Skip the line tickets voor het Museum of Modern Art (MoMA)

Verspil geen tijd in de rij en ga meteen het Museum of Modern Art binnen. Je krijgt direct toegang tot enkele van 's werelds beroemdste werken van moderne en hedendaagse kunst, waaronder Andy Warhol's 'Gold Marilyn Monroe' en Vincent van Gogh's 'De Sterrennacht'. Je kunt ook werken van Jasper Johns, Jackson Pollock, Elizabeth Murray, Cindy Sherman en verschillende andere geweldige kunstenaars van onze tijd bezichtigen. De collectie omvat bovendien fotografie, architectuur, design, film, media en uitvoerende kunst. Met winkel- en eetgelegenheden biedt MoMA een complete experience in de wereld van moderne kunst waarvan mensen van alle leeftijden kunnen genieten.Je ticket bevat ook toegang tot MoMA PS1. In dit voormalige schoolgebouw in Long Island City kun je het hele jaar door verschillende kunsttentoonstellingen zien, variërend van retrospectieven van kunstenaars tot locatiespecifieke installaties. De tentoonstellingsruimte heeft ook muziek en uitvoeringen op het programma staan.

€ 20.70

Read on...

Attracties en rondleidingen
Product
 

Entreeticket voor de XtraCold Icebar en een 1 uur durende rondvaart in Amsterdam

Neem deel aan deze uitgebreide experience in Amsterdam. Dankzij deze optie combineer je twee van de topattracties van de stad: een 1-uur durende rondvaart en toegang tot de XtraCold Icebar.Bezoek de XtraCold Icebar: letterlijk een van de coolste bars van Amsterdam. De muren, de toog, de meubels, glazen en nog veel meer zijn gemaakt uit meer dan 30 ton ijs. Ook zijn er ijssculpturen te bewonderen die elke zes maanden vernieuwd worden. De bar heeft een constante temperatuur van -10 °C en je krijgt bij binnenkomst geschikte thermische kleding. Beleef de sensatie van de speciale 4D Ice Xperience: een film die geprojecteerd wordt in een zaal met een speciale vloer en een wind-chill effect.Een bezoek aan Amsterdam is niet compleet zonder een rondvaart op de grachten! Tijdens deze 1-uur durende boottocht vaar je door het centrum van onze hoofdstad. Wist je dat de grachtengordel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat? De huizen van de kooplieden uit de Gouden Eeuw met de prachtige gevels, de bijzondere kerken, en de wereldberoemde Magere Brug en zijn een lust voor het oog. De audiogids aan boord van de nieuwe boot is beschikbaar in 18 talen!

€ 29.25

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Cruises Ron
Product
 

Rondvaart langs het beste van New York City

De rondvaart langs het beste van New York City is de enige boottocht in de Big Apple die helemaal rond het eiland Manhattan gaat. Je vaart over alle drie de rivieren, gaat onder 20 bruggen door en ziet meer dan 130 van de meest iconische monumenten van de stad, waaronder de altijd adembenemende, wereldberoemde skyline van Manhattan.Je zult ook uitzicht hebben op het One World Trade Center, de waterkant van Brooklyn, Yankee Stadium, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en nog veel meer! Leun achterover en ontspan terwijl een leuke gids interessante verhalen over NYC vertelt. Geniet van de beste sightseeing-experience die de stad te bieden heeft.

€ 36.43

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Cruises Ron
Product
 

Klassieke Venetiaanse gondeltocht

Stap in een gondel voor een onvergetelijke tocht door het Canal Grande, vanwaar je overal de unieke schoonheid en cultuur kunt waarnemen. Je zult door het gebied rond S. Maria della Salute en andere kleinere kanalen varen. De prachtige boottocht eindigt bij het haventje van Vallaresso (Dogana).Tegenwoordig is het Canal Grande druk bevaren door moderne transportmiddelen, maar de gondels nemen nog steeds een waardevolle plek in in de geschiedenis van Venetië als één van de iconen van de stad. Er wordt geschat dat er in de 17de en 18de eeuw ongeveer acht tot tienduizend gondels door de kanalen van Venetië voeren. Vandaag de dag wordt met slechts vierhonderd gondels het vakmanschap van de gondelier alleen bewaard in het historische centrum van Venetië.Een tocht met een gondel biedt je een ander perspectief op de stad en neemt je mee naar plekjes die je niet te voet kunt bereiken. Om je volledig te laten ontspannen en te genieten van de schoonheid van de omringende bezienswaardigheden, zal er geen gids op de boot aanwezig zijn. Gebruik de tijd om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van de tocht!

