Passer Bruynzeel Teens staal 5 delig

Deze stalen passer van Bruynzeel is vooral ontwikkeld voor schoolkinderen en studenten. De passer is verpakt in een plastic opbergdoosje en wordt geleverd met een puntenslijper, een koker met 2 reserve grafietstiftjes en 2 handige hulpmiddelen om met je eigen pen cirkels te maken.  

€ 6.40

Read on...

Schrijfwaren
Product
 

Canon AS 8 zakrekenmachine

Deze compacte en stijlvolle, 8-cijferige rekenmachine heeft een duurzame, 360-graden kantelbare klep die de rekenmachine continue beschermt. Daarmee is de AS-8 ideaal voor kantoorgebruik of onderweg.

Ondanks het compacte formaat heeft de rekenmachine een groot LCD scherm. Hierdoor zijn de cijfers makkelijk afleesbaar.

De behuizing en de klep zijn gemaakt van gerecycled Canon-materiaal. De rekenmachine werkt op een LR54 batterij. Deze batterij wordt meegeleverd.

Afmetingen rekenmachine: 97 x 60 x 11,4 mm

Afmetingen scherm: 35,21 x 11,44 mm

Gewicht: 41 gram

€ 3.60

Read on...

Rekenmachines
Product
 

Vingerverfset metallic Eberhard Faber 4x100ml

Deze vingerverfset bestaat uit 4 potjes van 100 ml in verschillende metallic kleuren. Vingerverf is een waardevol speelmiddel voor thuis en op school.

Het kleuren kan je met je vingers doen, maar het is ook mogelijk om sponsjes, spatels of penselen te gebruiken. De verf heeft een goede dekking en kan goed worden gebruikt op papier, hout of glas. De verf is goed mengbaar, sneldrogend en heeft een hoge kleurbriljantie.

Handen, ramen en kunstattributen kunnen gemakkelijk gewassen worden met water en zeep. De verf is op 30 graden uitwasbaar uit de meeste textielsoorten.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 13.20

Read on...

Schrijfwaren
Product