Amerikaanse boomzaag HP 760 mm Stanley 1 15 453

Deze Amerikaanse boomzaag van Stanley heeft een totale lengte van 840 mm en een lemmetlengte van ongeveer 760 mm. De zaag is gemaakt om zwaar werk snel uit te voeren.

De boomzaag heeft een krachtig frame met een ovale sectie dat gemaakt is van staal. De zaag heeft eenvoudig systeem om zaagbladen te verwisselen en aan te spannen. De vertandingen zijn "HardPoint" en dienen niet geslepen te worden. Het zaagblad heeft rechte vertandingen die geschikt zijn voor het zagen van groen en nat hout. Het handvat van de zaag heeft een schokvrije handbescherming.

€ 21.99

Read on...

Zagen
Product
 

24 PITT pastelpotloden Faber Castell in metaal etui

Metaal etui met 24 verschillende PITT pastelpotloden van Faber-Castell. De pastelpotloden hebben een hoog pigmentgehalte, zijn was- en olie-vrij en zijn perfect geschikt voor fijne details in pastels.

Er is slechts minimale fixatie vereist. Hierdoor behouden de pastel tekeningen hun levendigheid van kleur. De pastelpotloden hebben een briljante kleurafgifte en de lichtweerstand is uitstekend.

De pastelpotloden zijn ideaal voor fijne en ingewikkelde details. Ze kunnen worden geslepen met een radeermes of slijpmachine.

€ 36.50

Read on...

Schrijfwaren
Product
 

Nikon EN EL9 accu (Patona)

Compatible Nikon EN-EL9 accu van het Duitse kwaliteitsmerk Patona. Deze accu is onder andere geschikt voor de Nikon D40 / D40x / D60 / D5000.

Accu soort: Li-Ion batterij.

€ 11.50

Read on...

Foto en videocamera accu's
Product