Fossil JF02781998 Ring Classic staal tricolor Maat 18

Fossil JF02781998 Ring Classic staal tricolor Maat 18. Het trendy merk Fossil uit Amerika is sinds 1984 op de markt met een uitgebreide sieraden- en horlogecollec-tie. De sieraden van Fossil kenmerken zich door de vintage uitstraling en trendy stijl. De populaire sieraden zijn fashionable en trendy. De collectie bestaat voor dames bestaat uit elegante kettingen, armbanden, oorsieraden en ringen. De herencollectie kenmerkt zich door stoere armbanden in staal en leder, gave colliers en stoere ringen.

€ 49.00

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi ZIA1414 Armband zilver gourmet 4,5 mm 18,5 cm

Zinzi ZIA1414 Armband zilver gourmet 4,5 mm 18,5 cm. Zilveren armband uit de Zinzi collectie. De armband met gourmetschakel is 18,5 cm lang en sluit door middel van een karabijnsluiting waaraan het bekende Zinzi hartje hangt. Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi. En alles voor een redelijke betaalbare prijs.

€ 29.95

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi ZIR1717 Ring zilver rosekleurig rood Maat 54

Zinzi ZIR1717 Ring zilver-rosekleurig-rood Maat 54. Zilveren ring uit de Zinzi collectie. De trendy ring van zilver is in meerder maten verkrijgbaar en heeft een trendy uitstraling. Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi. En alles voor een redelijke betaalbare prijs.

€ 59.95

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi ZICH1748R Oorringbedel zilver rosekleurig open rond 11 mm

Zinzi ZICH1748R Oorringbedel zilver rosekleurig open rond 11 mm. Zilveren, rosekleurige bedels voor aan jouw oorringen. De bedels zijn in ronde vorm zijn open en hebben een doorsnede van 11 mm. Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi. En alles voor een redelijke betaalbare prijs.

€ 19.95

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi ZICH1745 Oorringbedel zilver zwart

Zinzi ZICH1745 Oorringbedel zilver-zwart.  Zilveren bedels voor aan jouw oorringen. De bedels zijn in ronde vorm zijn voorzien van facetgeslepen zwarte steentejs. Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi. En alles voor een redelijke betaalbare prijs.

€ 39.95

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi by Mart Visser MVR9 Ring zilver Mt 56

Zinzi by Mart Visser MVR9 Ring zilver Maat 56. Zilveren, brede ring van 12 mm uit de Mart Visser collectie van Zinzi. Stijlvolle ring met een vloeiende gladde lijn, geknoopt met zilveren koordschakel. Deze ring draagt herkenbaar de signatuur van Mart Visser.Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi.

€ 49.95

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi ZIR1787 Ring zilver bolletjes Maat 58

Zinzi ZIR1787 Ring zilver bolletjes Maat 58. Zilveren ring uit de Zinzi collectie. De trendy, brede ring van zilver is in meerder maten verkrijgbaar en heeft een trendy uitstraling. Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi. En alles voor een redelijke betaalbare prijs.

€ 59.95

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi ZIR1788 Ring zilver met zirkonia Maat 56

Zinzi ZIR1788 Ring zilver met zirkonia Maat 56. Zilveren ring uit de Zinzi collectie. De trendy ring van zilver is voorzien van transparante zirconiasteentjes. Het model is in meerder maten verkrijgbaar en heeft een trendy uitstraling. Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi. En alles voor een redelijke betaalbare prijs.

€ 59.95

Read on...

Mode
Product
 

Swarovski 5451035 Armband Remix Collection Snowflake 18,5 cm

Swarovski  5451035 Armband Remix Collection Snowflake 18,5 cm. De mooiste sieraden zijn de sieraden met een persoonlijk verhaal, dus schrijf jouw eigen verhaal met de Swarovski Remix collectie. Met dit nieuwe en innovatieve concept met onzichtbare magnetische sluiting geeft je de mogelijkheid je eigen sieraad samen te stellen. Voeg de armbanden samen en wissel ze bij gelegenheid. Draag ze als armband, enkel, dubbel of zoveel je wilt, draag ze als choker of ketting. De mogelijkheden voor je eigen styling is eindeloos. Bovendien zijn de Remix sieraden een perfect cadeau. De armbanden zijn verkrijgbaar met verschillende symbolen, kleuren en kristallen.

€ 69.00

Read on...

Mode
Product
 

Swarovski 5197458 Oorbellen Attract zilverkleurig

Swarovski 5197458 Oorbellen Attract zilverkleurig. Maak een fashionable statement met deze sprankelende oorhangers in zilverkleur met transparante Swarovski kristallen. De oorhangers hebben een druppelvormige hanger met daarin een peervormig kristal, welke voor ene prachtige schittering zorgt. Daaromheen een krans van pavegezette kristallen. 

€ 89.00

Read on...

