LG K10 hoesje roze

Stijlvolle book case voor de LG K10. Kleur: roze. De buitenkant van het telefoonhoesje is gemaakt van kunstleer. Het hoesje is uitgerust met een magneetsluiting, waarmee het hoesje eenvoudig geopend en gesloten kan worden. In de binnenkant van het hoesje zit aan de rechterkant een siliconen telefoonhouder. Aan de linkerkant is er een mogelijkheid om een pasje en/of een kleine foto in te doen. Het hoesje biedt een goede bescherming tegen krassen en stoten.

€ 7.95

Read on...

K serie
Product
 

LG K5 hoesje roze

Stijlvolle book case voor de LG K5. Kleur: roze. De buitenkant van het telefoonhoesje is gemaakt van kunstleer. Het hoesje is uitgerust met een magneetsluiting, waarmee het hoesje eenvoudig geopend en gesloten kan worden. In de binnenkant van het hoesje zit aan de rechterkant een siliconen telefoonhouder. Aan de linkerkant is er een mogelijkheid om een pasje en/of een kleine foto in te doen. Het hoesje biedt een goede bescherming tegen krassen en stoten.

€ 7.95

Read on...

K serie
Product
 

LG K5 hoesje wit

Stijlvolle book case voor de LG K5. Kleur: wit. De buitenkant van het telefoonhoesje is gemaakt van kunstleer. Het hoesje is uitgerust met een magneetsluiting, waarmee het hoesje eenvoudig geopend en gesloten kan worden. In de binnenkant van het hoesje zit aan de rechterkant een siliconen telefoonhouder. Aan de linkerkant is er een mogelijkheid om een pasje en/of een kleine foto in te doen. Het hoesje biedt een goede bescherming tegen krassen en stoten.

€ 7.95

Read on...

K serie
Product
 

Post it Z notes Appel Dispenser 76x76mm met 1 memoblok

Post-it Z-notes dispenser in de vorm van een appel. De dispenser is geschikt voor Z-notes van 76 x 76 mm. Bij het uitnemen van een memoblaadje komt er gelijk een nieuw memoblaadje naar boven. De dispenser wordt geleverd met een Post-it memoblok met 100 groene zelfklevende Z-notes van 76 x 76 mm. De Z-notes zijn PEFC-gecertificeerd.

€ 13.50

Read on...

Memoblaadjes
Product
 

Post it Z notes Dispenser C2015 76x127mm met 1 memoblok

Post-it design bureaudispenser voor Z-notes van 76 x 127 mm en 76 x 76 mm. Bij het uitnemen van een memoblaadje komt er gelijk een nieuw memoblaadje omhoog. Met behulp van deze Z-notes dispenser kunt u tijdens het bellen met één hand een nieuw memoblaadje pakken.De dispenser wordt geleverd met een Post-it memoblok met 100 gele zelfklevende Z-notes van 76 x 127 mm. De Z-notes zijn PEFC-gecertificeerd.

€ 18.75

Read on...

Memoblaadjes
Product
 

Post it Z notes 76x76mm super sticky geel (90 vel)

Post-it memoblok met 90 gele extra klevende Z-notes van 76 x 76 mm voor in een Z-notes dispenser. Super Sticky Z-notes blijven beter en langer plakken op bijna elke ondergrond, zowel horizontaal als verticaal. De Z-notes zijn zigzag gestapeld, zodat ze gemakkelijk uit de dispenser gepakt kunnen worden. De lijm is gemaakt uit een hernieuwbare bron en bestaat voor 60% uit niet-eetbare planten die jaarlijks aangroeien. De Z-notes zijn PEFC-gecertificeerd.

€ 1.60

Read on...

Memoblaadjes
Product
 

Quantore Z notes memoblok 75x75mm geel (100 vel)

Quantore memoblok met 100 gele zelfklevende Z-notes van 75 x 75 mm voor in een Z-notes dispenser. De Z-notes zijn zigzag gestapeld, zodat ze gemakkelijk uit de dispenser gepakt kunnen worden. Het papier is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout.

€ 0.85

Read on...

Memoblaadjes
Product
 

Tesa Ultra Strong PVC tape transparant (1 rol)

Premium kwaliteit transparante PVC verpakkingstape van het merk Tesa (50 mm x 66 m). Deze PVC tape is geschikt voor het afsluiten en bundelen van zware dozen, pakjes en enveloppen en kan ook worden gebruikt op golfkarton en hard bordkarton. Dikte: 65 micron. De tape heeft een sterke kleefkracht en is zeer trekbestendig. De tape is gelijkmatig, geruisloos afrolbaar en past in elke Tesa hand-afroller.Besteladvies: per 6 rollen (pak)

€ 6.25

Read on...

Tape Plakband
Product
 

Navulling memokubus 90x90mm wit 900 vel

900 Witte losbladige memoblaadjes van 90 x 90 mm voor in een memokubus. De memoblaadjes zijn gemaakt van 70 grams papier. Het papier is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout.

€ 4.95

Read on...

Memoblaadjes
Product
 

Post it Super Sticky Notes 76 x 76 mm geel (90 vel)

Memoblok met 90 gele extra klevende memoblaadjes van 76 x 76 mm. Post-it Super Sticky Notes hebben een unieke lijmlaag, waardoor de notes beter en langer blijven plakken. De lijm is gemaakt uit een hernieuwbare bron en bestaat voor 60% uit niet-eetbare planten die jaarlijks aangroeien. De notes zijn PEFC-gecertificeerd.De notes zijn per stuk verpakt.

