MVMT D MR01 RGGR Horloge Revolver Ghost 41 mm

MVMT D-MR01-RGGR Horloge Revolver Ghost 41 mm. Trendy horloge met stalen, rosekleurige kast en grijslederen band. Het horloge heeft een witte wijzerplaat met rosekleurige wijzers. De grijze horlogeband sluit met een gespsluiting.In 2013 werd MVMT gestart om een betaalbaar en fashionable horloge te ontwikkelen. Gesteund door vele personen en door middel van crowdfunding werd het horlogemerk ontwikkeld. Een lijn met kwaliteit, minimalistisch design voor betaalbare prijzen. Door social media ging de groei van het merk ongelooflijk hard, wat begon in Los Angeles is MVMT inmiddels wereldwijd een bekend fenomeen. Mondiaal zijn er inmiddels anderhalf miljoen MVMT bezitters, dat aantal wordt elke dag groter!

€ 140.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Armband Zilver Gourmet 6,0 mm 20 cm

Armband Zilver Gourmet 6,0 mm 20 cm. Stijlvolle zilveren armband met een gourmet schakel. De armband heeft een draaglengte van 20cm en een schakelbreedte van 6mm. Uitgevoerd met een stevige karabijn sluiting.Zilveren Armbanden zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren armbanden heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere armbanden maar ook gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals armbanden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren armbanden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren armband mat of glanzend gepolijst. Zilveren armbanden zijn in meerdere soorten schakels en lengtes te verkrijgen. Ook de soort sluiting van een armband kan variëren van een magneetslot, balslotje, haakslotje tot de welbekende en samen met de karabijnsluiting meest gebruikte veerring. In vroegere tijden werden er veel zilveren armbanden uitgevoerd met een Kapittelslot.

€ 44.85

Read on...

Mode
Product
 

TFT Armband Zilver Figaro 6,0 mm 20 cm

Armband Zilver Figaro 6,0 mm 20 cm. Stijlvolle zilveren armband met een figaro schakel. De armband heeft een draaglengte van 20cm en een schakelbreedte van 6mm. Uitgevoerd met een stevige karabijn sluiting.Zilveren Armbanden zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren armbanden heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere armbanden maar ook gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals armbanden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren armbanden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren armband mat of glanzend gepolijst. Zilveren armbanden zijn in meerdere soorten schakels en lengtes te verkrijgen. Ook de soort sluiting van een armband kan variëren van een magneetslot, balslotje, haakslotje tot de welbekende en samen met de karabijnsluiting meest gebruikte veerring. In vroegere tijden werden er veel zilveren armbanden uitgevoerd met een Kapittelslot.

€ 38.85

Read on...

Mode
Product
 

TFT Zilveren Ketting Figaro 6,0 mm 50 cm

Zilveren Ketting Figaro 6,0 mm 50 cm. Stijlvol zilveren collier met een figaro schakel. Het collier heeft een draaglengte van 50cm en een schakelbreedte van 6mm. Uitgevoerd met een stevige karabijn sluiting.Zilveren kettingen of colliers zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren kettingen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere kettingen maar ook andere sieraden van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals kettingen meestal gehamerd tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren colliers en kettingen met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren ketting mat of glanzend gepolijst.

€ 93.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Armband Goud Hart Zirkonia 0,8 mm 13 15 cm

Armband Goud Hart Zirkonia 0,8 mm 13 - 15 cm. Geelgouden armband met een open hartje van 6.5x8mm en een schitterende zirkonia. De armband heeft draaglengtes van 13 en 15cm. Tip: Leuk om kado te geven!Gouden Armbanden worden gedragen om het lichaam te versieren en om aandacht te trekken bij het andere geslacht, of hetzelfde geslacht om signalen uit te stralen zoals de stijl van leven, functie en rijkdom. Al 3600 jaar voor Christus smolt men in Egypte het eerste goud om dit als sieraad te gaan gebruiken. De eerst bekende sieraden werden ca. 2600 jaar voor Christus vervaardigd in het huidige Irak zoals hoofdtooien van Lapis, carneool kralen met wilgen en bladvormige gouden hangers. Deze sieraden werden tot hun uiteindelijke vorm gehamerd. Door de vooruitgang was men vanaf de jaren 1200 voor Christus in staat om sieraden zoals gouden armbanden te gieten. Door het gieten kreeg het goud een betere hardheid en kleur. Het gebruik van goud als sieraad nam vanaf die tijd ook toe. In Europa gebruikt men voor de vervaardiging van gouden armbanden voornamelijk het hardere 14 karaats goud. In Oosterse landen gebruikt men meer 18 karaats goud, wat kostbaarder is, maar dan zijn de sieraden vaak wat dunner om het betaalbaar te houden. 18 Karaats goud kan eenvoudig verbogen worden. Vanwege de hoge goudprijs wordt tegenwoordig veel oud goud bij de juweliers ingeleverd. Dat goud wordt weer omgesmolten om er vervolgens weer nieuwe eigentijdse sieraden zoals armbanden van te maken. Bij Timefortrends heeft u een grote keuze in gouden armbanden.

