de laatste weken van zijn leven doorbracht. In dit kleine Franse stadje creëerde de kunstenaar enkele van zijn meest uitzonderlijke meesterwerken, zoals: Crows Over Wheatfield en Church at Auvers. Je bezoekt dan het huis van Doctor Gachet, waar enkele van de grote impressionistische meesters te gast waren, waaronder Cézanne, Pissarro en Guillaumin, en later Van Gogh. Als je door dit huis loopt, zul je veel opmerkelijk bewaard gebleven voorwerpen uit die periode opmerken. In zijn portretten van dokter Gachet zie je de vermiljoenentafel die Van Gogh vereeuwigde.

€ 945.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Auschwitz Birkenau rondleiding vanuit Krakau met Wawel audiogids

Verlaat Krakau voor een paar uur en bezoek een van de historisch meest belangrijke plaatsen in Europa: het Auschwitz-museum dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en het kamp Birkenau in Oświęcim. Het is een monument ter nagedachtenis aan meer dan 1,5 miljoen slachtoffers die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de nazi's zijn vermoord en een symbool van de Holocaust - een van de grootste misdaden tegen de menselijkheid in de geschiedenis van de wereld.Ontmoet uw chauffeur bij het startpunt in Krakau en reis comfortabel naar de site. Na aankomst in het Auschwitz I-museum neemt de gediplomeerde gids je mee voor een 3,5 uur durende tour langs twee voormalige concentratiekampen. Breng een eerbetoon aan de slachtoffers van genocide en ontdek de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Polen.Na het bezoek aan de Wieliczka-zoutmijn, kom je naar Krakau en maak je een wandeling over de Wawel-heuvel. Haal je audiogids op en ontdek de specifieke rollen van elk gebouw op de heuvel tijdens de 2 uur durende tour. Bezoek de Main Courtyard, de Arcade Courtyard en voltooi je tour naast de Dragon's Den.

€ 40.25

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Privé Rakov Škocjan vallei en dagtrip naar het militaire park Pivka

Verken de Rakov Škocjan-vallei en Pivka tijdens een privédagtrip met vervoer vanuit Ljubljana.Wandel over een naturalistisch pad in het Notranjski regijski-park dat slingert langs de unieke Karst-vallei van Rakov Škocjan tussen Cerkniško en Planinsko-veld.Na een ontspannende wandeling gaat u verder naar Pivka en het Military History Park. Leer meer over het rijke militair-historische erfgoed van het strategisch belangrijke gebied van het huidige Slovenië en bekijk een van de grootste tankscollecties in dit deel van Europa. Naast kanonnen, tanks en een aantal overgebleven gepantserde voertuigen, zul je de onderzeeër P-913 bekijken en de mysterieuze wereld van onderzeeërs ontdekken en ervaren.

€ 210.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Dagexcursie naar de tuinen van Monet en het huis van Van Gogh

Tijdens deze excursie van een halve dag vanuit Parijs ontdek je de dorpen van twee van de meest karakteristieke schilders: Claude Monet en Vincent van Gogh.De eerste stop van uw excursie vindt plaats in het charmante dorpje Giverny, beroemd vanwege het huis en de tuin waar Claude Monet woonde en zijn mooiste doeken schilderde!Eenmaal aangekomen bij het huis van Monet, bezoek je zijn mooie lichtroze huis met groene luiken en zijn atelier waarvan de muren bedekt zijn met reproducties van Monets schilderijen zoals ze waren tijdens zijn leven. Je zult je dan verbazen over het bloemenfestival dat het huis omringt. Andere verrassingen wachten op je, waaronder de waterlelievijver en de beroemde Japanse brug.Daarna gaat uw excursie verder naar het dorp Auvers-sur-Oise waar Vincent van Gogh de laatste weken van zijn leven doorbracht. In dit kleine Franse stadje creëerde de kunstenaar enkele van zijn meest uitzonderlijke meesterwerken, zoals: Crows Over Wheatfield, het Portret van Dr. Gachet en Church at Auvers. Je ontdekt een openluchtmuseum: de korenvelden, de beroemde kerk, zijn sombere slaapkamer in de Auberge du Ravoux en de tweelinggraven van de broers Van Gogh.

