Boccia 0120 03 Ring Maat 60 is 19mm

Boccia 0120-03 Ring Maat 60 is 19mm

€ 45.00

Read on...

Mode
Product
 

Boccia 0101 21 Ring Maat 55 is 17.5mm

Boccia 0101-21 Ring Maat 55 is 17.5mm

€ 69.00

Read on...

Mode
Product
 

Boccia 0101 07 Ring Maat 66 is 21mm

Boccia 0101-07 Ring Maat 66 is 21mm

€ 49.00

Read on...

Mode
Product
 

Boccia 0101 07 Ring Maat 57 is 18mm

Boccia 0101-07 Ring Maat 57 is 18mm

€ 49.00

Read on...

Mode
Product
 

Boccia 0101 02 Ring Maat 63 is 20mm

Boccia 0101-02 Ring Maat 63 is 20mm

€ 49.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Slavenband Goud Dop Halfronde Buis 3 X 60 mm

Slavenband Goud Dop Halfronde Buis 3 X 60 mm. Geelgouden slavenarmband met een halfronde buis en een dop-sluiting. De naam Slavenarmband ontleent zijn naam aan de boeien die slaven om hun armen kregen. Dat was een gladde, stijve armband, vaak zonder sluiting om de mogelijkheid van een ontsnapping uit te sluiten. Dit waren dus beslist geen sieraden en deze werden vaak gemaakt van brons of smeedijzer. De benaming Slavenarmband als sieraad zal vooral hebben te maken met het onderscheid in de soort armband. Gouden slavenarmbanden zijn van na de slaventijd en de mooie warme glans van gouden slavenbanden heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal goud werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat goud zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere slavenarmbanden maar ook andere sieraden zoals kettingen van gemaakt. Het gehalte goud dat het meest wordt gebruikt is 585 (14 karaats). 100% goud is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal andere materialen aan toegevoegd. In het verleden werden gouden sieraden zoals slavenarmbanden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de gouden slavenarmbanden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de gouden slavenarmband mat of glanzend gepolijst. Bij slavenarmbanden is er een groot verschil in kwaliteit en dat heeft betrekking op het feit dat een Slavenarmband hol of massief kan zijn. Herstel van een deuk in een holle gouden armband is vrijwel onmogelijk. Een massieve geelgouden slavenarmband is dan wel te herstellen maar deze is duurder in aanschaf.

€ 389.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Oorknoppen Assortiment Zilver Mat Glanzend

Oorknoppen Assortiment Zilver Mat Glanzend. Assortiment met 3 verschillende zilveren oorknoppen.Zilveren oorbellen zoals creolen, oorstekers, oorclips, doortrekkers en oorhangers zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren oorbellen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere oorsieraden maar ook gebruiksvoorwerpen van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden meestal 'gehamerd' tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de sieraden met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten worden de zilveren oorsieraden mat of glanzend gepolijst.

€ 22.50

Read on...

Mode
Product
 

Key Moments Color 8KM R0016 54 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 54 Zilverkleurig Blauw

Key Moments Color 8KM R0016 54 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 54 Zilverkleurig / Blauw. Mooie stalen ring van de Key Moments in Color collectie van Key Moments. Deze serie staat in het teken van leuke sieraden met positieve teksten en vrolijke kleuren. Kies de kleur of tekst die bij jou past!De ring is vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en afgewerkt met een gekleurde emaille laag. Op de emaille laag staat de tekst: love hope joy. In de binnenzijde staat Key Moments gegraveerd. De ring is 2 mm dik en 6 mm. Verkrijgbaar in verschillende ringmaten en varianten. Combineer deze ring met andere (bijpassende) Key Moments sieraden voor de perfecte look!

€ 25.00

Read on...

Mode
Product
 

Key Moments Color 8KM R0016 52 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 52 Zilverkleurig Blauw

Key Moments Color 8KM R0016 52 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 52 Zilverkleurig / Blauw. Mooie stalen ring van de Key Moments in Color collectie van Key Moments. Deze serie staat in het teken van leuke sieraden met positieve teksten en vrolijke kleuren. Kies de kleur of tekst die bij jou past!De ring is vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en afgewerkt met een gekleurde emaille laag. Op de emaille laag staat de tekst: love hope joy. In de binnenzijde staat Key Moments gegraveerd. De ring is 2 mm dik en 6 mm. Verkrijgbaar in verschillende ringmaten en varianten. Combineer deze ring met andere (bijpassende) Key Moments sieraden voor de perfecte look!

€ 25.00

Read on...

