Buddha to Buddha Ring Edwin small Maat 22 zilver 812

Buddha to Buddha Ring Edwin small Maat 22 zilver 812. Buddha to Buddha zilveren ring, model Edwin. De ring is in verschillende groottes verkrijgbaar. De ring is met de hand vervaardigd van eerste kwaliteit sterling zilver en past uitstekend bij de bijbehorende Buddha to Buddha armbanden. Gratis verzending.

€ 109.00

Read on...

Mode
Product
 

Buddha to Buddha Ring Refined Chain Maat 15 zilver 016

Buddha to Buddha Ring Refined Chain Maat 15 zilver 016. Buddha to Buddha zilveren ring, model Refined Chain. De ring is in verschillende groottes verkrijgbaar. De ring met een turquoise accent  is met de hand vervaardigd van eerste kwaliteit sterling zilver en past uitstekend bij de gelijkende Buddha to Buddha armbanden. Gratis verzending.

€ 69.00

Read on...

Mode
Product
 

Invicta Subaqua 27303 Herenhorloge

Invicta Subaqua 27303 Herenhorloge. Dit prachtige Invicta Herenhorloge heeft een band van Staal van 19,7 cm en een mooie Zwarte wijzerplaat. De kast van het horloge is vervaardigd van Roestvrij Staal en is Roestvrij Staal van kleur. Het horloge heeft een dikte van 17,5 mm en de diameter bedraagt 53 mm.Dit opvallende horloge is waterdicht tot 100M meter en weegt 0 gram. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Invicta horloges met een stalen band worden indien nodig geleverd met een gereedschapje om de band in te korten. U heeft 14 dagen de tijd om te beoordelen of u het horloge wilt houden en u kunt desgewenst later betalen. Indien het horloge beschikt over een chronograaf/stopwatch kan deze met tussenstops uw verstreken tijd opmeten.Over InvictaInvicta horloges worden gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit en innovativiteit. Invicta werd meer dan een eeuw geleden opgericht in Chiasso, Zwitserland, met de overtuiging dat uiterst secuur vervaardigde uurwerken voor een bescheiden bedrag konden worden aangeboden. Oorspronkelijk maakt Invicta mechanische en automatische uurwerken. Rond 1970 brak het quark tijdperk aan. Vanaf 2000 heeft Invicta zich gericht op het ontwerpen van een perfect oversized uurwerk. Deze focus leverde het perfecte duikhorloge, de Ocean Ghost en de iconische Lupah collectie op. Invicta beschikt op dit moment over meer dan 30 verschillende collecties. Indien het horloge over een automatisch uurwerk beschikt dan wordt deze door de beweging van de pols tijdens het dragen opgewonden. Automatische horloges van Invicta hebben voldoende aan gemiddeld 600-800 TPD (Turns per day) wat in de praktijk makkelijk wordt gehaald.

€ 320.00

Read on...

Mode
Product
 

Invicta Excursion 27127 Herenhorloge

Invicta Excursion 27127 Herenhorloge. Dit prachtige Invicta Herenhorloge heeft een band van Siliconen van 22 cm en een mooie Grijs met Zwart met Blauwe wijzerplaat. De kast van het horloge is vervaardigd van Roestvrij Staal en is Roestvrij Staal met Zwart van kleur. Het horloge heeft een dikte van 15 mm en de diameter bedraagt 46 mm.Dit opvallende horloge is waterdicht tot 100 meter en weegt 0 gram. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Invicta horloges met een stalen band worden indien nodig geleverd met een gereedschapje om de band in te korten. U heeft 14 dagen de tijd om te beoordelen of u het horloge wilt houden en u kunt desgewenst later betalen. Indien het horloge beschikt over een chronograaf/stopwatch kan deze met tussenstops uw verstreken tijd opmeten.Over InvictaInvicta horloges worden gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit en innovativiteit. Invicta werd meer dan een eeuw geleden opgericht in Chiasso, Zwitserland, met de overtuiging dat uiterst secuur vervaardigde uurwerken voor een bescheiden bedrag konden worden aangeboden. Oorspronkelijk maakt Invicta mechanische en automatische uurwerken. Rond 1970 brak het quark tijdperk aan. Vanaf 2000 heeft Invicta zich gericht op het ontwerpen van een perfect oversized uurwerk. Deze focus leverde het perfecte duikhorloge, de Ocean Ghost en de iconische Lupah collectie op. Invicta beschikt op dit moment over meer dan 30 verschillende collecties. Indien het horloge over een automatisch uurwerk beschikt dan wordt deze door de beweging van de pols tijdens het dragen opgewonden. Automatische horloges van Invicta hebben voldoende aan gemiddeld 600-800 TPD (Turns per day) wat in de praktijk makkelijk wordt gehaald.