€ 32.00

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Cruises Ron
Product
 

New York CityPASS Zes Topattracties

Plannen om naar New York te gaan? Kom kunst van wereldformaat, fascinerende wetenschap, boeiende geschiedenis en spectaculaire uitzichten (vanuit de lucht en vanaf het water!) ontdekken met New York CityPASS.De CityPASS biedt handige mobiele tickets en vooraf betaalde toegang tot de topattracties van New York. Bovendien zijn CityPASS-tickets 9 opeenvolgende dagen geldig zodat je ruim de tijd hebt om de verschillende attracties te bezoeken; perfect voor meerdaagse citytrips of vakanties!Vooraf betaalde toegang is inbegrepen voor de volgende 6 must-see attracties: - Empire State Building - algemene toegang (observatorium op de 86ste verdieping) plus algemene toegang tot de Bonus Night (algemene toegang tot de bonus avond: een bezoek op dezelfde dag van mei tot en met augustus vanaf 22:00 uur tot aan sluitingstijd en van september tot en met april vanaf 20:00 uur tot aan sluitingstijd) - American Museum of Natural History - Toegang tot het museum en het Rose Center for Earth and Space, inclusief de Hayden Planetarium Space Show of een film op groot scherm in 3D en 2D - Het Metropolitan Museum of Art - Algemene toegang voor drie opeenvolgende dagen in The Met Fifth Avenue en The Met Cloisters. Inclusief audiogids tijdens je eerste bezoek - Keuze Ticket 1: Kies tussen Top of the Rock® Observation Deck - algemene toegang OF het Guggenheim Museum - algemene toegang - Keuze Ticket 2: Kies tussen de ferry naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island: Flex-ticket voor de ferry van Statue Cruises van en naar Liberty Island en Ellis Island en entree tot het Ellis Island Immigration Museum OF Circle Line Sightseeing Cruises: Entree tot Harbor Lights of Liberty Cruise of The BEAST Speedboat ride - Keuze Ticket 3: Kies tussen 9/11 Memorial & Museum: algemene toegang OF Intrepid Sea, Air & Space Museum: algemene toegang en Space Shuttle Pavilion

€ 112.60

Read on...

Attracties en rondleidingen,Sightseeingpassen,Attractie
Product
 

Dagtrip Monaco en Èze

De tour begint comfortabel vanuit je hotel of accommodatie in Nice waar je voor de deur wordt opgehaald. Tijdens de mooie rit die volgt via een van de meest spectaculaire wegen langs de Franse Riviera kun je ontspannen achterover leunen en genieten van de prachtige uitzichten op de kustlijn van de Middellandse Zee. De eerste bestemming, het pittoreske plaatsje Èze is idyllisch gelegen op een klif, hoog boven de zee. Je hebt er voldoende vrije tijd om door de mooie straatjes te wandelen en het plaatsje in je eigen tempo te verkennen.Aansluitend ga je gezamenlijk een kijkje nemen bij een traditionele parfumerie, waar je alles leert over de typisch Franse ambacht van het maken van parfum. Hierna rijden we verder en passeren we de grens van Frankrijk met Monaco. Monaco is de op een na kleinste soevereine staat ter wereld (het Vaticaan is de kleinste). Ook hier heb je genoeg vrije tijd om de omgeving te verkennen. Je kunt door het oude centrum rondwandelen, de kathedraal en het paleis van Monaco bezoeken en ook het oceanografisch museum met de beroemde aquariums zijn absoluut een bezoek waard. Je hebt er ruim keuze aan verschillende restaurantjes om lekker te lunchen. Ook vind je in Monaco het circuit van de beroemde Formule 1 Grand Prix, het veelbezochte casino en zijn er talloze luxueuze winkels om te shoppen. Tot slot mag een wandeling langs de aangemeerde megajachten zeker niet ontbreken voordat we weer terugkeren naar Nice.

€ 95.00

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Hop on hop
Product
 

Stadstour met gids door Luzern voor particulieren

Doe mee met een bezoek aan de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Kapelbrug met de achthoekige watertoren, de jezuïetenkerk en het Cultuur- en congrescentrum Luzern (KKL Luzern).Tijdens de tour leer je belangrijke en humoristische feiten over de geschiedenis van Luzern en het dagelijkse leven van de bewoners. Je ontdekt verborgen steegjes, bezoekt pleinen vol met activiteit en kunt zelfs een glimp opvangen van de «kroon» van de stad, de Musegg-muur. Ervaar bekende bezienswaardigheden en vele fascinerende aspecten.

