Prisma P.1855 Dameshorloge staal zilverkleurig

Prisma P.1855 Dameshorloge staal zilverkleurig. Dit model heeft een witte wijzerplaat met arabische index. De band past heel mooi bij de stijl van het horloge. De ronde kast heeft een grootte van ca. 25-29mm. Het horloge is 10 bar waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.Wanneer kreeg u uw eerste Prismahorloge? Prisma is een begrip, een icoon en onlosmakelijk verbonden aan Nederland. Het eerste Prismahorloge werd gemaakt in 1948 met de wens om kwalitatief hoogstaande en elegante horloges op de markt te brengen voor een zeer betaalbare prijs. Prisma was een van de eerste merken die een quartz uurwerk in haar horloges ging gebruiken. De bekendheid van Prisma nam toe na de ontwikkeling van de rekband en de duidelijk leesbare wijzerplaten, waardoor het horloge zeer gewild werd bij vele ouderen. Tot de dag van vandaag is de vraag naar dit type horloge nog steeds erg groot. Prisma horloges worden gemaakt van staal of van titanium en zijn vaak voorzien van dat geweldig harde en vrijwel niet te bekrassen saffierglas. U heeft de keuze uit stalen of lederen banden. Een hoge kwaliteit voor een relatief lage prijs.

€ 69.95

Read on...

Mode
Product
 

Prisma Herenhorloge chronograaf goudkleurig P.1594

Prisma Herenhorloge chronograaf goudkleurig P.1594. Prachtig Prisma Herenhorloge voorzien van een zwarte kunststoffen band. Deze uitvoering heeft een zwarte wijzerplaat met streepjes index. De zwarte band past heel mooi bij de -stijl van het horloge. De ronde kast heeft een grootte van ca. 45-50mm. Het horloge is 10 bar waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.Wanneer kreeg u uw eerste Prismahorloge? Prisma is een begrip, een icoon en onlosmakelijk verbonden aan Nederland. Het eerste Prismahorloge werd gemaakt in 1948 met de wens om kwalitatief hoogstaande en elegante horloges op de markt te brengen voor een zeer betaalbare prijs. Prisma was een van de eerste merken die een quartz uurwerk in haar horloges ging gebruiken. De bekendheid van Prisma nam toe na de ontwikkeling van de rekband en de duidelijk leesbare wijzerplaten, waardoor het horloge zeer gewild werd bij vele ouderen. Tot de dag van vandaag is de vraag naar dit type horloge nog steeds erg groot. Prisma horloges worden gemaakt van staal of van titanium en zijn vaak voorzien van dat geweldig harde en vrijwel niet te bekrassen saffierglas. U heeft de keuze uit stalen of lederen banden. Een hoge kwaliteit voor een relatief lage prijs.

€ 158.00

Read on...

Mode
Product
 

Invicta Pro Diver 20121 Herenhorloge

Invicta Pro Diver 20121 Herenhorloge. Dit prachtige Invicta Herenhorloge heeft een band van Staal van 21,5 cm en een mooie Zwarte wijzerplaat. De kast van het horloge is vervaardigd van Roestvrij Staal en is Roestvrij Staal van kleur. Het horloge heeft een dikte van 12 mm en de diameter bedraagt 43 mm.Dit opvallende horloge is waterdicht tot 200 meter en weegt 0 gram. U heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Invicta horloges met een stalen band worden indien nodig geleverd met een gereedschapje om de band in te korten. U heeft 14 dagen de tijd om te beoordelen of u het horloge wilt houden en u kunt desgewenst later betalen. Indien het horloge beschikt over een chronograaf/stopwatch kan deze met tussenstops uw verstreken tijd opmeten.Over InvictaInvicta horloges worden gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit en innovativiteit. Invicta werd meer dan een eeuw geleden opgericht in Chiasso, Zwitserland, met de overtuiging dat uiterst secuur vervaardigde uurwerken voor een bescheiden bedrag konden worden aangeboden. Oorspronkelijk maakt Invicta mechanische en automatische uurwerken. Rond 1970 brak het quark tijdperk aan. Vanaf 2000 heeft Invicta zich gericht op het ontwerpen van een perfect oversized uurwerk. Deze focus leverde het perfecte duikhorloge, de Ocean Ghost en de iconische Lupah collectie op. Invicta beschikt op dit moment over meer dan 30 verschillende collecties. Indien het horloge over een automatisch uurwerk beschikt dan wordt deze door de beweging van de pols tijdens het dragen opgewonden. Automatische horloges van Invicta hebben voldoende aan gemiddeld 600-800 TPD (Turns per day) wat in de praktijk makkelijk wordt gehaald.

