Buddha to Buddha 305 Armband Dunia Ben Alternate zilver Maat M (17 19 cm)

Buddha to Buddha 305 Armband Dunia Ben Alternate zilver Maat M (17-19 cm). De Buddha to Buddha Dunia Ben Alternate armband is een zilveren, vaste bangle met maat M heeft een doorsnede van 65 mm, geschikt voor polsen van 17-19 cm. De armbanden zijn in 3 maten verkrijgbaar S (15-17 cm), M (17-19 cm) en L (19-21 cm). De zilveren bangle heeft een gehamerde structuur in geoxideerd zilver. De armband is samen met 2 andere armbanden ook als set verkrijgbaar. Combineer de armbanden met de bijpassende ringen voor een geweldige en trendy uitstraling.De Buddha to Buddha Refined collectie is tot stand gekomen met een duidelijk beeld en stijl. De zilveren lijn is geinspireerd op de Katja en Chain collectie. De Refined Dunia collectie is gebaseerd op de connectie tussen vrouwen, sterk als een bangle, onverbrekelijk en oneindig. Naast het mixen en matchen van jouw ideale combinatie kunnen de armbanden ook worden gedeeld met jouw loved ones. De onverbrekelijke band tussen jou en jouw dierbaren worden door deze armbanden gesymboliseerd.  De Dunia collectie schittert in zijn eenvoud en is verfijnd met de bekende signature look van Buddha to Buddha. De speciale sluiting en de herkenbare patronen worden in deze serie gecombineerd met mat en geoxideerd zilver en de traditionele gehamerde stijlen. 

€ 119.00

Read on...

Mode
Product
 

Buddha to Buddha 318 Armband Dunia Cinta Set zilver Maat M (17 19 cm)

Buddha to Buddha 318 Armband Dunia Cinta Set zilver Maat M (17-19 cm). Buddha to Buddha Dunia Cinta set bestaande uit 3 armbanden en een lock. De lock houdt de 3 armbanden bij elkaar en sluit door middel van scharniersluiting. De vaste bangle met maat M heeft een doorsnede van 65 mm, geschikt voor polsen van 17-19 cm. De armbanden zijn in 3 maten verkrijgbaar S (15-17 cm), M (17-19 cm) en L (19-21 cm). Zowel de bangles als de lock zijn ook los verkrijgbaarDe Buddha to Buddha Refined collectie is tot stand gekomen met een duidelijk beeld en stijl. De zilveren lijn is geinspireerd op de Katja en Chain collectie. De Refined Dunia collectie is gebaseerd op de connectie tussen vrouwen, sterk als een bangle, onverbrekelijk en oneindig. Naast het mixen en matchen van jouw ideale combinatie kunnen de armbanden ook worden gedeeld met jouw loved ones. De onverbrekelijke band tussen jou en jouw dierbaren worden door deze armbanden gesymboliseerd.  De Dunia collectie schittert in zijn eenvoud en is verfijnd met de bekende signature look van Buddha to Buddha. De speciale sluiting en de herkenbare patronen worden in deze serie gecombineerd met mat en geoxideerd zilver en de traditionele gehamerde stijlen. 

€ 359.00

Read on...

Mode
Product
 

Buddha to Buddha 317 Armband Dunia Satu Set zilver Maat L (19 21 cm)

Buddha to Buddha 317 Armband Dunia Satu Set zilver Maat L (19-21 cm). Buddha to Buddha Dunia Bersama set bestaande uit 3 armbanden en een lock. De lock houdt de 3 armbanden bij elkaar en sluit door middel van scharniersluiting. De vaste bangle met maat L heeft een doorsnede van 68 mm, geschikt voor polsen van 17-19 cm. De armbanden zijn in 3 maten verkrijgbaar S (15-17 cm), M (17-19 cm) en L (19-21 cm). De Buddha to Buddha Refined collectie is tot stand gekomen met een duidelijk beeld en stijl. De zilveren lijn is geinspireerd op de Katja en Chain collectie. De Refined Dunia collectie is gebaseerd op de connectie tussen vrouwen, sterk als een bangle, onverbrekelijk en oneindig. Naast het mixen en matchen van jouw ideale combinatie kunnen de armbanden ook worden gedeeld met jouw loved ones. De onverbrekelijke band tussen jou en jouw dierbaren worden door deze armbanden gesymboliseerd.  De Dunia collectie schittert in zijn eenvoud en is verfijnd met de bekende signature look van Buddha to Buddha. De speciale sluiting en de herkenbare patronen worden in deze serie gecombineerd met mat en geoxideerd zilver en de traditionele gehamerde stijlen. 

