100 Luchtkussenenveloppen E 15 220x260mm wit Filmar Classic

Doos met 100 witte luchtkussenenveloppen van het merk Filmar, maat E/15. Deze luchtkussenenveloppen hebben de binnenmaat 220 x 260 mm en de buitenmaat 240 x 270 + 50 mm. De werkelijke binnenmaat is ongeveer 213 x 258 mm, omdat het luchtkussenfolie ook nog wat ruimte inneemt.

De Filmar Classic luchtkussenenveloppen zijn gemaakt van premium kwaliteit, ondoorzichtig, FSC gecertificeerd, 80 grams papier en LDPE luchtkussenfolie. Na gebruik kan het luchtkussenfolie van het papier worden gescheiden, waardoor het materiaal gerecycled kan worden.

De luchtkussenenveloppen zorgen voor een veilige verzending en beschermen tegen beschadigingen en vocht. De enveloppen zijn voorzien van een Trifix sluiting, bestaande uit:

- Een Hot Melt plakstrip, die het onmogelijk maakt om de enveloppe te openen zonder zichtbare beschadiging
- Perforaties voor klemmen
- Een transparante "re-seal" strip, die het mogelijk maakt om de enveloppe meerdere keren te openen en te sluiten

De Filmar Classic E/15 luchtkussenenveloppen wegen slechts 17,2 gram per stuk. Dit zorgt voor minimale verzendkosten.

N.B. Als het bestelvolume zo groot is dat verzending per pallet ongeveer hetzelfde kost, dan verzenden we de bestelling standaard op een pallet. De bezorgduur is dan 1 tot 2 werkdagen (mits op voorraad). Als u liever pakketten ontvangt, dan kunt u dat tijdens het bestellen in het opmerkingenveld aangeven.

€ 15.99

Read on...

Enveloppen
Product