€ 102.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock zijdeglans zwart GA 710GB 1AER

Casio G-Shock herenhorloge zijdeglans zwart GA-710GB-1AER. Prachtig stoer horloge welke schokbestendig en trillingsvrij is uitgevoerd. Met de Superilluminator kan door een druk op de knop het display in een populaire kleur worden verlicht. De wereldklokfunctie kan wrden gebruikt om maximaal 29 verschillende tijdzones in te schakelen. De Stopwach/chronograaf kan meten in stappen van1/100 seconden tot maximaal 24 uur. Met de Timer kunt u de vooraf ingestelde tijd laten teruglopen met maximaal 1 uur en en deze is per minuut instelbaar. Dit model beschikt verder over 5 alarmen per dag en geeft de tijd met een geluidssignaal aan. Met de snoozefunctie kunt u op tijd wakker worden.De knopgeluiden kunnen naar keuze aan- of uitgeschakeld worden. Ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling van de knopgeluiden nog wel actief. Met de wijzer-beweegfunctie kunt u de wijzers tijdelijk even bewegen om een beter beeld op het horloge te krijgen. De automatische kalender geeft, eenmaal ingesteld, altijd de juiste datum aan. U kunt naar kiezen voor een 12-uurs of een 24-uurs uitlezing. Het horloge weegt ca. 72 gram en is tot 200 meter waterdicht. Afmetingen van het horloge: 57,5 x 53,4 x 18,4 mm.

€ 149.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock zwart GA 710 1AER

Casio G-Shock GA-710-1AER. Een mooi en stoer horloge. Met de Superilluminator kan door een druk op de knop het display in een populaire kleur worden verlicht. De wereldklokfunctie kan wrden gebruikt om maximaal 29 verschillende tijdzones in te schakelen. De Stopwach/chronograaf kan meten in stappen van1/100 seconden tot maximaal 24 uur. Met de Timer kunt u de vooraf ingestelde tijd laten teruglopen met maximaal 1 uur en en deze is per minuut instelbaar. Dit model beschikt verder over 5 alarmen per dag en geeft de tijd met een geluidssignaal aan. Met de snoozefunctie kunt u op tijd wakker worden.De knopgeluiden kunnen naar keuze aan- of uitgeschakeld worden. Ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling van de knopgeluiden nog wel actief. Wijzer beweeg functie Met een druk op de knop kunt u de wijzers bewegen en dit geeft u de mogelijkheid om functies zoals topwatch of datum vrij te kunnen bekijken. Als de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven. De tijd kan in 12-uurs of 24-uurs formaat worden getoond. Het horloge weegt ca. 72 gram.

€ 149.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock Steel Premium GST W130L 1AER