€ 359.00

Read on...

Mode
Product
 

Buddha to Buddha 319 Armband Dunia Kasma Set zilver Maat S (15 17 cm)

Buddha to Buddha 319 Armband Dunia Kasma Set zilver Maat S (15-17 cm). Buddha to Buddha Dunia Kasma set bestaande uit 3 armbanden en een lock. De lock houdt de 3 armbanden bij elkaar en sluit door middel van scharniersluiting. De vaste bangle met maat S heeft een doorsnede van 63 mm, geschikt voor polsen van 15-17 cm. De armbanden zijn in 3 maten verkrijgbaar S (15-17 cm), M (17-19 cm) en L (19-21 cm). De Buddha to Buddha Refined collectie is tot stand gekomen met een duidelijk beeld en stijl. De zilveren lijn is geinspireerd op de Katja en Chain collectie. De Refined Dunia collectie is gebaseerd op de connectie tussen vrouwen, sterk als een bangle, onverbrekelijk en oneindig. Naast het mixen en matchen van jouw ideale combinatie kunnen de armbanden ook worden gedeeld met jouw loved ones. De onverbrekelijke band tussen jou en jouw dierbaren worden door deze armbanden gesymboliseerd.  De Dunia collectie schittert in zijn eenvoud en is verfijnd met de bekende signature look van Buddha to Buddha. De speciale sluiting en de herkenbare patronen worden in deze serie gecombineerd met mat en geoxideerd zilver en de traditionele gehamerde stijlen. 

€ 359.00

Read on...

Mode
Product
 

OOZOO C10092 Horloge Timepieces Collection staal goudkleurig 40 mm

OOZOO C10092 Horloge Timepieces Collection staal goudkleurig 40 mm. Elegant en trendy dameshorloge uit de OOZOO Timepieces collectie. De goudkleurige, stalen kast met een doorsnede van 40 mm heeft een witte wijzerplaat met goudkleurige puntjes en wijzers. De goudkleurige, milanese (mesh) horlogeband sluit door middel van een klepsluiting. Elegant en modieus horloge met een trendy en zomerse uitstraling. Het Nederlandse horlogemerk OOZOO bestaat sinds 2000. De bijzondere eigentijdse vormgeving en de relatief lage prijs hebben dit merk erg populair gemaakt. OOZOO gaat met de laatste trends mee en wisselt regelmatig van collectie. Dit horlogemerk is een echte trend-volger. Het is dan ook niet bijzonder dat een OOZOO-drager meerdere exemplaren heeft passend bij elke outfit.

€ 59.95

Read on...

Mode
Product
 

OOZOO C10091 Horloge Timepieces Collection staal zilverkleurig 40 mm

OOZOO C10091 Horloge Timepieces Collection staal zilverkleurig 40 mm. Elegant en trendy dameshorloge uit de OOZOO Timepieces collectie. De zilverkleurige, stalen kast met een doorsnede van 40 mm heeft een grijze wijzerplaat met zilverkleurige puntjes en wijzers. De zilverkleurige, milanese (mesh) horlogeband sluit door middel van een klepsluiting. Elegant en modieus horloge met een trendy en zomerse uitstraling. Het Nederlandse horlogemerk OOZOO bestaat sinds 2000. De bijzondere eigentijdse vormgeving en de relatief lage prijs hebben dit merk erg populair gemaakt. OOZOO gaat met de laatste trends mee en wisselt regelmatig van collectie. Dit horlogemerk is een echte trend-volger. Het is dan ook niet bijzonder dat een OOZOO-drager meerdere exemplaren heeft passend bij elke outfit.