€ 320.00

Read on...

Mode
Product
 

Invicta Reserve 27088 Herenhorloge

Invicta Reserve 27088 Herenhorloge. Dit prachtige Invicta Herenhorloge heeft een band van Siliconen van 22,5 cm en een mooie Zwarte wijzerplaat. De kast van het horloge is vervaardigd van Roestvrij Staal en is Zwart van kleur. Het horloge heeft een dikte van 17,4 mm en de diameter bedraagt 47 mm.Dit opvallende horloge is waterdicht tot 100 meter en weegt 0 gram. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Invicta horloges met een stalen band worden indien nodig geleverd met een gereedschapje om de band in te korten. U heeft 14 dagen de tijd om te beoordelen of u het horloge wilt houden en u kunt desgewenst later betalen. Indien het horloge beschikt over een chronograaf/stopwatch kan deze met tussenstops uw verstreken tijd opmeten.Over InvictaInvicta horloges worden gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit en innovativiteit. Invicta werd meer dan een eeuw geleden opgericht in Chiasso, Zwitserland, met de overtuiging dat uiterst secuur vervaardigde uurwerken voor een bescheiden bedrag konden worden aangeboden. Oorspronkelijk maakt Invicta mechanische en automatische uurwerken. Rond 1970 brak het quark tijdperk aan. Vanaf 2000 heeft Invicta zich gericht op het ontwerpen van een perfect oversized uurwerk. Deze focus leverde het perfecte duikhorloge, de Ocean Ghost en de iconische Lupah collectie op. Invicta beschikt op dit moment over meer dan 30 verschillende collecties. Indien het horloge over een automatisch uurwerk beschikt dan wordt deze door de beweging van de pols tijdens het dragen opgewonden. Automatische horloges van Invicta hebben voldoende aan gemiddeld 600-800 TPD (Turns per day) wat in de praktijk makkelijk wordt gehaald.

€ 452.00

Read on...

Mode
Product
 

Invicta Reserve 27049 Herenhorloge

Invicta Reserve 27049 Herenhorloge. Dit prachtige Invicta Herenhorloge heeft een band van Staal van 22,5 cm en een mooie Zwarte wijzerplaat. De kast van het horloge is vervaardigd van Roestvrij Staal en is Roestvrij Staal met Zwart van kleur. Het horloge heeft een dikte van 15 mm en de diameter bedraagt 50 mm.Dit opvallende horloge is waterdicht tot 100 meter en weegt 279 gram. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Invicta horloges met een stalen band worden indien nodig geleverd met een gereedschapje om de band in te korten. U heeft 14 dagen de tijd om te beoordelen of u het horloge wilt houden en u kunt desgewenst later betalen. Indien het horloge beschikt over een chronograaf/stopwatch kan deze met tussenstops uw verstreken tijd opmeten.Over InvictaInvicta horloges worden gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit en innovativiteit. Invicta werd meer dan een eeuw geleden opgericht in Chiasso, Zwitserland, met de overtuiging dat uiterst secuur vervaardigde uurwerken voor een bescheiden bedrag konden worden aangeboden. Oorspronkelijk maakt Invicta mechanische en automatische uurwerken. Rond 1970 brak het quark tijdperk aan. Vanaf 2000 heeft Invicta zich gericht op het ontwerpen van een perfect oversized uurwerk. Deze focus leverde het perfecte duikhorloge, de Ocean Ghost en de iconische Lupah collectie op. Invicta beschikt op dit moment over meer dan 30 verschillende collecties. Indien het horloge over een automatisch uurwerk beschikt dan wordt deze door de beweging van de pols tijdens het dragen opgewonden. Automatische horloges van Invicta hebben voldoende aan gemiddeld 600-800 TPD (Turns per day) wat in de praktijk makkelijk wordt gehaald.

