Bierdopjes Bierkaart Nederland

Bierdopjes bierkaart Nederland. Houten kaart van Nederland voor bierdopjes. Bierkaart met openingen om bierdopjes van bierflesjes in te doen. Kaart van hout met gaten voor kroondoppen van speciaalbier. Kaart in de vorm van Nederland voor bierdopjes. Gemaakt van hout. Afmeting: 46 x 40 x 3 centimeter.

€ 26.95

Read on...

Woondecoratie Bierdopjes bierkaart Nederland. Houten kaart van Nederl
Product
 

Bierdopjes Wereldkaart

Bierdopjes wereldkaart. Houten wereldkaart om bierdopjes in te plaatsen. Wereldkaart uit verschillende onderdelen van hout met openingen om bierdopjes van bierflesjes in te doen. Kaart van hout met gaten voor kroondoppen van speciaalbier. Gemaakt van hout. Afmeting: 150 x 91 centimeter.

€ 49.95

Read on...

Woondecoratie Bierdopjes wereldkaart. Houten wereldkaart om bierdopje
Product
 

Poppetje Op Zonne Energie Beethoven

Poppetje op zonne-energie van Kikkerland. Poppetje in de vorm van een bekende persoon. Het solar poppetje werkt op zonne-energie en zwaait daarom op haar best als hij op een zonnige plek staat. Zorgt voor levendigheid op de werkplek en staat vrolijk in de vensterbank. Afmeting: 7,5 x 20 centimeter.

€ 19.95

Read on...

Woondecoratie Poppetje op zonne energie van Kikkerland. Poppetje in d
Product
 

Middelvinger Beeld Zwart

Middelvinger beeld van Bitten. Beeld van kunsthars in de vorm van een hand die zijn middelvinger opsteekt. De hand is ongeveer even groot als een echte hand. The Finger Sculpture van Bitten. Het hand beeld is te gebruiken als woonaccessoire, sieradenhouder of paperweight. Afmeting: 20 x 8 centimeter. Gewicht: 555 gram.

€ 22.95

Read on...

Woondecoratie Middelvinger beeld van Bitten. Beeld van kunsthars in d
Product
 

Antieke Magnetische Globe

Antieke magnetische globe van Balvi. Wereldbol die magnetisch is en waar dingen opgehangen kunnen worden met magneetjes. De antieke globe kan ronddraaien en heeft een metalen voet. Wordt geleverd met 12 magneten. Staat mooi op je bureau en is bovendien heel handig om bonnetjes en foto's op te hangen. Afmeting: 28,5 x 22,8 x 23,9 centimeter.

€ 98.95

Read on...

Woondecoratie Antieke magnetische globe van Balvi. Wereldbol die magn
Product
 

Bewaterings Ufo

Bewaterings ufo van Bitten. Vliegende schotel die langzaam water afgeeft aan de grond in de bloempot. Bewateringssteen in de vorm van een ufo, zodat een plant tijdens een vakantie water krijgt. Voldoende capaciteit voor een lang weekend van drie tot vier dagen. De Plant Watering Ufo van Bitten is zilverkleurig met transparant, eenvoudig te vullen en wordt afgesloten met een kurkje. Gemaakt van glas. Afmeting: 12,1 x 9,5 x 12,1 centimeter.

€ 17.95

Read on...

Woondecoratie Bewaterings ufo van Bitten. Vliegende schotel die langz
Product
 

Olifant Kinderkruk

Olifant kinderkruk van Balvi. Kruk in de vorm van een olifant. Stool L'éléphant van Balvi is een olifantje dat gebruikt kan worden als voetenbankje, krukje of als decoratief woonaccessoire in huis. De grijze olifant is gemaakt van kunstleer en heeft eikenhouten pootjes. Met zachte slurf en beschermdopjes onder de poten. Schoon te maken met een vochtige doek. Afmeting: 36 x 32 x 59 centimeter.

€ 124.95

Read on...

Woondecoratie Olifant kinderkruk van Balvi. Kruk in de vorm van een o
Product
 

Middelvinger Beeld Roze

Middelvinger beeld van Bitten. Beeld van kunsthars in de vorm van een hand die zijn middelvinger opsteekt. De hand is ongeveer even groot als een echte hand. The Finger Sculpture van Bitten. Het hand beeld is te gebruiken als woonaccessoire, sieradenhouder of paperweight. Afmeting: 20 x 8 centimeter. Gewicht: 555 gram.

€ 22.95

Read on...

Woondecoratie Middelvinger beeld van Bitten. Beeld van kunsthars in d
Product
 

Bewateringssysteem Panter

Bewateringssysteem van DOIY. Panter die langzaam water afgeeft aan de grond in de bloempot. Bewateringssteen in de vorm van een wilde katachtige, zodat een plant tijdens een vakantie water krijgt. Voldoende capaciteit voor een lang weekend van drie tot vier dagen. De Jangal Panther Self-watering system van DOIY is wit met strepen en wordt eenvoudig gevuld. Afmeting: 16 x 7 x 18 centimeter.

€ 15.95

Read on...

Woondecoratie Bewateringssysteem van DOIY. Panter die langzaam water
Product
 

Bierkaars Lager

Bierkaars van Luckies. Geurkaars die naar bier ruikt. De gele lager kaars zit verpakt in een transparant glas en heeft zelfs een schuimkraag. De kaars heeft een brandduur van 60 uur en is gemaakt van gelwax en sojawax. Door de bovenste laag te laten smelten, brandt de kaars het mooist op. In leuke cadeauverpakking. Afmeting: 10,5 x 8 centimeter.

€ 21.95

Read on...

