MaxSteel C Klem 100 mm spanklem Stanley 0 83 034

Deze MaxSteel C-klem heeft een klemcapaciteit van 100 mm.

De spanklemmen hebben een opvallende anti-roest afwerking en een onbuigbaar ontwerp. Het object heeft een ijzeren en stalen constructie, zodat deze ook voor zware toepassingen gebruikt kan worden.De c-klem bevat schroefdraad voor vlot gebruik en duurzaamheid en een extra groot T-vormig handvat voor extra draaikracht.

€ 10.25

Read on...

Klemmen bankschroeven
Product
 

Zuignap Toolland HSC

Deze zuignap heeft een zuigkracht tot 30 kg en heeft een behuizing dat gemaakt is uit duurzaam nylon. De zuignap is geschikt voor het opheffen en dragen van vensterglas, plaatstaal, plastic en andere gladde oppervlakken.

De krachtige zuignap heeft een snel verplaatsbaar handvat en is ideaal voor thuis, in de winkel, de garage of het atelier.

€ 8.40

Read on...

Klemmen bankschroeven
Product
 

PVC Veerklemmenset 6 inch 2 stuks HPC150

Deze PVC lijmklemmenset bestaat uit 2 veerklemmen van 6 inch. Het zijn de ideale klemmen voor snel precisiewerk.

De veerklemmen zijn gemaakt van schokbestendig nylon en glasvezel en hebben een hoge klemkracht. De kaken van de PVC klemmen hebben een veermechanisme en de ergonomische benen zorgen voor meer grip. De gekleurde, flexibele pads houden het geklemde object stevig op zijn plaats en is daardoor ideaal voor het samenhouden van pas gelijmde oppervlakken.

€ 6.25

Read on...

Klemmen bankschroeven
Product