Houmas House landgoed en tuinen en Great River Road museumtour combo

Het historische herenhuis van Houmas House trekt elk jaar duizenden toeristen van over de hele wereld. De rondleiding door het herenhuis duurt 60 minuten en omvat elke kamer op beide verdiepingen van het herenhuis. Bekijk antiek, kunstwerken en artefacten uit die tijd die het verhaal van de plantage vertellen tijdens een rondleiding.Zodra je je herenhuisrondleiding hebt afgerond, ga je naar het Great River Road Steamboat Museum met een ruimte van 35.000 vierkante meter naast het Houmas Estate. Het museum beschrijft het leven op de rivier de Mississippi. Exposities en artefacten presenteren visuals en verkennen de handel, folklore, cultuur en de muziek van de benedenloop van de Mississippi. Het museum beschikt ook over een restaurant waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Een voor gehandicapten toegankelijke brug ligt op een steenworp afstand van de ingang en biedt een leuke manier om River Road over te steken en op de eerste rij te zitten om de rivier de Mississippi te bekijken.

€ 32.29

Read on...

Cultuur Geschiedenis,Excursies Dagtrips
Product
 

Privérondleiding door de Postojna grot en het Predjama kasteel

Stap de magische onderwereld van Slovenië binnen terwijl je de beroemde grotten van Postojna binnengaat. De labyrintische doorgangen en hallen zijn gedurende miljoenen jaren uitgehouwen door het stromende water van de rivier de Pivka en zijn zwak verlicht, en verlichten slechts de fascinerende geologische kenmerken erin. Je verkent alle 21 kilometer, dwalend langs druipsteenmuren, doorschijnende gordijnen en pilaren van verschillende groottes, elk kleurrijker dan de vorige. Terwijl je gids je van stalagmiet naar stalagtiet leidt, leer je hoe deze complexe geologische structuur is ontstaan en de legendes eromheen. Als je eenmaal opgedoken bent, gaat de dag verder met een reis naar het kasteel van Predjama. Een indrukwekkend gebouw dat dramatisch boven je hangt op de 100 meter hoge verticale klif, het was ooit de thuisbasis van de beruchte ridderridder, Erasmus. Hoor alles over zijn leven en over het kasteel, beide gehuld in mysterie voordat je terugkeert naar Ljubljana door groene, groene landschappen.

€ 79.00

Read on...

Cultuur Geschiedenis,Excursies Dagtrips
Product
 

Privérondleiding door het meer van Bled en het meer van Bohinj

Het meer van Bled staat bekend om zijn smaragdgroene en turquoise water en de schilderachtige kerk die op het sprookjesachtige eiland in het midden ligt. Deze foto van het paradijs is niet zomaar een foto, het is de echte deal, en tijdens deze tour begin je op het vasteland om het uitzicht te bewonderen. Je gaat dan aan boord van een traditionele Sloveense pletna-boot, die je over het meer naar de kerk brengt waarvan de beruchte bel beweert je wensen te laten uitkomen, gewoon door hem te bellen.Terug op het droge bezoekt u het prachtige kasteel dat uitkijkt over het meer en bezoekt u het museum vol met Sloveense geschiedenis en cultuur. Vanaf hier ga je naar de Bohinj-vallei voor meer kristalheldere meren en rust. Om de prachtige wateren te begeleiden, wordt u een kant van cultuur geserveerd in de vorm van de kerk van St. Johannes de Doper, waarvan de fresco's ongeëvenaard zijn. Je leert alles over de lokale Zlatorog-legende en eet heerlijke traditionele gerechten in deze rustige oase om te ontspannen na je actievolle dag vol ontdekkingen.

€ 69.00

Read on...