Mode
Product
 

Key Moments Color 8KM R0014 54 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 54 Zilverkleurig Roze

Key Moments Color 8KM R0014 54 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 54 Zilverkleurig / Roze. Mooie stalen ring van de Key Moments in Color collectie van Key Moments. Deze serie staat in het teken van leuke sieraden met positieve teksten en vrolijke kleuren. Kies de kleur of tekst die bij jou past!De ring is vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en afgewerkt met een gekleurde emaille laag. Op de emaille laag staat de tekst: love hope joy. In de binnenzijde staat Key Moments gegraveerd. De ring is 2 mm dik en 6 mm. Verkrijgbaar in verschillende ringmaten en varianten. Combineer deze ring met andere (bijpassende) Key Moments sieraden voor de perfecte look!

€ 25.00

Read on...

Mode
Product
 

Key Moments Color 8KM R0014 52 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 52 Zilverkleurig Roze

Key Moments Color 8KM R0014 52 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 52 Zilverkleurig / Roze. Mooie stalen ring van de Key Moments in Color collectie van Key Moments. Deze serie staat in het teken van leuke sieraden met positieve teksten en vrolijke kleuren. Kies de kleur of tekst die bij jou past!De ring is vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en afgewerkt met een gekleurde emaille laag. Op de emaille laag staat de tekst: love hope joy. In de binnenzijde staat Key Moments gegraveerd. De ring is 2 mm dik en 6 mm. Verkrijgbaar in verschillende ringmaten en varianten. Combineer deze ring met andere (bijpassende) Key Moments sieraden voor de perfecte look!

€ 25.00

Read on...

Mode
Product
 

Key Moments Color 8KM R0004 56 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 56 Zilverkleurig Wit

Key Moments Color 8KM R0004 56 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 56 Zilverkleurig / Wit. Mooie stalen ring van de Key Moments in Color collectie van Key Moments. Deze serie staat in het teken van leuke sieraden met positieve teksten en vrolijke kleuren. Kies de kleur of tekst die bij jou past!De ring is vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en afgewerkt met een gekleurde emaille laag. Op de emaille laag staat de tekst: love hope joy. In de binnenzijde staat Key Moments gegraveerd. De ring is 2 mm dik en 6 mm. Verkrijgbaar in verschillende ringmaten en varianten. Combineer deze ring met andere (bijpassende) Key Moments sieraden voor de perfecte look!

€ 25.00

Read on...

Mode
Product
 

Key Moments Color 8KM R0004 50 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 50 Zilverkleurig Wit

Key Moments Color 8KM R0004 50 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 50 Zilverkleurig / Wit. Mooie stalen ring van de Key Moments in Color collectie van Key Moments. Deze serie staat in het teken van leuke sieraden met positieve teksten en vrolijke kleuren. Kies de kleur of tekst die bij jou past!De ring is vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en afgewerkt met een gekleurde emaille laag. Op de emaille laag staat de tekst: love hope joy. In de binnenzijde staat Key Moments gegraveerd. De ring is 2 mm dik en 6 mm. Verkrijgbaar in verschillende ringmaten en varianten. Combineer deze ring met andere (bijpassende) Key Moments sieraden voor de perfecte look!

€ 25.00

Read on...

Mode
Product
 

Key Moments Color 8KM R0001 52 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 52 Zilverkleurig Zwart

Key Moments Color 8KM R0001 52 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 52 Zilverkleurig / Zwart. Mooie stalen ring van de Key Moments in Color collectie van Key Moments. Deze serie staat in het teken van leuke sieraden met positieve teksten en vrolijke kleuren. Kies de kleur of tekst die bij jou past!De ring is vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en afgewerkt met een gekleurde emaille laag. Op de emaille laag staat de tekst: love hope joy. In de binnenzijde staat Key Moments gegraveerd. De ring is 2 mm dik en 6 mm. Verkrijgbaar in verschillende ringmaten en varianten. Combineer deze ring met andere (bijpassende) Key Moments sieraden voor de perfecte look!

€ 25.00

Read on...

Mode
Product
 

Key Moments Color 8KM R0001 50 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 50 Zilverkleurig Zwart

Key Moments Color 8KM R0001 50 Stalen Ring met Tekst Love Hope Joy Ringmaat 50 Zilverkleurig / Zwart. Mooie stalen ring van de Key Moments in Color collectie van Key Moments. Deze serie staat in het teken van leuke sieraden met positieve teksten en vrolijke kleuren. Kies de kleur of tekst die bij jou past!De ring is vervaardigd uit hoogwaardig edelstaal en afgewerkt met een gekleurde emaille laag. Op de emaille laag staat de tekst: love hope joy. In de binnenzijde staat Key Moments gegraveerd. De ring is 2 mm dik en 6 mm. Verkrijgbaar in verschillende ringmaten en varianten. Combineer deze ring met andere (bijpassende) Key Moments sieraden voor de perfecte look!

