Dreamcatcher TFSB03MHS Armband Veer Howlite grijs wit 19 cm (M)

Dreamcatcher TFSB03MHS Armband Veer Howlite grijs-wit 19 cm (M). Trendy rekarmband met grijs-witte howlite ronde kralen, gecombineerd met een zilverkleurige stalen veer. De armband is in maat S  (ca. 17,5 cm) en M (19 cm) verkrijgbaar. De sieraden uit de Dreamcatcher collectie zijn vervaardigd uit staal, eventueel gecombineerd met natuursteen. De hangers, colliers, armbanden en oorsieraden zijn prachtig van design en vormen een spiritueel en krachtig statement. Ze blokkeren negatieve energie en houden positieve energie, gedachten gevoelens vast. De trendy modellen zijn alleen te dragen maar ook goed samen te dragen. Mix en Match de armbanden, colliers, oorsiersaden en maak prachtige sets van de hangers. Creeer je eigen look met deze modieuze en fraaie sieraden. 

€ 29.90

Read on...

Mode
Product
 

Dreamcatcher TFSB03SPJ Armband Veer Jaspis grijs 17,5 cm (S)

Dreamcatcher TFSB03SPJ Armband Veer Jaspis grijs 17,5 cm (S). Trendy rekarmband met grijze, jaspis ronde kralen, gecombineerd met een zilverkleurige stalen veer. De armband is in maat S  (ca. 17,5 cm) en M (19 cm) verkrijgbaar. De sieraden uit de Dreamcatcher collectie zijn vervaardigd uit staal, eventueel gecombineerd met natuursteen. De hangers, colliers, armbanden en oorsieraden zijn prachtig van design en vormen een spiritueel en krachtig statement. Ze blokkeren negatieve energie en houden positieve energie, gedachten gevoelens vast. De trendy modellen zijn alleen te dragen maar ook goed samen te dragen. Mix en Match de armbanden, colliers, oorsiersaden en maak prachtige sets van de hangers. Creeer je eigen look met deze modieuze en fraaie sieraden. 

€ 29.90

Read on...

Mode
Product
 

Dreamcatcher TFSB03MGF Armband Veer Fluorite Groen 19 cm (M)

Dreamcatcher TFSB03MGF Armband Veer Fluorite Groen 19 cm (M). Trendy rekarmband met groene fluorite ronde kralen, gecombineerd met een zilverkleurige stalen veer. De armband is in maat S  (ca. 17,5 cm) en M (19 cm) verkrijgbaar. De sieraden uit de Dreamcatcher collectie zijn vervaardigd uit staal, eventueel gecombineerd met natuursteen. De hangers, colliers, armbanden en oorsieraden zijn prachtig van design en vormen een spiritueel en krachtig statement. Ze blokkeren negatieve energie en houden positieve energie, gedachten gevoelens vast. De trendy modellen zijn alleen te dragen maar ook goed samen te dragen. Mix en Match de armbanden, colliers, oorsiersaden en maak prachtige sets van de hangers. Creeer je eigen look met deze modieuze en fraaie sieraden. 

€ 29.90

Read on...

Mode
Product
 

Karma 89015 Enkelbandje XXS Golden Goals 23 27 cm

Karma 89015 Enkelbandje XXS Golden Goals 23-27 cm. Trendy en sprankelende KARMA enkelband met een lengte van 23-27 cm. De kralen zijn gemaakt van precosia kristallen en natuursteen. De kralen zijn handgeregen, door het verlengstukje kunt u de lengte eenvoudig naar wens aanpassen. De enkelband sluit door middel van een karabijnsluiting. Dit leuke en kleurrijke enkelbandje is trendy en modieus, een musthave voor de zomer.Karma armbanden en kettingen zijn elegante sieraden, handgeknoopt met verfijnde beads. De combinatie van kristallen en natuurstenen is geinspireerd op het Boeddishme en Indiase mythologie. De beads geven kracht en energie. Elke kleurrijke bead heeft een kern die staat voor de liefde. Karma is naast een prachtig sieraad in verschillende maten, kleuren en tinten, een bron van energie.

€ 29.95

Read on...

