Beste halve dag tour van Barcelona met skip the line op la Sagrada Familia

Tijdens je 4-uur durende tour door Barcelona zul je de meest iconische hoogtepunten van de stad bezoeken en een aantal van de best bewaarde geheimen waaronder skip-the-line tickets voor de Sagrada Familia! Upgrade uw ervaring bij het afrekenen naar een privétour om te genieten van de stad in een groep van alleen uw vrienden en familie of deel te nemen aan een kleine groepsreis.Nadat je je gids hebt ontmoet bij de kantoren van de touroperators, rijd je naar de beroemde heuvel van Montjuïc, om de panoramische uitzichten over de stad te bewonderen en op de plaats van de Olympische Spelen van 1992 te staan. Maak vervolgens een korte stop om het exterieur van het Catalunya National Art Museum (MNAC) te bekijken, gebouwd in 1926 met een gigantische koepel geïnspireerd op de Sint-Pietersbasiliek.Ontdek tijdens je reis naar de iconische Sagrada Familia de bezienswaardigheden van de Passeig de Gracia, de thuisbasis van de beroemde designerwinkels, en de setting voor twee van Barcelona's meest besproken Gaudï-gebouwen: La Pedrera en Casa Batlló.Verken de buitenkant van het UNESCO-werelderfgoed in het Hospital de Sant Pau de Santes Creus, gebouwd tussen 1901 en 1930. Deze verborgen parel is goed af van de gebruikelijke toeristische route en is een van de grootste symbolen van de modernistische architectuur in Barcelona.Eindelijk arriveer je bij de Sagrada Familia en langs de legendarische lange wachtrijen met je skip-the-line tickets. Voor velen is dit het belangrijkste hoogtepunt voor elke reis naar Barcelona. Ga binnen in de kerk om het beroemdste werk van Antoni Gaudí te bekijken en leer over de architectuur van het gebouw met je geïnformeerd reisgids.Je groep gaat vervolgens naar het oudste gedeelte van Barcelona, de Barrio Gótico, om door de smalle kronkelende straatjes van de middeleeuwse wijk te slenteren en de traditionele overdekte voedselmarkten in Mercat de Santa Caterina te bezoeken.Hiervandaan maak je een rondleiding door het koninklijke paleis van de Joodse wijk, de oorspronkelijke 2000 jaar oude Romeinse tempel en een deel de kathedraal.De tour eindigt in de wijk Born, waar de gids je een verscheidenheid aan restaurants voorstelt om te lunchen en traditionele Catalaanse tapas te proeven, na je entree in de magnifieke Santa Maria del Mar-kerk.

€ 89.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Zelfgeleide ontdekkingswandeling in Praag met adembenemende uitzichten en parken

Tijdens deze interactieve ontdekkingservaring door heel Praag los je raadsels op via een webapp in de browser van je telefoon. Nadat je je avontuur bent begonnen in het Expo '58-paviljoen, word je geconfronteerd met 13 raadsels die je van de ene plek naar de andere zullen leiden, met lokale aanbevelingen, leuke weetjes en de geschiedenis van de stad. Na het boeken ontvang je alle informatie die je nodig hebt voor je tour in een e-mail. Verken Praag vanuit verschillende en verrassende hoeken met dit spoor van raadsels dat je meeneemt voor een prachtige wandeling door de grote parken van Praag. Je ziet een rustigere kant van het historische centrum van de stad terwijl je de toeristen ontwijkt en slentert tussen de vele prachtige groene ruimtes. Geniet van unieke panorama's vanaf de Petrin-heuvel en wandel door charmante verlaten straten onder de Praagse Burcht. De hotspots die je tijdens deze game zult ontdekken, zijn onder meer: - De metronoom - De charmante wijk Praagse Burcht - Wijngaarden - Ongelooflijk mooie parken, waaronder Letna, Chotkovy Park en Petrin Hill Deze game is geschikt voor vrienden, stellen, gezinnen met kinderen en teambuildings. Geniet van het samenzijn terwijl je een stad verkent, wees creatief en gebruik je fantasie om de geheimen van de stad te ontdekken! Speel voor de snelste tijd en word vermeld op het scorebord of neem de tijd en deel je beste avonturenfoto met #secretcitytrails. Beide kunnen leiden tot een gratis spel!

