Beste van DC VIP dagtour

Je VIP-tour begint in het Capitol Visitors Center. Versla de lange toegangslijnen en ervaar Washington, DC als een ware insider.Geniet van gereserveerde toegang tot het US Capitol Building voor een begeleide wandeling door dit historische gebouw - de thuisbasis van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden. Bekijk een film over de geschiedenis van de overheid in de VS en ga dan verder met een rondleiding door het gebouw om meer te weten te komen over de wetgevende macht van het land. Onderweg ziet u de Crypt, de Rotunda en de National Statuary Hall.Stap in de comfortabele shuttle en volg een rondleiding door de beroemdste bezienswaardigheden en monumenten van DC, inclusief uitzicht op het Witte Huis, het Washington Monument, het Tweede Wereldoorlog Memorial, het Vietnam Veterans Memorial, Lincoln Memorial, Jefferson Memorial, Iwo Jima Statue, Korean War Veterans Memorial en US Navy Memorial. Je krijgt de kans om 10 tot 15 minuten aan elke halte door te brengen met je gids die je schaduw geeft om onderweg interessante feiten te delen.Tijdens deze VIP-tour ervaart u een ontspannen boottocht (met uw gids) aan de Potomac-rivier (inclusief lunch). Opmerking: buiten het seizoen, in plaats van boottocht, bezoek Pentagon City Mall om te winkelen en lunch (lunch niet inbegrepen in het laagseizoen)Na de rondleiding krijgt u voorrang bij het National Archives Building voor een persoonlijk en persoonlijk overzicht van de oorspronkelijke Bill of Rights, Declaration of Independence en de Amerikaanse grondwet.route: - Startpunt: Neptunus-fontein voor Library Of Congress (gebouw Thomas Jefferson) - Jefferson Memorial - US Capitol Building (binnen Tour) - FDR Memorial - World War II Memorial - Vietnam Memorial - Martin Luther King Memorial - Lincoln Memorial - witte Huis - Koreaans oorlogsmonument - Eindpunt: Nationaal Archiefgebouw

€ 103.49

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Hop on hop
Product
 

Amsterdamse avondrondvaart vanaf het Anne Frank Huis

Kom Amsterdam met de vele beroemde bezienswaardigheden, rijke handelsgeschiedenis en boeiende cultuur ontdekken terwijl je lekker achterover leunt op de boot. 's Avonds zijn alle bruggen in de stad prachtig verlicht waardoor het voelt alsof je door een sprookje vaart. Deze luxe Amsterdamse avondrondvaart is een fantastisch (en veel romantischer) alternatief voor de overvolle toeristische rondvaartboten.De boot vertrekt vanaf het Anne Frank Huis en vaart richting de Amstel langs veel monumenten en bezienswaardigheden zoals de Jordaan, de Magere Brug en de Gouden bocht vol prestigieuze panden. De schippers zijn echte locals die je alles zullen vertellen over de rijke geschiedenis van hun geliefde stad en je met plezier een aantal prachtige verborgen pareltjes laten zien.

€ 18.00

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Cruises Ron
Product
 

De bisschop Erazm Ciolek Palace toegangsbewijs

Bewonder de verzameling Poolse kunst uit de 12e tot de 18e eeuw. De tentoonstelling presenteert uitstekende werken van de middeleeuwse en meer moderne kunst uit de collecties van het Nationaal Museum in Krakau, een van de oudste en beste sets van oude Poolse kunst. De tentoonstelling toont een raadselachtige groep iconen, een van de oudste en kostbaarste collecties orthodoxe schilderijen in Midden-Europa. Het bevat de werken afkomstig uit het zuidoostelijke grensgebied van de oude 'Rzeczpospolita'. In de uitstekend gerestaureerde kelders van het bisschop Erazm Ciołek Palace kunnen bezoekers 800 fragmenten bewonderen van de meest waardevolle architectonische sculpturen uit heel Polen, afkomstig uit plaatsen zoals de St. Mary's Church, de kathedraal van Krakau of de kathedraal van Gniezno.

€ 3.75

Read on...

