Lorus RXT13CX9 Dameshorloge 25 mm

Lorus RXT13CX9 Dameshorloge 25 mm. Dit horloge is uitgevoerd met een zilverkleurige kast en edelstalen zilverkleurige band. De wijzerplaat is eveneens zilverkleurig uitgoevoerd en de afmeting van de kast bedraagt 25 mm. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk. Het horloge is uitgevoerd met mineraal glas. Horloges met een stalen band worden voorzien van een gereedschapje voor het inkorten van de band.Lorus werd in 1982 op de Europese markt gebracht als laatste in de rij om de collecties van Pulsar en Seiko, die al in Nederland te koop waren, aan te vullen. In Nederland spreken we over het merk Lorus vaak als 'werkhorloges'. Niet om het model maar om de geweldige kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is beslist buitengewoon te noemen.

€ 52.95

Read on...

Mode
Product
 

Lorus RXN56AX9 Herenhorloge Staal Leder Goudkleurig

LORUS Herenhorloge RXN56AX9. Een klassiek ogend model met een goudkleurige kast en een zwarte leren band. Het horloge heeft een witte wijzerplaat met hele duidelijke cijfers. Tevens voorzien van dag - en datum aanduiding. Het horloge heeft Hardlex glas en is (spat)waterdicht.

€ 49.95

Read on...

Mode
Product
 

Lorus RS985AX9 Herenhorloge 43 mm

Lorus Herenhorloge RS985AX9. Een horloge met cijfers bezette wijzerplaat en een donkerbruine leren band. 50 meter waterdicht, u mag er dus mee douchen. De kroon wordt door de speciale vormgeving van de kast tegen stoten beschermd.Het hologe heeft een stoer uiterlijk en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk.

€ 58.95

Read on...

Mode
Product
 

Pulsar PH7187X1 Dameshorloge 30 mm

Pulsar PH7187X1 Dameshorloge 30 mm. Een met cijfers voorzien wijzerplaat. Het horloge heeft een groot voordeel, het is voorzien van saffierglas dat heel erg sterk is en vrijwel krasvrij. U heeft twee jaar garantie op het uurwerk.

€ 75.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock antimagnetisch GA 100 1A2ER

Casio G-SHOCK Horloge GA-100-1A2ER. Het horloge heeft een analoge en digitale tijdsaanduiding. Het horloge is voorzien van een zwart kast met blauwe accenten en zwarte kunststof horlogeband, sterk mineraalglas en heeft dag-, maand- en tijdsaanduiding. Dit model is antimagnetisch. De behuizing is zo geconstrueerd dat deze afgeschermd wordt tegen magnetische invloeden van buitenaf. Met de Wereldklok-functie kan je beschikken over 29 verschillende tijdzones. Auto LED-lampje. Met een licht draaiende beweging van de pols laat je de ledlampjes van het display oplichten. Dit type is, net als alle andere G-Shocks schokbestendig. De Countdowntimers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een geluidssignaal af te geven. Vervolgens tellen ze automatisch weer terug vanaf de vooraf ingestelde tijd. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld. Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of voor intervaltraining. De stopwatch meet met een precisie van eenduizendste seconde de tussentijd en eindtijd. Signalen bevestigen de selectie van start/stop. De meetcapaciteit is max. 100 uur. De gemiddelde snelheid voor een afgelegde afstand kan worden gemeten. Eenvoudig aan het begin de afstand invoeren en dan bij de start en bij het bereiken van de bestemming de stopwatch indrukken - meteen wordt de gemiddelde snelheid weergegeven. Het horloge beschikt over 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert met een geluidssignaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Er kan ook een tijdsignaal per uur worden geactiveerd dat elk heel uur aangeeft. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. Dankzij de Snooze-functie wordt na het uitschakelen van het alarm deze weer na een paar minuten aangezet. Natuurlijk heeft deze uitvoering ook een Automatische kalender. Eenmaal ingesteld geeft deze altijd de juiste datum aan. Je kan kiezen voor een 12-uurs of 24-uurs tijdwergave. De batterij heeft een levensduur van ca. 2 jaar en het horloge is 200 meter waterdicht, dus je mag ermee duiken. Een mooi en robuust horloge.Klik hier voor een You tube filmpje over dit horloge.