€ 26.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Rondleiding Schindler's Factory Museum

Het fabrieksmuseum van Oskar Schindler werd in juni 2010 officieel geopend voor de bezoekers, na vele jaren scriptschrijven en voorbereidingen. De museumhuizen in de authentieke emailfabriek van Oskar Schindler tonen de bezoekers de oorlogsevenementen die plaatsvinden in de stad en het tragische lot van de inwoners. De tentoonstelling 'Kraków under Nazi Occupation 1939-1945' is een chronologisch ooggetuigenverslag uit de Tweede Wereldoorlog. Theatrale reconstructies van de authentieke stadsruimte door middel van foto's, films en items uit het door de nazi's bezette Krakau omarmen metaforisch de oorlogsgeschiedenis van de stad en laten een herinnering aan de helden achter in de hoofden van de bezoekers.De "Schindler's List" van Steven Spielberg - de filmset uit 1993 die werd getroffen door de Tweede Wereldoorlog - vertelde mensen een van de meest hartverscheurende verhalen in de geschiedenis van de mensheid. Vandaag wordt het verhaal van de slachtoffers van de Holocaust dichterbij gebracht en ter beschikking gesteld van de bezoekers in de voormalige Emailfabriek van Oskar Schindler - de Duitse ondernemer wiens houding altijd zal worden herinnerd als een daad van menselijkheid in tijden van wreedheid. Een bezoek aan de plaats waar Oskar Schindler de levens redde van honderden mensen uit Krakau, voornamelijk van Joodse afkomst, is een onvergetelijke ervaring. Beelden en geluiden die de bezoekers volgen, maken van de voormalige fabriek de nauwgezet gereconstrueerde realiteit van de overlevenden en slachtoffers van het door de nazi's bezette Krakau.

€ 19.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Discovery Game Sintra steegjes en zoete lekkernijen

Tijdens deze interactieve ontdekkingservaring in Sintra los je raadsels op via een webapp in de browser van je telefoon. Nadat je je avontuur bent begonnen op het treinstation van Sintra, word je geconfronteerd met negen raadsels die je van de ene plek naar de andere leiden, waarbij je lokale aanbevelingen, leuke weetjes en de geschiedenis van de stad onthult. Na het boeken ontvang je alle informatie die je nodig hebt voor je tour in een e-mail. Speel dit ontdekkingsspel als je Sintra wilt verkennen zonder de toeristische drukte. Beroemd om zijn sprookjesachtige paleizen en glooiende heuvels, er is nog veel meer te ontdekken langs de magische paden. Terwijl je het speelse spoor van raadsels volgt, ontgrendel je verhalen over koninkrijken en prinsessen en leer je Sintra's oudste geheimen verborgen door metselaars en tempeliers. Als je detectivevaardigheden bijzonder goed zijn, geeft de game je zelfs aanbevelingen voor heerlijke lokale gebakjes. De hotspots die je tijdens deze game zult ontdekken, zijn onder meer: - De sprookjesachtige Quinta da Regaleira, Piriquita (voor snoep!), Sintra National Palace en de prachtige Moorse fontein. Deze game is geschikt voor vrienden, stellen, gezinnen met kinderen en teambuildings. Geniet van het samenzijn terwijl je een stad verkent, wees creatief en gebruik je fantasie om de geheimen van de stad te ontdekken! Speel voor de snelste tijd en word vermeld op het scorebord of neem de tijd en deel je beste avonturenfoto met #secretcitytrails. Beide kunnen leiden tot een gratis spel!