€ 18.11

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Hop on hop
Product
 

Havenlicht rondvaart

Als je op zoek bent naar een romantische boottocht op het water in New York is deze rondvaart door de haven in het avondlicht echt iets voor jou. Vaar bij zonsondergang over de Hudson Rivier, wanneer de laatste zonnestralen op de stad schijnen en kom langs de nieuwe Hudson Yards, de Chelsea Piers en het One World Trade Center. Ga rond het puntje van zuidelijk Manhattan en vaar op slechts een paar meter afstand van het majestueuze Vrijheidsbeeld.Deze avondrondvaart aan boord van een ultramoderne boot door NYC is een onvergetelijke ervaring. Houd je fototoestel gereed, want je bevind je in de perfecte setting voor de beste fotomomenten van je leven. Je zult niets missen. Je enthousiaste gids vertelt je namelijk interessante verhalen over de wetenswaardigheden van New York terwijl je op je gemak en in stijl van het uitzicht kunt genieten!

€ 33.95

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Cruises Ron
Product
 

Valencia Card geldig voor 24, 48 of 72 uur

Verken de stad Valencia met je Valencia Tourist Card! Dit is een combi-kaart die je recht geeft op gratis openbaar stadsvervoer en kortingen in musea, recreatieve activiteiten, winkels en restaurants. De Valencia Tourist Card kan worden gebruikt gedurende een periode van 24, 48 of 72 uur, afhankelijk van het type kaart dat je hebt gekozen. Je moet de kaart valideren wanneer je deze voor het eerst gebruikt in het openbaar vervoer, of door middel van een stempel met datum die je kunt aanvragen bij de verschillende verkooppunten. Als validatie niet voorhanden is, kun je dat zelf doen door de vervaldatum met inkt in te vullen.Met deze kaart ontvang je tot 50% korting bij 130 deelnemende winkels, restaurants en vrijetijdsdiensten zoals de Stad van de Kunsten en de Wetenschappen, Bioparc, Valencia Tourist Bus ... en gratis toegang tot verschillende attracties zoals Lonja de la Seda, Museo Fallero, Torres de Serranos, Museo del Arroz en nog veel meer!

€ 15.00

Read on...

Attracties en rondleidingen,Sightseeingpassen,Attractie
Product
 

1 uur durende rondvaart door de grachten van Amsterdam

Geen bezoek aan Amsterdam is compleet zonder een boottocht door de prachtige grachten. Tijdens je 1-uur durende rondvaart door Amsterdam kun je deze mooie stad vanaf het water bewonderen en zijn hoogtepunten, inclusief de door UNESCO beschermde grachtengordel, ontdekken.Bekijk de elegante huizen van de kooplieden uit de Gouden Eeuw, de prachtige gevels, de mooie kerken, de beroemde Magere Brug en nog veel meer bezienswaardigheden. Luister naar je eigen persoonlijke audiogids, beschikbaar in 18 talen, voor een overzicht van de stad en zijn hoogtepunten.Stap aan boord van de nieuwe rondvaartboot en laat je van de kade wegdrijven. Leun lekker achterover, zet je koptelefoon op, selecteer je taal en klaar is Kees. Een geweldige manier om de stad te leren kennen!

€ 14.50

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Cruises Ron
Product
 

Dubai fonteinshow en boottocht op een traditionele boot

Een van de meest bijzondere toeristische attracties van Dubai, de Dubai Fountain, verrast dagelijks duizenden bezoekers. De Dubai Fountain heeft een lengte van ruim 270 meter - meer dan twee voetbalvelden - en is gelegen op het 12 hectare grote Burj Khalifa Lake en speelt op een selectie van verschillende melodieën.De fontein heeft een uniek ontwerp; het bestaat uit vijf cirkels van verschillende grootten en twee bogen, er zijn meer dan 6.600 WET Superlights - de meest geavanceerde verkrijgbaar - met 25 kleurenprojectoren die samen een visueel spectrum meer dan 1.000 verschillende beelden creëren, en de 50 kleurenprojectoren totaal bieden een volledig kleurenspectrum van 1,5 miljoen lumen. De krachtige watersproeiers schieten het water tot indrukwekkende ongekende hoogten en op het moment dat de fontein in bedrijf is schiet hij op elk moment meer dan 22.000 liter water in de lucht. De fontein speelt ook verschillende muziek van klassiek tot hedendaags Arabisch en wereldmuziek.