€ 97.00

Read on...

Mode
Product
 

Seiko SXDA14P1 Dameshorloge staal goudkleurig

SEIKO Dameshorloge Staal-Leder SXDA14P1. Kaliber 7B82. Een klassiek horloge met een goudkleurige kast en een mooie bruine lederen band. Het horloge weegt 20 gram en heeft dat harde saffierglas. Het horloge heeft een witte "volle" wijzerplaat. Een traditioneel en mooi horloge.

€ 135.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Slavenband Zilver Scharnier Bolle Buis 5 X 56 mm

Slavenband Zilver Scharnier Bolle Buis 5 X 56 mm. Zilveren slavenband met een diameter van 56mm en een breedte van 5mm uitgevoerd met een stevige scharniersluiting en een bolle buis. De slavenband is afgewerkt met een rhodiumlaag die het sieraad beschermt tegen krassen en slijtage voor een langdurige glans. De naam Slavenarmband ontleent zijn naam aan de boeien die slaven om hun armen kregen. Dat was een gladde, stijve armband, vaak zonder sluiting om de mogelijkheid van een ontsnapping uit te sluiten. Dit waren dus beslist geen sieraden en deze werden vaak gemaakt van brons of smeedijzer. De benaming Slavenarmband als sieraad zal vooral hebben te maken met het onderscheid in de soort armband. Zilveren slavenarmbanden zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren oorbellen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere slavenarmbanden maar ook gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals slavenarmbanden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren slavenarmbanden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren slavenarmband mat of glanzend gepolijst. Bij slavenarmbanden is er een groot verschil in kwaliteit en dat heeft betrekking op het feit dat een Slavenarmband hol of massief kan zijn. Herstel van een deuk in een holle armband is vrijwel onmogelijk. Een massieve slavenarmband is dan wel te herstellen maar deze is duurder in aanschaf.

€ 96.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Oorknoppen Surinaamse Mattenklopper Zilver Gerhodineerd Glanzend 13 mm x 10 mm

Oorknoppen Surinaamse Mattenklopper Zilver Gerhodineerd Glanzend 13 mm x 10 mm. Gerhodineerd zilveren oorknoppen met Surinaamse mattenklopper. Zilveren oorbellen zoals creolen, oorstekers, oorclips, doortrekkers en oorhangers zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren oorbellen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere oorsieraden maar ook gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de sieraden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten worden de zilveren oorsieraden mat of glanzend gepolijst.

€ 19.95

Read on...

Mode
Product
 

TFT Oorknoppen Zirkonia Zilver Glanzend 6 mm x 6 mm

Oorknoppen Zirkonia Zilver Glanzend 6 mm x 6 mm. Zilveren oorknoppen met zirkonia.Zilveren oorbellen zoals creolen, oorstekers, oorclips, doortrekkers en oorhangers zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren oorbellen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere oorsieraden maar ook gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de sieraden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten worden de zilveren oorsieraden mat of glanzend gepolijst.

€ 19.95

Read on...

Mode
Product
 

Casio Edifice horloge Premium Solar saffierglas EFS S510D 2AVUEF

Casio Edifice Herenhorloge chronograaf Solar saffierglas EFS-S510D-2AVUEF. Mooi en stoer horloge uit de Edifice collectie van Casio. Dankzij de wijzerplaat die tevens als lichtcel functioneert wordt de oplaadbare batterij voortdurend opgeladen. Een batterijwissel is daarom nooit nodig. Zowel de wijzers als de index zijn voorzien van een fluorescerende laag waardoor u ook in het donker kan zien hoe laat het is als het horloge kort daarvoor aan het licht is blootgesteld. De stopwach kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 30 minuten en dit model is voorzien van dat vrijwel niet te bekrassen saffierglas. De band is voorzien van een vouw-veiligheidssluiting en het horloge is tot 100 meter waterdicht. Gezien de prestaties, de solar en dat mooie, zeer sterke, saffierglas is dit horloge bijzonder gunstig geprijsd

€ 169.00

Read on...