€ 18.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Rondleiding Speicherstadt en Elbphilharmonie Plaza in Hamburg

Deze leuke en informatieve tour neemt je mee naar de Elbphilharmonie Plaza gevolgd door een wandeling door Speicherstadt, die door UNESCO op de werelderfgoedlijst is geplaatst.In Speicherstadt (gebouwd in de jaren 1920) zul je ontdekken waarom het historische pakhuizencomplex - en bovendien de eerste "kantoren-wijk" van Europa - een van de ruim 1.000 werelderfgoedlocaties betreft. In juli 2015 kreeg Speicherstadt samen met het Kontorhausviertel een plekje op de UNESCO-lijst van cultureel erfgoed.Op weg naar de Elbphilharmonie zal je gids interessante feiten over de wijk en de plaatselijke architectuur vertellen. Eenmaal in de concertzaal krijg je meer informatie over de unieke gevel en de geschiedenis van het gebouw. De tour eindigt in de Elbphilharmonie dus na de rondleiding kun je meteen naar het uitkijkplatform Plaza om te genieten van een fantastisch uitzicht op de haven en Hamburg!

€ 20.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Zelfgeleide ontdekkingswandeling in Alfama en Baixa met kunst in de buitenlucht

Waarom wordt Lissabon de lichtstad genoemd? Ga op deze zelfgeleide wandeling door Alfama en Baixa (gemaakt door de mede-oprichters van de game, Kristina & Wendy!) Om zelf het antwoord te ontdekken terwijl je het stadspanorama bewondert vanaf onze favoriete uitkijkpunten (miradouros). Leuke locatiespecifieke raadsels leiden je van de ene verborgen plek naar de andere en nemen je mee door geheime doorgangen en pittoreske paden. Je leert lokale verhalen en ervaart de authentieke charme. Het draait allemaal om de kleine details… Als je wat meer tijd hebt, probeer dan de uitgebreide versie van deze wandeling. Deze speelse wandeling door de levendige buurten van Lissabon prikkelt je zintuigen en moedigt je aan om de meest wonderbaarlijke - en vaak verborgen - details om je heen te waarderen. Of je Lissabon nu kent of gewoon begint met verkennen, deze ervaring geeft je een perspectief op ontdekking dat je nieuwsgierigheid zal wekken, waar je ook heen gaat. Lokale wonderen die je tijdens deze wandeling zult ontdekken, zijn onder meer: - Prachtig uitzicht vanaf miradouros (uitkijkpunten) van Santa Catarina en São Pedro de Alcântara - De Bica-kabelbaan - De prachtige kerk van São Roque Deze ontdekkingswandeling is een leerzame en leuke activiteit voor vrienden, stellen, gezinnen met kinderen, nieuwsgierige lokale bewoners, bezoekers en teambuilding. U kunt ten volle genieten van deze ervaring van verbinding met de stad terwijl u in uw eigen groep verblijft. Geniet onderweg van betekenisvolle ontdekkingsmomenten; ontdek, leer en heb plezier! Gebruik #secretcitytrails om op de sociale media van het bedrijf te verschijnen en doe mee aan een maandelijkse loterij om een gratis ontdekkingswandeling te winnen.

€ 16.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Oude Lissabon tour naar Alfama en het kasteel van São Jorge

Deze tour volgt de oudste muren van de stad en neemt je mee naar het Castelo São Jorge (kasteel St Georges) met uitzicht op de rivier de Taag en het oudste deel van Lissabon. Tijdens deze tour ga je terug in de tijd naar de Romeinse Olisipo en bezoek je het theater. De Romeinen ontdekten de thermale wateren van Alfama, maar het waren de moslims die hen de naam al-hamma (thermische fontein) gaven. Dit stadje blijft een authentiek labyrint van steegjes, binnenpatio's, trappen en kleine pleintjes. Hier kom je de drie belangrijkste religies tegen: jodendom, christendom en islam. Alfama was ook de gemeente van de visser. Zijn geest overstijgt zichzelf waar op elke hoek Fado wordt gezongen. Je hebt ook de mogelijkheid om de kathedraal van Lissabon te bezoeken, een van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad.De tour brengt u naar de volgende gebieden: - Alfama - Castelo