Mode
Product
 

Karma 89001 Enkelbandje XXS Sunny Beach 23 27 cm

Karma 89001 Enkelbandje XXS Sunny Beach 23-27 cm. Trendy en sprankelende KARMA enkelband met een lengte van 23-27 cm. De kralen zijn gemaakt van precosia kristallen en natuursteen. De kralen zijn handgeregen, door het verlengstukje kunt u de lengte eenvoudig naar wens aanpassen. De enkelband sluit door middel van een karabijnsluiting. Dit leuke en kleurrijke enkelbandje is trendy en modieus, een musthave voor de zomer.Karma armbanden en kettingen zijn elegante sieraden, handgeknoopt met verfijnde beads. De combinatie van kristallen en natuurstenen is geinspireerd op het Boeddishme en Indiase mythologie. De beads geven kracht en energie. Elke kleurrijke bead heeft een kern die staat voor de liefde. Karma is naast een prachtig sieraad in verschillende maten, kleuren en tinten, een bron van energie.

€ 29.95

Read on...

Mode
Product
 

TFT Armband Zilver Bloem 2,0 mm 16 3 cm

Armband Zilver Bloem 2,0 mm 16 + 3 cm. Gerhodineerd zilveren jasseron armband uitgevoerd met een bloem van 9x9mm. De armband heeft een draaglengte van 16cm met een extensie van 3cm en is voorzien van een karabijn sluiting. Info: Gerhodineerd zilver is door de rhodiumlaag beter bestand tegen verkleuren en krassen.Zilveren Armbanden zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren armbanden heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere armbanden maar ook gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals armbanden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren armbanden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren armband mat of glanzend gepolijst. Zilveren armbanden zijn in meerdere soorten schakels en lengtes te verkrijgen. Ook de soort sluiting van een armband kan variëren van een magneetslot, balslotje, haakslotje tot de welbekende en samen met de karabijnsluiting meest gebruikte veerring. In vroegere tijden werden er veel zilveren armbanden uitgevoerd met een Kapittelslot.

€ 19.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Zilveren Ketting Hart 1,2 mm 36 5 cm

Zilveren Ketting Hart 1,2 mm 36 + 5 cm. Gerhodineerd zilveren collier uitgevoerd met een poli afgewerkt hart van 7x7mm en een karabijn sluiting. Het collier heeft een draaglengte van 36cm en een extensie van 5cm. Info: Gerhodineerd zilver is door de rhodiumlaag beter bestand tegen verkleuren en krassen.Zilveren kettingen of colliers zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren kettingen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere kettingen maar ook andere sieraden van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals kettingen meestal gehamerd tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren colliers en kettingen met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren ketting mat of glanzend gepolijst.

€ 19.50

Read on...

Mode
Product
 

TFT Armband Zilver Ovaal 1,2 mm 16 3 cm

Armband Zilver Ovaal 1,2 mm 16 + 3 cm. Gerhodineerd zilveren anker armband uitgevoerd met een ovaaltje van 8x13mm. De armband heeft een draaglengte van 16cm met een extensie van 3cm en is voorzien van een karabijn sluiting. Info: Gerhodineerd zilver is door de rhodiumlaag beter bestand tegen verkleuren en krassen.Zilveren Armbanden zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren armbanden heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere armbanden maar ook gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals armbanden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren armbanden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren armband mat of glanzend gepolijst. Zilveren armbanden zijn in meerdere soorten schakels en lengtes te verkrijgen. Ook de soort sluiting van een armband kan variëren van een magneetslot, balslotje, haakslotje tot de welbekende en samen met de karabijnsluiting meest gebruikte veerring. In vroegere tijden werden er veel zilveren armbanden uitgevoerd met een Kapittelslot.

€ 19.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Collier Geelgoud Gourmet 2,8 mm 50 cm

Collier Geelgoud Gourmet 2,8 mm 50 cm. Stijlvol geelgouden collier met gourmet schakel en een stevige karabijn sluiting. Het collier heeft een draaglengte van 50cm en een schakelbreedte van 2.8mm.Gouden Kettingen of colliers worden gedragen om het lichaam te versieren en om aandacht te trekken bij het andere geslacht, of hetzelfde geslacht om signalen uit te stralen zoals de stijl van leven, functie en rijkdom. Al 3600 jaar voor Christus smolt men in Egypte het eerste goud om dit als sieraad te gaan gebruiken. De eerst bekende sieraden werden ca. 2600 jaar voor Christus vervaardigd in het huidige Irak zoals hoofdtooien van Lapis, carneool kralen met wilgen en bladvormige gouden hangers. Deze sieraden zoals gouden kettingen werden tot hun uiteindelijke vorm gehamerd. Door de vooruitgang was men vanaf de jaren 1200 voor Christus in staat om sieraden te gieten. Door het gieten kreeg het goud een betere hardheid en kleur. Het gebruik van goud als sieraad nam vanaf die tijd ook toe. In Europa gebruikt men voor de vervaardiging van gouden kettingen voornamelijk het hardere 14 karaats goud. In Oosterse landen gebruikt men meer 18 karaats goud, wat kostbaarder is, maar dan zijn de sieraden vaak wat dunner om het betaalbaar te houden. 18 Karaats goud kan eenvoudig verbogen worden. Vanwege de hoge goudprijs wordt tegenwoordig veel oud goud bij de juweliers ingeleverd. Dat goud wordt weer omgesmolten om er vervolgens weer nieuwe eigentijdse sieraden zoals armbanden van te maken. Bij Timefortrends heeft u een grote keuze in gouden kettingen.