Mode
Product
 

Breil TW1657 Herenhorloge Titanium Solar Chrono Tachymeter 43 mm

Breil Herenhorloge Titanium, Solar, Chronograaf met Tachymeter TW1657. Dit stoere horloge is geheel van titanium vervaardigd en is uitgevoerd met een chronograaffunctie en een Tachymeter. Zowel de band als de kast zijn zilvergrijs uitgevoerd en de wijzerplaat is zwart. Dit horloge verkrijgt zijn energie uit een oplaadbare batterij. Deze batterij wordt opgeladen door een lichtcel die tevens als wijzerplaat functioneert. Als de batterij helemaal vol is heeft deze een energiereserve van 6 maanden. Zowel de index als de wijzers lichten op in het donker als het horloge kort daarvoor aan het licht is blootgesteld en de kroon wordt door de speciale vormgeving van de kast tegen stoten beschermd. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk.Een tachymeter is een schaalverdeling op de rand van de wijzerplaat waarmee in combinatie met de secondewijzer de snelheid van een bewegend voorwerp kan worden gemeten. Een tachymeter maakt gebruik van een waarde die in minder dan een minuut wordt gemeten en zet die waarde om in kilometers of mijlen per uur. Vaak zijn dit soort horloges voorzien van een standaardschaal rond het uurwerk op basis van één kilometer. Bij het startpunt wordt de chronograaf geactiveerd, bij het eindpunt is vervolgens de snelheid af te lezen die is gerealiseerd om deze kilometer te overbruggen. Als voorbeeld: Als uw auto er 35 seconden over doet om die kilometer te overbruggen rijdt u 103 kilometer per uur. Doet u er 60 seconden over dan rijdt u 60 kilometer per uur. Bron: allesoverhorloges.nl

€ 297.00

Read on...

Mode
Product
 

Seiko Dameshorloge Automaat bicolor SYMA35K1

Seiko Dameshorloge Automaat SYMA35K1. Elegant horloge met een goud- en zilverkleurige band. De kast is zilverkleurig en de kroon goudkleurig uitgevoerd. Het horloge functioneert met een mechanisch uurwerk. De veer wordt opgewonden door de beweging van de pols of/en door het draaien aan de kroon en heeft een energieresereve van 40 uur. Het uurwerk heeft 21 jewels en een tikgetal van 21.600. Zowel de wijzers als index lichten op in het donker als het horloge kort daarvoor aan het licht is blootgesteld. Dit bijzondere horloge is tot 30 meter waterdicht en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk.

€ 157.00

Read on...

Mode
Product
 

Seiko SNE471P1 Herenhorloge Solar 42 mm

Seiko SNE471P1 Herenhorloge Solar 42 mm. Mooi en duidelijk afleesbaar horloge. Het horloge wordt gevoed door een oplaadbare batterij. Deze wordt van energie voorzien door de wijzerplaat die tevens als lichtcel fungeert. Indien de batterij helemaal vol is heeft deze een energiereserve van 6 maanden. De band is zilverkleurig en de wijzerplaat is zwart uitgevoerd met een duidelijke Arabische index.De wijzers lichten op in het donker als ze van te voren aan het licht zijn blootgesteld. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk.

€ 208.00

Read on...

Mode
Product
 

Pulsar PS9541X1 Herenhorloge blauwe wijzerplaat 41 mm

Pulsar Herenhorloge blauwe wijzerplaat 41 mm PS9541X1. Mooie en elegant herenhorloge met een blauwe wijzerplaat. De kast en band zijn zilverkleurig uitgevoerd. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk.

€ 98.00

Read on...

Mode
Product
 

Pulsar PH8369X1 Dameshorloge Goud en zilverkleurig 28 mm

Pulsar Dameshorloge Goud- en zilverkleurig PH8369X1. Elegant horloge met een zilverkleurige band en zilverkleurige wijzerplaat. De kast heeft een doorsnede van 28 mm en een kastdikte van 7,5 mm. Deze uitvoering is voorzien van dat harde Hardlexglas en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk. Dit horloge is tot 50 meter waterdicht.