€ 18.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Stutthof Concentration Camp reguliere tour vanuit Gdansk

Je Engels sprekende chauffeur haalt je op in je hotel in een comfortabele Mini Bus met AC en brengt je naar Sztutowo, waar het voormalige kamp en nu waar het Stutthof Museum zich bevindt. Bezoek het museum voor ongeveer twee uur met de gids van het Engels sprekende museum.Stutthof Concentration Camp, het eerste en langst werkende concentratiekamp op het Poolse grondgebied. Op het moment dat de Duitse nazi's Polen binnenvielen, begonnen massale arrestaties van Polen in de vrije stad Danzig. Alleen op de eerste oorlogsdag ca. 1500 mensen werden gearresteerd en in het concentratiekamp Stutthof geplaatst.Stutthof was de plaats waar 110.000 mensen werden vastgehouden: mannen, vrouwen en kinderen, burgers van 28 landen en meer dan 30 nationaliteiten. Onder hen waren ook Polen, Joden, Russen, Oekraïners, Witte Russen, Litouwers, Letten, Esten, Tsjechen, Slowaken, Finnen, Noren, Fransen, Denen, Nederlanders, Belgen, Duitsers, Oostenrijkers, Engels, Spaans, Italianen, Joegoslaven, Hongaren en zigeuners. Tijdens de gevangenschap werden ze blootgesteld aan een aantal vernietigende factoren zoals slavenarbeid, ondervoeding, vreselijke sanitaire voorzieningen, ziekte, geestelijke en lichamelijke marteling. 65.000 mensen stierven als gevolg van het uitroeien van levensomstandigheden en executies door schieten, ophangen, vermoorden in gaskamers door middel van Cycloon B, doden door middel van fenolinjecties in het hart, slaan en martelen, en tijdens evacuatie over land en over zee. Op Stutthof Concentration Camp bezoekt u: - De oude en nieuwe kampkwartier - Zie de villa van de commandant - Ga naar de gaskamers en het crematorium en hoor angstaanjagende berichten over massamoord

€ 65.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Istanbul Silver Combo dagtrip met Hagia Sophia, Blauwe Moskee en Dolmabahçepaleis

Maak een dagtrip door Istanbul en geniet van een tour langs de schitterende hoogtepunten van de stad! De dag begint met een bezoek aan een van de mooiste bezienswaardigheden ter wereld: Sultanahmet. Sultanahmet is het oude hart van de stad van waaruit de Byzantijnse en Ottomaanse rijken werden geregeerd. Ook neem je een kijkje in de Hagia Sophia, het gebedshuis van de Goddelijke Wijsheid, welke gebouwd werd als basiliek in de 6e eeuw door keizer Justinianus en als een van de grootste wonderen in de architectuur wordt beschouwdTegenover de Hagia Sophia staat de Blauwe Moskee, gebouwd in opdracht van Sultan Ahmet en wereldberoemd om de blauwe İznik-tegeltjes en het unieke aantal van 6 minaretten. Aansluitend bekijken we het Hippodrome waar sportevenementen zoals wagenrennen en atletiekwedstrijden werden gehouden, maar ook politieke activiteiten. Highlights zijn de Serpentine Column, de Obelisk van Theodosius en de Duitse fontein van Wilhelm II.Dan bezoeken we de grote overdekte Bazaar, de grootste souk ter wereld met bijna 4.000 winkeltjes vol antiek, sieraden, goud, tapijten, lederwaren en souvenirs. Hierna is het tijd voor de lunch bij een traditioneel Turks restaurant. na de lunch gaan we verder naar het Dolmabahçepaleis, de recente residentie van Ottomaanse sultans. Het paleis is gebouwd door twee Ottomaanse architecten (Karabet en Nikogos Balyan) en beslaat een oppervlakte van 110.000 m². Het diende als het belangrijkste administratieve centrum van het Ottomaanse rijk en staat vandaag de dag bekend om de grote collectie Europees antiek, meubels en een enorme kroonluchter van 4,5 ton.Tot slot maak je een wandeling over de Bosporus brug, waar je binnen 2 minuten van Europa naar Azië kunt lopen tot aan de Çamlıca-heuvel. Vanaf deze prachtige plek staat je een indrukwekkend uitzicht over Istanbul te wachten - van de Marmara tot de Zwarte Zee en met zicht op de Bosporus en de Gouden Hoorn!