Casio G-Shock Steel Premium GST-W130l-1AER. Geweldig mooi horloge dat is voorzien van de volgende mogelijkheden. Dit model is natuurlijk schokbestendig en kan dus een stootje hebben. Met het draaien van de pols wordt bij donkere omstandigheden de display automatisch verlicht. De zonnecellen zorgen bij dit horloge voor de stroomvoorzienning. Een batterij wissel is daarom nooit nodig. Dit horloge is zendergestuurd (radio controlled) en geeft daarom altijd de juiste tijd aan; waar u ook ter wereld verblijft. In veel landen wordt zelfs automatisch de zomer- en wintertijd aangepast. De wijzers hebben een fluorescerend laagje waardoor je ook als het donker is kan zien hoe laat het is. De wereldklok geeft de tijd in maximaal 29 tijdzones aan. De stopwach kan meten in stappen van 1/1 seconden tot maximaal 60 minuten. De countdown-timer geeft een signaal af wanneer de vooraf ingestelde tijd is verstreken. Je kan de tijd maximaal 100 minuten van te voren instellen en deze loopt dan met 1/1 seconden terug.Dit horloge heeft 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert je met een geluidssignaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Deze uitvoering heeft 5 onafhankelijke alarmen als variabele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. De knopgeluiden kunnen naar keuze aan- of uit gezet worden. Ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling van de knopgeluiden nog wel actief. Met een druk op de knop kan je de wijzers laten bewegen en dat geeft de mogelijkheid of bepaalde functies zoals de stopwach vrij te kunnen bekijken. Als je de automatische kalender eenmaal goed hebt ingesteld wordt altijd de juiste datum weergegeven. Je kan ook kiezen tussen een 12- uurs weergave of een 24- uurs weergave. Het horloge is tot 200 meter waterdicht dus je mag er mee duiken. Dit mooie horloge met de stalen lunette weegt ca. 104 gram  Kijk hier naar een promotiefilmpje over de Casio G-Steel

€ 299.00

Read on...

Mode
Product
 

OOZOO Horloge Vintage silver mesh 40 mm C7393

OOZOO Horloge Vintage silver mesh 40 mm C7393. Modieus en trendy model uit de OOZOO collectie. Het horloge met zilverkleurige, erg platte kast, grijze wijzerplaat met rosékleurige index en wijzers is een musthave voor jouw outfit. Het horloge heeft een zilverkleurige, stalen mesh horlogeband welke sluit door middel van een klepsluiting.  

€ 59.95

Read on...

Mode
Product
 

Glow gouden Collier met Hanger 3 Rondjes 42 2cm 202.2048.42

Glow gouden Collier met Hanger 3 Rondjes 42+2cm 202.2048.42. Mooie schakel-ketting met daaraan drie geelgouden rondjes. Vervaardigd van het beste 14-karaats geelgoud. De afbeelding wijkt qua grootte af van de werkelijkheid.

€ 389.00

Read on...

Mode
Product
 

CASIO Edifice chronograaf Bluetooth V4.0 Solar EQB 800DB 1AER

CASIO Edifice chronograaf Bluetooth V4.0 Solar EQB-800DB-1AER. Prachtig, stoer en bijzonder uitgevoerd horloge met energiezuinige Bluetooth-technologie. De Bluetooth-technologie wordt gebruikt om zo energiezuinig mogelijk gegevens uit te wisselen met de app op uw smartphone. Met de E-mailindicator kunt u zien of er nieuwe berichten zijn binnengekomen. 4 x per dag wordt uw horloge gelijk gezet aan uw smartphone. U kan met uw smartphone de instellingen van uw horloge aanpassen en de wereldtijden zien van 300 steden. Ook kunt u de Bluetooth-technologie gebruiken om het dagelijks alarm in te stellen. Een bijzondere future is dat het horloge een stopwatch data overdracht naar de app op uw smartphone kent en alle rondetijden bijhoudt. Deze tijden worden met een nauwkeurigheid van 1/1000 seconde geregistreerd.Het horloge krijgt zijn energie via de wijzerplaat die tevens als lichtcel functioneert. De niet benodigde energie wordt gebruikt om een batterij in het horloge op te laden. Dit stoere horloge beschikt ook over een chronograaf-functie en u kan uw snelheid meter middels de Tachymeter. De wijzers en de index hebben een fluorescerend laagje zodat u ook in het donker kan zien hoe laat het is. Het horloge dient dan kort van te voren aan het licht te zijn blootgesteld. De wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones aan. Bent u uw smartphone kwijt? Met een druk op de knop van het horloge geeft de smartphone een alarmsignaal zodat u deze dan niet hoeft te gaan zoeken. Met het dag-alarm wordt u herinnerd aan dagelijks terugkerende gebeurtenissen. Deze uitvoering beschikt over een automatische kalender. Indien deze eenmaal is ingesteld geeft deze altijd de juiste datum aan. Het glas van het horloge is bol. Dat biedt extra stabiliteit en ook de weerstand tegen druk neemt aanzienlijk toe. Het horloge is tot 100 meter waterdicht.Een Tachymeter is een schaalverdeling op de rand van de wijzerplaat waarmee in combinatie met de secondewijzer de snelheid van een bewegend voorwerp kan worden gemeten. Een tachymeter maakt gebruik van een waarde die in minder dan een minuut wordt gemeten en zet die waarde om in kilometers of mijlen per uur. Vaak zijn dit soort horloges voorzien van een standaardschaal rond het uurwerk op basis van één kilometer. Bij het startpunt wordt de chronograaf geactiveerd, bij het eindpunt is vervolgens de snelheid af te lezen die is gerealiseerd om deze kilometer te overbruggen. Als voorbeeld: Als uw auto er 35 seconden over doet om die kilometer te overbruggen rijdt u 103 kilometer per uur. Doet u er 60 seconden over dan rijdt u 60 kilometer per uur.  Bron: allesoverhorloges.nl

