Rabinovich 70705803 Oorbellen zilver met goud, aquamarijn en 0,005 crt. briljant

Rabinovich 70705803 Oorbellen zilver met goud, aquamarijn en 0,005 crt. briljant.Rabinovich, een Deens bedrijf, met als ontwerpster Jette Rabinovich, ontwerpt al meer dan 25 jaar sieraden. Jette laat zich inspireren door de natuur die haar een onuitputtelijke bron van inspiratie geeft in vormen en details. De collectie kenmerkt zich door kleur. Draag bijzondere edelstenen zoals blauwe topaas, chalcedoon en roze opaal. Deze prachtige kleuren geven je direct een voorjaarsgevoel. Elk sieraad van Rabinovich is het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar de perfectie van vorm en materiaal. Karakteristieke edelstenen, parels en zilver worden gebruikt om een ontwerp tot leven te brengen. Authenticiteit en handwerk vormen de basis van de gehele collectie, gecreëerd met een intense passie voor edelsmederij.

€ 169.00

Read on...

Mode
Product
 

Buddha to Buddha 013WZ Ring Refined Katja zilver met zirconia Maat 18

Buddha to Buddha 013WZ Ring Refined Katja zilver met zirconia Maat 18. Smalle zilveren Buddha to Buddha ring, model Katja. De ring heeft een gevlochten design en is voorzien van zirconiastenen en het Buddha to Buddha logo. De ring is in meerdere maten verkrijgbaar. Vanaf de oprichting van Buddha to Buddha in 1997 heeft dit sieradenmerk zich laten inspireren door de boeddhistische manier van leven, een wereld waarin bewustzijn, liefde en vreugde de boventoon voeren. Buddha to Buddha is een lifestylemerk uit Amsterdam dat wereldwijd bekendstaat om zijn schitterende en tijdloze uniseks sieraden van 925 sterling zilver. Buddha to Buddha-sieraden worden door de beste ambachtslieden ter wereld met de hand gemaakt op Bali.

€ 100.00

Read on...

Mode
Product
 

Buddha to Buddha 013WZ Ring Refined Katja zilver met zirconia Maat 17

Buddha to Buddha 013WZ Ring Refined Katja zilver met zirconia Maat 17. Smalle zilveren Buddha to Buddha ring, model Katja. De ring heeft een gevlochten design en is voorzien van zirconiastenen en het Buddha to Buddha logo. De ring is in meerdere maten verkrijgbaar. Vanaf de oprichting van Buddha to Buddha in 1997 heeft dit sieradenmerk zich laten inspireren door de boeddhistische manier van leven, een wereld waarin bewustzijn, liefde en vreugde de boventoon voeren. Buddha to Buddha is een lifestylemerk uit Amsterdam dat wereldwijd bekendstaat om zijn schitterende en tijdloze uniseks sieraden van 925 sterling zilver. Buddha to Buddha-sieraden worden door de beste ambachtslieden ter wereld met de hand gemaakt op Bali.

€ 100.00

Read on...

Mode
Product
 

Rabinovich 71003000 Ring zilver met rondjes Mt 56

Rabinovich 71003000 Ring zilver met rondjes maat 56. Rabinovich, een Deens bedrijf, met als ontwerpster Jette Rabinovich, ontwerpt al meer dan 25 jaar sieraden. Jette laat zich inspireren door de natuur die haar een onuitputtelijke bron van inspiratie geeft in vormen en details. De collectie kenmerkt zich door kleur. Draag bijzondere edelstenen zoals blauwe topaas, chalcedoon en roze opaal. Deze prachtige kleuren geven je direct een voorjaarsgevoel. Elk sieraad van Rabinovich is het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar de perfectie van vorm en materiaal. Karakteristieke edelstenen, parels en zilver worden gebruikt om een ontwerp tot leven te brengen. Authenticiteit en handwerk vormen de basis van de gehele collectie, gecreëerd met een intense passie voor edelsmederij.

€ 83.00

Read on...

