Swarovski Pen Crystalline Stardust Ballpoint white 5296358

Swarovski Pen Crystalline Stardust Ballpoint white 5296358. Stijlvol vormgegeven Swarovski Crystalline Stardust Ballpoint. Deze chroomkleurige pen sprankelt door de prachtige combinatie van metaal en Swarovski kristallen, de pen is gevuld met ongeveer 1200 transparante Swarovski kristallen en voorzien van een clip. De kristallen zullen in het licht mooi reflecteren wanneer u ermee schrijft. De pen wordt geleverd in een cadeauzakje.  Deze mooie pen is een prachtig kado-idee...!!  

€ 39.00

Read on...

Mode
Product
 

Ice Watch horloge Ice Steel Black Silver 40 mm IW016031

Ice-Watch horloge Ice Steel Black-Silver 40 mm IW016031. Stoer en sportief vormgegeven Ice-Watch horloge. De zilverkleurige, stalen kast met zwarte rand en mineraalglas is voorzien van een zwarte wijzerplaat met duidelijke tijd- en datumaanduiding. Het model is 100 meter waterdicht. De zilverkleurige, stalen horlogeband met matte en glanzende schakels sluit middels een vouwsluiting met drukker. Ice-Watch horloges zijn kleurrijk, stoer, stijlvol en funky, voor jong en oud, met fonkelende collecties die elkaar ieder seizoen weer opvolgen.  

€ 149.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Oorhangers Rondje Zirkonia Zilver Gerhodineerd Mat Glanzend

Oorhangers Rondje Zirkonia Zilver Gerhodineerd Mat Glanzend. Stijlvolle gerhodineerd zilveren oorhangers met een schitterende zirkonia rij. De oorhangers zijn uitgevoerd met een poli/mat afgewerkt rondje van 12mm in diameter. Info: Gerhodineerd zilver is door de rhodiumlaag beter bestand tegen verkleuren en krassen.Zilveren oorbellen zoals creolen, oorstekers, oorclips, doortrekkers en oorhangers zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren oorbellen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere oorsieraden maar ook gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de sieraden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten worden de zilveren oorsieraden mat of glanzend gepolijst.

€ 38.85

Read on...

Mode
Product
 

Pandora Hangbedel zilver Graduation Scroll 797396

Pandora Hangbedel zilver Graduation Scroll 797396. Zilveren hangbedel uit de Pandora collectie. Deze zilveren hangbedel staat voor alle prestaties die jij hebt geleverd. Geef iemand van wie je houdt deze welverdiende bedel wanneer zij afgestudeerd is. In de zilveren bedel is het jaar 2018 gegraveerd.

€ 35.00

Read on...

Mode
Product
 

Fossil FS4682 Herenhorloge 039 Machine 039 Chronograaf 44 mm

Fossil Herenhorloge 'Machine' Chronograaf FS4682. Prachtig mooi horloge dat geheel in zwart is uitgevoerd. dat maakt het horloge extra stoer en opvallens. De chronograaf kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 30 minuten. De index en wijzers hebben een fluorescerende laag en lichten op in het donker als het horloge kort daarvoor aan het licht is blootgesteld. Dit horloge heeft dat mooie Mineraalglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

€ 189.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio Edifice Chronograaf EFR 552D 1AVUEF

Casio Edifice Chronograaf EFR-525D-1AVUEF. Dit model heeft een Neo-display. De wijzers en index hebben een oplichtend laagje en lichten op in het donker als er kort vooraf licht op is gevallen. Het horloge is voorzien van een stopwatchfunctie (10 minuten) en de achterkant is geschroefd. Het horloge is 100 meter waterdicht. Een mooi en stoer horloge dat ca.157 gram weegt.

€ 99.90

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock Gulfmaster GN 1000B 1AER