Attracties en rondleidingen,Excursies Dagtrips,Sightsee
Product
 

Tour zonder wachtrij Accademia Gallery

Neem deel aan een privétour van twee uur door de Accademia-galerij in Florence, de thuisbasis van een verbluffend scala aan artistieke schatten: met skip-the-line tickets krijg je meteen toegang tot de galerij, zonder in de rij te hoeven wachten. Met een deskundige privégids zie je het beroemdste beeldhouwwerk van Michelangelo, de David, en leer je over de geschiedenis en de betekenis van dit meesterwerk. Gelegen in de hoofdgalerij, torent dit kolossale standbeeld boven de drukte uit. Loop eromheen en waardeer de genialiteit van Michelangelo vanuit elke hoek. Het is een fantastisch kunstwerk; gesneden uit een blok Carrara-marmer, toont het David, de bijbelse held die de gigantische Goliath overwon. De Accademia herbergt ook een aantal onvolledige sculpturen van Michelangelo, evenals meesterwerken van kunstenaars als Botticelli, Paolo Uccello en Andrea del Sarto. Luister naar fascinerende feiten en anekdotes die uw bezoek aan dit geweldige museum informatief en onvergetelijk zullen maken.

€ 59.00

Read on...

Attracties en rondleidingen,Excursies Dagtrips,Sightsee
Product
 

New York Sightseeing FLEX Pass

Get admission to attractions, tours, restaurants and sites with the Sightseeing FLEX Pass. Just select the number of attractions you would like to see and then build a custom itinerary to fit your exact interests as you go. Choose a Pass valid for 2, 3, 5, 7 or 10 visits, then take 30 days to explore the attractions that you wish to see most. Enjoy the FLEXibility of The Sightseeing FLEX Pass and decide where to go, as you go! More than 100 attractions to choose from, including One World Observatory, Top of the Rock, 9/11 Memorial and Museum, Hop on Hop off Bus and many more! With extra discounts and special offers at participating locations, the Sightseeing Flex Pass is an easy and convenient way to save money and see the very best of New York City.NYC Top Attractions included on the Sightseeing Pass List: - One World Observatory - Top of the Rock - Madame Tussauds - Statue of Liberty & Ellis Island - 72- hour Hop on Hop off Bus - Woodbury Common Premium Outlets - National Geographic Encounter - American Museum of Natural History - MoMa - 9/11 Memorial & Museum - Ripley's Believe it or Not! - Wildlife Conservation Society including Bronx Zoo, the Central Park Zoo and the New York Aquarium - Metropolitan Museum of Art 3-day ticket to all Met locations, including The Met, Met Breuer and The Cloisters - Gray Line CitySightseeing Night Tour - Circle Line Cruises - Bike Rent NYC - Buffalo Wild Wings - Walking Tours

€ 56.03

Read on...

Attracties en rondleidingen,Sightseeingpassen,Attractie
Product
 

Fietstocht door Vancouver Stanley Park

Stanley Park biedt een ongelooflijk mooi uitzicht op het centrum van Vancouver, de North Shore, de Lion's Gate Bridge en meer en is zeker een bezoek waard. Je slingert door de ongerepte bospaden die kriskras door het park lopen met je gids aan je zijde, klaar om je te vertellen over alle fascinerende feiten over deze stad. Deze tour zal meer zijn dan alleen een rit door het park. Je loopt (of rijdt) weg met een dieper begrip van zowel Vancouver als zijn groene schat!Maak je geen zorgen om bij te blijven! Deze gemakkelijke rit van 12 km gaat over speciale fietspaden met een ontspannen tempo, zodat u op uw gemak de bezienswaardigheden kunt bekijken.