Mode
Product
 

Rabinovich 70702803 Ketting zilver met goud, aquamarijn en briljant

Rabinovich 70702803 Ketting zilver met goud, aquamarijn en briljant. Zilveren collier uit de Rabinovic collectie. De ketting heeft een lengte van 42-45 cm en is voorzien van een hanger met aquamarijn, 0,005 crt briljant en gouden accenten. Rabinovich, een Deens bedrijf, met als ontwerpster Jette Rabinovich, ontwerpt al meer dan 25 jaar sieraden. Jette laat zich inspireren door de natuur die haar een onuitputtelijke bron van inspiratie geeft in vormen en details. De collectie kenmerkt zich door kleur. Draag bijzondere edelstenen zoals blauwe topaas, chalcedoon en roze opaal. Deze prachtige kleuren geven je direct een voorjaarsgevoel. Elk sieraad van Rabinovich is het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar de perfectie van vorm en materiaal. Karakteristieke edelstenen, parels en zilver worden gebruikt om een ontwerp tot leven te brengen. Authenticiteit en handwerk vormen de basis van de gehele collectie, gecreëerd met een intense passie voor edelsmederij.

€ 199.00

Read on...

Mode
Product
 

CO88 Collection Majestic 8CB 90199 Stalen Open Bangle met Emaille One size (62x50x2 mm) Goudkleurig Rood

CO88 Collection Majestic 8CB 90199 Stalen Open Bangle met Emaille - One-size (62x50x2 mm) - Goudkleurig / Rood. Mooie stalen open bangle van CO88 Collection. De Majestic collectie bangles bestaan uit one-size armbanden die komen in verschillende kleurcombinaties.De bangle is vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en afgewerkt met een mooie gekleurde emaille laag. Met een breedte van 4 mm past het mooi om de pols. Ideaal is de one-size maat, want one-size fits all. Deze bangle is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Combineer meerdere CO88 Collection voor de perfecte look!

€ 25.00

Read on...

Mode
Product
 

CO88 Collection Majestic 8CB 90196 Stalen Open Bangle met Emaille One size (62x50x2 mm) Goudkleurig Zwart

CO88 Collection Majestic 8CB 90196 Stalen Open Bangle met Emaille - One-size (62x50x2 mm) - Goudkleurig / Zwart. Mooie stalen open bangle van CO88 Collection. De Majestic collectie bangles bestaan uit one-size armbanden die komen in verschillende kleurcombinaties.De bangle is vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en afgewerkt met een mooie gekleurde emaille laag. Met een breedte van 4 mm past het mooi om de pols. Ideaal is de one-size maat, want one-size fits all. Deze bangle is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Combineer meerdere CO88 Collection voor de perfecte look!

€ 25.00

Read on...

Mode
Product
 

CO88 Collection Majestic 8CB 90125 Stalen Armband met Hangers Anker One size Rosékleurig Wit

CO88 Collection Majestic 8CB 90125 Stalen Armband met Hangers - Anker - One-size - Rosékleurig / Wit. Mooie stalen armband met hangers uit de Majestic collectie van CO88 Collection. De armband is vervaardigd uit hoogwaardig staal. De hangers bestaan uit onze merk tag en een ronde bedel met een hart, ster of anker. Combineer deze armband met meerdere CO88 Collection sieraden of horloge voor de ideale armcandy. Deze armband is verkrijgbaar in diverse kleuren met drie verschillende symbolen. Enjoy the little things in life!

€ 29.00

Read on...

Mode
Product
 

Trollbeads TAGLO 00058 Slot zilver Dansende Vlinder

Trollbeads TAGLO-00058 Slot zilver Dansende Vlinder.Trollbeads bestaat al sinds 1976 en werd ooit gestart door Lise Aagaard. De eerste kraal was van zilver en versierd met 6 gezichtjes. Naar deze bedel is de Trollbeads-collectie vernoemd. Vanaf het jaar 2000 voegen ook andere Deense kunstenaars en sieradenontwerpers kralen aan de collectie toe. Vanaf 2001 horen ook gekleurde glazen kralen van Muranoglas tot de collectie. 

€ 55.00

Read on...

Mode
Product
 

OOZOO C9165 Horloge Timepieces Collection 42 mm stonegrey greypearl

OOZOO C9165 Horloge Timepieces Collection 42 mm stonegrey-greypearl. Elegant OOZOO horloge met zilverkleurige kast en parelmoerblauwe wijzerplaat. Het model heeft een diameter van 42 mm en is voorzien een grijze, lederen horlogband en sluit door middel van een gespsluiting.

€ 39.95

Read on...