€ 349.00

Read on...

Mode
Product
 

Pulsar PH8313X1 Dameshorloge 30 mm

Pulsar PH8313X1 Dameshorloge 30 mm. Mooi en chique horloge met een zilverkleurige kast en band. De wijzerplaat heeft een mooie blauwe wijzerplaat. die het horloge een bijzonder elegante uitstraling geeft. U heeft twee jaar garantie op het uurwerk.

€ 99.00

Read on...

Mode
Product
 

Lorus RRS32FX9 Dameshorloge Goud en zilverkleurig RRS32FX9

Lorus Dameshorloge bicolor RRS32FX9. Een reeds jaren populair en elegant zilver- en goudkleurig horloge. Er zit geen datum op dit horloge. Het horloge is 50 meter waterdicht en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. Een mooie en chique horloge.

€ 62.95

Read on...

Mode
Product
 

Casio Horloge Digitaal AE 1000WD 1AVEF

Casio Horloge Digitaal AE-1000WD-1AVEF. Een prachtige Casio met heel veel mogelijkheden. Dit horloge heeft een LED-lampje die wordt gebruik om de voorkant van het horloge te verlichten. De aanwezige Wereldtijden geeft de tijd weer in 29 verschillende tijdzones. De stopwach kan meten in stappen van 1/100 seconden tot maximaal 24 uur. De countdowntimer helpt u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een geluidssignaal af te geven. De tijd kan vanaf een seconde tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld. Ook heeft dit horloge 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert met een geluidssignaal op de ingestelde tijd aan terugkerende momenten. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. De knopgeluiden kunnen naar keuze aan- of uit geschakeld worden. Vooraf ingestelde alarmen geven dan nog wel een geluidssignaal. Dit model heeft een automatische kalender. Eenmaal ingesteld geeft deze altijd de juiste datum aan. De tijd kan in een 12-uur of een 24-uur modus getoond worden. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en weegt 96 gram.

€ 39.90

Read on...

Mode
Product
 

Colori Kinderhorloge Cyber Sport siliconen digitaal zwart rood 36 mm 5 CLK092

Colori Kinderhorloge Cyber Sport siliconen/digitaal zwart-rood 36 mm 5-CLK092. Op zoek naar een sportief horloge voor jouw kind? Dan is deze Colori Cyber Sport horloge het item om te hebben! Dit horloge is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De horlogekast is 36 mm en is heeft een stalen achterkant. Naast de digitale tijdsaanduiding heeft het horloge extra functies zoals: datumaanduiding, alarm, stopwatch. Met een waterdichtheid van 5ATM is het ideaal voor kinderen. Het horloge is gemaakt van siliconen, dit zorgt voro een fijn draagcomfort. Daarnaast is de band makkelijk te verstellen.

€ 29.00

Read on...

Mode
Product
 

CO88 Ketting 039 Dream Love Laugh 039 staal rosékleurig 40 43 cm 8CN 20009

CO88 Ketting 'Dream Love Laugh' staal/rosékleurig 40-43 cm 8CN-20009. Een sierlijk collier die uit de Inspirational collectie komt, ontwikkeld door CO88 Collection. De Inspirational collectie bestaat uit mooie minimalistische stalen colliers met een rechthoekig staafje als hanger. Op iedere kant staat tekst: Dream, Love, Laugh en Enjoy the little things. Verkrijgbaar in goud-, rosé- en zilverkleurig. Het staafje is 30 x 4 mm. Dus, voor elk wat wils! Combineer dit sieraad met CO88 Collection armbanden of horloge voor een verbluffende look!