€ 245.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Een privéexcursie van 5 uur naar Giverny vanuit Parijs

Tijdens deze privéexcursie vanuit Parijs ontdekt u het charmante dorpje Giverny, beroemd vanwege het huis en de tuin waar Claude Monet woonde en zijn mooiste doeken schilderde!Eenmaal aangekomen bij het huis van Monet, bezoek je zijn mooie lichtroze huis met groene luiken en zijn atelier waarvan de muren bedekt zijn met reproducties van Monets schilderijen, zoals ze waren tijdens zijn leven. Je kunt je dan vergapen aan het bloemenfestival dat het huis omgeeft. Andere verrassingen wachten op je, waaronder de waterlelievijver en de beroemde Japanse brug.Gelegen op slechts een steenworp afstand van het huis van Monet, bezoekt u vervolgens het impressionisme museum waar het hele jaar door tijdelijke tentoonstellingen worden gehouden over thema's die verband houden met impressionistische schilders.

€ 760.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Rondleiding door Málaga met snelle kaartjes, tapas en drankjes van het Picasso Museum

De prachtige stad Málaga ligt in het uiterste westen van de Middellandse Zee en in het zuiden van de Iberische Península, ongeveer 100 km ten oosten van de Straat van Gibraltar. Het ligt aan de voet van de Montes de Málaga en de Guadalhorce-vallei. Het werd gesticht door de Feniciërs in de 8e eeuw voor Christus, waardoor het een van de oudste steden in de wereld is. Later, geregeerd door het Romeinse Rijk, en in de 8e eeuw, tijdens de islamitische Arabische heerschappij over Spanje, werd de stad een belangrijke medina.Málaga was vier keer de hoofdstad van zijn koninkrijk en in 1487 werd de stad opgenomen in het koninkrijk van het kasteel. Tijdens de 19e eeuw ontwikkelde de stad een zeer belangrijke industriële groei en werd de toonaangevende industriële stad van Spanje.Ontdek elke hoek van deze prachtige stad met een ervaren gids: de Alameda, het Gibralfaro-kasteel, de kathedraal, de Joodse wijk, de omgeving van het Thyssen-museum ... en natuurlijk bezoekt u het Picasso Museum, waar u ontdek het werk van de meest populaire kunstenaar uit Málaga.Daarnaast bezoekt u de meest karakteristieke plekken in Málaga om de keuken te proeven en de lokale bevolking te ontmoeten.

€ 55.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Speciale volledige dagtour door Florence met de Uffizi en de Accademia

Neem een hele dag om de wonderen van Florence te ontdekken. Deze uitgebreide Cradle of Renaissance-ervaring omvat Piazzale Michelangelo en het dorp Fiesole, en vervolgens de meest ongelooflijke kunstwerken bekijken in Uffizi en de Galleria dell'Accademia, een bezoek aan Piazza Signoria, Basilica di Santa Croce, Duomo en Baptistery (bezoek aan buiten). Geniet van de fascinerende geschiedenis en de fantastische lokale Toscaanse gerechten.Beginnend bij de wereldberoemde Piazzale Michelangelo, waar je de tijd neemt om je te vergapen aan de panoramische uitzichten, gaat de tour verder naar de stad om de Galleria dell'Accademia te bezoeken, waar het originele standbeeld van David van Michelangelo staat. Dan wandelen we door de straten naar Piazza Duomo.Een ontspannen pauze voor de meegeleverde lunch en dan is het in de laatste fase van de tour. De volgende stop is Fiesole, een Etruskisch-Romeins dorp, dat is bereikt na het doorkruisen van lommerrijke wegen met een adembenemend uitzicht op de Arno-vallei en Florence. Een korte wandeling en we bezoeken Piazza Della Signoria en leren van het sociale leven van de stad en ervaren de verbluffende architectuur van het Palazzo Vecchio, met het bezoek culminerend in de Galleria degli Uffizi.De tour eindigt hier, maar je kunt zo lang blijven als je wilt. De meesterwerken uit de Renaissance zullen je verbazen, dus dompel jezelf onder in de werken van Michelangelo, Raphael, Leonardo, Giotto en nog veel meer van de grote Italiaanse kunstenaars.