€ 52.53

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Attracties
Product
 

Dubai Smartphone Plan

Houd contact met vrienden en familie thuis wanneer u op vakantie bent en vermijd de grote roamingkosten! Boek uw lokale VAE SIM-kaart die beschikbaar is voor u om op te halen zodra u aankomt in Dubai op Dubai International Airport. Met deze service kunt u genieten van de 4G / LTE-service zodat u die vakantiemomenten kunt delen met die van thuis, kaarten kunt bekijken om de beste cafés te vinden, uw limousinetochten kunt boeken en nog veel meer. Blijf verbonden.Pas uw service aan door te kiezen uit de vier verschillende plannen (30 dagen geldig): - Basispakket (SIM): 750MB en 15 Flexi-minuten - Regelmatig pakket (SIM): 1.5GB en 30 Flexi minuten - Mega Pack (SIM): 3GB en 100 Flexi minuten - Pro Pack (SIM): 6GB en 150 Flexi minuten - Maximum Pakket (SIM): 8GB - Elitepakket (SIM): 25GB - Business Pack (SIM): 40GB

€ 20.29

Read on...

Attracties en rondleidingen,Sightseeingpassen,Attractie
Product
 

Krakau Wax Museum toegangskaarten

Wil je je favoriete acteurs, zangers en beroemdheden van dichtbij zien? Bezoek het wasmuseum van Krakau en maak de beste selfie met de perfect vervaardigde wassen beelden. Stel direct naast Lady Gaga op, geef een high five aan Harrison Ford en drink een kopje thee met de koninklijke familie. Je vindt het allemaal onder één dak in het centrum van Krakau.

€ 8.75

Read on...

Attracties en rondleidingen
Product
 

Kremlin tour door Moskou met audiogids

Is het mogelijk om in Moskou te zijn en de belangrijkste attractie niet te bezoeken? Natuurlijk niet! Meld u aan voor een excursie naar het Kremlin en mis de kans niet om alle belangrijke en interessante dingen over Moskou te ontdekken.Tijdens uw tour door het Kremlin van Moskou bezoekt u de belangrijkste kerk van de Russisch-orthodoxe kerk - de kathedraal van de veronderstelling. Daarin vonden alle belangrijke ceremonies plaats en werden meer dan eens beslissende beslissingen genomen in de geschiedenis van de Russische staat. Hier werden keizers gekroond en gekroond, metropolitanen en patriarchen werden gekozen.Luister naar een fascinerend verhaal over de meesterwerken van gieterijkunst - Tsar Cannon en Tsar Bell, je zult ontdekken waarom het monster Russische wapens nooit vuurde en de prachtige bel lange tijd in een aarden put lag.Maak een wandeling door het pittoreske Kremlin-plein en onthul zijn geheimen.Voordat je het Kremlin bezoekt met de audiogids, maak je een wandeltocht over het Rode Plein en de Alexandertuin met een Russisch sprekende gids.

€ 24.86

Read on...

Activiteiten
Product
 

Kindvriendelijke rondleiding door de Galleria degli Uffizi Gallery met skip the line tickets

Breng twee en een half uur door in de wereldberoemde Galleria degli Uffizi met een gekwalificeerde kindvriendelijke gids die je enkele van de mooiste kunstwerken uit de Italiaanse Renaissance laat zien. Je verspilt geen tijd met wachten in de rij dankzij speciale skip-the-line toegang: je gaat direct met je gids naar binnen. De 'Geboorte van Venus' van Botticelli en de 'Aankondiging' van Leonardo da Vinci zijn slechts twee van de beroemdste meesterwerken die je tijdens je rondleiding door het museum kunt bezichtigen. Maar je ziet ook schilderijen van belangrijke kunstenaars, zoals Caravaggio, Michelangelo en Rafaël. Je gids vermaakt je kinderen en stimuleert hun leervermogen met behulp van multimedia en interactieve spelletjes. Zo ontdekken je kinderen spelenderwijs de verhalen achter de kunstwerken en het leven van de kunstenaars. In de tussentijd kunnen de ouders genieten van een ontdekkingstocht langs de fascinerende collecties onder leiding van de deskundige gids.

€ 69.00

Read on...

Attracties en rondleidingen,Excursies Dagtrips,Sightsee
Product
 

Skip the line tickets voor Krakau

In dit volledig interactieve museum kun je meer dan 30 flipperkasten gebruiken, genieten van de lounge met bar en vooral: speel zonder grenzen! Met één toegangsticket kun je tot de sluitingstijd van het spel genieten

€ 10.00

Read on...