€ 80.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Wandelen door de Devil's Empire tour

Tijdloze vampiers, door sterren gekruiste minnaars, ijskoude drankjes en een spookachtige, steeds veranderende parade van de meest slechte karakters van New Orleans. Je hebt geruchten gehoord over het 'Devil's Empire' - dompel jezelf nu onder in de verontrustende waarheid. Laat kralen en kerstballen achter en daal af in een tour voor alleen volwassenen door de heetste hel van Amerika's meest spookachtige stad.

€ 18.21

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Zelfgeleide ontdekkingswandeling in Belém in Lissabon

Belém heeft meer dan de meest herkenbare herkenningspunten. Tijdens deze speelse wandeling ontdek je verborgen plekjes in dit prachtige gebied en leer je minder bekende verhalen kennen. Hoe? Je volgt locatiespecifieke raadsels die je zullen helpen om je omgeving vanuit een ander perspectief te zien. Maak je klaar om onder de indruk te zijn van monumentale wonderen van architectuur en kleine ontdekkingen, allemaal in de geboorteplaats van de beroemde zoete lekkernij van Portugal ... Leuk feitje: deze wandeling is gemaakt door de medeoprichters van het spel, Kristina en Wendy.Deze speelse wandeling door de wijk aan de rivier van Lissabon prikkelt je zintuigen en moedigt je aan om de mooiste - en vaak verborgen - details om je heen te waarderen. Of je Lissabon nu kent of gewoon begint met verkennen, deze ervaring geeft je een perspectief op ontdekking dat je nieuwsgierigheid zal wekken, waar je ook heen gaat.Lokale wonderen die je tijdens deze wandeling zult ontdekken, zijn onder meer: - De weelderige tropische botanische tuin - Het indrukwekkende klooster van Jerónimos - Het beroemde monument van ontdekkingen - Prachtig uitzicht op de rivier de Tejo Deze ontdekkingswandeling is een leerzame en leuke activiteit voor vrienden, stellen, gezinnen met kinderen, nieuwsgierige lokale bewoners, bezoekers en teambuilding. U kunt ten volle genieten van deze ervaring van verbinding met de stad terwijl u in uw eigen groep verblijft.Geniet onderweg van betekenisvolle ontdekkingsmomenten; ontdek, leer en heb plezier! Gebruik #secretcitytrails om op de sociale media van het bedrijf te verschijnen en doe mee aan een maandelijkse loterij om een gratis ontdekkingswandeling te winnen.

€ 18.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Communistische Krakau Nowa Huta tour