Mode
Product
 

Rebel and Rose Armband RR 8L034 G Crazy Lion 17,5 cm

Rebel and Rose Armband RR-8L034-G Crazy Lion 17,5 cm. Een mooie natuurstenen armband die bruin en zwart is uitgevoerd. De goudkleurige schakel is voorzien van het logo van Rebel & Rose en de armband is 8 mm breed. Rebel & Rose armbanden worden vervaardigd uit natuurlijke materialen en zijn onderverdeeld in meerdere collecties zoals 'Stones Only', 'More Balls Than Most', 'Lion Head', 'Absolutely Leather' en de 'Sterling Silver Line'. 

€ 72.50

Read on...

Mode
Product
 

Rebel and Rose RR 80053 S M Armband Black Thunder 8 mm 17,5 cm

Rebel and Rose RR-80053-S-M Armband Black Thunder 8 mm 17,5 cm. Een mooie natuurstenen armband met een dikte van 8 mm en een lengte van 17,5 cm. Deze stoere en trendy rekarmband is in zwarttinten uitgevoerd. De sluiting is voorzien van het logo van Rebel & Rose. Rebel & Rose armbanden worden vervaardigd uit natuurlijke materialen en onderverdeeld in meerdere collecties zoals 'Stones Only', 'More Balls Than Most', 'Lion Head', 'Absolutely Leather' en de 'Sterling Silver Line'. 

€ 45.00

Read on...

Mode
Product
 

Rebel and Rose RR 80053 S L Armband Black Thunder 8 mm 19 cm

Rebel and Rose RR-80053-S-L Armband Black Thunder 8 mm 19 cm. Een mooie natuurstenen armband met een dikte van 8 mm en een lengte van 19 cm. Deze stoere en trendy rekarmband is in zwarttinten uitgevoerd. De sluiting is voorzien van het logo van Rebel & Rose. Rebel & Rose armbanden worden vervaardigd uit natuurlijke materialen en onderverdeeld in meerdere collecties zoals 'Stones Only', 'More Balls Than Most', 'Lion Head', 'Absolutely Leather' en de 'Sterling Silver Line'. 

€ 45.00

Read on...

Mode
Product
 

Rebel and Rose RR 80050 S L Armband Stormy Weather 8 mm 19 cm

Rebel and Rose RR-80050-S-L Armband Stormy Weather 8 mm 19 cm. Een mooie natuurstenen armband met een dikte van 8 mm en een lengte van 19 cm. Deze stoere en trendy rekarmband is in rood-, grijs- en zwarttinten uitgevoerd. De sluiting is voorzien van het logo van Rebel & Rose. Rebel & Rose armbanden worden vervaardigd uit natuurlijke materialen en onderverdeeld in meerdere collecties zoals 'Stones Only', 'More Balls Than Most', 'Lion Head', 'Absolutely Leather' en de 'Sterling Silver Line'. 

€ 42.50

Read on...

Mode
Product
 

Rebel and Rose RR 80049 S M Armband Indian Summer 8 mm 17,5 cm

Rebel and Rose RR-80049-S-M Armband Indian Summer 8 mm 17,5 cm. Een mooie natuurstenen armband met een dikte van 8 mm en een lengte van 17,5 cm. Deze stoere en trendy rekarmband is in bruin0, zwart en groentinten uitgevoerd. De sluiting is voorzien van het logo van Rebel & Rose. Rebel & Rose armbanden worden vervaardigd uit natuurlijke materialen en onderverdeeld in meerdere collecties zoals 'Stones Only', 'More Balls Than Most', 'Lion Head', 'Absolutely Leather' en de 'Sterling Silver Line'. 

€ 42.50

Read on...

Mode
Product
 

TI SENTO Milano 1936SI Ring Maat 54

TI SENTO - Milano 1936SI Ring Maat 54. TI SENTO - Milano lanceerde haar eerste lijn in 2003 op basis van de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. Ti Sento Milano neemt als fabrikant van sieraden een belangrijke plaats in mede dankzij de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento Milano maakt betoverende sieraden die passen bij elk nieuw seizoen en voor elke gelegenheid geschikt zijn. Het Mix- & Matchprincipe staat hoog in het vaandel dankzij de mogelijkheid van het combineren van ringen, colliers en oorsieraden die allen in eigen huis worden ontworpen.

€ 35.00

Read on...