Mode
Product
 

MVMT D MC02 GU Horloge Chrono Gunmetal 40 mm

MVMT D-MC02-GU Horloge Chrono Gunmetal 40 mm. Trendy vormgegeven horloge met zilverkleurige kast en een zilverkleurige, stalen horlogeband. Het horloge heeft een donkergrijze wijzerplaat met zilverkleurige index, wijzers, lichtblauwe accenten en is voorzien van datumaanduiding en chronofuncties. De zilverkleurige, stalen horlogeband sluit met een vouwsluiting.In 2013 werd MVMT gestart om een betaalbaar en fashionable horloge te ontwikkelen. Gesteund door vele personen en door middel van crowdfunding werd het horlogemerk ontwikkeld. Een lijn met kwaliteit, minimalistisch design voor betaalbare prijzen. Door social media ging de groei van het merk ongelooflijk hard, wat begon in Los Angeles is MVMT inmiddels wereldwijd een bekend fenomeen. Mondiaal zijn er inmiddels anderhalf miljoen MVMT bezitters, dat aantal wordt elke dag groter!

€ 150.00

Read on...

Mode
Product
 

MVMT D MC02 WT Horloge Chrono White Caramel 40 mm

MVMT D-MC02-WT Horloge Chrono White Caramel 40 mm. Trendy vormgegeven horloge met zilverkleurige kast en lederen horlogeband. Het horloge heeft een witte wijzerplaat met zilverkleurige index, wijzers en is voorzien van datumaanduiding en chronofuncties. De lichtbruine, lederen horlogeband sluit met een gespsluiting.In 2013 werd MVMT gestart om een betaalbaar en fashionable horloge te ontwikkelen. Gesteund door vele personen en door middel van crowdfunding werd het horlogemerk ontwikkeld. Een lijn met kwaliteit, minimalistisch design voor betaalbare prijzen. Door social media ging de groei van het merk ongelooflijk hard, wat begon in Los Angeles is MVMT inmiddels wereldwijd een bekend fenomeen. Mondiaal zijn er inmiddels anderhalf miljoen MVMT bezitters, dat aantal wordt elke dag groter!

€ 135.00

Read on...

Mode
Product
 

MVMT D MC02 GML Horloge Chrono Gunmetal Sandstone 40 mm

MVMT D-MC02-GML Horloge Chrono Gunmetal Sandstone 40 mm. Stoer en trendy vormgegeven horloge met zwartstalen kast en lederen horlogeband. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met zwarte index, wijzers en is voorzien van datumaanduiding, chronofuncties en lichtblauwe accenten. De taupekleurige horlogeband sluit met een gespsluiting.In 2013 werd MVMT gestart om een betaalbaar en fashionable horloge te ontwikkelen. Gesteund door vele personen en door middel van crowdfunding werd het horlogemerk ontwikkeld. Een lijn met kwaliteit, minimalistisch design voor betaalbare prijzen. Door social media ging de groei van het merk ongelooflijk hard, wat begon in Los Angeles is MVMT inmiddels wereldwijd een bekend fenomeen. Mondiaal zijn er inmiddels anderhalf miljoen MVMT bezitters, dat aantal wordt elke dag groter!

€ 135.00

Read on...

Mode
Product
 

MVMT D MC01 SBLU Horloge Chrono Midnight Silver 45 mm

MVMT D-MC01-SBLU Horloge Chrono Midnight Silver 45 mm. Stoer en trendy vormgegeven horloge met stalen, zilverkleurige  kast en stalen horlogeband. Het horloge heeft een donkerblauwe wijzerplaat met zilverkleurige index, wijzers en is voorzien van datumaanduiding en chronofuncties.  De zilverkleurige, stalen  horlogeband sluit met een vouwsluiting.In 2013 werd MVMT gestart om een betaalbaar en fashionable horloge te ontwikkelen. Gesteund door vele personen en door middel van crowdfunding werd het horlogemerk ontwikkeld. Een lijn met kwaliteit, minimalistisch design voor betaalbare prijzen. Door social media ging de groei van het merk ongelooflijk hard, wat begon in Los Angeles is MVMT inmiddels wereldwijd een bekend fenomeen. Mondiaal zijn er inmiddels anderhalf miljoen MVMT bezitters, dat aantal wordt elke dag groter!

€ 150.00

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi ZIW629M Horloge Lady gratis armband 26 mm zilverkleurig

Zinzi ZIW629M Horloge Lady + gratis armband 26 mm zilverkleurig. Zinzi dameshorloge, model Lady met gratis zilveren armbandje. Het nieuwe Lady model is sportief, trendy en tijdloos tegelijk. Geïnspireerd op de 'Seventies', maar met de bekende Zinzi touch ontworpen. De zilverkleurige kast met een doorsnede van 28 mm heeft een zwarte wijzerplaat met zilverkleurige index en wijzers. De meshband sluit door middel van een klepsluiting. Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi. En alles voor een redelijke betaalbare prijs.