€ 447.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Collier Geelgoud Gourmet 2,4 mm 60 cm

Collier Geelgoud Gourmet 2,4 mm 60 cm. Stijlvol geelgouden collier met gourmet schakel en een stevige karabijn sluiting. Het collier heeft een draaglengte van 60cm en een schakelbreedte van 2.4mm.Gouden Kettingen of colliers worden gedragen om het lichaam te versieren en om aandacht te trekken bij het andere geslacht, of hetzelfde geslacht om signalen uit te stralen zoals de stijl van leven, functie en rijkdom. Al 3600 jaar voor Christus smolt men in Egypte het eerste goud om dit als sieraad te gaan gebruiken. De eerst bekende sieraden werden ca. 2600 jaar voor Christus vervaardigd in het huidige Irak zoals hoofdtooien van Lapis, carneool kralen met wilgen en bladvormige gouden hangers. Deze sieraden zoals gouden kettingen werden tot hun uiteindelijke vorm gehamerd. Door de vooruitgang was men vanaf de jaren 1200 voor Christus in staat om sieraden te gieten. Door het gieten kreeg het goud een betere hardheid en kleur. Het gebruik van goud als sieraad nam vanaf die tijd ook toe. In Europa gebruikt men voor de vervaardiging van gouden kettingen voornamelijk het hardere 14 karaats goud. In Oosterse landen gebruikt men meer 18 karaats goud, wat kostbaarder is, maar dan zijn de sieraden vaak wat dunner om het betaalbaar te houden. 18 Karaats goud kan eenvoudig verbogen worden. Vanwege de hoge goudprijs wordt tegenwoordig veel oud goud bij de juweliers ingeleverd. Dat goud wordt weer omgesmolten om er vervolgens weer nieuwe eigentijdse sieraden zoals armbanden van te maken. Bij Timefortrends heeft u een grote keuze in gouden kettingen.

€ 397.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Collier Geelgoud Anker Plat 1,3 mm 45 cm

Collier Geelgoud Anker Plat 1,3 mm 45 cm. Geelgouden anker collier uitgevoerd met een karabijn sluiting. Het collier heeft een draaglengte van 45cm en een schakelbreedte van 1.3mm.Gouden Kettingen of colliers worden gedragen om het lichaam te versieren en om aandacht te trekken bij het andere geslacht, of hetzelfde geslacht om signalen uit te stralen zoals de stijl van leven, functie en rijkdom. Al 3600 jaar voor Christus smolt men in Egypte het eerste goud om dit als sieraad te gaan gebruiken. De eerst bekende sieraden werden ca. 2600 jaar voor Christus vervaardigd in het huidige Irak zoals hoofdtooien van Lapis, carneool kralen met wilgen en bladvormige gouden hangers. Deze sieraden zoals gouden kettingen werden tot hun uiteindelijke vorm gehamerd. Door de vooruitgang was men vanaf de jaren 1200 voor Christus in staat om sieraden te gieten. Door het gieten kreeg het goud een betere hardheid en kleur. Het gebruik van goud als sieraad nam vanaf die tijd ook toe. In Europa gebruikt men voor de vervaardiging van gouden kettingen voornamelijk het hardere 14 karaats goud. In Oosterse landen gebruikt men meer 18 karaats goud, wat kostbaarder is, maar dan zijn de sieraden vaak wat dunner om het betaalbaar te houden. 18 Karaats goud kan eenvoudig verbogen worden. Vanwege de hoge goudprijs wordt tegenwoordig veel oud goud bij de juweliers ingeleverd. Dat goud wordt weer omgesmolten om er vervolgens weer nieuwe eigentijdse sieraden zoals armbanden van te maken. Bij Timefortrends heeft u een grote keuze in gouden kettingen.

€ 129.50

Read on...

