Escape Room Spel

Escape Room spel. Spel gebaseerd op het oplossen van raadsels in Escape Rooms. Het spel komt met een plastic combinatieslot, waarop 256 combinaties in te stellen zijn door de Game Master. Aan de hand van de raadsels in de bijbehorende enveloppen kan het combinatieslot ontgrendeld worden.

€ 24.95

Read on...

Spellen Escape Room spel. Spel gebaseerd op het oplossen van ra
Product
 

Gutterhead Tekenspel

Gutterhead tekenspel. Bordspel waarbij mensen vieze woorden moeten raden die getekend zijn. Het Gutterhead spel is een kruising tussen Pictionary en Cards Against Humanity. Grappig spel voor feestjes. Bevat vier spelstukken in de vorm van een drol, vier uitwisbare stiften, vier whiteboard en 240 opdrachtkaarten. Spel voor mensen van 18 jaar of ouder.

€ 29.95

Read on...

Spellen Gutterhead tekenspel. Bordspel waarbij mensen vieze woo
Product
 

Friends Trivia Quiz

Friends Trivia quiz. Spel met quizvragen over Friends. Quizspel met honderd vragen over de populaire sitcom Friends. De tv-show over Ross, Joey, Chandler, Phoebe, Rachel en Monica was in de jaren 90 ongekend populair en is sinds de herhalingen op Netflix weer helemaal terug. Met superfan-vragen voor 2 punten en gewone vragen voor 1 punt. Onmisbaar spel voor Friends fans.

€ 7.95

Read on...

Spellen Friends Trivia quiz. Spel met quizvragen over Friends.
Product
 

Snap Spel Met Vieze Plaatjes

Snap spel met vieze plaatjes. Het Snap spel waarbij je snel moet reageren, door als eerste het woord te roepen wat je twee keer ziet. Het spel met vieze plaatjes heeft onder andere woorden als camel toe en shit. Het bevat enkel Engelse worden. Grappig spel voor studenten.

€ 13.95

Read on...

Spellen Snap spel met vieze plaatjes. Het Snap spel waarbij je
Product
 

Lightning Reaction Elektrisch Schokspel

Lightning Reaction Elektrisch schokspel, 2-4 personen. Schokspelletje dat een elektroschok uitdeelt aan de verliezers. Test het reactievermogen en de laatste die op de knop drukt, krijgt een schok. Op twee manieren te spelen. Niet geschikt voor mensen met pacemakers, epileptici of zwangere vrouwen.

€ 27.95

Read on...

Spellen Lightning Reaction Elektrisch schokspel, 2 4 personen.
Product
 

Borsten Dominospel

Borsten dominospel van Bitten. Dominospel waarbij de dominostenen de vorm hebben van borsten in allerlei verschillende huidskleuren. De 28 dominostenen zijn een ode aan de vrouwelijke vorm. Het spel is met twee tot vier spelers te spelen en duurt gemiddeld 20 minuten.

€ 16.95

Read on...

Spellen Borsten dominospel van Bitten. Dominospel waarbij de do
Product
 

Learn Something New Every Day Katten

Learn Something New Every Day van DOIY. Ticketsysteem met honderd feiten over poezen. Grappig blik met tickets zoals bij de apotheek, waar feitjes staan die je nog niet kende. Honderd verschillende feiten om meer dan drie maanden lang elke dag plezier mee te hebben. De feiten op de tickets zijn geschreven in het Engels.

€ 12.95

Read on...

Spellen Learn Something New Every Day van DOIY. Ticketsysteem m
Product
 

Learn Something New Every Day Kunst

Learn Something New Every Day van DOIY. Ticketsysteem met honderd feiten over kunst. Grappig blik met tickets zoals bij de apotheek, waar feitjes staan die je nog niet kende. Honderd verschillende feiten om meer dan drie maanden lang elke dag plezier mee te hebben. De feiten op de tickets zijn geschreven in het Engels.

€ 12.95

Read on...

Spellen Learn Something New Every Day van DOIY. Ticketsysteem m
Product
 

S Werelds Kleinste Quiz

's Werelds kleinste quiz van Fizz. Het allerkleinste quizspel ter wereld. Komt met een pincet om de kaartjes vast te houden en een vergrootglas om de vragen te kunnen lezen. Het spel bevat 100 vragen. Het kleinste spelletje voor een verjaardag. De vragen zijn geschreven in het Engels. Afmeting opdrachtkaartjes: 4 x 3 centimeter.

€ 9.95

Read on...

Spellen 's Werelds kleinste quiz van Fizz. Het allerkleinste qu
Product
 

Self Discovery Quiz Are You A Girl Boss

Self Discovery Quiz van DOIY. Quiz om meer inzicht te krijgen in je eigen karakter. Verschillende varianten om verschillende kanten van jezelf te ontdekken. De quiz komt met een vragenboekje, antwoordenblaadjes en uitleg over je karakter. Om zelf of met vrienden te doen. Geschreven in het Engels. Afmeting: 14 x 3,5 x 9,7 centimeter.

€ 15.95

Read on...