€ 143.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Privétour van Split naar de Kravice watervallen

Deze privétour van een hele dag neemt je mee naar twee van de natuurlijke edelstenen van Kroatië. Als u de Bosnische grens oversteekt, reist u naar Kravice en de Kocusa-watervallen na het verkennen van het oudste museum van het land, het Franciscaner klooster van Sint-Antonius in Humac. Na aankomst in Bosnië, verken je het gebied rond Ljubuski waar je eerste aanloophaven Humac zal zijn. Het is de thuisbasis van het oudste museum van het land, het Franciscaner klooster van Sint-Antonius, en een verzameling oude relikwieën, waaronder het oudste monument in het Servo-Kroatisch. Geniet van wat vrije tijd voordat je naar de spectaculaire Kravice-watervallen reist, waarvan het water 25 meter boven de kliffen keldert, waardoor een betoverend wateramfitheater ontstaat. Je luncht bij de Kocusa-waterval in Veljaci, een kleinere versie van Kravice, en reist dan terug naar je hotel.

€ 495.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Privé Hermitage museumtour met transfer

Verken de passagiershutten en koninklijke kamers van de Russische tsaren tijdens een privérondleiding door een van de beroemdste musea ter wereld. Luister naar beschrijvingen van uw persoonlijke gids terwijl u de enorme museumcollecties van Goya, Rembrandt en anderen onderzoekt. Beginnend met 225 schilderijen die in 1764 werden gekocht door Catharina de Grote, omvat de museumcollectie nu meer dan 3 miljoen kunstwerken en culturele artefacten, wat het tot een onvergetelijke tentoonstelling van wereldcultuur maakt. Upgrade deze tour door 1 uur extra toe te voegen, boek de optie van 4 uur om het gereconstrueerde interieur van het Generale Stafgebouw te bezoeken dat een apart deel van de Hermitage is. Bekijk de rijke collectie Franse impressionisten en postimpressionisten. Het bevat meesterwerken van Claude Monet, Pierre-August Renoir, Vincent van Gogh, Henri Matisse, Pablo Picasso en andere beroemde kunstenaars. In totaal bestaat de impressionistische expositie van Hermitage uit bijna 850 kunstwerken.

€ 59.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Privétrip naar Giverny vanuit Parijs

Tijdens deze privéexcursie vanuit Parijs ontdekt u het charmante dorpje Giverny, beroemd vanwege het huis en de tuin waar Claude Monet woonde en zijn mooiste doeken schilderde!Eenmaal aangekomen bij het huis van Monet, bezoek je zijn mooie lichtroze huis met groene luiken en zijn atelier waarvan de muren bedekt zijn met reproducties van Monets schilderijen, zoals ze waren tijdens zijn leven. Je kunt je dan vergapen aan het bloemenfestival dat het huis omgeeft. Andere verrassingen wachten op je, waaronder de waterlelievijver en de beroemde Japanse brug.Gelegen op slechts een steenworp afstand van het huis van Monet, bezoekt u vervolgens het impressionisme museum waar het hele jaar door tijdelijke tentoonstellingen worden gehouden over thema's die verband houden met impressionistische schilders.

€ 660.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Wandeltocht door Buda Castle en bezoek aan het Hospital in the Rock

Begin bij het Holy Trinity Statue, vanwaar je rond de prachtige Matthiaskerk loopt. Bewonder het Vissersbastion, een fantastisch sprookjesachtig bouwwerk met het beste uitzicht over de Donau en het Hongaarse parlementsgebouw.Ga naar de complexen van het President's Palace en het Royal Palace, loop rond de binnenplaatsen en fonteinen en kijk naar de trotse bewakers buiten het paleis.Loop terug van het Koninklijk Paleis en verken de andere kant van het kasteel. Vanaf de middeleeuwse muren heb je een prachtig uitzicht op de Buda Hills, het westelijke deel van de stad met zijn bossen en natuurparken.Geniet van een pauze na de begeleide wandeling en neem een paar minuten of maximaal 45 minuten voor een pauze in de wasruimte en een kopje koffie. De lengte van de pauze is afhankelijk van het schema van het volgende bezoek aan het Hospital in the Rock Museum. Ontvang een skip-the-line ticket van uw gids en die u zal helpen bij uw geplande bezoek aan het museum. Dit wordt het meest opwindende deel van je tour. Volg een rondleiding van 1 uur in het Hospital in the Rock. Deze plaats was vroeger een geheim militair hospitaal, diep onder de Burcht van Boeda verborgen. Het ziekenhuis maakt deel uit van een systeem van natuurlijke grotten en tunnels, dat zich uitstrekt over bijna tien kilometer. Het museum dat zich in de oude kamers van het ziekenhuis bevindt, is opgericht om de rijke geschiedenis te behouden. Bekijk veel kamers met honderden levensechte wassenbeelden en laat je het verhaal zien van het ondergrondse ziekenhuis, dat vervolgens tijdens de Tweede Wereldoorlog in een atoombunker werd veranderd.Volg je gids door de tunnels van deze plek en krijg een idee van hoe het leven er in deze tijden uitzag, vooral zoals een gewonde soldaat eruit moet hebben gezien.