Mode
Product
 

CLUSE CL18016 La Bohème Rose Goldplated White Marsala horloge

CLUSE CL18016 La Bohème Rose Goldplated White Marsala horloge

€ 89.95

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock GA 100C 1A3ER horloge

Casio G-Shock GA-100C-1A3ER. Mooi en stoer horloge. Dit horloge is voorzien van Autoled-verlichting. Met een draai van de pols zullen de LED-lampjes gaan oplichten. De wijzers zijn voorzien van een oplichtend laagje waardoor de tijd ook in het donker zichtbaar is als het horloge kort daarvoor aan het zonlicht is blootgesteld. De constructie van het horloge is schokbestendig en de behuizing is afgeschermd tegen magnetische velden. De wereldklokfunctie geeft in 29 tijdzones de juiste tijd weer. De stopwatch/chronograaf kan meten in stappen van 1/1000 seconden tot maximaal 100 uur. De countdowntimers lopen terug in eenheden van 1/1 minuut tot maximaal 24 uur met automatische herhaling, helpen u herinneren aan steeds terugkerende situaties middels een geluidssignaal. Bijvoorbeeld voor het innemen van medicijnen. Het horloge heeft 5 dagelijkse alarmen per dag en herinnert u met een akoestisch signaal aan terugkerende gebeurtenissen.5 flexibele geheugensteuntjes! Met de snoozefunctie bent u nooit meer te laat. Indien de automatische kalender eenmaal is ingesteld wordt altijd de juiste datum weergegeven. De tijd kan in de 12- of 24-uurs mode getoond worden. Het horloge is vervaardigd van dat ijzersterke Resin kunststof en is tot 200 meter waterdicht. het horloge weegt ca. 70 gram. De gemiddelde snelheid voor een afgelegde afstand kan worden gemeten. Eenvoudig aan het begin de afstand invoeren en dan bij de start en bij het bereiken van de bestemming de stopwatch indrukken - direct wordt de gemiddelde snelheid weergegeven. Een stoer en robuust horloge

€ 99.75

Read on...

Mode
Product
 

Casio B640WC 5AEF Retro horloge rose goudkleurig

Casio B640WC-5AEF Retro horloge. Uitgevoerd met een LED-lampje en Displayfltser die knippert zodra een alarm, countdowntijd of een uursignaal is bereikt. Met de stopwatch kan u meten in stappen van 1/100 seconden tot maximaal 24 uur. Met de Timer kan de tijd teruglopend ingesteld worden. Van 24 uur in stappen van één minuut. Met het multialarm kan een dagelijks alarm worden ingesteld of een alarm voor een bepaalde tijd op een zekere dag. De waarde geeft aan hoeveel multi-alarmen er zijn. Met de keuze van eenn piepsignaal per uur piept het horloge ieder uur. De automatische kalender geeft eenmaal ingesteld altijd de juiste datum aan. Het horloge is tot 50 meter waterdicht.

€ 59.90

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock anti magnetisch GA 100C 8AER horloge

Casio G-Shock GA-100C-8AER. Mooi en schokvrij horloge. Dit horloge is voorzien van Autoled-verlichting. Met een draai van de pols zullen de LED-lampjes gaan oplichten. De wijzers zijn voorzien van een oplichtend laagje waardoor de tijd ook in het donker zichtbaar is als het horloge kort daarvoor aan het licht is blootgesteld. De constructie van het horloge is schokbestendig en de behuizing is afgeschermd tegen magnetische velden. De wereldklokfunctie geeft in 29 tijdzones de juiste tijd weer. De stopwatch/chronograaf kan meten in stappen van 1/1000 seconden tot maximaal 100 uur. De countdowntimers tellen terug in stappen van 1/1 minuut tot maximaal 24 uur met een automatische herhaling, helpen u herinneren aan steeds terugkerende situaties middels een hoorbaar geluidssignaal. Bijvoorbeeld voor het innemen van medicijnen.Het horloge heeft 5 dagelijkse alarmen per dag en herinnert u met een akoestisch signaal aan terugkerende gebeurtenissen. 5 flexibele geheugensteuntjes! Met de snoozefunctie bent u altijd op tijd waar u moet zijn. Indien de automatische kalender eenmaal is ingesteld wordt altijd de juiste datum weergegeven. De tijd kan in de 12- of 24-uurs mode getoond worden. Het horloge is vervaardigd van dat ijzersterke Resin kunststof en is tot 200 meter waterdicht. het horloge weegt ca. 70 gram. De gemiddelde snelheid voor een afgelegde afstand kan worden gemeten. Eenvoudig aan het begin de afstand invoeren en dan bij de start en bij het bereiken van de bestemming de stopwatch indrukken - direct wordt de gemiddelde snelheid weergegeven. Een stoer en robuust horloge

€ 99.75

Read on...

Mode
Product