Casio GD 100GB 1ER G Shock horloge

Casio GD-100GB-1ER G-Shock horloge

€ 119.00

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi ZIA819 Armband Popcorn zilver 4,5 mm 19 cm

Zinzi ZIA819 Armband Popcorn zilver 4,5 mm 19 cm. Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi. En alles voor een redelijke betaalbare prijs.

€ 69.95

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi ZIA1065 Armband zilver Infinity 17 19 cm

Zinzi ZIA1065 Armband zilver Infinity 17-19 cm. Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi. En alles voor een redelijke betaalbare prijs.

€ 59.95

Read on...

Mode
Product
 

Casio LA670WEGL 1EF Retro horloge

Casio LA670WEGL-1EF Retro horloge

€ 49.90

Read on...

Mode
Product
 

TFT Armband Goud Zirkonia 0,5 mm 16 2 cm

Armband Goud Zirkonia 0,5 mm 16 + 2 cm. Geelgouden armband met zirkonia. De lengte bedraagt 16cm met 2cm extensie en de schakelbreedte is 0.5mm. Gouden Armbanden worden gedragen om het lichaam te versieren en om aandacht te trekken bij het andere geslacht, of hetzelfde geslacht om signalen uit te stralen zoals de stijl van leven, functie en rijkdom. Al 3600 jaar voor Christus smolt men in Egypte het eerste goud om dit als sieraad te gaan gebruiken. De eerst bekende sieraden werden ca. 2600 jaar voor Christus vervaardigd in het huidige Irak zoals hoofdtooien van Lapis, carneool kralen met wilgen en bladvormige gouden hangers. Deze sieraden werden tot hun uiteindelijke vorm gehamerd. Door de vooruitgang was men vanaf de jaren 1200 voor Christus in staat om sieraden zoals gouden armbanden te gieten. Door het gieten kreeg het goud een betere hardheid en kleur. Het gebruik van goud als sieraad nam vanaf die tijd ook toe. In Europa gebruikt men voor de vervaardiging van gouden armbanden voornamelijk het hardere 14 karaats goud. In Oosterse landen gebruikt men meer 18 karaats goud, wat kostbaarder is, maar dan zijn de sieraden vaak wat dunner om het betaalbaar te houden. 18 Karaats goud kan eenvoudig verbogen worden. Vanwege de hoge goudprijs wordt tegenwoordig veel oud goud bij de juweliers ingeleverd. Dat goud wordt weer omgesmolten om er vervolgens weer nieuwe eigentijdse sieraden zoals armbanden van te maken. Bij Timefortrends heeft u een grote keuze in gouden armbanden.

€ 99.00

Read on...

Mode
Product
 

Ice watch IW016263 Horloge Ice Glam rood 34 mm

Ice-watch IW016263 Horloge Ice Glam rood 34 mm. Mooi en trendy horloge met een wijzerplaat die rood is uitgevoerd. De kast van het horloge is rood en voorzien van mineraalglas. Het horloge heeft een doorsnede van 34 mm. De kast van dit model is vervaardigd van staal en het horlogebandje is van siliconen en is rood. De band sluit middels een gespsluiting. Het horloge is tot 10 atm (zwemmen en snorkelen) en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk van dit trendy horloge.ICE-Watch, opgericht door Jean-Pierre Lutgen, is één van de meest toonaangevende horlogemerken ter wereld. De naam ICE-Watch is gekozen omdat de waardes gelijk zijn aan die van ijs: transparant en puur. Deze trendy en kleurrijke horloges uit België zijn in één oogopslag te herkennen. De spannende uurwerken hebben vaak spetterende kleuren die jouw horloge enorm doen opvallen. Het is niet verwonderlijk dat als je eenmaal een Ice-Watch hebt je er nog één wilt of zelfs misschien nog wel twee. Dan grijp je nooit mis als je van outfit verandert. De meeste Ice-watches hebben een siliconenband waardoor het horloge erg soepel om de pols valt en mede daardoor erg draagbaar is. Unisex horloges kunnen gedragen worden door zowel dames als heren.

€ 89.00

Read on...

Mode
Product
 

Ice Watch horloge Ice Glam Nude Rose IW015334

Ice-Watch horloge Ice Glam Nude IW015334. Trendy en elegant horloge uit de Ice Watch collectie. Het model Ice Glam heeft een rosékleurige kast van 38 mm met een nudekleurige siliconen horlogeband. De band sluit door middel van een gespsluiting. Het horloge is 100 meter waterdicht en is voorzien van mineraalglas.Ice-Watch horloges zijn kleurrijk, stijlvol en funky, voor jong en oud, met fonkelende collecties die elkaar ieder seizoen weer opvolgen.  