€ 38.50

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Kremlin van Moskou, Rode Plein en metro tour met pick up

Onder begeleiding van een goed geïnformeerde privégids verken je de meest iconische locaties van Moskou, het Kremlin, het Rode Plein en de metrostations tijdens een 3,5-uur durende wandeling.Bekijk de verzameling kanonnen van Napoleon bij het Arsenal-gebouw en stop vervolgens om een foto te maken van het Senaatsgebouw en het kantoor van de president van Rusland. Je zult ook de bewakers van het presidentiële regiment zien, voordat je doorgaat naar de Grand Tsar Bell en Cannon en de Ivan the Terrible Bell Tower.Binnen de Kremlin-kathedralen van de Assumptie, Aankondiging en Aartsengel Michael zul je je vergapen aan de onschatbare verzameling Russische religieuze kunst en de begraafplaats van Russische tsaren en prinsen zien. Hier leert u over de Italiaanse architecten die een aanzienlijk deel van het Kremlin hebben gebouwd.Leer op het Rode Plein meer over de geschiedenis van dit centrale plein dat alle belangrijke straten van de stad verbindt, evenals de belangrijkste bezienswaardigheden.Luister vervolgens naar de verhalen van de Metro van Moskou en waarom het niet alleen een stadsvervoerssysteem is, maar ook een ondergrondse openbare kunstgalerij. Bezoek de meest interessante stations, waaronder Komsomolskaya, Kropotkinskaya en Revolutionary Square. Om de beste architectuur van de Sovjet-Unie te zien, gebouwd van marmer.

€ 42.20

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

2 uur durende rondleiding door het Rijksmuseum in een kleine groep

Neem deel aan een rondleiding door het Rijksmuseum in een kleine groep, inclusief entreetickets! Binnen in het museum zie je de hoogtepunten van de Nederlandse Gouden Eeuw. Bekijk het illusionisme van de stillevens, de interieurs van Vermeer en de indrukwekkende 'Nachtwacht' van Rembrandt.Tijdens de rondleiding zal je professionele gids de sociale en historische context uitleggen die aanleiding gaf tot een van de grootste kunsthandels uit de middenklasse die de wereld ooit heeft gekend. Na de tour ben je van harte welkom om de rest van de 8.000 tentoongestelde kunstwerken op eigen gelegenheid verder te verkennen. Je ticket is namelijk de hele dag geldig. Je kunt natuurlijk ook lekker even ontspannen in het museumcafé of rondkijken in de museumwinkel.

€ 48.50

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Amstagram tour met bezoek aan het Moco Museum

Tijdens deze tour van een halve dag bezoek je Amsterdam op een bijzondere manier. Je gaat namelijk op pad met een professionele fotograaf om de mooiste plekjes van deze pittoreske stad te bekijken en te fotograferen.Je begint met een bezoek aan het trendy Moco Museum, de thuisbasis van Banksy, met zijn originele kunst, fotogenieke trappen en bijzondere achtergronden.Vervolgens ga je naar de wijk De Pijp, beroemd om zijn talloze hippe bars en cafés, inspirerende muurkunst en de bekende lokale markt, de Albert Cuyp. Tot slot kun je natuurlijk ook foto's maken van de grachtenpanden en de romantische bruggen.

€ 49.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Rondleiding door Capitolijnse musea

Ontdek een overweldigende reeks oude kunstwerken in de weelderige omgeving van de Capitolijnse musea. Met een oorsprong die teruggaat tot 1471, is dit 's werelds oudste openbare kunstcollectie. Dwaal door de mooie gangen met fresco's met een deskundige gids en sta oog in oog met buitengewone klassieke kunstwerken zoals de Capitoline Wolf en de stervende Galliër. Met een spectaculair uitzicht over het Forum Romanum beneden, was de Capitoline-heuvel het kloppende hart van het oude Rome en is het tegenwoordig de thuisbasis van het prachtige door Michelangelo ontworpen Piazza del Campidoglio.