Mode
Product
 

TFT Collier Geelgoud Anker Plat 1,3 mm 42 cm

Collier Geelgoud Anker Plat 1,3 mm 42 cm. Geelgouden anker collier uitgevoerd met een karabijn sluiting. Het collier heeft een draaglengte van 42cm en een schakelbreedte van 1.3mm.Gouden Kettingen of colliers worden gedragen om het lichaam te versieren en om aandacht te trekken bij het andere geslacht, of hetzelfde geslacht om signalen uit te stralen zoals de stijl van leven, functie en rijkdom. Al 3600 jaar voor Christus smolt men in Egypte het eerste goud om dit als sieraad te gaan gebruiken. De eerst bekende sieraden werden ca. 2600 jaar voor Christus vervaardigd in het huidige Irak zoals hoofdtooien van Lapis, carneool kralen met wilgen en bladvormige gouden hangers. Deze sieraden zoals gouden kettingen werden tot hun uiteindelijke vorm gehamerd. Door de vooruitgang was men vanaf de jaren 1200 voor Christus in staat om sieraden te gieten. Door het gieten kreeg het goud een betere hardheid en kleur. Het gebruik van goud als sieraad nam vanaf die tijd ook toe. In Europa gebruikt men voor de vervaardiging van gouden kettingen voornamelijk het hardere 14 karaats goud. In Oosterse landen gebruikt men meer 18 karaats goud, wat kostbaarder is, maar dan zijn de sieraden vaak wat dunner om het betaalbaar te houden. 18 Karaats goud kan eenvoudig verbogen worden. Vanwege de hoge goudprijs wordt tegenwoordig veel oud goud bij de juweliers ingeleverd. Dat goud wordt weer omgesmolten om er vervolgens weer nieuwe eigentijdse sieraden zoals armbanden van te maken. Bij Timefortrends heeft u een grote keuze in gouden kettingen.

€ 119.50

Read on...

Mode
Product
 

TFT Collier Geelgoud Anker Plat 1,3 mm 38 cm

Collier Geelgoud Anker Plat 1,3 mm 38 cm. Geelgouden anker collier uitgevoerd met een karabijn sluiting. Het collier heeft een draaglengte van 38cm en een schakelbreedte van 1.3mm.Gouden Kettingen of colliers worden gedragen om het lichaam te versieren en om aandacht te trekken bij het andere geslacht, of hetzelfde geslacht om signalen uit te stralen zoals de stijl van leven, functie en rijkdom. Al 3600 jaar voor Christus smolt men in Egypte het eerste goud om dit als sieraad te gaan gebruiken. De eerst bekende sieraden werden ca. 2600 jaar voor Christus vervaardigd in het huidige Irak zoals hoofdtooien van Lapis, carneool kralen met wilgen en bladvormige gouden hangers. Deze sieraden zoals gouden kettingen werden tot hun uiteindelijke vorm gehamerd. Door de vooruitgang was men vanaf de jaren 1200 voor Christus in staat om sieraden te gieten. Door het gieten kreeg het goud een betere hardheid en kleur. Het gebruik van goud als sieraad nam vanaf die tijd ook toe. In Europa gebruikt men voor de vervaardiging van gouden kettingen voornamelijk het hardere 14 karaats goud. In Oosterse landen gebruikt men meer 18 karaats goud, wat kostbaarder is, maar dan zijn de sieraden vaak wat dunner om het betaalbaar te houden. 18 Karaats goud kan eenvoudig verbogen worden. Vanwege de hoge goudprijs wordt tegenwoordig veel oud goud bij de juweliers ingeleverd. Dat goud wordt weer omgesmolten om er vervolgens weer nieuwe eigentijdse sieraden zoals armbanden van te maken. Bij Timefortrends heeft u een grote keuze in gouden kettingen.

€ 113.50

Read on...

Mode
Product
 

TFT Collier Geelgoud Venetiaans Gedraaid 1,1 mm 42 cm

Collier Geelgoud Venetiaans Gedraaid 1,1 mm 42 cm. Geelgouden collier met een gedraaide venetiaans schakel van 1.1mm. Het collier heeft een draaglengte van 42cm.Gouden Kettingen of colliers worden gedragen om het lichaam te versieren en om aandacht te trekken bij het andere geslacht, of hetzelfde geslacht om signalen uit te stralen zoals de stijl van leven, functie en rijkdom. Al 3600 jaar voor Christus smolt men in Egypte het eerste goud om dit als sieraad te gaan gebruiken. De eerst bekende sieraden werden ca. 2600 jaar voor Christus vervaardigd in het huidige Irak zoals hoofdtooien van Lapis, carneool kralen met wilgen en bladvormige gouden hangers. Deze sieraden zoals gouden kettingen werden tot hun uiteindelijke vorm gehamerd. Door de vooruitgang was men vanaf de jaren 1200 voor Christus in staat om sieraden te gieten. Door het gieten kreeg het goud een betere hardheid en kleur. Het gebruik van goud als sieraad nam vanaf die tijd ook toe. In Europa gebruikt men voor de vervaardiging van gouden kettingen voornamelijk het hardere 14 karaats goud. In Oosterse landen gebruikt men meer 18 karaats goud, wat kostbaarder is, maar dan zijn de sieraden vaak wat dunner om het betaalbaar te houden. 18 Karaats goud kan eenvoudig verbogen worden. Vanwege de hoge goudprijs wordt tegenwoordig veel oud goud bij de juweliers ingeleverd. Dat goud wordt weer omgesmolten om er vervolgens weer nieuwe eigentijdse sieraden zoals armbanden van te maken. Bij Timefortrends heeft u een grote keuze in gouden kettingen.