€ 89.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Zilveren Ketting Parel En Zirkonia 1,3 mm 41 4 cm

Zilveren Ketting Parel En Zirkonia 1,3 mm 41 + 4 cm. Gerhodineerd zilveren collier met zoetwaterparel en zirkonia. De lengte van het collier bedraagt 41cm met 4cm extensie. De schakelbreedte bedraagt 1.3mm. Zilveren kettingen of colliers zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren kettingen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere kettingen maar ook andere sieraden van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals kettingen meestal gehamerd tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren colliers en kettingen met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren ketting mat of glanzend gepolijst.

€ 59.50

Read on...

Mode
Product
 

TFT Collier Geelgoud Rondje 0.9 mm 41,5 3,5 cm

Collier Geelgoud Rondje 0.9 mm 41,5 + 3,5 cm. Trendy geelgouden 0.9mm anker collier met een lengte van 41.5cm met een extensie van 3.5cm uitgevoerd met een poli ronde hanger van 5.5mm en stevige karabijn sluiting. De hippe hanger aan het fijne collier staat garant voor een tijdloos ontwerp. Combineer het collier met bijpassende sieraden uit onze collectie en maak zo een hippe elegante set!.Gouden Kettingen of colliers worden gedragen om het lichaam te versieren en om aandacht te trekken bij het andere geslacht, of hetzelfde geslacht om signalen uit te stralen zoals de stijl van leven, functie en rijkdom. Al 3600 jaar voor Christus smolt men in Egypte het eerste goud om dit als sieraad te gaan gebruiken. De eerst bekende sieraden werden ca. 2600 jaar voor Christus vervaardigd in het huidige Irak zoals hoofdtooien van Lapis, carneool kralen met wilgen en bladvormige gouden hangers. Deze sieraden zoals gouden kettingen werden tot hun uiteindelijke vorm gehamerd. Door de vooruitgang was men vanaf de jaren 1200 voor Christus in staat om sieraden te gieten. Door het gieten kreeg het goud een betere hardheid en kleur. Het gebruik van goud als sieraad nam vanaf die tijd ook toe. In Europa gebruikt men voor de vervaardiging van gouden kettingen voornamelijk het hardere 14 karaats goud. In Oosterse landen gebruikt men meer 18 karaats goud, wat kostbaarder is, maar dan zijn de sieraden vaak wat dunner om het betaalbaar te houden. 18 Karaats goud kan eenvoudig verbogen worden. Vanwege de hoge goudprijs wordt tegenwoordig veel oud goud bij de juweliers ingeleverd. Dat goud wordt weer omgesmolten om er vervolgens weer nieuwe eigentijdse sieraden zoals armbanden van te maken. Bij Timefortrends heeft u een grote keuze in gouden kettingen.

€ 208.00

Read on...

Mode
Product
 

Boccia 0101 07 Ring Titanium Maat 48

Boccia 0101-07 Ring Titanium Maat 48

€ 49.00

Read on...

Mode
Product
 

Silk Jewellery 853BRN 21 Armband zilver en leer 21 cm

Silk Jewellery 853BRN-21 Armband zilver en leer lengte 21 cm. Timefortrends heeft een grote collectie Silk-sieraden op voorraad waaronder deze prachtige armband 853BRN-21. Deze armband is vervaardigd van zilver en leer en is verkrijgbaar in een lengte van 21 centimeter.S!LK is hét Fashionable sieradenmerk, dat sterling zilveren of gecombineerde zilver en lederen armbanden, ringen en colliers brengt voor zowel mannen als vrouwen. De massieve S!LK collectie staat bekend om haar tijdloze stoere designs met een zeer verfijnde afwerking waarmee je iedere look een karakteristieke styling geeft. Silk is opgericht door het duo Heidi van Leeuwen en Maarten Smetsers.

€ 85.00

Read on...

Mode
Product
 

Huiscollectie 1301067 Zilveren oorbellen

Huiscollectie 1301067 Zilveren oorbellen

€ 16.95

Read on...

Mode
Product
 

Zinzi ZICH1006C Oorringbedels zilver champagne wit

Zinzi ZICH1006C Oorringbedels zilver champagne-wit . Zinzi heeft een uitgebreide collectie in onder andere armbanden, bedels, kettingen, creoolhangers, hangers, horloges, oorbellen, ringen, slavenarmbanden en sluitingen voor iedere vrouw. Zinzi wil draagplezier en fun toevoegen aan het dagelijkse leven. Of je nu op zoek bent naar een stoere zilveren armband, een schitterende bling ketting of opvallende ‘statement’ ring, je vindt het allemaal bij Zinzi. En alles voor een redelijke betaalbare prijs.