€ 114.00

Read on...

Mode
Product
 

Invicta Pro Diver 24631 Dameshorloge

Invicta Pro Diver 24631 Dameshorloge. Dit prachtige Invicta Dameshorloge heeft een band van Staal van 20 cm en een mooie Zwarte wijzerplaat. De kast van het horloge is vervaardigd van Roestvrij Staal en is Roestvrij Staal van kleur. Het horloge heeft een dikte van 12,3 mm en de diameter bedraagt 38 mm.Dit opvallende horloge is waterdicht tot 200 meter en weegt 139 gram. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Invicta horloges met een stalen band worden indien nodig geleverd met een gereedschapje om de band in te korten. U heeft 14 dagen de tijd om te beoordelen of u het horloge wilt houden en u kunt desgewenst later betalen. Indien het horloge beschikt over een chronograaf/stopwatch kan deze met tussenstops uw verstreken tijd opmeten.Over InvictaInvicta horloges worden gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit en innovativiteit. Invicta werd meer dan een eeuw geleden opgericht in Chiasso, Zwitserland, met de overtuiging dat uiterst secuur vervaardigde uurwerken voor een bescheiden bedrag konden worden aangeboden. Oorspronkelijk maakt Invicta mechanische en automatische uurwerken. Rond 1970 brak het quark tijdperk aan. Vanaf 2000 heeft Invicta zich gericht op het ontwerpen van een perfect oversized uurwerk. Deze focus leverde het perfecte duikhorloge, de Ocean Ghost en de iconische Lupah collectie op. Invicta beschikt op dit moment over meer dan 30 verschillende collecties. Indien het horloge over een automatisch uurwerk beschikt dan wordt deze door de beweging van de pols tijdens het dragen opgewonden. Automatische horloges van Invicta hebben voldoende aan gemiddeld 600-800 TPD (Turns per day) wat in de praktijk makkelijk wordt gehaald.

€ 142.00

Read on...

Mode
Product
 

Tommy Hilfiger Horloge Damon staal blauw 44 mm TH1791421

Tommy Hilfiger Horloge Damon staal blauw 44 mm TH179142. Een mooi en klassiek herenhorloge met een trendy look uitgevoerd met een horlogeband van staal in de kleur blauw die sluit middels een klepsluiting. De kast is blauw uitgevoerd en heeft mineraalglas. De wijzerplaat is mooi afgewerkt en is blauw. De diameter van dit horloge is 44 mm en de hoogte bedraagt 10,5 mm. Dit model is tot 5 bar, douchen en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.Tommy Hilfiger horloges zijn zeer stijlvol en hebben uitgekiende designs. Met een Tommy Hilfiger horloge maak je jouw outfit echt compleet. Tommy Hilfiger horloges worden uitgevoerd in diverse materialen zoals staal en leer en zijn verkrijgbaar in moderne en klassieke uitvoeringen. Vaak in diverse kleuren zoals goud, zilver. Tevens heeft Tommy Hilfiger een grote collectie kleding en zonnebrillen. Tommy Hilfiger is een echt Amerikaans lifestylemerk en met grote regelmaat verschijnen er nieuwe aanvullingen op de bestaande collecties.

€ 199.00

Read on...