Het communistische district van Krakau, Nowa Huta, is de perfecte plek om de paradoxen van dit systeem te begrijpen. Het is een van de slechts twee geplande socialistische realistische nederzettingen. Een utopische ideale communistische stad, monumentaal en groots, gebouwd in een land dat net was begonnen zich te verheffen uit het puin van de Tweede Wereldoorlog.Tijdens deze tour leer je over het politieke verhaal achter deze wijk, over de mensen die er woonden en hun revolutie voor vrijheid. Bekijk een van de beste voorbeelden van een ideale communistische stad die vandaag verrassend veel te bieden heeft.Op deze 4 uur durende wandeling doet u het volgende: - bekijk het monumentale hoofdkwartier van de staalfabriek en de communistische partijkantoren - de oorspronkelijke schuilkelders en het commandocentrum van de jaren '50 te betreden, waar alles onaangeroerd bleef als een getuigenis van de tijd van de Koude Oorlog. - zie het representatieve deel van Nowa Huta - monumentaal Centraal Plein en de Rozenlaan - bezoek aan de wooneenheden die ontworpen zijn om nieuwe socialistische bewoners en een nieuw levensmodel te creëren - de 'Ark van de Heer' kerk binnen te gaan, een symbool van geestelijk verzet van katholieke arbeiders tegen de communistische partij wil - hebben een communistische stijl snack in de oorspronkelijke periode interieurs

€ 45.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Wandeltocht door de oude binnenstad van Krakau en toegangsticket St. Mary's Church

Krakau is al eeuwen een van de belangrijkste en bloeiende steden in Europa. Het is ook het hart van de Poolse cultuur en wetenschap. Hoewel de stad door de geschiedenis heen veel conflicten en natuurrampen heeft meegemaakt, heeft ze alle dramatische momenten vrijwel zonder schade overleefd. Leer de fascinerende geschiedenis van de oude binnenstad van Krakau daterend uit de vroege middeleeuwen. Het was de koninklijke hoofdstad van een van de machtigste koninkrijken ter wereld. Zie perfect bewaarde monumenten en indrukwekkende kerken. Bezoek het hart van Krakau en het grootste middeleeuwse plein van Europa - de Grote Markt. Leer waarom Kraków de hoofdstad van Polen werd en hoe het zich door de eeuwen heen ontwikkelde. Luister hoe het mogelijk was dat de stad niet werd verwoest tijdens de meest tragische tijd in de Poolse geschiedenis, wat zeker de Tweede Wereldoorlog was en hoe het leven van de Cracoviërs eruitzag in het grijze tijdperk van het communisme. Ontdek, voel, ruik, proef en geniet van de unieke sfeer van de middeleeuwse oude binnenstad met een Engels sprekende lokale gids.

€ 20.47

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Kathedraal van Sint Basilius en Rode Plein privérondleiding van 2 uur

Verken de meest iconische locaties van Moskou tijdens een 2-uur durende tour op het Rode Plein. Betreed de Sint-Basiliuskathedraal, een UNESCO-werelderfgoed en zie het Mausoleum van Lenin, de muren van het Kremlin en het warenhuis GUM uit het Sovjettijdperk.Bekijk het Mausoleum van Lenin in het centrum van het Rode Plein en reis naar de Sint-Basiliuskathedraal waar u het kerkcomplex binnengaat. In het warenhuis GUM bewonder je de galerijen en het transparante plafond, voordat je het standbeeld van generaal Zhukov, de fonteinen van Alexander Garden en ten slotte de Eternal Flame of the Tomb of the Unknown Soldier passeert.

€ 49.80

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Harlem Renaissance wandeltocht met lunch

Het is tijd dat je op reis gaat door het huidige Harlem om de mensen en plaatsen van de Harlem Renaissance te zien en te ontdekken waarom deze periode in de Amerikaanse geschiedenis zo magisch en belangrijk was voor de Afrikaans-Amerikaanse cultuur. Heb je je ooit afgevraagd waar Jungle Alley was, of waarom 135th Street zo'n cruciaal gebied was tijdens Harlem Renaissance? Nou, dit is het moment om je sneakers aan te trekken en je fantasie te gebruiken. Ontdek enkele van de mooiste en mooiste theaters, huizen en kerken in Harlem. Luister, zie en voel de geschiedenis rond de meest invloedrijke personen die hebben bijgedragen aan het cultiveren van deze magische reis die bekend staat als de Harlem Renaissance - Langston Hughes, Pig Foot Mary, Duke Ellington, Madame CJ Walker, Jacob Lawrence, James Van Der Zee, Zora Neale Hurston en vele anderen. Na de wandeling kunt u tijdens uw tour genieten van een lunch in een lokaal restaurant in Harlem.