€ 25.00

Read on...

Mode
Product
 

Slate 402.0340.50 Collier staal 50 cm

Slate 402.0340.50 Collier staal 50 cm.

€ 32.95

Read on...

Mode
Product
 

Slate 404.0021.21 Armband staal zilverkleurig 21 cm

Slate 404.0021.21 Armband staal zilverkleurig 21 cm.

€ 21.95

Read on...

Mode
Product
 

Slate 404.0078.21 Armband staal zilverkleurig 21 cm

Slate 404.0078.21 Armband staal zilverkleurig 21 cm.

€ 21.95

Read on...

Mode
Product
 

TFT Oorknoppen Rond Geelgoud Glanzend 9.7 mm x 9.2 mm

Oorknoppen Rond Geelgoud Glanzend 9.7 mm x 9.2 mm. Deze ronde oorknoppen van 14k geelgoud kunnen niet ontbreken in je basic assortiment: ze kunnen altijd en overal bij gedragen worden. De oorknop heeft een doorsnede van 9,7mm en is glanzend gepolijst. De bovenzijde van oorknop is bol.Gouden oorbellen worden gedragen om het lichaam te versieren en om aandacht te trekken bij het andere geslacht, of hetzelfde geslacht om signalen uit te stralen zoals de stijl van leven, functie en rijkdom. Al 3600 jaar voor Christus smolt men in Egypte het eerste goud om dit als sieraad te gaan gebruiken. De eerst bekende sieraden werden ca. 2600 jaar voor Christus vervaardigd in het huidige Irak zoals hoofdtooien van Lapis, carneool kralen met wilgen en bladvormige gouden hangers. Deze sieraden werden tot hun uiteindelijke vorm gehamerd. Door de vooruitgang was men vanaf de jaren 1200 voor Christus in staat om sieraden te gieten. Door het gieten kreeg het goud een betere hardheid en kleur. Het gebruik van goud als sieraad nam vanaf die tijd ook toe. In Europa gebruikt men voor de vervaardiging van gouden oorbellen voornamelijk het hardere 14 karaats goud. In Oosterse landen gebruikt men meer 18 karaats goud, wat kostbaarder is, maar dan zijn de sieraden vaak wat dunner om het betaalbaar te houden. 18 Karaats goud kan eenvoudig verbogen worden. Vanwege de hoge goudprijs wordt tegenwoordig veel oud goud bij de juweliers ingeleverd. Dat goud wordt weer omgesmolten om er vervolgens weer nieuwe eigentijdse sieraden van te maken. Bij Timefortrends heeft u een grote keuze in gouden oorbellen.

€ 275.00

Read on...

Mode
Product
 

TFT Zilveren Ketting Anker 1,4 mm 36 4 cm

Zilveren Ketting Anker 1,4 mm 36 + 4 cm. Gerhodineerd zilveren anker collier met een draaglengte van 36cm en een extensie van 4cm. Uitgevoerd met een karabijn sluiting.Zilveren kettingen of colliers zijn van alle tijden en de koele witte glans van zilveren kettingen heeft volgens velen iets magisch. Het edelmetaal zilver werd al duizenden jaren voor Christus uit de grond gehaald en gebruikt als betaalmiddel of om versierselen van te maken. Omdat zilver zo mooi glanst is het door de vele eeuwen heen een zeer gewild metaal geworden en werden er onder andere kettingen maar ook andere sieraden van gemaakt. Het gehalte zilver dat het meest wordt gebruikt is 925. Dit wordt ook wel sterling zilver genoemd. 100% zilver is te zacht om te verwerken daarom wordt er meestal 7,5 % koper aan het zilver toegevoegd. In het verleden werden zilveren sieraden zoals kettingen meestal gehamerd tot hun uiteindelijke vorm, tegenwoordig worden de zilveren colliers en kettingen met gebruik van een mal tot het eindproduct gegoten. Na het hameren of gieten wordt de zilveren ketting mat of glanzend gepolijst.

€ 17.60

Read on...

Mode
Product
 

Contact us

Select files to attach
Size limit for each file is 100 MB
    captcha
    Reload

    We have 254 guests and no members online