Casio G-Shock Gulfmaster GN-1000B-1AER. Dit mooie en stoere horloge heeft een extra volautomatisch LED-lampje. Met het draaien van de pols zal, als het omgevingslicht afneeemt, het display helder worden verlicht. Natuurlijk is ook deze G-Shock schokbestendig tegen trillingen en schokken. Dit model heeft een Kompas. Een ingebouwde sensor detecteert het magnetische Noorden. Dit horloge heeft ook een Thermometer die kan meten tussen -10 en + 60 graden Celsius. De maanfasen wordt met symbolen aangegeven, afhankelijk van de ingestelde tijdzone. Indien u het hoogtij voor een geselecteerde plaats opgeeft kan het horloge voor elke willekeurige datum op deze plaats aangeven. Dit kan erg handig zijn als u van te voren het getij op de plaats van aankomst wilt weten. De stopwach kan meten in stappen van 1/100 seconden tot maximaal 1 uur.De timers helpen u herinneren aan steeds terugkerende situaties door op het ingestelde tijdstip een geluidssignaal te geven. Dit kan per minuut ingesteld worden tot maximaal 1 uur. Deze uitvoering heeft 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert u met een geluidssignaal op de ingestelde tijd aan terugkerende situaties. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. Met een druk op de knop kunt u de wijzers bewegen en dit geeft u de gelegenheid om functies zoals stopwatch of de datum te kunnen bekijken. De knopgeluiden kunnen naar keuze aan- of uit geschakeld worden. De ingestelde alarmen blijven dan wel akoestisch actief. Dit horloge heeft een automatische kalender. Eenmaal ingesteld geeft deze altijd de juiste datum aan. U heeft de keuze tussen een 12-uurs uitlezing of een 24-uurs uitlezing. Het horloge is 20 atm waterdicht, u mag er mee duiken. Het weegt ca. 82 gram. Een prachtig sporthorloge. U kunt hier kijken naar een promotiefilmpje over de Gulfmaster.

€ 278.00

Read on...

Mode
Product
 

Pulsar PH8267X1 Dameshorloge met kristallen

Pulsar PH8267X1 Dameshorloge. Elegant en modern vormgegeven horloge met Swarovski-kristallen in de bezel. De kast is zilverkleurig en het horloge heeft een zwarte lederen band. U heeft twee jaar garantie op het uurwerk en het horloge is tot 50 meter waterdicht.

€ 69.00

Read on...

Mode
Product
 

Seiko Herenhorloge Chronograaf Alarm SNAF63P1

Seiko Herenhorloge Chronograaf SNAF63P1. Een mooie en stoere chronograaf. De wijzerplaat is wit en de band en de kast zijn zilverkleurig uitgevoerd. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en heeft dat harde Hardlexglas. Deze uitvoering heeft een alarm waarmee u gewekt kan worden voor voor het gebruik van medicijnen. De chronograaf kan meten in stappen van 1/10 seconden tot maximaal 60 minuten. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

€ 195.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock Military 039 Stealth 039 Displayflitser GD 100MS 3ER

CASIO G-SHOCK horloge MILITARY STEALTH GD-100MS-3ER. Sportief model met donkergrijze kast met turquoisekleurige accenten en analoge/digitale tijdsaanduiding. Deze uitvoering heeft dag-, maand- en datumaanduiding en is 200 meter waterdicht. Voorzien van een donkergrijze band met gespsluiting. Stoer horloge voor sportieve mannen. Zodra het omgevingslicht verzwakt zorgt een draai met uw pols er voor dat het display van het horloge vooral helder en kleurrijk verlicht wordt, dit is de Super-Auto-LED Light functie. Een schokbestendige constructie beschermt tegen schokken en trillingen. De Display Flitser is een lichtdiode die knippert zodra een alarm, een countdown-tijd of een uursignaal is bereikt en de Wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer. De stopwatch meet met een precisie van eenhonderste seconde de tussentijd en eindtijd. Signalen bevestigen de selectie van start/stop. De meetcapaciteit is max. 24 uur. De Countdowntimers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een geluidssignaal af te geven. Vervolgens tellen ze automatisch weer terug vanaf de vooraf ingestelde tijd. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld. Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of voor intervaltraining. Het horloge beschikt over 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert met een geluidssignaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Er kan ook een tijdsignaal per uur worden geactiveerd dat elk heel uur aangeeft. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. Dankzij de Snooze-functie wordt na het uitschakelen van het alarm deze weer na een paar minuten aangezet. De knopgeluiden kunnen met de modusknop naar wens worden uitgeschakeld. Na uitschakeling hoort u geen pieptoon meer wanneer u van de ene functie naar de andere schakelt. Ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling van de knopgeluiden nog wel actief. Vanzelfsprekend heeft deze uitvoering ook een Automatische kalender. Eenmaal ingesteld geeft deze altijd de juiste datum aan. Je kan kiezen voor een 12-uurs of 24-uurs tijdweergave. De batterij heeft een levensduur van ca. 2 jaar en het horloge is 200 meter waterdicht, dus je mag ermee duiken. Een mooi en robuust horloge.Klik hier voor een Youtube filmpje over dit horloge. En hier voor de tweede.

