Casio Edifice EFS S540DB 1AUEF horloge Premium Solar saffierglas 47.6 mm

Casio Edifice Herenhorloge chronograaf Solar saffierglas EFS-S540DB-1AUEF. Mooi en stoer horloge uit de Edifice collectie van Casio. Dankzij de wijzerplaat die tevens als lichtcel functioneert wordt de oplaadbare batterij voortdurend opgeladen. Een batterijwissel is daarom nooit nodig. Zowel de wijzers als de index zijn voorzien van een fluorescerende laag waardoor u ook in het donker kan zien hoe laat het is als het horloge kort daarvoor aan het licht is blootgesteld. De stopwatch kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 30 minuten en dit model is voorzien van dat vrijwel niet te bekrassen saffierglas. De stalen band is voorzien van een vouwsluiting en het horloge is tot 100 meter waterdicht. De kroon wordt door de speciale vormgeving van de kast tegen stoten beschermd. Gezien de prestaties, de solar en dat mooie, zeer sterke, saffierglas is dit horloge bijzonder gunstig geprijsd

€ 199.00

Read on...

Horloge
Product
 

Mi Moneda NEC 03 ALE 80 Ketting Alegre zilver rosekleurig 80 cm

Mi Moneda NEC-03-ALE-80 Ketting Alegre zilver rosekleurig 80 cm. Mi Moneda is van origine een merk welke prachtige munten maakt welke te verwerken zijn in een collier of pendant. Mi Moneda maakt nu ook deze bijzondere kettingen voor een perfect matchende combinatie voor je outfit!

€ 99.00

Read on...

Collier
Product
 

Huiscollectie Zilveren Ketting Hart 1,5 mm 41 5 cm

Zilveren Ketting Hart 1,5 mm 41 + 5 cm. Gerhodineerd zilveren collier met open hartje. De lengte bedraagt 41cm met 5cm extensie en de schakelbreedte is 1.3mm. Zilveren kettingen of colliers zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren kettingen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere kettingen maar ook andere sieraden van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals kettingen meestal gehamerd tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren colliers en kettingen met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren ketting mat of glanzend gepolijst.

€ 19.95

Read on...

Collier
Product