Woondecoratie Bierkaars van Luckies. Geurkaars die naar bier ruikt. D
Product
 

Memo Olifant Met Stift

Ontmoet Eric, de memo olifant. Deze handige kleine vriend heeft een olifantengeheugen. De Memo olifant met stift is namelijk een 3D memobord. Hij is handig te beschrijven met de bijgeleverde stift, zodat je nooit meer wat vergeet. Boodschappen, een taak voor je geliefde: Eric onthoudt alles. Met stift en doekje, gemaakt van ultraglad keramiek.

€ 22.95

Read on...

Woondecoratie Ontmoet Eric, de memo olifant. Deze handige kleine vrie
Product
 

Om Hand Oliebrander

Om hand oliebrander van DOIY. Oliebrander van keramiek in de vorm van een hand. De brander heeft de vorm van een hand die een mudras doet, een yogaoefening voor de hand. De olie wordt bovenin de brander gedaan, het waxinelichtje wordt onderin gezet. Afmeting: 9 x 9 x 17 centimeter.

€ 19.95

Read on...

Woondecoratie Om hand oliebrander van DOIY. Oliebrander van keramiek
Product
 

Fotocamera Fotohouder Zwart

Fotocamera fotohouder van Balvi. Dit is een fotohouder in de vorm van een camera. Heeft een zwart metalen frame. Het fotocamera magneetbord wordt geleverd inclusief vijf magneten in dezelfde kleur om de foto's op te hangen. Voor iedereen die houdt van fotograferen en van het pronken met foto's. Stoer design. Afmeting: 42,5 x 59,5 x 0,5 centimeter.

€ 24.95

Read on...

Woondecoratie Fotocamera fotohouder van Balvi. Dit is een fotohouder
Product
 

Lucky Cat Kussen

Lucky Cat kussen van Balvi. Kussen in de vorm van een gelukskat uit China. Dit poezenkussen heeft een vrolijk Kawaii-gezicht en een goudkleurige belletje. Met zijn rechterarm zwaait hij. Het Lucky Cat pillow van Balvi is heerlijk zacht en perfect om mee te knuffelen. Gemaakt van polyester. Het is 36 x 40 centimeter groot.

€ 25.95

Read on...

Woondecoratie Lucky Cat kussen van Balvi. Kussen in de vorm van een g
Product
 

Selflove Pratende Spiegel

Selflove pratende spiegel van DOIY. Spiegel die motiverende zinnen spreekt. Druk je op het hartje aan de achterkant van de spiegel, dan begint de spiegel te praten. In totaal bevat de Selflove Talking Table Mirror tien zinnen in het Engels. Spiegel voor op je kaptafel of bureau, om je ochtend inspirerend en zelfverzekerd te beginnen. Gemaakt van glas en staal. Afmeting: 23 x 10 x 22 centimeter.

€ 39.95

Read on...

Woondecoratie Selflove pratende spiegel van DOIY. Spiegel die motiver
Product
 

Bierkaars Ale

Bierkaars van Luckies. Geurkaars die naar bier ruikt. De oranje ale kaars zit verpakt in een transparant glas en heeft zelfs een schuimkraag. De kaars heeft een brandduur van 60 uur en is gemaakt van gelwax en sojawax. Door de bovenste laag te laten smelten, brandt de kaars het mooist op. In leuke cadeauverpakking. Afmeting: 10,5 x 8 centimeter.

€ 21.95

Read on...

Woondecoratie Bierkaars van Luckies. Geurkaars die naar bier ruikt. D
Product
 

Schaap Kinderkruk Wit

Schaap kinderkruk van Balvi. Kruk in de vorm van een schaap. Le Mouton van Balvi is een schaap dat gebruikt kan worden als voetenbankje, krukje of als decoratief woonaccessoire in huis. Het witte schaap heeft een zachte vacht van polyester en is gemaakt van hout. Met zachte hoorns en houten pootjes met beschermdopjes. Schoon te maken met een vochtige doek. Afmeting: 36 x 32 x 62 centimeter.

€ 149.95

Read on...

Woondecoratie Schaap kinderkruk van Balvi. Kruk in de vorm van een sc
Product
 

Fruitiful Fruitkaars Watermeloen

Fruitiful fruitkaars van Luckies. Geurkaars die naar je favoriete fruit ruikt. De fruitige watermeloen geurkaars is gegoten in een blikje met het patroon van de schil van het fruit. De kaars heeft een brandduur van 45 uur en is gemaakt van sojawax. Door de bovenste laag te laten smelten, brandt de kaars het mooist op. In leuk blikje. Afmeting: 11 x 6,5 centimeter.

€ 18.95

Read on...

Woondecoratie Fruitiful fruitkaars van Luckies. Geurkaars die naar je
Product
 

Glow In The Dark Sterrenhemel Wereldbol

Glow in the Dark Sterrenhemel Wereldbol van Luckies. Zwarte wereldbol met de sterrenhemel. De kartonnen wereldbol moet zelf in elkaar worden gezet. De sterrenhemel wereldbol absorbeert daglicht en de sterren geven licht in het donker. Aan de binnenkant van de wereldbol staan weetjes over het heelal. De wereldbol is 20 x 20 x 20 centimeter groot.

€ 21.95

Read on...

Woondecoratie Glow in the Dark Sterrenhemel Wereldbol van Luckies. Zw
Product
 

Fuck Kaars

Fuck kaars van Fisura. Zwart glas met daarop de tekst fuck en de opties: me, off, you, yes, that en it. Kaars met jasmijngeur. Fuck kaars voor mensen die te pas en te onpas fuck roepen. De Fuck kaars heeft ongeveer twintig branduren. Afmeting: 7,5 x 12 centimeter.

€ 12.95

Read on...

Woondecoratie Fuck kaars van Fisura. Zwart glas met daarop de tekst f
Product