€ 59.95

Read on...

Mode
Product
 

OOZOO C10090 Horloge Timepieces Collection staal zilverkleurig 40 mm

OOZOO C10090 Horloge Timepieces Collection staal zilverkleurig 40 mm. Elegant en trendy dameshorloge uit de OOZOO Timepieces collectie. De zilverkleurige, stalen kast met een doorsnede van 40 mm heeft een witte wijzerplaat met zilverkleurige puntjes en wijzers. De zilverkleurige, milanese (mesh) horlogeband sluit door middel van een klepsluiting. Elegant en modieus horloge met een trendy en zomerse uitstraling. Het Nederlandse horlogemerk OOZOO bestaat sinds 2000. De bijzondere eigentijdse vormgeving en de relatief lage prijs hebben dit merk erg populair gemaakt. OOZOO gaat met de laatste trends mee en wisselt regelmatig van collectie. Dit horlogemerk is een echte trend-volger. Het is dan ook niet bijzonder dat een OOZOO-drager meerdere exemplaren heeft passend bij elke outfit.

€ 59.95

Read on...

Mode
Product
 

Buddha to Buddha 316 Armband Dunia Bersama Set zilver Maat L (19 21 cm)

Buddha to Buddha 316 Armband Dunia Bersama Set zilver Maat L (19-21 cm). Buddha to Buddha Dunia Bersama set bestaande uit 3 armbanden en een lock. De lock houdt de 3 armbanden bij elkaar en sluit door middel van scharniersluiting. De vaste bangle met maat L heeft een doorsnede van 68 mm, geschikt voor polsen van 19-21  cm. De armbanden zijn in 3 maten verkrijgbaar S (15-17 cm), M (17-19 cm) en L (19-21 cm).De armbanden en lock zijn ook los verkrijgbaar. De Buddha to Buddha Refined collectie is tot stand gekomen met een duidelijk beeld en stijl. De zilveren lijn is geinspireerd op de Katja en Chain collectie. De Refined Dunia collectie is gebaseerd op de connectie tussen vrouwen, sterk als een bangle, onverbrekelijk en oneindig. Naast het mixen en matchen van jouw ideale combinatie kunnen de armbanden ook worden gedeeld met jouw loved ones. De onverbrekelijke band tussen jou en jouw dierbaren worden door deze armbanden gesymboliseerd.  De Dunia collectie schittert in zijn eenvoud en is verfijnd met de bekende signature look van Buddha to Buddha. De speciale sluiting en de herkenbare patronen worden in deze serie gecombineerd met mat en geoxideerd zilver en de traditionele gehamerde stijlen. 

€ 359.00

Read on...

Mode
Product
 

Buddha to Buddha 316 Armband Dunia Bersama Set zilver Maat S (15 17 cm)

Buddha to Buddha 316 Armband Dunia Bersama Set zilver Maat S. Buddha to Buddha Dunia Bersama set bestaande uit 3 armbanden en een lock. De lock houdt de 3 armbanden bij elkaar en sluit door middel van scharniersluiting. De vaste bangle met maat S heeft een doorsnede van 63 mm, geschikt voor polsen van 15-17 cm. De armbanden zijn in 3 maten verkrijgbaar S (15-17 cm), M (17-19 cm) en L (19-21 cm). De armbanden en lock zijn ook los verkrijgbaar. De Buddha to Buddha Refined collectie is tot stand gekomen met een duidelijk beeld en stijl. De zilveren lijn is geinspireerd op de Katja en Chain collectie. De Refined Dunia collectie is gebaseerd op de connectie tussen vrouwen, sterk als een bangle, onverbrekelijk en oneindig. Naast het mixen en matchen van jouw ideale combinatie kunnen de armbanden ook worden gedeeld met jouw loved ones. De onverbrekelijke band tussen jou en jouw dierbaren worden door deze armbanden gesymboliseerd.  De Dunia collectie schittert in zijn eenvoud en is verfijnd met de bekende signature look van Buddha to Buddha. De speciale sluiting en de herkenbare patronen worden in deze serie gecombineerd met mat en geoxideerd zilver en de traditionele gehamerde stijlen. 