Mode
Product
 

Ice watch unisexhorloge blauw 43mm IW000135

Ice-watch unisexhorloge blauw 43mm IW000135. Mooi en trendy horloge met een wijzerplaat die blauw is uitgevoerd. De kast van het horloge is blauw en voorzien van mineraalglas. Het horloge heeft een doorsnede van 43 mm. De kast van dit model is vervaardigd van kunststof en het horlogebandje is van siliconen en is blauw. De band sluit middels een gespsluiting. Het horloge is tot 10 atm (zwemmen en snorkelen) en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk van dit trendy horloge.ICE-Watch, opgericht door Jean-Pierre Lutgen, is één van de meest toonaangevende horlogemerken ter wereld. De naam ICE-Watch is gekozen omdat de waardes gelijk zijn aan die van ijs: transparant en puur. Deze trendy en kleurrijke horloges uit België zijn in één oogopslag te herkennen. De spannende uurwerken hebben vaak spetterende kleuren die jouw horloge enorm doen opvallen. Het is niet verwonderlijk dat als je eenmaal een Ice-Watch hebt je er nog één wilt of zelfs misschien nog wel twee. Dan grijp je nooit mis als je van outfit verandert. De meeste Ice-watches hebben een siliconenband waardoor het horloge erg soepel om de pols valt en mede daardoor erg draagbaar is. Unisex horloges kunnen gedragen worden door zowel dames als heren.

€ 89.00

Read on...

Mode
Product
 

Coolwatch P.2554 Prisma Kinderhorloge Jens Grijze band

Coolwatch by Prisma Kinderhorloge HT Jens P.2554. Stoer uitgevoerd Coolwatch Kinderhorloge voorzien van een grijze canvas band. Deze uitvoering heeft een groene wijzerplaat met een arabische index. De grijze band past heel mooi bij de stoere uitstraling van het horloge. De ronde kast heeft een grootte van 31 mm en de kastdikte bedraagt 8,5 mm. Het horloge is 5 bar waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.Coolwatch is bij uitstek het geschikte kinderhorloge. Er is een grote keus in jongens- en meisjeshorloges. Waar de meisjeshorloges verkrijgbaar zijn in de meest leuke kleuren met of zonder steentjes zijn de jongenshorloges vaak stoer uitgevoerd en helemaal cool. Leren klok kijken kan vaak lastig zijn. Het kind moet in zijn ontwikkeling zover zijn dat het begrijpt hoe het systeem van de uren en minuten werkt. Let er bij het kopen van een horloge op hoe de uren worden weergegeven. Is dat met cijfers of met streepjes? Het kind dat zich al verder heeft ontwikkeld kan wellicht met streepjes prima uit de voeten terwijl een ander kind zover nog niet is en beter een horloge met cijfers kan krijgen. Met een Coolwatch horloge kan het kind leren zich aan de tijd te houden. Met waterdichte Coolwatch horloges kan zelfs gezwommen worden. Er is een serie Coolwatch kinderhorloges die met een flexibele band zijn uitgerust. Vaak zijn de wijzerplaten van het horloge met een vrolijke afbeelding uitgerust. Kinderen die al kunnen klok-kijken kunnen ook kiezen voor een Coolwatch met digitale cijfers. De prijs-kwaliteit verhouding van een Coolwatch kinderhorloge is heel erg goed te noemen.

€ 47.95

Read on...

Mode
Product
 

Casio Sporthorloge Digitaal Runners Watch zwart STR 300C 1VER

Casio STR-300C-1VER Sporthorloge. Met een lichte draaibeweging van de pols kunt u de LED-lampjes van het display laten oplichten. Er kan een tweede, afwijkende, tijd ingesteld worden voor als u bijvoorbeeld over zee en dus in een andere tijdzone contact moet maken. U kunt met de stopwach per 1/100 seconde meten tot een maximum van 100 uur. Er kunnen tot 60 invoergegevens bewaard worden, zoals stoptijd, rondetijd, tussentijd en datum kunnen worden opgeslagen en getoond. Een individueel ingestelde volgorde van tonen helpt u een bepaald loopritme aan te houden. Als u ook de lengte van uw stappen invoert, wordt bij benadering de afgelegde afstand berekend.De countdown-timer helpt u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een akoestisch signaal af te geven. 5 Alarmen per dag en een ingebouwde snoozefunctie. De oppervlakte van het horlogeglas is bol. Zo biedt het glas meer stabiliteit en weerstand tegen druk. Dit mooie horloge is tot 50 meter waterdicht en weegt ongeveer 30 gram. De afmetingen ca. 48,20mm x 35,20mm x 12,10mm (H x B x D).

€ 39.95

Read on...

Mode
Product