€ 29.95

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock Timecatcher DW 5600HR 1ER

Casio G-Shock DW-5600HR-1ER. Deze stoere Casio heeft een aantal futures waaronder een Illumniator. Een elektroluminescent plaatje verlicht het geheel waardooe een eenvoudige aflezing mogelijk is. na het loslaten van de knop blijft de verlichting nog even aanit horloge is natuurlijk schokbestendig en is beschermd tegen schokken en trilingen. Met de stopwach kan men meten in stappen van 1/100 seconden tot maximaal 24 uur. De aanwezige countdowntimer kan u helpen herinneren aan terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een geluidssignaal af te geven. De countdowntimer heeft een maximale tijd van 24 uur. Deze uitvoering beschikt tevens over een Multi-alarm. Daarmee kan een dagelijks alarm ingesteld worden dat kan alleen een tijdsinstelling zijn of een alarm voor een bepaalde tijd op een bepaalde dag (maand, dag en tijdsinstelling. Op het tijdsignaal per uur kan het horloge 'piepen'. Indien de automatische kalender eenmaal is ingesteld wordt altijd de juiste datum weergegeven. De tijd van het horloge kan in de 12-uurs modus of in de 24-uurs modus worden weergegeven. Het horloge is tot 200 meter waterdicht, geschikt om mee te duiken, en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk.

€ 99.90

Read on...

Mode
Product
 

Trollbeads TAGBA 00009 Armband bangle Twisted zilver (M)

Trollbeads TAGBA-00009 Armband bangle zilver. Een elegante manier om je Trollbeads te dragen, met een twist! Draag de bangle alleen met je favoriete Trollbeads, of tooi je pols juist met meerdere bangles. Mix klassieke of twisted bangles. Bevestig stoppers aan beide uiteinden van de kralen.  Trollbeads bestaat al sinds 1976 en werd ooit gestart door Lise Aagaard. De eerste kraal was van zilver en versierd met 6 gezichtjes. Naar deze bedel is de Trollbeads-collectie vernoemd. Vanaf het jaar 2000 voegen ook andere Deense kunstenaars en sieradenontwerpers kralen aan de collectie toe. Vanaf 2001 horen ook gekleurde glazen kralen van Muranoglas tot de collectie. Trollbeads zijn in 50 landen verkrijgbaar en de collectie bestaat uit ca. 1600 verschillende kralen.

€ 95.00

Read on...

Mode
Product
 

TI SENTO Milano 12081ZR Ring zilver met zirkonia Maat 54

..TI SENTO - Milano 12081ZR Ring zilver met zirkonia Maat 54. TI SENTO - Milano lanceerde haar eerste lijn in 2003 op basis van de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. Ti Sento Milano neemt als fabrikant van sieraden een belangrijke plaats in mede dankzij de uitmuntende productiekwaliteit. Ti Sento Milano maakt betoverende sieraden die passen bij elk nieuw seizoen en voor elke gelegenheid geschikt zijn. Het Mix- & Matchprincipe staat hoog in het vaandel dankzij de mogelijkheid van het combineren van ringen, colliers en oorsieraden die allen in eigen huis worden ontworpen.

€ 99.00

Read on...

Mode
Product
 

Michael Kors MK5615 Dameshorloge 33 mm

Michael Kors MK5615 33 mm Dameshorloge. Timefortrends heeft een ruime collectie Micheal Kors horloges waaronder dit dameshorloge. Het horloge is uitgevoerd met een roestvrij stalen zilverkleurige kast en een band van roestvrij staal die eveneens zilverkleurig is uitgevoerd. De wijzerplaat is zilverkleurig en de afmeting van de kast bedraagt 33 mm. Het horloge is tot 10 ATM waterdicht en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk. Met een horloge vanaf 50 meter waterdicht mag u zwemmen en douchen. Horloges met een stalen band worden voorzien van een gereedschapje voor het inkorten van de band. Het horloge is voorzien van mineraalglas.Michael Kors horloges zijn erg populair evenals de kledingontwerpen die ook wereldberoemd zijn. Michael Kors horloges zijn zeer trendy, elegant en zelfs sexy te noemen. Voor iedere vrouw is er wel een Michael Kors horloge die bij haar past. Michael Kors horloges zijn technisch zeer doordacht en hartveroverend, alle kleuren en materialen laten zich fantastisch combineren zodat je outfit altijd opvallend is.

€ 299.00

Read on...

Mode
Product