€ 93.50

Read on...

Mode
Product
 

TFT Oorknoppen Zirkonia Zilver Gerhodineerd Mat Glanzend 13 mm x 6.5 mm

Oorknoppen Zirkonia Zilver Gerhodineerd Mat Glanzend 13 mm x 6.5 mm. Stijlvolle gerhodineerd zilveren oorknoppen met een schitterende rij van zirkonia en een poli/matte afwerking. De oorknoppen hebben een afmeting van 13x6.5mm. Info: Gerhodineerd zilver is door de rhodiumlaag beter bestand tegen verkleuren en krassen.Zilveren oorbellen zoals creolen, oorstekers, oorclips, doortrekkers en oorhangers zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren oorbellen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere oorsieraden maar ook gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de sieraden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten worden de zilveren oorsieraden mat of glanzend gepolijst.

€ 32.85

Read on...

Mode
Product
 

Pandora Oorbellen 297691CZ zilver Oval Sparkle

Pandora Oorbellen 297691CZ zilver Oval Sparkle. Fraai vormgegeven zilveren oorhangers uit de Pandora collectie. De oorhangers zijn voorzien van pavegezette, transparante zirconiastenen. Trendy oorsieraden, ideaal te combineren met de andere prachtige sieraden van Pandora. Het Pandora assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bedels, clips, muranoglasbedels, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora armband een nog grotere 'impact' geven. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

€ 69.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora Rose 187525P Ring zilver rosekleurig Contemporary Pearl Mt 52

Pandora Rose 187525P Ring zilver rosekleurig Contemporary Pearl Maat 52. Rosekleurige ring met parel uit de Pandora collectie. De ring is van zilver, rosekleurig en in verschillende maten verkrijgbaar. Mooie ring om te combineren met de andere sieraden uit de Pandora Rose sieraden. Het Pandora assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bedels, clips, muranoglasbedels, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora armband een nog grotere 'impact' geven. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

€ 79.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora Ring 197527CZ Shards of Sparkle zilver Maat 54

Pandora Ring 197527CZ Shards of Sparkle zilver Maat 54. Zilveren, sprankelende ring met transparante zirconiasteentjes. De ring is in meerdere maten verkrijgbaar en is een modieuze aanvulling op jouw sieradencollectie van Pandora. 

€ 69.00

Read on...

Mode
Product
 

Skagen SKJ1077040 Oorhangers Kariana staal

Skagen SKJ1077040 Oorhangers Kariana staal. Zilverkleurige, stalen oorhangers met een bijzondere vormgeving en uitstraling. De kust van Skagen in Denemarken is de inspiratie voor de sieradencollectie voor dames. De golven, de organische vormen en texturen hebben invloed op de vormgeving en het design van de colliers, armbanden, oorsieraden, hangers en elegante ringen. De kleuren van de ondergaande zon zijn terug te zien in de warme tonen die gebruikt worden om de sieraden een kalme en eye-catching uiterlijk te geven. De sieraden zijn onderling te combineren en geven elke outfit en style een speciale uitstraling.

€ 49.00

Read on...

Mode
Product
 

Breil dameshorloge Quartz Analoog 33 mm TW1784

Breil dameshorloge Quartz TW1784. Dit horloge is uitgevoerd met een rosée kast en staal zwarte band. De wijzerplaat is zwart en de afmeting van de kast bedraagt 33 mm. Het horloge is tot tot 50 meter meter waterdicht en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk. Het horloge is uitgevoerd met hardlex mineraal glas glas. Horloges met een stalen band worden voorzien van een gereedschapje voor het inkorten van de band.Breil is het lifestyle-merk van de Binda Group, de grootste horloge- en sieradenproducent van Itali

€ 175.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora Armband zilver 039 Moments 039 17 cm 590723CZ

Pandora armband zilver Moments 18 cm 590723CZ-17.  Deze prachtige zilveren armband is de ideale basis om je persoonlijke armband te creëren. Ontdek de charms die bij jou passen en draag jouw onvergetelijke momenten altijd bij je!  Tevens zorgt de pandora sluiting ervoor dat de armband goed blijft zitten en dat je geen charms verliest. Klik hier voor uw maatadvies. Geef je leven meer sprankeling met deze zilveren PANDORA armband met fonkelende zirkonia sluiting. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop en ontdek welke bedels het beste passen bij deze armband. 

€ 79.00

Read on...