Spellen Self Discovery Quiz van DOIY. Quiz om meer inzicht te k
Product
 

Self Discovery Quiz Do You Have A F**K It Attitude

Self Discovery Quiz van DOIY. Quiz om meer inzicht te krijgen in je eigen karakter. Verschillende varianten om verschillende kanten van jezelf te ontdekken. De quiz komt met een vragenboekje, antwoordenblaadjes en uitleg over je karakter. Om zelf of met vrienden te doen. Geschreven in het Engels. Afmeting: 14 x 3,5 x 9,7 centimeter.

€ 15.95

Read on...

Spellen Self Discovery Quiz van DOIY. Quiz om meer inzicht te k
Product
 

Ridley apos S Games Vinyl Domino apos S

Vinyl domino's van Ridley's Games. Dominospel waarbij de dominostenen de vorm hebben van miniatuur langspeelplaten. De 28 dominostenen hebben een gekleurde ring aan de binnenkant, waarbij elke kleur staat voor een aantal punten. Het Vinyl Dominoes spel van Ridley's Games is met twee tot vier spelers te spelen en duurt gemiddeld 20 minuten. De dominostenen in de vorm van een LP zitten verpakt in een tinnen blikje, dat er ook uitziet als een langspeelplaat.

€ 13.95

Read on...

Spellen Vinyl domino's van Ridley's Games. Dominospel waarbij d
Product
 

Win It In A Minute Speldoos

Win It In A Minute speldoos van Fizz. Doos met in totaal 22 spelletjes. De spellen moeten in minder dan een minuut worden uitgevoerd. Speldoos met 10 bekers, 10 pingpongballen en 70 kaarten. Spelletjes als het opstapelen van bekers en het blazen van pingpongballen. Speel in teams of alleen.

€ 13.95

Read on...

Spellen Win It In A Minute speldoos van Fizz. Doos met in totaa
Product
 

Dobbelstenen (Set Van 2) Goud

Dobbelstenen van Iron & Glory. Set van twee goudkleurige dobbelstenen. Cadeauverpakking met twee metalen dobbelstenen. De dobbelstenen hebben een professionele en mooie uitstraling. Musthave voor ieder dobbelspel. Verpakt in een stijlvol doosje.

€ 13.95

Read on...

Spellen Dobbelstenen van Iron Glory. Set van twee goudkleurige
Product
 

Flippin apos Burgers Spel

Flippin' Burgers spel van Fizz. Hamburgers flippen wordt een spel met Flippin' Burgers. Het spel bevat plastic schijfjes die eruit zien als onderdelen van een hamburger. Door er met de spatel op te drukken, kun je de burgers op elkaar schieten. Gebaseerd op het bekende vlooienspel. Goed voor urenlang spelplezier. In handig blikje, om makkelijk mee te nemen.

€ 6.95

Read on...

Spellen Flippin' Burgers spel van Fizz. Hamburgers flippen word
Product
 

S Werelds Kleinste Stapelspel

's Werelds kleinste stapelspel van Fizz. Het allerkleinste stapelspel ter wereld. Wie kan een steen verwijderen zonder de toren om te gooien? Blikje met 30 bouwstenen en een pincet om de stenen te verwijderen. De stenen zijn 3 centimeter lang. Miniatuur Jenga voor op vakantie. In handig opbergblik.

€ 8.95

Read on...

Spellen 's Werelds kleinste stapelspel van Fizz. Het allerklein
Product
 

Bowling Game Voor Op Tafel

Bowling Game voor op tafel van Kikkerland. Bowling spel om thuis te spelen. Bowlen op je bureau, met een bowlingbaan-mat, verzwaarde kegels en ballen met roestvrij stalen ballen aan de binnenkant. De bowling set bevat een mat van 120 x 23 centimeter die op een glad oppervlak moet liggen. Bowlen op tafel of bureau. Bowling op school, op het werk, in de sportkantine of gewoon thuis. Met stoffen opbergzak.

€ 12.95

Read on...

Spellen Bowling Game voor op tafel van Kikkerland. Bowling spel
Product
 

Meme Tarotkaarten

Meme tarotkaarten van DOIY. Setje tarotkaarten zonder de traditionele afbeeldingen, maar met memes. Om op een moderne manier kaarten te leggen. Bevat 78 kaarten in het Engels, met instructieboekje om de kaarten uit te leggen. In opbergdoosje. Leuk voor op feestjes.

€ 15.95

Read on...

Spellen Meme tarotkaarten van DOIY. Setje tarotkaarten zonder d
Product
 

Kaartspel Gouden Dollar

Kaartspel van Invotis. Spel met kaarten met goudkleurig folie aan de achterkant, met het design van een 100 dollar biljet. De voorkant van de kaarten heeft een matte gouden kleur. Complete set speelkaarten met een afmeting van 6 x 9 centimeter. Voor een super-de-luxe potje hartenjagen of 21-en.

€ 7.95

Read on...

Spellen Kaartspel van Invotis. Spel met kaarten met goudkleurig
Product
 

Unicornhole Werpspel

Unicornhole werpspel van Kikkerland. Gooispel met eenhoorn hoorns. Gooi de hoorns door het gat. Kan alleen gespeeld worden, maar ook met meer personen. Leuk spel voor op vakantie, school of het werk. Afmeting bord: 20 x 30 x 2 centimeter. Afmeting hoorn: 10,5 centimeter. Bevat twee goudkleurige hoorns en twee zilverkleurige hoorns.

€ 19.95

Read on...

Spellen Unicornhole werpspel van Kikkerland. Gooispel met eenho
Product