Power Dynamics RC80 12 Platenkoffers Titanium (Set van 4)

Set van 4 Power Dynamics RC80-titanium platenkoffers Het oog wil ook wat en daarom is de Power Dynamics Titanium platenkoffer gemaakt. Een super mooi ogende koffer voor het veilig opbergen en vervoeren van jouw vinyl collectie. De koffers zijn stapelbaar, erg handigén ruimtebesparend natuurlijk, en het deksel is volledig afneembaar voor eenvoudig zoeken naar de juiste plaat.Het gebruik van deze koffers maakt het grote verschil tussen een goede collectie met nette hoezen en onberispelijk vinyl en een gehavende collectie met versleten hoezen en kromgetrokken platen.  Profiteer nu van deze aanbieding voor 4 Power Dynamics RC80 Titanium koffers.

€ 159.95

Read on...

DJ gear|Flightcase
Product
 

BeamZ Compacte kunststof Rookmachine S500 met gratis rookvloeistof

Deze compacte rookmachine, de BeamZ S500 met gratis vloeistof, is geschikt voor de kleinere ruimtes. De rookmachine is ideaal voor bijvoorbeeld thuisfeestjes of de beginnende DJ. Een mooie en compacte machine uitgevoerd met handvat en daardoor dus makkelijk mee te nemen. De machine wordt geleverd met grats rookvloeistof en is na ontvangst direct klaar voor gebruik. Stekker in het stopcontact, even laten opwarmen en roken maar! Het gebruik van rook wordt voornamelijk gedaan om lichteffecten een extra dimensie te geven omdat door de rookdeeltjes in de lucht ook de stralen van het lichteffect zichtbaar worden. Dit is vooral bij gebruik van lasereffecten een absolute must. Wil je de rookmachine tijdelijk gebruiken? Gebruik dan de BeamZ Reinigingsvloeistof (https://www.maxiaxi.com/beamz-rookmachine-reinigingsvloeistof-250ml/) om je machine, ook als je deze een tijdje niet gebruikt hebt, in topconditie te houden.  Kenmerken * Kunststof behuizing met handvat * Levering incl.

€ 29.00

Read on...

Verlichting|Special Effects|Rookmachine
Product
 

BeamZ Blacklight UV spaarlamp 25W met E27 fitting en bajonet adapter

Blacklight / UV spaarlamp met E27 fitting en bajonet adapter. De Blacklight is het welbekende lichteffect wat voor een mysterieus sfeertje zorgt waarbij witte en fluoriserende objecten oplichten.Met deze BeamZ Blacklight spaarlamp creëer je eenvoudig dat sfeertje met de lampen in huis. Vervang de gewone lamp voor deze spaarlamp, wacht tot het donker wordt en ervaar de het leuke effect van Blacklight. Kenmerken: * Fitting: E27 met bajonet adapter * Aansluitspanning 230V / AC * Vermogen: 25 Watt

€ 15.50

Read on...

Halloween
Product