Mode
Product
 

Mi Moneda VIN BEE 02 L Vintage Bee staal goudkleurig Large

Mi Moneda VIN-BEE-02-L Vintage Bee staal goudkleurig Large.Mi Moneda is Spaans voor -Mijn munt-. De munten worden gemaakt naar voorbeeld van de van oorsprong oudere munten en u heeft al jaren de keuze uit een zeer grote collectie. Kies uit de honderden munten die passen in de speciale Mi Moneda hangers die aan uw ketting kunnen. Varieer naar hartelust met de vele vormen en kleuren. Maak de prachtigste patronen en u heeft ieder keer weer een nieuw sieraad. Tenslotte heeft iedere vrouw haar eigen stijl.

€ 50.00

Read on...

Mode
Product
 

Mi Moneda SW CLAS 01 M Clas zilverkleurig met parel Medium

Mi Moneda SW-CLAS-01-M Clas zilverkleurig met parel Medium. Mi Moneda is Spaans voor -Mijn munt-. De munten worden gemaakt naar voorbeeld van de van oorsprong oudere munten en u heeft al jaren de keuze uit een zeer grote collectie. Kies uit de honderden munten die passen in de speciale Mi Moneda hangers die aan uw ketting kunnen. Varieer naar hartelust met de vele vormen en kleuren. Maak de prachtigste patronen en u heeft ieder keer weer een nieuw sieraad. Tenslotte heeft iedere vrouw haar eigen stijl.

€ 69.00

Read on...

Mode
Product
 

Mi Moneda SW AUR 37 M Aurora Crystal Medium

Mi Moneda SW-AUR-37-M Aurora Crystal Medium. Mi Moneda is Spaans voor -Mijn munt-. De munten worden gemaakt naar voorbeeld van de van oorsprong oudere munten en u heeft al jaren de keuze uit een zeer grote collectie. Kies uit de honderden munten die passen in de speciale Mi Moneda hangers die aan uw ketting kunnen. Varieer naar hartelust met de vele vormen en kleuren. Maak de prachtigste patronen en u heeft ieder keer weer een nieuw sieraad. Tenslotte heeft iedere vrouw haar eigen stijl.

€ 59.00

Read on...

Mode
Product
 

Mi Moneda OTO 01 L staal zilverkleurig zwart Large

Mi Moneda OTO-01-L staal zilverkleurig-zwart Large.Mi Moneda is Spaans voor -Mijn munt-. De munten worden gemaakt naar voorbeeld van de van oorsprong oudere munten en u heeft al jaren de keuze uit een zeer grote collectie. Kies uit de honderden munten die passen in de speciale Mi Moneda hangers die aan uw ketting kunnen. Varieer naar hartelust met de vele vormen en kleuren. Maak de prachtigste patronen en u heeft ieder keer weer een nieuw sieraad. Tenslotte heeft iedere vrouw haar eigen stijl.

€ 45.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock 039 Gulfmaster 039 Quad Sensor GWN Q1000 1AER