€ 97.90

Read on...

Mode
Product
 

Casio Sporthorloge Ana Digi AW 80D 7AVES

Casio Sporthorloge AW-80D-7AVEF. Voorzien van de volgende mogelijkheden: Led-lampmje, Neo-display (fluoriscerende wijzers zodat u ook in het donker kan zien hoe laat het is.) Ingebouwd geheugen voor namen en telefoonnummers, Wereldtijden, Stopwatch (1/100 seconden max 24 uur), Timer 1/1 min.-24 uur. 3 Dagalarmen (Aan dagelijks terugkerende gebeurtenissen wordt u herinnerd door het dagalarm, waarbij een akoestisch signaal klinkt op het ingestelde tijdstip. Dit model beschikt over drie onafhankelijke alarmen, waarmee u flexibel aan belangrijke afspraken wordt herinnerd.), Snoozefunktie. Automatische kalender, 12/24 uurs tijdweergave, Bol horlogeglas voor meer weerstand. Een mooi en stoer horloge voor de sportieven mens.

€ 57.90

Read on...

Mode
Product
 

Casio Retro Herenhorloge A168WG 9EF

Casio Klassiek retro Herenhorloge A168WG-9EF. Een klassiek model maar nog steeds erg populair. Het horloge heeft een digitale uitlezing. Dit goudkleurige horloge heeft een Dagalarm en een Stopwatchfunctie die meten in stappen van 1/100 seconden tot maximaal 60 minuten. Net als de meeste andere Casio's heeft dit model een automatische kalender. Eenmaal ingesteld geeft deze altijd de juiste datum aan. Het horloge is voorzien van verlichting met nagloeimogelijkheid. Voor wij de gebruiksaanwijzing eens digitaal wil nalezen:  http://support.casio.com/nl/manual/manualsearch.php?cid=009&MODULE=3298

€ 59.50

Read on...

Mode
Product
 

Casio Horloge Digitaal W 752 1AVES

Casio Horloge Digitaal W-752-1AVES. Een mooi en stoer horloge met vele mogelijkheden. De verlichting komt van een led-lampje die de voorkant van het horloge kan verlichten. U kunt gebruik maken van een tweede tijdzone. Bijvoorbeeld als u regelmatig overzee moet bellen. Het horloge heeft een stopwach die kan meten in stappen van 1/100 seconden tot maximaal 100 minuten.  Tevens beschikt dit model over een Rondegeheugen. Stoptijd, rondetijd, tussentijd en datum kunnen worden opgeslagen en getoond. Een gegevensrecord omvat: datum, stoptijd, rondetijd en tussentijd. Het geheugen kan 60 invoergegevens opslaan. Pacemaker (afstand). Een individueel ingestelde volgorde van tonen helpt u een bepaald loopritme aan te houden. Als u ook de lengte van uw stappen invoert, wordt bij benadering de afgelegde afstand berekend. De countdown-timer helpt u te herinneren aan speciale of terugkerende momenten door op het ingestelde tijdstip een geluidssignaal af te geven. Vervolgens tellen ze automatisch weer terug vanaf de vooraf ingestelde tijd. De tijd kan in een secondepuls en tot maximaal 100 uur vooraf worden ingesteld. Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of voor trainingsdoeleinden. U heeft de beschikking over 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert met een geluidssignaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. Met de snoozefunctie kunt u zich nog eens omdraaien. Na enkele minuten gaat het alarm opnieuw. U kunt naar keuze een 12-uurs uitlezing of een 24-uurs uitlezing instellen. Het glas van dit horloge is een beetje bol. Dat vergroot de stabliteit en de weerstand tegen druk. Dit horloge weegt ca. 43 gram en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

€ 42.50

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock Chronograaf, gemiddelde snelheid GA 100L 1AER