Attracties en rondleidingen
Product
 

Emeryk Hutten Czapski Museum Jozef Czapski Pavilion toegangskaarten

Met slechts één ticket kunt u twee musea bezoeken. Het biografische museum van Józef Czapski vormt een soort tijdlijn die het buitengewone leven van de schrijver en schilder volgt, maar ook het Czapski-museum dat een verzameling oude prenten en manuscripten toont. Tentoonstellingen complimenteren ook de Numismatische ruimte.De permanente tentoonstelling in het Józef Czapski paviljoen, waarvan de lay-out is ontworpen door Krystyna Zachwatowicz en haar man Andrzej Wajda, bevindt zich op de tweede verdieping. Het display bevat elektronische versies van Czapski's dagboeken, evenals foto's en documenten die niet bekend zijn bij het brede publiek, inclusief die uit de tijd van de nazi-bezetting en de gevangenschap van Czapski. Het Czapski Museum met zijn collectie manuscripten werd opgericht met een gift van de familie Czapski in de vorm van de bibliotheek van Emeryk Hutten-Czapski met meer dan achtduizend items. De bibliotheek bezit ook werken gepubliceerd in de eerste helft van de 19e eeuw. De collectie bevat voornamelijk Polonica, monumentale werken over de Poolse geschiedenis en wetgeving en de Europese academische erfenis die teruggaat tot de periode tussen de 16e en 19e eeuw, vooral met betrekking tot recht, theologie en wetenschap.

€ 3.75

Read on...

Attracties en rondleidingen
Product
 

Florence Medici familie samenzwering stadsspel

Speel een stadsgame en maak een wandeltocht door Florence, waar je aanwijzingen volgt om geweldige plekken en lokale verhalen te ontdekken.Tijdens deze Florence-tour leert u over de invloedrijke Medici-familie en ziet u de Medici-kapellen, Piazza del Duomo, Palazzo Medici Riccardi en nog veel meer verborgen plaatsen en iconische bezienswaardigheden.Ben je klaar voor een avontuur in Florence?Verhaallijn:Je bent Giuliano de Medici, de broer van de beroemde Lorenzo 'The Magnificent' de Medici. Jij en Lorenzo regeren nu bijna 10 jaar Florence, na je vader Piero di Cosimo de Medici.Het is het jaar 1478 en Pasen nadert. Je bent je bewust van geruchten over een samenzwering tegen je broer Lorenzo, en misschien ook tegen jezelf; er zijn maar een handvol mensen die tegen je durven ingaan. De familie Medici heeft veel vrienden in Florence en vandaag ben je op een missie om uit te zoeken wat er aan de hand is en wanneer.De samenzweerders worden gestraft en u neemt het op zich om u geen schade toe te brengenTijdens je zoektocht ontdek je de verhalen van: - Palazzo Medici Riccardi - Duomo - Cattedrale di Santa Maria del Fiore - Cappelle Medicee - Ponte Vecchio - Palazzo Pitti - Kerk van Santa Maria Novella - Piazza di Santa Maria Novella - Piazza della Signoria - Corridoio Vasariano - La Fontana Di Benvenuto Cellini - Kerk van Santa Felicita - Museo degli Argenti - Giardino di Boboli - Historisch centrum van Florence

€ 14.99

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Hop on hop
Product
 

Moskou moet tour met bezoek aan het Kremlin zien

Ga met je gids naar de Kutafia-toren, waar deze 4 uur durende wandeling begint. Ga onder Trinity Tower door voordat je het Kremlin binnengaat.Loop naar het Staat Kremlin-paleis en vervolgens naar Ivan Square, langs het tsaarkanon en de tsaarklok. Stop bij Cathedral Square, dat wordt beschouwd als de bakermat van het Russische rijk. De kerken op het Kathedraalplein zijn enkele van de meest opvallende overblijfselen van het Russische erfgoed.Bezoek vervolgens het Rode Plein en passeer het mausoleum op weg naar de St. Basil's Cathedral. Vanaf het Rode Plein ga je verder naar GOM, gebouwd in de late 19e eeuw en het mooiste en bekendste winkelcentrum van Rusland. Loop naar het Bolshoi-theater, een van de iconische bezienswaardigheden van de hoofdstad.

