TFT Hanger Zilver Sterrenbeeld Stier

Hanger Zilver Sterrenbeeld StierZilveren hangers met symbool worden erg veel gebruikt om aan te duiden dat men betrokken is bij een bepaalde sport, bij een (huis)dier of als herinnering aan een belangrijke gebeurtenis. Ook sterrenbeelden en beginletters van de naam zijn erg populair als symboolhanger. Symboolhangers worden al eeuwen vervaardigd. De koele witte glans van zilveren hangers en kettingen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere hangers maar ook andere sieraden van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals hangers met symbool meestal gehamerd tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren hangers en kettingen met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren hanger met symbool mat of glanzend gepolijst. Bij TimeForTrends heeft men de keuze uit vele soorten hangers met symbool en ook keuze uit meerdere soorten zilveren kettingen in diverse lengtes.

€ 17.60

Read on...

Hanger
Product
 

Swarovski 5439313 Y Ketting One rosekleurig roze

Swarovski 5439313 Y-Ketting One rosekleurig-roze. Rosekleurige ketting uit de Cool Romance collectie van Swarovski. Het Y-collier heeft een lengte van 65 cm en is voorzien van verschillende Swarovski kristallen in roze en transparante kleurstelling. Door het schuifsysteem is het collier kort en langer te dragen. Schitterend en sprankelend sieraad met een trendy uitstraling. Combineer de ketting met de andere sieraden uit de Cool Romance serie van Swarovski. 

€ 129.00

Read on...

Collier
Product
 

MAX Watch Sports Black MAX549

MAX Watch Sports Black MAX549. Stoer en sportief vormgegeven horloge met stalen kast met rondom zirconiasteentjes en een siliconen zwarte horlogeband. Het model heeft een witte wijzerplaat met zilverkleurige index en wijzers. De band sluit door middel van een gespsluiting.

€ 99.00

Read on...

Horloge
Product