€ 29.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio G Shock Chronograaf Antimagnetisch GA 100CF 8AER

G-SHOCK horloge, GA-100CF-8AER. Horloge met zwarte kast en 'camouflage' wijzerplaat die is voorzien van lichte accenten. Deze Casio heeft dag-, maand, datum aanduiding en heeft analoge en digitale tijdsaanduiding. De zwarte horlogeband heeft een gespsluiting. Echt een model voor stoere mannen!  Met een lichte draaibeweging van de pols laat u de Auto LED-lampjes van het display oplichten. Tevens is dit schokbestendige horloge voorzien van een Antimagnetische constructie die het horloge afschermt tegen magnetische velden en de Wereldklok geeft de tijd in maximaal 29 tijdzones weer.  De stopwach meet in 1/1000 seconden tot maximaal 100 uur. De countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een geluidssignaal af te geven. Vervolgens tellen ze automatisch weer terug vanaf de vooraf ingestelde tijd. De tijd kan in een sminutenpuls en tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld. Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of voor intervaltraining. Het horloge heeft ook 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert met een akoestisch signaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Er kan ook een tijdsignaal per uur worden geactiveerd dat elk heel uur aangeeft. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. Dit horloge heeft ook een Snoozefunctie. Na een paar minuten gaat het alarm opnieuw af. Deze uitvoering heeft ook een mogelijkheid tot Snelheidsweergave. De gemiddelde snelheid voor een afgelegde afstand kan worden gemeten. Eenvoudig aan het begin de afstand invoeren en dan bij de start en bij het bereiken van de bestemming de stopwatch indrukken - meteen wordt de gemiddelde snelheid weergegeven en als de automatische kalender eenmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven. 12 of 24 -uurs uitlezing is mogelijk en het horloge is liefst 20 bar waterdicht dus je mag ermee duiken. Een stoer en sportief horloge.Klik hier voor een Youtube filmpje over een soort gelijk horloge.

€ 118.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio Lineage Zendergestuurd, Chronograaf en Solar LCW M170DB 1AER

Casio Zendergestuurd & Solar LCW-M170DB-1AER. Een mooie en elegant horloge met vele mogelijkheden. Dit horloge heeft een zwarte stalen band en kast. De wijzerplaat is ook zwart. De index en wijzers hebben een fluorescerende laag en lichten op in het donker als het horloge kort daarvoor aan het licht is blootgesteld. De oplaadbare batterij krijgt zijn energie van de wijzerplaat die tevens als lichtcel functioneert. Als de batterij helemaal vol is heeft deze een energieresereve van ca. 4 maanden. Deze uitvoering is zendergestuurd (Radiocontrolled) en ontvangt dagelijks een aantal keren een signaal die het horloge exact op tijd zet. De Wereldklokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende zones weer en de chronograaf/stopwach kan meten in stappen van 1/100 seconden tot maximaal 60 minuten. De countdown-timer geeft een signaal als de ingestelde tijd is verstreken. Het bereik van het horloge is maximaal 100 minuten en kan in minutenpuls worden ingesteld.  Dit mooie horloge heeft ook 5 alarmen per dag. Het dagelijks alarm herinnert met een geluidssignaal op de ingestelde tijd aan terugkerende taken. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. De naam van de dag kan in verschillende talen worden weergegeven en de knopgeluiden kunnen naar keuze aan- of uitgezet worden. De ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling nog wel actief. De automatische kalender geeft, als deze eenmaal is ingesteld, altijd de juiste datum aan en u heeft de keuzs tussen de 12-uurs of 24-uurs instelling van dit horloge. Dit horloge heeft dat geweldige saffierglas dat vrijwel niet bekrast kan worden Deze uitvoering is tot 50 meter waterdicht en weegt 122 gram. Een geweldig horloge.