€ 359.00

Read on...

Mode
Product
 

Tommy Hilfiger TJ2700572 Oorringen Huggie Pave zilverkleurig 13 mm

Tommy Hilfiger TJ2700572 Oorringen Huggie Pave zilverkleurig 13 mm. Zilverkleurige oorringen met een doorsnede van 13 mm en scharnier. De oorringen zijn pavegezet met transparante zirconiasteentjes.Tommy Hilfiger sieraden zijn stijlvol, stoer en trendy. Soms worden deze sieraden, die geschikt zijn voor mannen en vrouwen, echter ook met een klassiek tintje uitgevoerd. Tommy Hilfiger is wat dat betreft sinds 1985 al niet eenvoudig in een hokje te stoppen en dat doet de steeds vernieuwende collecties sieraden van Tommy Hilfiger eer aan. Naast Tommy Hilfiger sieraden zijn er natuurlijk ook de Tommy Hilfiger horloges. Voor de vervaardiging van Tommy Hilfiger sieraden worden uitsluitend de allerbeste materialen gebruikt zoals edelstaal, zilver, zirkonia's en leder van de hoogste kwaliteit. Heb jij net als Tommy Hilfiger je eigen -way of live- dan zijn deze sieraden voor jouw een aanvulling op je levensstijl.

€ 59.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 297843CZ Oorbellen zilver Tree of Life

Pandora 297843CZ Oorbellen zilver Tree of Life. Fraai vormgeven oorbellen van Pandora. De zilveren, ronde oorbellen met in het midden een levensboomafbeelding. De bladeren van de levensboom zijn voorzien van pavegezette zirconiasteentjes.  De oorsieraden kunnen prima gecombineerd worden met elke stijl en met de andere sieraden uit de Pandora collectie. Het Pandora assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bedels, clips, muranoglasbedels, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora armband een nog grotere 'impact' geven. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

€ 49.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora Shine 767606CZ Bedel zilver goudkleurig In my Heart

Pandora Shine 767606CZ  Bedel zilver goudkleurig In my Heart. Breng een verfijnde elegantie toe aan jouw armbandstijl met deze prachtige bedel. De zilveren, hartvormige bedel is van binnen voorzien van een goudkleurig hart. Het hart is ook los als bedel te gebruiken. Een liefdevolle toevoeging aan jouw Pandora bedelarmband en heel geschikt als geschenk voor jouw geliefde. Het Pandora assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bedels, clips, muranoglasbedels, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora armband een nog grotere 'impact' geven. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

€ 69.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora Rose 788007 bedel zilver rosekleurig Mother and Child Teddybear

Pandora Rose 788007 Mother and Child Teddybear. Rosekleurige, zilveren bedel van een moederbeer met baby. De bedel is zeer gedetailleerd vormgegeven en is een liefdevolle aanvulling aan jouw bedelarmband. Leuk cadeau bij geboorte of als Moederdagcadeau. Het Pandora assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bedels, clips, muranoglasbedels, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora armband een nog grotere 'impact' geven. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

€ 45.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 798034 Bedel zilver Graduation diplomering

Pandora 798034 Bedel zilver Graduation. Zilveren bedel uit de Pandora collectie. Zeer gedetailleerde bedel voor een geslaagde. De bedel bestaat uit studieboeken, een diploma en het bekende hoedje. Het Pandora assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bedels, clips, muranoglasbedels, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora armband een nog grotere 'impact' geven. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

€ 39.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 798009EN16 Bedel zilver Labrador Dangle

Pandora 798009EN16 Bedel zilver Labrador Dangle. Zilveren bedel uit de Pandora collectie. Ben jij een hondenliefhebber of heb jij een labrador? Dan mag deze bedel zeker niet aan jouw bedelarmband ontbreken. De gedetailleerde bedel van een hondje met zwartemaille oogjes heeft een hangoog en is daardoor ook zeer geschikt om aan een ketting te dragen. Het Pandora assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bedels, clips, muranoglasbedels, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora armband een nog grotere 'impact' geven. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

€ 45.00

Read on...