€ 488.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 797511ENMX Bedel zilver Santa in Space

Pandora 797511ENMX Bedel zilver Santa in Space. Vrolijke kerstbedel van Pandora. De kerstman in een de lucht, dat verbeeldt deze leuke, kleurrijke kerstbedel. De zilveren bedel is versierd met rood en wit emaille en is zeer gedetailleerd vormgegeven. Ben jij een kerstfan, dan mag deze bedel niet aan jouw bedelarmband ontbreken. Het Pandora assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bedels, clips, muranoglasbedels, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora armband een nog grotere 'impact' geven. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

€ 45.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 797502ENMX Disney Bedel zilver Santa Mickey

Pandora 797502ENMX Disney Bedel zilver Santa Mickey. Vrolijke en kleurrijke kerstbedel uit de Disney collectie van Pandora. De ronde bedel met rood en groen emaille is voorzien van de beeltenis van Santa Mickey. Ben jij een Disney of Kerstliefhebber dan mag deze bedel niet aan jouw bedelarmband ontbreken. *Disney is a trademark of The Walt Disney Company.

€ 59.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 797531CZ Hangbedel zilver Dazzling Wishes

Pandora 797531CZ Hangbedel zilver Dazzling Wishes. Fraai vormgegeven  bedel voor aan jouw bedelarmband van Pandora. De zilveren hangbedel is voorzien van een smalle bedel met daaraan 2 ronde hangers. De ene bedel heeft de tekst The Best is yet to come, de andere bedel heeft een sneeuwvlokvorm en is gezet met transparante zirconiasteentjes. Het Pandora assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bedels, clips, muranoglasbedels, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora armband een nog grotere 'impact' geven. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

€ 59.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 797553CZ Hangbedel zilver Ice Carving

Pandora 797553CZ Hangbedel zilver Ice Carving. Fraai vormgegeven winterse bedel voor aan jouw bedelarmband van Pandora. De zilveren hangbedel is voorzien van een smalle bedel met daaraan een ronde bedel met de tekst You melt me en een met transparante zirconiastenen vormgegeven hanger.Het Pandora assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bedels, clips, muranoglasbedels, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora armband een nog grotere 'impact' geven. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

€ 49.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 797529CZ Spacer bedel zilver Ice Sculpture

Pandora 797529CZ Spacer bedel zilver Ice Sculpture. Prachtig vormgegeven, zilveren spacerbedel uit de Pandora collectie. Een schitterende bedel, rondom voorzien van transparante zirconiastenen. Deze bedel zal stralen aan jouw bedelarmband. 

€ 39.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 797746NSBL Bedel zilver Chisseled Elegance

Pandora 797746NSBL Bedel zilver Chisseled Elegance. Kleurrijke bedel uit de bedelcollectie van Pandora. De zilveren bedel heeft schitterende, koningsblauwe kristallen die jouw armband een geweldige uitstraling geven. Prachtig vormgegeven en sprankelende bedel om jouw bedelarmband op te fleuren. Het Pandora assortiment bestaat uit zilveren- en leren armbanden, bedels, clips, muranoglasbedels, oorbellen en Pandora kettingen. Pandora is een sieradenmerk dat zijn oorsprong vindt in Denemarken. De letterlijke vertaling van Pandora is "draagster van alle gaven" of "schenkster van alle gaven". Laat je verrassen door de enorme collectie van elegante, trendy bedels die uit- en mét liefde worden gegeven. Gemaakt van zuiver zilver met soms gouden accenten die uw Pandora armband een nog grotere 'impact' geven. Let op het keurmerk ALE. In iedere bedel staat dit merkteken.

€ 69.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 597558CZ Armband zilver Glacial Beauty Sliding 23 cm

Pandora 597558CZ Armband zilver Glacial Beauty Sliding 23 cm. Zilveren armband uit de Pandora collectie. De zilveren armband is voorzien van bacquetgeslepen zirconiastenen en heeft een schuifsluiting. Hierdoor is de armband eenvoudig op de gewenste lengte aan te passen. 

€ 89.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 397526P 50 Ketting Contemporary Pearl zilver 50 cm

Pandora 397526P-50 Ketting Contemporary Pearl zilver 50 cm. Zilveren, trendy collier uit de Pandora-collectie. De zilveren ketting heeft een lengte van 50 cm en sluit door middel van een karabijnsluiting. Het collier met fijn ankerschakel is voorzien van een C-vormige hanger met daarin een parel verwerkt. Stijlvol sieraad om te combinere met de andere zilveren sieraden van Pandora.  

€ 79.00

Read on...

Mode
Product
 

Pandora 597763CZ Armband zilver Fireworks Bangle 19 cm

Pandora 597763CZ Armband zilver Fireworks Bangle 19 cm. Zilveren bangle uit de Pandora collectie. De zilveren armband sluit met een prachtig en sprankelend slot in de vorm van vuurwerk. De armband is in meerdere lengtes verkrijgbaar en uitstekend te combineren met de andere Fireworks modellen. 