€ 1.50

Read on...

Memoblaadjes
Product
 

Quantore memoblok 75 x 125 mm geel (100 vel)

Memoblok met 100 gele zelfklevende memoblaadjes van 75 x 125 mm. De memoblaadjes kunnen zonder beschadiging worden verwijderd en vervolgens opnieuw op elke ondergrond worden bevestigd door de speciale lijmrand. Het memoblok is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout.

€ 0.90

Read on...

Memoblaadjes
Product
 

Samsung accu EB L1H9KLK origineel

Originele Samsung accu EB-L1H9KLK. Deze accu is onder andere geschikt voor de Samsung Galaxy Express I8730. Accu soort: Li-Ion batterij

€ 22.50

Read on...

Mobiele telefoon accu's
Product
 

Plakbandhouder KW triO 66m grijs

Grijze plakbandhouder van het merk KW-triO. Deze plakbandhouder is geschikt voor plakband tot 25 mm breed en tot 66 meter lang. De plakbandhouder wordt geleverd met een kleine en een grote kern. De plakbandhouder beschikt over een kunststof antislip.

€ 7.50

Read on...

Tape Plakband
Product
 

Blister met 4 Quantore drukknop balpennen

Blister verpakking met 4 Quantore drukknop balpennen: 2x blauw, 1x zwart en 1x rood. De balpennen hebben een zijdelings drukknopsysteem en een kunststof clip. De dikte van de schrijfpunt is medium (1,0 mm). De balpennen hebben een transparante kunststof houder. De kleur van het bovenste deel van de pennen geeft de schrijfkleur aan.

€ 1.95

Read on...

Wegwerp balpennen
Product
 

Quantore balpen drukknop zwart medium

Zwarte Quantore balpen met een zijdelings drukknopsysteem en een kunststof clip. De balpen heeft een zwarte medium schrijfpunt en een transparante kunststof houder. De balpen heeft een puntdikte van 1,0 mm.

€ 0.60

Read on...

Wegwerp balpennen
Product
 

Bic Cristal balpen zwart fijn

Zwarte Bic Cristal balpen met een zwarte schrijfkleur. De Bic Cristal balpen is ideaal voor dagelijks gebruik. Bic Cristal balpennen zijn goedkoop en hebben een goede schrijfkwaliteit. De balpen heeft een geventileerde dop in de schrijfkleur en een puntdikte van 0,8 mm.De balpen is voorzien van een officieel NF ecologisch certificaat. Bic balpennen voldoen aan de ISO12757-2 norm.

€ 0.65

Read on...

Wegwerp balpennen
Product
 

Bic Cristal balpen rood medium

Rode Bic Cristal balpen met een rode schrijfkleur. De Bic Cristal balpen is ideaal voor dagelijks gebruik. Bic Cristal balpennen zijn goedkoop en hebben een goede schrijfkwaliteit. De balpen heeft een geventileerde dop in de schrijfkleur en een puntdikte van 1,0 mm voor een standaard lijnbreedte. De balpen schrijft tot 2 keer langer dan andere gebruikelijke balpennen.De balpen is voorzien van een officieel NF ecologisch certificaat. Bic balpennen voldoen aan de ISO12757-2 norm.

€ 0.65

Read on...

Wegwerp balpennen
Product
 

100x Bic Cristal balpen zwart medium

Doosje met 100 zwarte Bic Cristal balpennen met een zwarte schrijfkleur. De Bic Cristal balpen is ideaal voor dagelijks gebruik. Bic Cristal balpennen zijn goedkoop en hebben een goede schrijfkwaliteit. De balpen heeft een geventileerde dop in de schrijfkleur en een puntdikte van 1,0 mm voor een standaard lijnbreedte. De balpen schrijft tot 2 keer langer dan andere gebruikelijke balpennen.De balpen is voorzien van een officieel NF ecologisch certificaat. Bic balpennen voldoen aan de ISO12757-2 norm.

€ 22.50

Read on...

Wegwerp balpennen
Product
 

50x Bic M10 balpen zwart fijn

Doosje met 50 zwarte Bic M10 Clic balpennen met een zwarte schrijfkleur. De Bic M10 balpen is de meest gebruikte balpen. Bic balpennen zijn goedkoop en hebben goede schrijfkwaliteiten. De balpen heeft een zijdelings drukknop-systeem en een puntdikte van 0,8 mm.De balpen heeft een kunststof houder en clip en is vrij van PVC en zware metalen. Bic balpennen voldoen aan de ISO12757-2 norm.

€ 22.60

Read on...

Wegwerp balpennen
Product
 

Bic M10 balpen groen medium

Groene Bic M10 Clic balpen met een groene schrijfkleur. De Bic M10 balpen is de meest gebruikte balpen. Bic balpennen zijn goedkoop en hebben goede schrijfkwaliteiten. De balpen heeft een zijdelings drukknop-systeem en een puntdikte van 1,0 mm voor een standaard lijnbreedte. De Bic M10 heeft een schrijflengte van 1,7 km en schrijft tot 2 keer langer dan andere gebruikelijke klikmodel balpennen.De balpen heeft een kunststof houder en clip en is vrij van PVC en zware metalen. Bic balpennen voldoen aan de ISO12757-2 norm.

€ 0.80

Read on...

Wegwerp balpennen
Product
 

Contact us

Select files to attach
Size limit for each file is 100 MB
    captcha
    Reload

    We have 148 guests and no members online