Cultuur Geschiedenis,Excursies Dagtrips
Product
 

Ontdek de Afrikaans Amerikaanse cultuurtour in Central Harlem

Als je graag meer te weten komt over geschiedenis en cultuur, dan is deze tour in Central Harlem perfect voor jou. Leer de geschiedenis van Central Harlem tijdens de Harlem Renaissance, het Civil Rights-tijdperk en het huidige tijdperk. Het gebied staat bekend als het mekka van de Afrikaans-Amerikaanse geschiedenis en de thuisbasis van jazz en Lindy Hop & Swing. Tegenwoordig is het nog steeds beroemd om zijn geweldige kunst-, eet- en winkelcentrum. Tijdens deze tour bezoekt u Little Senegal, Apollo Theatre, Speaker's Corner en Hotel Theresa.

Read on...

Cultuur Geschiedenis,Excursies Dagtrips
Product
 

Service ervaring op zondag in Harlem

Als je religieus bent of iemand die geïnteresseerd is in religie en geschiedenis, mag je deze Harlem Sunday service-ervaring niet missen. De zondagsdienst is niet alleen een religieuze ervaring, maar een onderdeel van de cultuur in Harlem. In films wordt het afgeschilderd als iets extravagants, aangezien de vrouwen in prachtige jurken en hoeden komen. In werkelijkheid beschouwt de kerk elke begeleider echter als een deel van de gemeente en het gezin. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een uur zondagsdienst en evangelie.

Read on...

Cultuur Geschiedenis,Excursies Dagtrips
Product
 

Privé UNESCO tour door de Škocjan grotten en de Karst regio

Slovenië is zeker mooi, daar bestaat geen twijfel over, maar er is meer in dit fascinerende land dan je op het eerste gezicht ziet. Diep onder de grond ligt een etherische wereld die je nog nooit eerder hebt gezien en terwijl je ogen zich aanpassen aan het licht, zul je grotten, hallen en waarschijnlijk 's werelds grootste ondergrondse kloof uitkiezen. De Škocjan-grotten zijn in miljoenen jaren uitgehouwen door stromend water, wat lagunes en ongelooflijke geologische sculpturen diep onder de aarde heeft gecreëerd. Je gids zal je helpen het Regionale Park hier te verkennen, dat ook over de grond veel te bieden heeft.Je gaat dan naar Lipica, beroemd om zijn prachtige dekpaarden. De historische Habsburgers hadden zeer hoge verwachtingen van hoe ze wilden dat hun hof- en militaire paarden zouden zijn, dus meer dan 400 jaar geleden werd het Karst-paard gefokt en verfijnd volgens hun veeleisende normen, en produceerde het de paarden die je hier vandaag ziet. Als u geïnteresseerd bent, laat u dan door een lokale gids rondleiden door de stallen, weilanden en laat u kennismaken met enkele van de beste Karst-paarden ter wereld.

€ 89.00

Read on...

Cultuur Geschiedenis,Excursies Dagtrips
Product
 

Privérondleiding door het meer van Bled

Bled is een echt Sloveens sprookje, dat je pas gelooft als je het met eigen ogen ziet. De harmonieuze mix van prachtige natuur, rijke geschiedenis en oprechte gastvrijheid trekt al eeuwenlang bezoekers. Het meer was een voormalige zomerresidentie voor de Joegoslavische koninklijke familie en later voor president Tito en biedt een prachtig decor voor royals, politici en iedereen daartussenin. Je rijdt rond het meer met je deskundige lokale gids, voordat je aan boord van een traditionele Pletna-boot springt en over het smaragdgroene water glijdt om de wensbel te luiden die bij de iconische kerk hangt. Zodra u terugkeert naar het vasteland, slingert u de heuvel op om het prachtige middeleeuwse kasteel te bezoeken dat uitkijkt over het meer beneden en geeft de bisschoppen van Brixen die daar vele manen geleden woonden een onoverwinnelijke houding van aanvallende vijanden. Hier kunt u meer te weten komen over de geschiedenis van het museum en de demonstraties van ouderwetse ambachten die plaatsvinden in de kasteelgrenzen. Waarom vraag je je gids niet om je het geheim van de beroemde slagroomtaart te vertellen voordat je terugkeert naar Ljubljana.

€ 65.00

Read on...

Cultuur Geschiedenis,Excursies Dagtrips
Product