€ 79.00

Read on...

Mode
Product
 

Quoins Disk QMB 61M G Wheel of Fortune staal goudkleurig (M)

Quoins Disk QMB-61M-G Wheel of Fortune staal goudkleurig (M). Stralende, stalen Disk uit de Quons collectie. De goudkleurige disk is geschikt voor de medium hanger. In het midden van de disk is een parel verwerkt. Quoins is een sieraad voor vrouwen met een eigen stijl, dames die zichzelf durven zijn. Ga op zoek naar je eigen kracht en schoonheid en versterk je look met Quoins. Vrouwen houden van glitter en glamour, met deze sprankelende Quoins munt steel jij ongetwijfeld de show! Laat de kleuren van de stenen matchen met je outfit of ga voor een contrasterende kleur om extra op te vallen!

€ 30.00

Read on...

Mode
Product
 

Pulsar PZ5079X1 Solar chronograaf Limited Edtion

Pulsar PZ5079X! Solar chronograaf Limited Edtion. Prachtig, luxe en stoer horloge die als chronograaf is uitgevoerd. De band is donkerblauw met een grijs streepje. De kast is zwart en de wijzerplaat is blauw en heeft grijze en rode accenten. Dit model is slechts in een beperkt aantal gefabriceerd en dus slechst beperkt verkrijgbaar. Deze Pulsar krijgt zijn energie uit het licht dat wordt omgezet in energie en de bare accu voordurend oplaadt. Voorzien van dat Harde Hardlexglas. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft twee jaar garantie op dit speciale horloge. De diameter van het horloge bedraagt 44 mm en het horloge is 12 mm dik. De wijzers zijn voorzien van een fluorescerende laag en lichten op in het donker.

€ 229.00

Read on...

Mode
Product
 

Trollbeads TGLBE 30037 Rode Flonkering

Trollbeads TGLBE-30037 Rode Flonkering. Deze rode kleur laat je aan de ware liefde geloven. Rood voor kracht, leiderschap en verlangen. Trollbeads bestaat al sinds 1976 en werd ooit gestart door Lise Aagaard. De eerste kraal was van zilver en versierd met 6 gezichtjes. Naar deze bedel is de Trollbeads-collectie vernoemd. Vanaf het jaar 2000 voegen ook andere Deense kunstenaars en sieradenontwerpers kralen aan de collectie toe. Vanaf 2001 horen ook gekleurde glazen kralen van Muranoglas tot de collectie. 

€ 55.00

Read on...

Mode
Product
 

Trollbeads TAGBE 20199 Klein Kerstkoekje van geluk

Trollbeads TAGBE-20199 Klein koekje van geluk (Tiny Cookie Joy). Het is tijd voor de Kerst met dit 'kleine koekje van geluk'. Ontworpen door de Deense zilversmid Ragnar Jorgensen. Trollbeads bestaat al sinds 1976 en werd ooit gestart door Lise Aagaard. De eerste kraal was van zilver en versierd met 6 gezichtjes. Naar deze bedel is de Trollbeads-collectie vernoemd. Vanaf het jaar 2000 voegen ook andere Deense kunstenaars en sieradenontwerpers kralen aan de collectie toe. Vanaf 2001 horen ook gekleurde glazen kralen van Muranoglas tot de collectie. Trollbeads zijn in 50 landen verkrijgbaar en de collectie bestaat uit ca. 1600 verschillende kralen.

€ 45.00

Read on...

Mode
Product
 

Trollbeads TAGBE 10202 Open je hart Heart to Heart bead

Trollbeads TAGBE-10202 Heart to Heart bead. Je kan niet altijd alles uitleggen, sommige dingen kunnen alleen gevoeld worden.Trollbeads bestaat al sinds 1976 en werd ooit gestart door Lise Aagaard. De eerste kraal was van zilver en versierd met 6 gezichtjes. Naar deze bedel is de Trollbeads-collectie vernoemd. Vanaf het jaar 2000 voegen ook andere Deense kunstenaars en sieradenontwerpers kralen aan de collectie toe. Vanaf 2001 horen ook gekleurde glazen kralen van Muranoglas tot de collectie. Trollbeads zijn in 50 landen verkrijgbaar en de collectie bestaat uit ca. 1600 verschillende kralen.

€ 35.00

Read on...

Mode
Product