€ 15.32

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Cruises Ron
Product
 

Skip the line tickets voor Schloss Schönbrunn en ochtendtour door Wenen

Ontdek het vorstelijke Schloss Schönbrunn in Wenen tijdens een ochtendrondleiding en leer meer over de highlights van de stad met een tour door het centrum.Deze tour begint met een rit langs de beroemde historische bezienswaardigheden aan de Ringstraße-boulevard. Je zult de prachtige Staatsopera, het keizerlijk paleis, het museum voor kunstgeschiedenis, het parlement, het stadhuis en het Burgtheater te zien krijgen. Uiteindelijk bezoek je Schloss Schönbrunn, de voormalige keizerlijke zomerresidentie. Neem een kijkje in het leven van keizerin Sisi en keizer Franz Joseph tijdens een rondleiding door de staatsievertrekken zonder eerst in de rij te hoeven wachten!

€ 54.00

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Hop on hop
Product
 

Toren van Pisa en kathedraal skip the line tickets

De scheve toren, -oftewel hét symbool van Pisa- vind je op het Piazza dei Miracoli samen met de Duomo, het Baptisterium en het Camposanto. Omdat de toren de indruk wekt dat hij elke seconde om zou kunnen vallen trekt het jaarlijks duizenden en duizenden bezoekers die gefascineerd dit wonderlijke bouwwerk komen bewonderen. De Toren van Pisa wordt beschouwd als een van de mooiste en beroemdste monumenten ter wereld.Waarschijnlijk heb je al zo vaak plaatjes van de toren gezien dat je hem kunt dromen, maar pak nu je kans om hem met eigen ogen te komen bekijken en zelfs om naar binnen te gaan en de 294 treden naar de top te beklimmen!Verschillende mensen, verschillende wensen, daarom bieden we drie verschillende ticketopties aan:Wil je lekker in alle rust en in eigen tempo de toren komen ontdekken maar geen uren in de wachtrij staan? Dan is het skip-the-line ticket de ideale optie voor jou.Wil je alle bijzondere monumenten op het plein bekijken? Kies dan voor het combiticket met de Toren van Pisa skip-the-line tickets + het Baptisterium, het Camposanto, Sinopie Museum en het Opera del Duomo Museum voor een uitgebreide belevenis. Wil je meer?Je kunt je ook rond laten leiden door een professionele gids die je meeneemt op een bezoek vol gedetailleerde verhalen en anekdotes over de toren je meer vertelt over het Piazza dei Miracoli. De perfecte optie voor iedereen die alles eruit wil halen dat erin zit: De rondleiding gids (inclusief entreetickets voor de Toren van Pisa).

€ 22.00

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Hop on hop
Product
 

Big hop on hop off city tour in Dresden

Get to know the Saxon capital Dresden from the sightseeing double-decker and use the 22 stops in the city area for your individual sightseeing. By Hop-On Hop-Off you can get off and on the whole day, how and where you want.The double-decker buses of the Grand City Tour stop every 15-30 minutes at the most famous sights of Dresden. Whether Zwinger, Frauenkirche, Theaterplatz with Semperoper or Blaues Wunder - see all the highlights of the city. All children under the age of 15 can experience a children's city tour in German at the same time.The tours are supplemented by a city tour on foot with a certified tour guide in German and English - already included in the ticket. On this tour, you'll visit the inner courtyard of the Dresden Zwinger, walk along the famous Fürstenzug and stroll around the Frauenkirche across Dresden's Neumarkt square.And the best thing about it: The evening is far from over! End your exciting day with an entertaining night watchman tour in German through the old town.

€ 20.00

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Hop on hop
Product
 

Premium dhow boottocht op de Dubai Creek inclusief diner

Als je 's avonds langzaam en stilletjes in een traditionele houten dhow over de Dubai Creek vaart, krijg je een heel ander perspectief op de betoverende stad Dubai. Onderweg zie je moderne en traditionele bezienswaardigheden voorbij komen, zoals de spectaculaire moderne architectuur van de Nationale Bank van Dubai en de Kamer van Koophandel en Industrie, het oude Sheikh Saeed's Huis en het Heritage Village. Je kunt ook de andere houten dhows en luxe jachten bekijken terwijl je over het water glijdt. Geniet van het heerlijke buffet dat aan boord voor je wordt klaargemaakt terwijl je de sfeer opsnuift en naar de betoverende lichtjes van de stad kijkt.

€ 34.94

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Cruises Ron
Product
 

Hop on hop off Le grand Tour Monaco

Met een oppervlakte van slechts 1.8146 vierkante meter is Monaco de meest dichtbevolkte soevereine staat ter wereld, en de beste en leukste manier om dit schitterende mediterrane dwergstaatje te ontdekken is in een dubbeldekkerbus met open dak!Je kunt de tour starten in het hart van Monte Carlo of, als je aankomt met een cruiseschip, vanaf de cruiseterminal. Monte Carlo is ydillisch gelegen aan het kristalheldere water van de Middellandse Zee en strategisch gepositioneerd tussen de Alpen en verschillende mooie Franse dorpjes. Het is een moderne plaats dat erg populair is onder de jetset. Niet alleen welgestelde mensen voelen zich aangetrokken tot de lokale levensstijl, het enorme casino (Casino de Monte Carlo) en de jaarlijkse Grand Prix; deze bruisende plek is een must-see voor iedereen en mag op een lijst van places-to-go in Europa zeker niet ontbreken!

