Drifting

De DXRacer Drifting Gaming chairs zijn vervaardigd naar hoge kwaliteitsstandaarden om de game-ervaring te verbeteren in combinatie met luxe en comfort. Daarnaast is het ook de perfecte keuze voor het werken en te ontspannen. Wanneer je achter je bureau zit, wordt je lichaam erg belast. Niet alleen je ruggengraat, maar ook je polsen, nek, schouders en armen. De fabrikant heeft onderzoek gedaan naar de positie waarin je lichaam deze routinematige werkzaamheden uitvoert, dus de stoel moet goed op je rug aansluiten. Daarom heeft de gaming chair een extra hoge rugleuning zodat deze beter aansluit aan de wervelkolom.

€ 299.00

Read on...

Product
 

IRON Gaming Chair

De DXRacer IRON Gaming chair is een ergonomische gamestoel met racestoel design. De stoel is met veel zorg en aandacht voor detail vervaardigd de vorm van de stoel zorgt ervoor dat je aangenaam en ontspannen zit, waardoor je nog efficiënter zult kunnen werken of gamen. Wanneer je achter je bureau zit, wordt je lichaam erg belast. Niet alleen je ruggengraat, maar ook je polsen, nek, schouders en armen. We weten in welke positie je lichaam deze routinematige werkzaamheden uitvoert, dus de stoel moet goed op je rug aansluiten.

€ 389.00

Read on...

Product
 

FPMA D965

Met deze NewStar monitorarm, model FPMA-D965, bevestigt u een LCD/LED/TFT monitor aan het bureau via een bureauklem of bureaudoorvoer. Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm. De FPMA-D965 heeft 1 draaipunt en is geschikt voor schermen t/m 26 (65 cm).

€ 77.90

Read on...

Product
 

Neo Retro Pad wired controller

Vroeger was alles beter. Wie kent die uitspraak niet? Of dit ook van toepassing is op controllers? Herleef de GameCube tijden met de Neo Retro Pad wired controller van Steelplay. Deze controller is nagenoeg een replica van het geliefde GameCube design. Met zijn comfortabele grip ben je in staat lange sessies Super Smash Bros. te doorstaan en de ingebouwde rumblefunctie zorgt ervoor dat je geen moment van de actie mist!

€ 22.99

Read on...

Product
 

XL2430

ZOWIE's XL-serie presenteert de eSports-monitoren voor pc-spelers. Met de op precisie afgestemde ZOWIE's XL-serie, voor een probleemloze belevenis en maakt snel reageren mogelijk op gebeurtenissen, hiermee ben je optimaal uitgerust voor de wedstrijd.

€ 329.00

Read on...

Product
 

WIDE Gaming Chair

De DXRacer WIDE Gaming chair is een ergonomische gamestoel met racestoel design. De stoel is met veel zorg en aandacht voor detail vervaardigd de vorm van de stoel zorgt ervoor dat je aangenaam en ontspannen zit, waardoor je nog efficiënter zult kunnen werken of gamen. Wanneer je achter je bureau zit, wordt je lichaam erg belast. Niet alleen je ruggengraat, maar ook je polsen, nek, schouders en armen. We weten in welke positie je lichaam deze routinematige werkzaamheden uitvoert, dus de stoel moet goed op je rug aansluiten.

€ 319.00

Read on...

Product
 

Archer C9

De Archer C9 Dual Band Gigabit Router behaalt snelheden tot 1900Mbps. Deze router heeft drie antennes tegelijk met 1300Mbps over de 5 GHz-band met 600 Mbps op de 2,4 GHz-band. Voor een optimale signaalsterkte zorgt de beamforming technologie: Indien nodig, sturen de drie antennes van het apparaat, alle signalen in één richting en bereikt vervolgens de ontvanger dwars door muren, plafonds of vloeren. De nieuwe Archer C9 is uitgerust met vier LAN en een WAN-poort, een USB 2.0 en een USB 3.0-poort en ondersteunt IPv6.

€ 114.90

Read on...