Casio G-Shock GA-100L-1AER. Mooie en stoere G-Shock. Dit model bevat een Automatisch LED-lampje Met een lichte draaibeweging van de pols laat u de LED-lampjes van het display oplichten, daarnast is het horloge schok- en trilbestendig. De behuizing van dit horloge is zo geconstrueerd dat deze afgeschermd is tegen magnetische velden. De wereldklokfunctie geeft de tijd voor maximaal 29 verschillende tijdzones weer. De Stopwatch meet 1/1000 seconden tot maximaal 100 uur. Signalen bevestigen de selectie van start/stop. Countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een akoestisch signaal af te geven. Vervolgens tellen ze automatisch weer terug vanaf de vooraf ingestelde tijd. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld. Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of voor intervaltraining.Dit prachtige horloge heeft 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert met een akoestisch signaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. Dit horloge is een must voor diegenen die niet uit zijn bed kan komen want deze uitvoering heeft een Snoozefunctie.Telkens als het alarm wordt gestopt, klinkt het na een paar minuten opnieuw. De gemiddelde snelheid voor een afgelegde afstand kan worden gemeten. Eenvoudig aan het begin de afstand invoeren en dan bij de start en bij het bereiken van de bestemming de stopwatch indrukken - direct wordt dan de gemiddelde snelheid weergegeven. Als de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven. De tijd kan in 12-uurs of 24-uurs formaat worden getoond aan u de keuze. Dit horloge is 200 meter waterdicht en er mag dus mee gedoken worden. Het horloge weegt slechts 72 gram. Een heel mooi en opvallend horloge.

€ 99.00

Read on...

Mode
Product
 

Breil TW1567 Dameshorloge 039 Contempo Lady 039 Milansese band

Breil Dameshorloge 'Contempo Lady' Milansese band TW1567 Dit horloge heeft een zilverkleurige kast en een zilverkleurige band. Dit model is voorzien van een haaksluiting en U heeft een garantie van 2 jaar op het uurwerk. Het horloge is voorzien van dat harde Hardlex mineraal glas en heeft een chique en mooie witte wijzerplaat. De band is Milanees uitgevoerd en geeft het horloge die fantastische uitstraling. Dit model is tot 50 meter waterdicht.

€ 158.00

Read on...

Mode
Product
 

Pulsar Herenhorloge Chronograaf PT3803X1

Pulsar Herenhorloge Chronograaf & Zilverkleurige band PT3803X1 met een VD53 kaliber uurwerk. Dit mooie en best wel elegante horloge heeft een zilverkleurige band en kast. De wijzerplaat heeft een zilverkleur en de wijzers zijn blauw. De chronograaf kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 60 minuten. Dit horloge heeft dat mooie en sterke Hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

€ 92.00

Read on...

Mode
Product
 

Diamonfire 808.0275.00 Oorhangers Cocktail zilver met zirconia

Diamonfire 808.0275.00 Oorhangers Cocktail zilver met zirconia. Prachtige en chique zilveren Oorhangers van Diamonfire, inspired by diamonds. Deze druppelvormige oorsieraden zijn volledig bezet met prachtig geslepen zirkonia en zijn de perfecte blikvangers voor op een feestje. Past nagenoeg bij elke outfit en geeft u de uitstraling die bij past. De afbeeldingen wijken qua grootte af van de werkelijkheid.

€ 199.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio Wave Ceptor herenhorloge WVQ 142E 7E

Casio Wave ceptor herenhorloge WVQ-142E-7E, Prachtig stukje techniek dit horloge van Casio. Dit horloge uitgevoerd met een stalen kast en een rubberen band beschikt over een wave ceptor functie waarmee dit horloge zich door middel van radio golven zich zelf altijd op de juiste tijd in zal stellen. Het horloge is waterdicht tot 100 meter, zwemmen is dus ook geen probleem met dit mooie horloge. Bijgeleverd 2 jaar garantie op het uurwerk. Kortom een heel mooi horloge van Casio!

€ 95.00

Read on...

Mode
Product
 

Lorus RRS78VX9 Dameshorloge Rekband Goudkleurig

Lorus Dameshorloge RRS78VX9.  Dit dameshorloge is uitgevoerd in goudkleur. Ook de rekband, die dit horloge bij uitstek geschikt maakt voor de iets oudere medemens, is in goudkleur. De wijzerplaat is voorzien van duidelijke cijfers. Het horloge is spatwaterdicht en erg elegant om te zien. Een mooi en chique horloge voor een scherpe prijs.

€ 55.95

Read on...

Mode
Product
 

Pandora Armband zilver 21 cm 590702HV

Zilveren Pandora armband 590702HV. Deze prachtige zilveren armband is de ideale basis om je persoonlijke armband te creëren. Ontdek de charms die bij jou passen en draag jouw onvergetelijke momenten altijd bij je! Tevens zorgt de pandora sluiting ervoor dat de armband goed blijft zitten en dat je geen charms verliest. Klik hier voor uw maatadvies. 

€ 59.00

Read on...

Mode
Product