€ 48.02

Read on...

Activiteiten,Indoor activiteiten,Activiteiten,Attractie
Product
 

Rondleiding met gids door de Elbphilharmonie en rondvaart door de haven van Hamburg

Ontdek Hamburg zowel te voet als vanaf het water dit exclusieve combi ticket. De 1 uur durende rondleiding door de Elbphilharmonie begint met een kleine 'kustexcursie' naar de Elphi bij het metrostation Baumwall / Elbphilharmonie. Nadat je een eerste indruk hebt gekregen van Speicherstadt - door UNESCO op de werelderfgoedlijst geplaatst - hebt verzameld, stap je op de langste gebogen roltrap ter wereld richting het binnenplein. Hier krijg je achtergrondinformatie over de geschiedenis van de constructie en de bouw, de unieke architectuur en natuurlijk de akoestiek van deze nieuwste schitterende bezienswaardigheid van Hamburg.Het volgende hoogtepunt van de rondleiding betreft het observatiedeck, oftewel het buitenplein. Hier staat je een fantastisch panoramisch uitzicht van 360 graden te wachten. Je hebt er vrij zicht op de 'toegangspoort tot de wereld' (de haven van Hamburg) en op de meer dan 1000 jaar oude Hamburgse binnenstad. Ook kun je hier van bovenaf het grootste binnenstedelijke bouwproject van Europa bekijken: HafenCity.De Grand Harbour-tour is inclusief een bezoek aan de Container Terminal Tollerort en de grootste scheepswerf in de haven van Hamburg. Hier leer je hoe schepen uit het water kunnen worden gehesen, waarom het beter is om met een zekere scepsis over de vismarkt te wandelen en wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat de haven ook in de toekomst competitief blijft. Aan het einde van de rondleiding keer je weer terug naar de Elbphilharmonie. Je gaat HafenCity en de Speicherstadt nogmaals bekijken maar dan (als het tij het toelaat) vanaf het water!

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Cruises Ron
Product
 

Segway ™ foodietour

Ben jij een fijnproever die op zoek is naar een heerlijke Las Vegas-ervaring? Zoek dan niet verder! Deze zelfbalancerende foodtour met een elektrische scooter is precies wat je nodig hebt! Gasten worden getrakteerd op meerdere unieke eetgelegenheden in Las Vegas, bijna allemaal buiten de gebaande paden, om gasten de vele verborgen culinaire juweeltjes te laten zien die deze stad te bieden heeft. Je zult genieten van heerlijke drankjes en verschillende gerechten proeven op een leuke manier om te delen, zodat iedereen van alles een beetje kan proeven. Of je nu binnenshuis bent met koele airconditioning of buiten zit te genieten van het weer, deze tour is een geweldige manier om te genieten van een perfecte dag in Las Vegas.

€ 123.36

Read on...

Sightseeing,Eten Drinken,Excursies Dagtrips
Product
 

Cannabiscultuur Segway ™ avontuur in Las Vegas

Met volledige recreatieve legalisatie in Nevada, kun je nu de volledige cannabiservaring opdoen! Geef je fantastische Las Vegas-tour een kickstart met een gezamenlijke zelfbalancerende elektrische scooterervaring en een bezoek aan het geweldige Cannabis Prohibition-museum! Je maakt een uitstapje naar een plaatselijke coffeeshop voor een les in CBD-infusie, samen met monsters en een snelle dispensariumtour om te zien waar de 5 dispensaria in het Arts District zich bevinden. Je krijgt ook wat tijd voor wat lokale winkels en krijgt een gratis cadeau! Uw deskundige gids geeft u inside-tips en kennis over alles wat er te weten valt! Je laatste stop is bij een plaatselijke apotheek.

€ 115.09

Read on...