Mode
Product
 

Huiscollectie 1301068 Zilveren oorbellen

Huiscollectie 1301068 Zilveren oorbellen

€ 28.95

Read on...

Mode
Product
 

Huiscollectie 4005724 Gouden bedel hartje

Huiscollectie 4005724 Gouden bedel hartje

€ 26.95

Read on...

Mode
Product
 

TFT Hanger Zilver Engel Poli mat

Hanger Zilver Engel Poli/mat. Schattig zilveren engel hanger met een poli afwerking en stevig oog. De hanger heeft een totale lengte van 2cm en de engel is 15x9.5mm. Tip: Leuk om kado te doen! En perfect te combineren met een collier uit onze collectie dan kan de hanger zo om!.Zilveren hangers met symbool worden erg veel gebruikt om aan te duiden dat men betrokken is bij een bepaalde sport, bij een (huis)dier of als herinnering aan een belangrijke gebeurtenis. Ook sterrenbeelden en beginletters van de naam zijn erg populair als symboolhanger. Symboolhangers worden al eeuwen vervaardigd. De koele witte glans van zilveren hangers en kettingen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere hangers maar ook andere sieraden van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals hangers met symbool meestal gehamerd tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren hangers en kettingen met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren hanger met symbool mat of glanzend gepolijst. Bij TimeForTrends heeft men de keuze uit vele soorten hangers met symbool en ook keuze uit meerdere soorten zilveren kettingen in diverse lengtes.Hanger Zilver Engel Poli/mat. Schattig zilveren engel hanger met een poli afwerking en stevig oog. De hanger heeft een totale lengte van 2cm en de engel is 15x9.5mm. Tip: Leuk om kado te doen! En perfect te combineren met een collier uit onze collectie dan kan de hanger zo om!.Zilveren hangers worden erg veel gebruikt om aan te duiden dat men betrokken is bij een bepaalde sport, bij een (huis)dier of als herinnering aan een belangrijke gebeurtenis. Ook sterrenbeelden en beginletters van de naam zijn erg populair als zilveren hanger. Hangers met allerlei betekenissen worden al eeuwen vervaardigd. De koele witte glans van zilveren hangers en kettingen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere hangers maar ook andere sieraden van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals hangers met symbool meestal gehamerd tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren hangers en kettingen met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren hanger met of zonder symbolische betekenis mat of glanzend gepolijst.

€ 22.50

Read on...

Mode
Product
 

TFT Graveerarmband Zilver Gourmet Voetjes 11 13 cm

Graveerarmband Zilver Gourmet Voetjes 11 - 13 cm. Schattig zilveren graveerarmband uitgevoerd met een ronde voetjes bedel die een diameter heeft van 6.3mm. De draaglengtes zijn 11 en 13cm. De armband heeft een schakelbreedte van 1.4mm en de breedte van de graveerplaat bedraagt 4.5mm.Zilveren Graveerarmbanden worden vaak gebruikt als cadeautje voor een pasgeboren kind of als cadeautje voor een dierbare wat bijvoorbeeld vaak gebeurt bij het tot stand komen van een nieuwe relatie. Op de voorzijde wordt dan de naam van de persoon in kwestie op de voorzijde gegraveerd en meestal de bijzondere datum op de achterzijde. Vaak worden dit soort armbandjes hun hele leven lang bewaard. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere graveerarmbanden maar ook gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals graveerarmbanden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren graveerarmbanden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten word de zilveren graveerarmband mat of glanzend gepolijst. Zilveren graveerarmbanden zijn in meerdere soorten schakels en lengtes te verkrijgen. Ook de soort sluiting van een graveerarmband kan variëren van een magneetslot, balslotje, haakslotje tot de welbekende en samen met de karabijnsluiting meest gebruikte veerring.

€ 35.85

Read on...

Mode
Product
 

Contact us

Select files to attach
Size limit for each file is 100 MB
    captcha
    Reload

    We have 1741 guests and no members online