€ 295.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio horloge Analoog Digitaal AW 49H 7BVEF

Casio horloge AW-49H-7BVEF. Sportief ogend analoog/digitaal horloge van het merk Casio. Dit horloge is voorzien van vele functies waaronder een stopwatch, en een timer..! Het horloge is waterdicht tot 50 meter. U kunt dus met dit horloge douchen of zwemmen mits er geen grote temperatuur-verschillen op treden. Kortom een top horloge van Casio..!

€ 37.50

Read on...

Mode
Product
 

Casio Herenhorloge Edifice EF 129D 2AVEF

Casio Edifice Herenhorloge EF-129D-2AVEF. Een prachtig horloge met dag- en datumaanduiding. Door de vormgeving van de kast is de kroon redelijk beschermd tegen beschadigingen van buitenaf. Dit stoere horloge is tot 100 meter waterdicht. De wijzerplaat is blauw en de band heeft een zilverkleur. Zowel de index als de wijzers hebben een fluorescerend laagje zodat je in het donker ook kan zien hoe laat het is. De bodemdeksel zit geschroefd zodat een batterijwissel erg eenvoudig is.

€ 79.90

Read on...

Mode
Product
 

Casio G shock 039 Blue 039 Chronograaf, antimagnetisch GA 110CB 1AER

Casio G-shock 'Blue' Chronograaf & Antimagnetisch GA-110CB-1AER.  Met een beweging van de pols gaat het LED-licht in het horloge automatisch aan. Dit model is tril- en schokbestendig en is antimagnetisch, de behuizing is zo gemaakt dat deze afschermt tegen magnetische velden. Dit mooie horloge heeft een wereldklokfunctie en geeft de tijd in maximaal 29 tijdzones aan. De chronograaf/stopwatch kan meten in stappen van 1/1000 seconde tot maximaal 100 uur en de countdowntimer kan meten in stappen van 1/1 minuut tot maximaal 24 uur met automatische herhaling. Dit horloge beschikt over 5 dagelijkse alarmen met geluid die u doen herinneren van de taken die u nog wilt verrichten.Er zit op dit horloge ook een snooze-functie zodat u zich nog heel even kan omdraaien voordat het alarm weer af gaat. Eenmaal ingesteld geeft de automatische kalender altijd de juiste datum aan. U heeft de keuze uit een 12-uurs of 24-uurs aflezing. De gemiddelde snelheid voor een afgelegde afstand kan worden gemeten. Eenvoudig aan het begin de afstand invoeren en dan bij de start en bij het bereiken van de bestemming de stopwatch indrukken, direct wordt de gemiddelde snelheid weergegeven. Dit prachtige en opvallende horloge weegt 72 gram. Een mooi en stoer horloge.

€ 135.00

Read on...

Mode
Product
 

Casio G shock Antimagnetisch en Gemiddelde snelheid GA 100L 2AER

Casio G-shock GA-100L-2AER. Met een beweging van de pols gaat het LED-licht in het horloge automatisch aan. Dit model is tril- en schokbestendig en is antimagnetisch, de behuizing is zo gemaakt dat deze afschermt tegen magnetische velden. Dit mooie horloge heeft een wereldklokfunctie en geeft de tijd in maximaal 29 tijdzones aan. De chronograaf/stopwatch kan meten in stappen van 1/1000 seconde tot maximaal 100 uur en de countdowntimer kan meten in stappen van 1/1 minuut tot maximaal 24 uur met automatische herhaling. Dit horloge beschikt over 5 dagelijkse alarmen met geluid die u doen herinneren van de taken die u nog wilt verrichten.Er zit op dit horloge ook een snooze-functie zodat u zich nog heel even kan omdraaien voordat het alarm weer af gaat. Eenmaal ingesteld geeft de automatische kalender altijd de juiste datum aan. U heeft de keuze uit een 12-uurs of 24-uurs aflezing. De gemiddelde snelheid voor een afgelegde afstand kan worden gemeten. Eenvoudig aan het begin de afstand invoeren en dan bij de start en bij het bereiken van de bestemming de stopwatch indrukken, direct wordt de gemiddelde snelheid weergegeven. Dit prachtige en opvallende horloge weegt 72 gram.

€ 99.00

Read on...

Mode
Product