Casio G-Shock 'Gulfmaster' Quad Sensor GWN-Q1000-1AER. Dit fantastisch mooie horloge heeft functies w.o. een Dubbele illuminator. Zowel het analoge als het digitale gedeelte van het horloge wordt verlicht als de EL-verlichting wordt ingeschakeld. Daarnaast is dit horloge natuurlijk schokbestendig. De constructie van het horloge beschermt tegen trillingen en schokken. Alle zichtbare metalen onderdelen zijn dankzij een bijzondere behandeling tegen corrosie beschermd. Dit batterij van dit horloge wordt door een lichtcel opgeladen. Een batterijwissel is daarom nooit nodig. Het horloge is tevens zendergestuurd (radiocontrolled)  en geeft overal ter wereld de juiste tijd aan. Ook de zomer- en wintertijd worden autmatisch ingesteld. De wijzers en de index zijn voorzien van een fluorescerende laag waardoor deze oplichten in het donker als het horloge kort daarvoor aan het licht is blootgesteld. Dit superhorloge is voorzien van een barometer (260 1.100 hPa). Een speciale sensor kan de luchtdruk meten en geeft deze middels een symbool op het display weer. Op deze wijze kunt u de weersverwachting aflezen. Een ingebouwde richtingssensor geeft het magnetische noorden aan en de hoogtemeter kan door luchtdrukverschil de hoogte aangeven tot maximaal 10.000 meter. Indien u de hoogtij aangeeft voor een bepaalde plaats kan het horloge de getijdenfase voor elke willekeurige datum op deze plaats aangeven. Dit kan erg goed van te pas komen wanneer u van te voren het getij van uw reisbestemming wilt weten.Dit model heeft een Diepteschaal tot - 50 meter. Een druksensor meet de veranderingen in de waterduk en toont het resultaat in diepte. Duiken tot -50 meter kunnen worden aangegeven. Na invoer van de geografische postie kunnen de tijdstippen van zonsopgang en ondergang voor elke datum worden aangegeven. De wereldtijden worden in maximaal 29 verschillende tijdzones aangegeven. De aanwezige stopwacht/chronograaf kan meten in stappen van 1/100 seconden tot maximaal 24 uur en voor wie het precies wil weten: de countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een akoestisch signaal af te geven. De tijd kan in een secondepuls en tot maximaal 1 uur vooraf worden ingesteld – erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of voor training. Deze uitvoering beschikt over 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert met een akoestisch signaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. De automatische ijking van de wijzers controleert ieder uur de stand van de wijzers en corrigeert ze, indien nodig. Bijvoorbeeld vanwege het verlopen onder invloed van stoten of magnetisme. De knopgeluiden kunnen naar keuze aan- of uitgezet worden. Reeds ingestelde alarmen geven dan nog wel een signaal als de tijd verstreken of aangebroken is. Met een druk op de knop kunt u de wijzers bewegen. Deze Wijzer beweegfunctie geeft u de mogelijkheid om functies zoals stopwach of datum vrij te kunnen bekijken. Een horloge als deze heeft Smart Acces Technologie. Smart Acces maakt het eenvoudig om een multifunctioneel horloge te bedienen. Door enkel de kroon eruit te trekken en te draaien heeft u een zeer intiutieve bediening over de functies. De kroon-slot beveiligt de kroon van het per ongeluk veranderen van de werkzijze. Deze uitvoering heeft een Automatisch kalender. Eenmaal ingesteld wordt altijd de juiste datum weergegeven. Er kan gekozen worden voor een 12- of een 24-uurs uitlezing. Dit horloge heeft dat harde saffierglas dat vrijwel niet te bekrassen valt. Het horloge weegt 115 gram en is gemaakt van Resin. Resin is een kunsthars met extreme duurzaamheid In combinatie met het bijzonder sterke materiaal koolstof is een behuizing vervaardigd die nog robuuster en nog beter bestand is tegen invloeden van buitenaf, en daardoor bijzonder duurzaam is. Klik hier voor een promotiefilmpje over de Gulfmaster.

€ 425.00

Read on...

Mode
Product
 

Buddha to Buddha 011WZ Armband Refined Katja Bangle zilver met zirconia (E) 19 cm

Buddha to Buddha 011WZ Armband Refined Katja Bangle zilver met zirconia (E) 19 cm. Zilveren armband uit de Buddha to Buddha collectie. De bangle met scharnier is aan de uiteinden voorzien van een gevlochten knoop en voorzien van zirconiastenen. De armband is geschikt voor polsen van 18 cm, maar is in meerdere groottes verkrijgbaar. Vanaf de oprichting van Buddha to Buddha in 1997 heeft dit sieradenmerk zich laten inspireren door de boeddhistische manier van leven, een wereld waarin bewustzijn, liefde en vreugde de boventoon voeren. Buddha to Buddha is een lifestylemerk uit Amsterdam dat wereldwijd bekendstaat om zijn schitterende en tijdloze uniseks sieraden van 925 sterling zilver. Buddha to Buddha-sieraden worden door de beste ambachtslieden ter wereld met de hand gemaakt op Bali. 

€ 199.00

Read on...

Mode
Product
 

Skagen SKJ0853791 Oorbellen Elin staal rosekleurig

Skagen SKJ0853791 Oorbellen Elin staal rosekleurig. Rosekleurige, stalen oorbellen met transparante zirconiasteentjes. De oorknoppen sluiten met een pouchettesluiting.De kust van Skagen in Denemarken is de inspiratie voor de sieradencollectie voor dames. De golven, de organische vormen en texturen hebben invloed op de vormgeving en het design van de colliers, armbanden, oorsieraden, hangers en elegante ringen. De kleuren van de ondergaande zon zijn terug te zien in de warme tonen die gebruikt worden om de sieraden een kalme en eye-catching uiterlijk te geven. De sieraden zijn onderling te combineren en geven elke outfit en style een speciale uitstraling.

€ 49.00

Read on...

Mode
Product
 

Skagen SKJ0913998 Ketting Elin staal 65 cm

Skagen SKJ0913998 Ketting Elin staal 65 cm. Stalen collier uit de Skagen collectie. De ketting met een lengte van 65 cm sluit door middel van een karabijnsluiting en is voorzien van een ronde staafhanger in rosekleur. De kust van Skagen in Denemarken is de inspiratie voor de sieradencollectie voor dames. De golven, de organische vormen en texturen hebben invloed op de vormgeving en het design van de colliers, armbanden, oorsieraden, hangers en elegante ringen. De kleuren van de ondergaande zon zijn terug te zien in de warme tonen die gebruikt worden om de sieraden een kalme en eye-catching uiterlijk te geven. De sieraden zijn onderling te combineren en geven elke outfit en style een speciale uitstraling.

€ 49.00

Read on...

Mode
Product