€ 295.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Bunker 42 Tour in het district Taganka

Reis dan 60 meter onder de straten van Moskou is de Taganka Bunker, ook wel Bunker 42 genoemd, een historische militaire communicatiepost en het huidige Koude Oorlogsmuseum. De bunker, een labyrint met een unieke sfeer, bestaat uit 4 onderling verbonden blokken. Bijna 2.000 mensen werkten in de geheime faciliteit onder het Sovjetregime, dat kan worden bereikt via geheime deuren in een straat en in de metro.Onder begeleiding van een ervaren gids die de sfeer van de Koude Oorlog biedt, wordt u ondergedompeld in de best beveiligde bunker uit het Sovjettijdperk. Ze zullen leren hoe de USSR zich voorbereidde op een nucleaire aanval, zodat mensen in de geheime bunker enkele maanden zouden hebben overleefd. Watervoorziening en frisse lucht, commando- en communicatieposten, gederubriceerde wapens en documentaire tentoonstellingen en een retrospectief over de Koude Oorlog, zoals ervaren door de Sovjetautoriteiten en Stalin, zijn enkele van de ervaringen die ze kunnen zien en ervaren in Bunker-42.Taganka Bunker-42 is een interactief museum en een must voor degenen die nieuwsgierig zijn naar het Sovjettijdperk en de Koude Oorlog!Tijdens de rondleiding ziet u: - Het documentbeheerspunt - De luchtvaartcommandopost - Het communicatiecentrum

€ 141.00

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Essentieel in Sint Petersburg is een visumvrij tweedaags pakket

Ontdek Sint-Petersburg op zijn best. Deze tour bevat alle bezienswaardigheden die je moet bedekken en geeft voldoende tijd om foto's te maken en te winkelen.Deze kusttour in Sint-Petersburg heeft gegarandeerd vertrek. De rondleidingen zijn beschikbaar voor passagiers van cruiseschepen die gedurende 1 of 2 dagen in Sint-Petersburg stoppen. Aangezien alle tours gegarandeerd vertrekken, betekent dit dat u mogelijk (maar u mag niet) een privétour hebt voor een groepsprijs.Dag 1 - Wanneer u van boord gaat en de paspoortcontrole bent gepasseerd, wordt u ontvangen door uw lokale Engelssprekende gids en de bedrijfsvertegenwoordiger in het aankomstgebied van de haven. Je gaat naar het stadscentrum en bezoekt - Spit van ST Basil Island en Peter and Paul Fortress - Peterhoff-fonteinpark door draagvleugelboot - Ronde van Peterhoff Lage tuinen - Lunch - Ronde van Catherine Palace incl. Barnsteenkamer en tuinen - Transfer naar Sint-Petersburg. Bezoek aan een metrostation op de terugweg naar de stad - Stadshoogtepunten tour (deel 2) incl. De kathedraal van onze Verlosser op het Bloed Dag 2 - Rivier- en kanaalcruise - Hermitage Museum (vroege opname) - Lunch - Yusupoff Palace-tour - ST-Isaac's Cathedral-rondleiding

€ 235.97

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product
 

Auschwitz privé excursie vanuit Warschau

Bezoek het grootste voormalige nazi-concentratiekamp op deze dagexcursie naar Auschwitz-Birkenau en leer meer over een van de donkerste bladzijden uit de geschiedenis. Tijdens je bezichtiging aan onder andere de gaskamers en de kazerne zul je meer inzicht krijgen in de enorme omvang van wat er hier heeft afgespeeld.Auschwitz was de grootste van de Duitse concentratie- en vernietigingskampen; meer dan 1,1 miljoen mannen, vrouwen en kinderen verloren er het leven. Auschwitz-Birkenau (gefinancierd door de nazi's in 1940) staat nu symbool voor de Holocaust en het menselijk lijden onder fysieke en emotionele uitputting tijdens de tweede wereldoorlog.Samen met een officiële gids ga je er de belangrijkste bezienswaardigheden en gebouwen bezichtigen en krijg je een uitgebreide geschiedenisles over de gruwelijke gebeurtenissen die plaatsvonden in het kamp.Na een pauze ga je het kamp in Birkenau op ongeveer 3 kilometer van Auschwitz bezoeken. Ook hier zal het een aangrijpend bezoek zijn waar je stil kunt staan om de slachtoffers te herdenken.Aan het einde van de dag wordt je weer teruggebracht naar je accommodatie in Warschau.

€ 155.56

Read on...

Activiteiten,Attracties en rondleidingen,Excursies Dagt
Product