€ 23.00

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Hop on hop
Product
 

Ontdekkingsspel en tour door de oude binnenstad van Praag

Ga op een zoektocht door grote boulevards, kronkelende geplaveide straatjes en de oudste kasteeltrap op om de geheimen van het gotische Praag te ontdekken. Leer onderweg over belangrijke 14e-eeuwse kathedralen, pleinen en oriëntatiepunten. Ben je klaar om de mysteries van gotisch Praag te ontdekken met een geest als je gids? Verhaallijn: Je sliep vredig door een land van zalige dromen. Maar plotseling trekt een kracht je erdoorheen. Je opent je ogen en ziet je geliefde Praag, maar het ziet er zo anders uit! Je kijkt op jezelf neer en merkt dat je doorschijnend bent. Je bent een geest. U herinnert zich natuurlijk nog dat u koning Karel IV was, de eerste Tsjechische koning die in 1355 tot keizer van het Heilige Roomse Rijk werd gekroond. Voordat u zich kunt afvragen waarom u werd teruggebracht, begint een stem door uw hele fantasmatische lichaam te weerklinken: Save the Crown Juwelen. Iemand probeert ze te stelen.

€ 14.99

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Hop on hop
Product
 

Legendarische brouwerijen en bars in München, stadsspel en privétour

Speel een stadsspel en begin aan een mysterieuze wandeltocht door München (München) waar je de aanwijzingen volgt en puzzels oplost om verhalen te ontdekken over de beroemde bezienswaardigheden van de stad in een uniek avonturenmysterie. Tijdens deze München-wandeltocht leert u over de geschiedenis van de stad, bezoekt u Marienplatz, Rindermarkt en vindt u het Wolfsbrunnen-standbeeld tijdens een bezoek aan enkele van de oudste brouwerijen van München. Ben je klaar om de geschiedenis van München te ontdekken? Verhaallijn: Jij bent Samuel Aldo, de kleinzoon van een beroemde Duitse bierbrouwer uit de late 19e eeuw. Je grootvader, Ruprecht 'Honeydew' Aldo, werd 103 jaar oud. Zijn liefde voor het brouwen van bier heeft hij aan jou doorgegeven. In zijn testament liet hij je een raadselachtige oude fles achter met een tekening van een soldaat op de rug van een koe, nieuwsgierige aanwijzingen en een bericht op de bodem: 'In München vind je het verleden en de toekomst van onze familie. erfenis. '

€ 14.99

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Hop on hop
Product
 

Hurricane Miami speedboottocht

Thriller Miami Hurricane is een 55-voets jetboot die is gecertificeerd door de Amerikaanse kustwacht en je meeneemt voor een snelle rit door de haven van Miami, Star Island en rond Biscayne Bay. Vaar naar de haven van Miami, Star Island voor een rondleiding door de enorme herenhuizen, en naar Biscayne Bay, waar de boot maximale snelheden bereikt en 180 graden draait, draait en spettert, en 45 minuten later terugkeert naar Bayside.

€ 33.12

Read on...

Activiteiten,Stadsactiviteiten,Activiteiten,Cruises Ron
Product
 

Sila National Park wandeltocht met lunch

Het Nationaal Park Sila is de perfecte locatie voor een dag wandelen of trekking: doe mee aan deze tour en reis naar waar bussen en auto's niet kunnen komen! In slechts drie uur ontdek je het groene en ongerepte hart van Sila National Park. Je loopt door bossen van eeuwenoude beuken, stromen kristalhelder water, bloemen en planten terwijl het pad slingert door gemengde bossen, beekjes, houten bruggen. Onderweg zorgt uw gids ervoor dat u kunt stoppen voor foto's op de beste panoramische plaatsen om dit moment en de schoonheid van de omgeving vast te leggen. Ten slotte geniet je aan het einde van de ervaring van een heerlijke lunch in een typische lokale boerderij met regionale producten. Ontspan, geniet van de tour en je zult zeker verliefd worden op Sila's landschap, cultuur en mensen.

€ 80.00

Read on...

Activiteiten,In de vrije natuur,Activiteiten,Wandel en
Product