A4 etiketten 70 x 36 mm wit (100 vel)

Zelfklevende, mat witte etiketten op A4 vellen. Afmetingen: 70 x 36 mm. 24 Etiketten per vel. Verpakt per 100 vel (2400 etiketten).

Geschikt voor inkjet- en laserprinters.

Download Word template

Als de Word template niet zichtbaar is, dan moet u eerst in het Word document op het ¶ symbool klikken. Als de rasterlijnen niet zichtbaar zijn, dan moet u in het menu op ?Indeling? klikken en daarna op ?Rasterlijnen weergeven? klikken.

€ 8.50

Read on...

A4 etiketten
Product
 

36 PITT pastelpotloden Faber Castell in metaal etui

Metaal etui met 36 verschillende PITT pastelpotloden van Faber-Castell. De pastelpotloden hebben een hoog pigmentgehalte, zijn was- en olie-vrij en zijn perfect geschikt voor fijne details in pastels.

Er is slechts minimale fixatie vereist. Hierdoor behouden de pastel tekeningen hun levendigheid van kleur. De pastelpotloden hebben een briljante kleurafgifte en de lichtweerstand is uitstekend.

De pastelpotloden zijn ideaal voor fijne en ingewikkelde details. Ze kunnen worden geslepen met een radeermes of slijpmachine.

€ 53.20

Read on...

Schrijfwaren
Product
 

Galaxy A50 Wallet Cover hoesje zwart EF WA505PBEGWW

Originele Wallet Cover voor de Samsung Galaxy A50. Kleur: zwart. Het hoesje is stevig, functioneel en stijlvol. In de binnenkant van het hoesje is er ruimte voor een pasje.

De Wallet Cover heeft een stevige telefoonhouder en beschermt de telefoon aan alle kanten, ook aan de hoeken. De telefoon gaat automatisch aan en uit bij het openen en sluiten van het hoesje.

€ 18.25

Read on...

Galaxy A serie
Product