€ 208.00

Read on...

Mode
Product
 

Alarmklok nXt Otto Ø 9,5 x 3.8 cm blauw

Alarmklok nXt Otto Ø 9,5 x 3.8 cm blauw. De nXt "Otto" is een kleine alarmklok (Ø 9,5 x 3.8 cm) gemaakt van plastic in een blauwe kleur. De klok heeft een solide ronde rand en een klein lichtje ingebouwd. De klok heeft een snooze-functie en een stil uurwerk , waardoor je niet wakker wordt gehouden door een tikkende geluid. Deze klok werkt op 1 x AA batterij (niet inbegrepen).

€ 28.50

Read on...

Mode
Product
 

Alarmklok nXt Nathan 7.3 x 7.3 x 3.3 cm groen

Alarmklok nXt Nathan 7.3 x 7.3 x 3.3 cm groen. De nXt "Nathan" is een kleine alarmklok (7.3 x 7.3 x 3.3 cm) gemaakt van plastic in een groene kleur. Het is een vierkant model en er zit een klein lichtje ingebouwd. De klok heeft een snooze-functie en een stil uurwerk, waardoor je niet wakker wordt gehouden door een tikkend geluid. De klok werkt op 1x AA batterij (niet inbegrepen).

€ 28.50

Read on...

Mode
Product
 

Alarmklok nXt Nathan 7.3 x 7.3 x 3.3 cm blauw

Alarmklok nXt Nathan 7.3 x 7.3 x 3.3 cm blauw. De nXt "Nathan" is een kleine alarmklok (7.3 x 7.3 x 3.3 cm) gemaakt van plastic in een blauwe kleur. Het is een vierkant model en er zit een klein lichtje ingebouwd. De klok heeft een snooze-functie en een stil uurwerk, waardoor je niet wakker wordt gehouden door een tikkend geluid. De klok werkt op 1x AA batterij (niet inbegrepen).

€ 28.50

Read on...

Mode
Product
 

wandklok NXT RC diameter 35,5cm kunststof zilver, witte wijzerplaat

wandklok NXT RC diameter 35,5cm kunststof zilver, witte wijzerplaat. Fraaie radiogestuurde kunststof wandklok. diameter 35,5cm, zilverkleurige lijst, witte wijzerplaat met arabische cijfers en secondewijzer. Deze klok werkt op 1 AA batterij (niet bijgeleverd).

€ 51.35

Read on...

Mode
Product
 

Wandklok NeXtime dia. 36 cm, hout, wit

Wandklok NeXtime dia. 36 cm, hout, wit. Achter het meetkundig ontwerp ligt de klok Hands. Deze klok toont een iets meer trendy en scherpe kant van Nextime, waar de wijzers niet langer buiten het gezicht van de klok komen, maar juist naar binnen achter de kooi-achtige patronen. Het creëert een fantastisch schaduw effect als er licht op komt. Ontdek alles over de potentie van de klok en neem hem mee huis, want je zal ervan gaan houden! Ook beschikbaar in zwart en wit.

€ 99.95

Read on...

Mode
Product
 

Wandklok NeXtime dia. 50 cm, hout glas, wit

Wandklok NeXtime dia. 50 cm, hout/glas, wit. NeXtime houdt ervan om verschillende materialen te combineren en te integreren in de onze klokken, hout in het bijzonder. We begrijpen hoe belangrijk duurzaamheid is en waarderen het vredige en kalme gevoel dat de natuur ons geeft. Met duurzaam hout en mat glas complimenteren deze materialen elkaar en toont hoe uniek ieder materiaal is. De focus ligt bij deze klok op de materialen met een simpel ontwerp waardoor de klok tijdloos is en altijd past in jouw interieur.

€ 148.30

Read on...

Mode
Product
 

Contact us

Select files to attach
Size limit for each file is 100 MB
    captcha
    Reload

    We have 302 guests and no members online