€ 95.00

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi ZIW628M Horloge Lady gratis armband 26 mm zilverkleurig

Zinzi ZIW628M Horloge Lady + gratis armband 26 mm zilverkleurig. Zinzi dameshorloge, model Lady met gratis zilveren armbandje. Het nieuwe Lady model is sportief, trendy en tijdloos tegelijk. Geïnspireerd op de 'Seventies', maar met de bekende Zinzi touch ontworpen. De zilverkleurige kast met een doorsnede van 28 mm heeft een witte wijzerplaat met zilverkleurige index en wijzers. De meshband sluit door middel van een klepsluiting. Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi. En alles voor een redelijke betaalbare prijs.

€ 95.00

Read on...

Mode
Product
 

MVMT D MC01 GU Horloge Chrono Gunmetal Sandstone 45 mm

MVMT D-MC01-GU Horloge Chrono Gunmetal Sandstone 45 mm. Stoer vormgegeven horloge met stalen, zwarte kast en zwartstalen horlogeband. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met zilverkleurige index, wijzers en is voorzien van chronofuncties. Het model is voorzien van datumaanduiding en lichtblauwe accenten. De zwartstalen horlogeband sluit met een vouwsluiting.In 2013 werd MVMT gestart om een betaalbaar en fashionable horloge te ontwikkelen. Gesteund door vele personen en door middel van crowdfunding werd het horlogemerk ontwikkeld. Een lijn met kwaliteit, minimalistisch design voor betaalbare prijzen. Door social media ging de groei van het merk ongelooflijk hard, wat begon in Los Angeles is MVMT inmiddels wereldwijd een bekend fenomeen. Mondiaal zijn er inmiddels anderhalf miljoen MVMT bezitters, dat aantal wordt elke dag groter!

€ 150.00

Read on...

Mode
Product
 

MVMT D L213.5L.551 Horloge Classic Black Leather 45 mm

MVMT D-L213.5L.551 Horloge Classic Black Leather 45 mm. Stoer vormgegeven horloge met stalen, zwarte kast en zwartlederen horlogeband. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met zilverkleurige index en wijzers. Het model is voorzien van datumaanduiding en een rode secondenwijzer. De lederen horlogeband sluit met een gespsluiting.In 2013 werd MVMT gestart om een betaalbaar en fashionable horloge te ontwikkelen. Gesteund door vele personen en door middel van crowdfunding werd het horlogemerk ontwikkeld. Een lijn met kwaliteit, minimalistisch design voor betaalbare prijzen. Door social media ging de groei van het merk ongelooflijk hard, wat begon in Los Angeles is MVMT inmiddels wereldwijd een bekend fenomeen. Mondiaal zijn er inmiddels anderhalf miljoen MVMT bezitters, dat aantal wordt elke dag groter!

€ 95.00

Read on...

Mode
Product
 

MVMT D MVO1 BL2 Horloge Voyager Slate 42 mm

MVMT D-MVO1-BL2 Horloge Voyager Slate 42 mm. Trendy horloge met stalen, zwartstalen kast en zwarte, milanese (mesh) horlogeband. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met zilverkleurige index en wijzers. Het model is voorzien van datumaanduiding en chronofuncties. De horlogeband sluit met een klepsluiting.In 2013 werd MVMT gestart om een betaalbaar en fashionable horloge te ontwikkelen. Gesteund door vele personen en door middel van crowdfunding werd het horlogemerk ontwikkeld. Een lijn met kwaliteit, minimalistisch design voor betaalbare prijzen. Door social media ging de groei van het merk ongelooflijk hard, wat begon in Los Angeles is MVMT inmiddels wereldwijd een bekend fenomeen. Mondiaal zijn er inmiddels anderhalf miljoen MVMT bezitters, dat aantal wordt elke dag groter!

€ 150.00

Read on...

Mode
Product
 

MVMT D MVO1 BBRG Horloge Voyager Black Rose 42 mm

MVMT D-MVO1-BBRG Horloge Voyager Black Rose 42 mm. Trendy horloge met stalen, zwartstalen kast en zwarte, milanese (mesh) horlogeband. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met rosekleurige index en wijzers. Het model is voorzien van datumaanduiding en chronofuncties. De horlogeband sluit met een klepsluiting.In 2013 werd MVMT gestart om een betaalbaar en fashionable horloge te ontwikkelen. Gesteund door vele personen en door middel van crowdfunding werd het horlogemerk ontwikkeld. Een lijn met kwaliteit, minimalistisch design voor betaalbare prijzen. Door social media ging de groei van het merk ongelooflijk hard, wat begon in Los Angeles is MVMT inmiddels wereldwijd een bekend fenomeen. Mondiaal zijn er inmiddels anderhalf miljoen MVMT bezitters, dat aantal wordt elke dag groter!

€ 150.00

Read on...

Mode
Product