€ 49.68

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

De architectuur van de grachtengordel privérondleiding

De Amsterdamse grachtengordel is een stedenbouwkundig meesterwerk uit de 17e eeuw en staat dan ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Je gaat dit spectaculaire stukje stedelijk landschap verkennen samen met een privégids tijdens een 2 uur durende wandeling.Herken patronen in de bouwstijlen en kom meer te weten over de bewoners: de kooplieden, filosofen en kunstenaars die het stadsbeeld van Amsterdam hebben bepaald. Je leert de verhalen achter de gevels van dit meest pittoreske deel van Amsterdam. Je ziet ook het smalste grachtenpand, de breedste brug en het huis waar het ontstaan van New York is bedacht.

€ 60.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Halve dag Morning Ottoman Splendors tour, inclusief de Blauwe Moskee

Tijdens deze ochtend tour in Istanbul, bezoek je 3 van de belangrijkste plekken van de stad, in een kleine groep met een Engelssprekende gids onder licentie.Je ontmoet je gids in het hotel en begint je tour door een bezoek te brengen aan de Blauwe Moskee, ook wel Sultan Ahmet Moskee genoemd, een van de belangrijkste attracties in Turkije en een belangrijk islamitisch monument. De Blauwe Moskee werd gebouwd tijdens de Ottomaanse heerschappij onder leiding van Sultan Ahmet. Je zult de & minaretten bewonderen die torenen boven de koepelstructuur. Je zult ook de 20.000 Iznik-tegels van de hoofdkamer ontdekken die worden verlicht door 260 ramen.Je bezoekt dan het Topkapipaleis, het illustere hoogtepunt van het Ottomaanse rijk. Het is een van 's werelds grootste en oudste paleizen vol elegante kamers en erfgoedschatten. Tijdens uw bezoek vertelt uw gids u alles over de geschiedenis van dit paleis aan de kust van de Gouden Hoorn.Je gaat dan naar het vroegere hart en de ziel van het sportieve en politieke centrum van Constantinopel, het Hippodrome. U zult meer te weten komen over dit levendige gebied dat al 500 jaar de Ottomaanse sport en zelfs rellen huisvest! De site is nu een stadspark genaamd At Meydanı (Horse Grounds), genoemd naar voormalige wagenrennen. Je ontdekt de oude granieten Obelisk en ontdekt hoe keizer Theodosius het vervoerde van Egypte naar Constantinopel in de late 4e eeuw.Je maakt je tour af met een rit terug naar je hotel in Istanbul.

€ 41.40

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Wandeltocht van het Kremlin naar Zaryadye in Moskou

Je tour begint in het hart van Moskou op het Rode Plein.Je gids vertelt over de bouw van het Kremlin en hoe het Rode Plein is geworden wat iedereen nu weet. Je zult de Sint-Basiliuskerk zien en ontdekken waarom Ivan de Verschrikkelijke opdracht gaf zijn architecten te verblinden. Op weg naar Zaryadye Park zie je Kitay-Gorod, een van de centrale delen van Moskou. De gids zal je niet alleen vertellen over wat hier eerder was, maar ook het stereotype vernietigen dat de naam van dit gebied gerelateerd is aan China. Het laatste punt van je route is Zaryadye, een modern recreatiepark dat niet alleen geliefd is bij toeristen, maar ook bij lokale bewoners.De wandeling eindigt op een zeer pittoreske manier: de gids neemt je mee naar de Soaring Bridge, vanwaar je een panoramisch uitzicht hebt op het Kremlin. Breng je camera's mee, want dit moment zal moeten worden vastgelegd.Houd er rekening mee dat deze tour verschillende prijzen heeft, afhankelijk van de taal die u kiest. Russisch heeft kortingen voor kinderen (0-15 jaar), terwijl de tour met een Engelssprekende gids privé is, minimaal 3 deelnemers heeft en geen kortingen.