Personal transporter tours,Dagtrips Excursies,Bijzonder
Product
 

Ghost Tour door Praag vol legendes en mysteries over de oude stad

Laat de drukte in het historisch centrum van Praag even voor wat het is en ga mee op een rondleiding langs de meest griezelige plekjes van de stad. De gids neemt je mee naar een mysterieuze wijk waar vroeger de armen woonden. De wijk wordt meestal overgeslagen door andere tours terwijl het juist een wijk met een erg boeiende geschiedenis is en de perfecte locatie om te luisteren naar verhalen over spoken, geesten, de pest en fascinerende mysteries.Deze tour laat je kennis maken met de legendes over arme zielen die door donkere verlaten straten van de oude binnenstad van Praag dwalen. Door middel van onderhoudende verhalen brengt je gids de legendes en mysteries voor je ogen tot leven. Overigens, alle verhalen zijn gebaseerd op waargebeurde feiten - er is niets verzonnen speciaal voor de rondleiding en er zullen ook zeker geen verklede acteurs uit donkere hoekjes voor je neus springen!Of je nu wel of niet in geesten of spoken geloofd, dit is ongetwijfeld een boeiende en fascinerende rondleiding om niet snel te vergeten. De tour is speciaal ontworpen voor iedereen die een andere kant van Praag wil ontdekken.

€ 16.00

Read on...

Activiteiten
Product
 

Alhambra ochtendrondleiding met skip the line tickets

Er is geen foto of boek die kan tippen aan het in het echt bezichtigen van het Alhambra in Granada, een indrukwekkend stukje islamitische architectuur dat door UNESCO op de werelderfgoedlijst is geplaatst.Deze vesting boven op een heuvel, met een paleis en een monumentale tuin werd ooit bewoond door onder andere leden van de Nasriden dynastie en is werkelijk sprookjesachtig mooi. Samen met je professionele lokale gids ga je de volgende plekken bezichtigen: - Het Alcazaba-fort (het oudste deel van het Alhambra-complex) - De Nasrid-paleizen inclusief het Comares Paleis, de Leeuwenhof en het Mexuar Paleis - Het Generalife (het zomerpaleis van de sultan) met de bijzonder aangelegde tuinen in het oosten van het Alhambra Let op: De volgorde is afhankelijk van ihet tijdstip. Alhambra Trust kan de volgorde van het bezoek wijzigen of een gedeelte annuleren indien nodig.

€ 59.90

Read on...

Attracties en rondleidingen,Monumenten,Attracties en ro
Product
 

Volledige dagtrip in Lissabon met rondleiding door het kasteel van São Jorge

Lissabon is een bruisende en verleidelijke stad waar de oude charme perfect samengaat met avant-garde. Je begint deze onvergetelijke dagtrip in Belém, vanwaar in het verleden de karvelen (zeeschepen) naar de Nieuwe Wereld vertrokken. Je vindt hier talloze monumenten in de openlucht die naar de ontdekkingsperiode terugverwijzen. Je ziet bijvoorbeeld de Torre de Belém aan de oever van de Taag en het imposante Jerónimos-klooster, die allebei op de UNESCO-werelderfgoedlijst staan. Deze twee monumenten worden bovendien tot de '7 wonderen van Portugal' gerekend en domineren het landschap al 500 jaar.Daarna ga je verder naar Mãe d'Água (letterlijk 'Moeder van het Water'), een groot waterreservoir gebouwd tussen de 18de en 19de eeuw waar het water uit het aquaduct van Águas Livres werd opgeslagen. Binnenin bevindt zich een klein museum gewijd aan de geschiedenis van de watervoorziening in de stad en een waterval die een prachtig lichteffect veroorzaakt. Via een trap heb je toegang tot het terras voor een prachtig uitzicht over Lissabon.Vervolgens bezoek je het historische centrum om de ware essentie van Lissabon te ontdekken. Je laat de auto staan voor een sfeervolle wandeling door steegjes en smalle straatjes in een aantal traditionele buurten, zoals Castelo, Mouraria, Graça en Alfama. Nooit eerder was 'verdwalen' zo prettig als tijdens je ontdekkingstocht door Lissabon!

€ 69.00

Read on...

Attracties en rondleidingen,Monumenten,Attracties en ro
Product