Product
 

Aluminium Monitor Stand

De Aluminium Monitor Stand van Sharkoon verhoogt het beeldscherm op elk bureau, waardoor de gebruiker een verhoogde kijkhoek krijgt, en zo de nek- en rug spanning worden verlicht. Deze ergonomische houding ondersteunt het comfort op ooghoogte, zelfs na urenlang gebruik. Het elegante design is gemaakt van veerkrachtig, zwart aluminium en ondersteunt beeldschermen en laptops tot 15 kg. Dankzij de alternatieve zilverkleurige versie is hij ook perfect geschikt voor MacBooks en iMacs. Anti slip voetjes aan de onderkant zorgen ervoor dat alles op zijn plaats blijft.

€ 34.99

Read on...

Product
 

FPMA D300NOTEBOOK

Met deze NewStar monitorarm, model FPMA-D300NOTEBOOK, bevestigt u een flatscreen en notebook aan het bureau via een bureauklem. Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor en notebook. De steun is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm. De FPMA-D300NOTEBOOK heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 27 (69 cm) en notebooks t/m 18. Het draagvermogen van de arm is 10 kg en 10 kilo voor de notebook. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.

€ 159.00

Read on...

Product
 

VS248HR

De VS248HR van ASUS is een 23,6 LED Monitor met een kijkhoek van 170°, een dynamisch contrast van 50000000:1 en een helderheid van 250 cd/m². Met een resolutie van 1920x1080 pixels, een reactietijd van 1 ms (grijs naar grijs) is deze monitor geschikt voor elke multimediatoepassing. De monitor beschikt over een VGA, DVI-D en HDMI aansluiting en is ideaal voor thuis- of kantoorgebruik.

€ 149.00

Read on...

Product
 

Monitor Stand

De Next level Racing Monitor Stand ondersteunt tot 1 x 55 scherm of 3 x 30 schermen, voor de meest realistische rij- of vliegervaring. Doordat de Monitor Stand één tot drie schermen kan ondersteunen betekent dat, dat je altijd kunt beginnen met het gebruik van slechts één scherm en kan upgraden naar drie op weg naar de ultieme setup. De Monitor Stand kan met bouten direct aan de voorkant van je Wheel Stand of cockpit worden bevestigd

€ 179.00

Read on...

Product
 

GeForce RTX 2080 Ti SEA HAWK X

De GeForce RTX 2080 Ti SEA HAWK X van MSI is gebaseerd op de NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti Chip en beschikt over 11264 MB GDDR6 geheugen dat via een 352 bit brede interface aangesproken wordt. Het geheugen heeft een snelheid van 14000 MHz. De grafische kaart heeft een vloeistof koelblok en koeler wat zorgt voor verbeterde koeling.

€ 1379.00

Read on...

Product
 

Glass tabletop monitor riser, max. 20 kg

De LogiLink tabletop-monitor riser zorgt ervoor dat je op een optimale wijze naar je monitor kan kijken. Hierdoor verandert de kijkhoek en tegelijkertijd de zitpositie.

€ 24.99

Read on...

Product
 

FPMA D200

Met de NewStar LCD Arm haalt u het maximale uit uw LCD monitor. De arm is moeiteloos in hoogte en diepte te verstellen. Hierdoor creëert u de ideale werkhouding ten opzichte van de monitor. U verkleint door de juiste werkhouding de kans op RSI. In de arm zijn monitorkabels eenvoudig weg te werken. De Arm is op ieder LCD scherm te monteren. Dit model wordt direct aan bureau bevestigd door middel van een bevestigingsplaat onderaan de arm.

€ 159.90

Read on...

Product
 

Hag M VESA Desk Stand Large bk

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 389.00

Read on...

Product
 

IB AC639 tot 24,0

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 167.90

Read on...

Product
 

IB MS606 T tot 32,0

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 147.90

Read on...

Product
 

Neo Retro Pad wireless controller

Vroeger was alles beter. Wie kent die uitspraak niet? Of dit ook van toepassing is op controllers? Herleef de GameCube tijden met de Neo Retro Pad wireless controller van Steelplay. Deze draadloze controller is nagenoeg een replica van het geliefde GameCube design. Met zijn comfortabele grip ben je in staat lange sessies Super Smash Bros. te doorstaan en de ingebouwde rumblefunctie zorgt ervoor dat je geen moment van de actie mist!

€ 34.99

Read on...

Product
 

LX 331 mm

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 35.49

Read on...

Product
 

Neo Flex Monitor Stand

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 56.90

Read on...

Product