€ 7.73

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Zelfgeleide ontdekkingswandeling in Castello en San Marco in Venetië

Tijdens deze interactieve ontdekkingservaring in Castello en San Marco in Venetië, los je raadsels op via een webapp in de browser van je telefoon. Nadat je je avontuur op Campo San Giovanni e Paolo bent begonnen, word je geconfronteerd met 14 raadsels die je van de ene plek naar de andere zullen leiden, met lokale aanbevelingen, leuke weetjes en de geschiedenis van de stad. Na het boeken ontvang je alle informatie die je nodig hebt voor je tour in een e-mail. Verken het Castello en San Marco van Venetië op een geheel nieuwe manier wanneer je dit mysterieuze ontdekkingsspel speelt. De raadsels nemen je mee door de wijk Castello en leiden je naar het kroonjuweel van Venetië, Piazza San Marco. Onderweg zul je enkele van de favoriete plekken van de lokale bevolking vinden om te eten, drinken en rond te hangen, terwijl je ondertussen je puzzeloplossende vaardigheden gebruikt om de geschiedenis van Venetië te ontdekken. Zodra je aankomt op de beroemdste plek in de stad, zul je je realiseren dat zijn roem en schoonheid veel geheimen en mysteries verbergen die uit de reisgidsen zijn weggelaten! De hotspots die je tijdens deze game zult ontdekken, zijn onder meer: - Het indrukwekkende Danieli Hotel - San Marco-plein - De beroemde Rialtobrug Deze game is geschikt voor vrienden, stellen, gezinnen met kinderen en teambuildings. Geniet van het samenzijn terwijl je een stad verkent, wees creatief en gebruik je fantasie om de geheimen van de stad te ontdekken! Speel voor de snelste tijd en word vermeld op het scorebord of neem de tijd en deel je beste avonturenfoto met #secretcitytrails. Beide kunnen leiden tot een gratis spel!

€ 25.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product
 

Zelfgeleide ontdekkingswandeling in Cannaregio in Venetië

Tijdens deze interactieve ontdekkingservaring in Cannaregio in Venetië, los je raadsels op via een webapp in de browser van je telefoon. Nadat je je avontuur bent begonnen op Campo San Geremia in Cannaregio, zul je worden geconfronteerd met twaalf raadsels die je van de ene plek naar de andere zullen leiden en lokale aanbevelingen, leuke weetjes en de geschiedenis van de stad onthullen. Na het boeken ontvang je alle informatie die je nodig hebt voor je tour in een e-mail. Met meer dan 150 prachtige en mysterieuze grachten is Venetië gevuld met geheimen en lokale legendes. Deze Discovery Game neemt je mee door de verborgen straatjes van de wijk Cannaregio. Verken 's werelds allereerste getto en leer over de werken van Shakespeare terwijl je de raadsels oplost. Op zoek naar antwoorden om elke hoek, duikt u diep in de rijke geschiedenis van Venetië om stukjes van de identiteit van de stad te ontdekken die verloren zijn gegaan in het doolhof van de tijd. De hotspots die je tijdens deze game zult ontdekken, zijn onder meer: - Het Joodse getto - Het casino van Venetië, - Het grote kanaal Deze game is geschikt voor vrienden, stellen, gezinnen met kinderen en teambuildings. Geniet van het samenzijn terwijl je een stad verkent, wees creatief en gebruik je fantasie om de geheimen van de stad te ontdekken! Speel voor de snelste tijd en word vermeld op het scorebord of neem de tijd en deel je beste avonturenfoto met #secretcitytrails. Beide kunnen leiden tot een gratis spel!

€ 24.00

Read on...

Activiteiten,Excursies Dagtrips,Sightseeing Tradities,E
Product