Bitten Cactus terrarium Barrel

Cactus terrarium van Bitten. Terrarium voor cactus of vetplantje. Het cactus terrarium bestaat uit een keramische pot en een glazen koepel in de vorm van een Barrel cactus. Het cactus terrarium is een kleine kas voor vetplanten en cactussen. Gemaakt van keramiek en glas.

€ 54.95

Read on...

Cactus terrarium van Bitten. Terrarium voor cactus of v
Product
 

Bitten Cactus terrarium Saguaro

Cactus terrarium van Bitten. Terrarium voor cactus of vetplantje. Het cactus terrarium bestaat uit een keramische pot en een glazen koepel in de vorm van een Saguaro cactus. Het cactus terrarium is een kleine kas voor vetplanten en cactussen. Gemaakt van keramiek en glas.

€ 49.95

Read on...

Cactus terrarium van Bitten. Terrarium voor cactus of v
Product
 

Invotis Out of Service slaapmasker

Out of Service slaapmasker van Invotis. Zwart slaapmasker met de tekst Out of Service. Ideaal om niet gestoord te worden tijdens het slapen. Het Out of Service slaapmasker houdt daglicht tegen. Voor een optimale nachtrust in de slaapkamer, maar ook voor onderweg zoals in de bus of het vliegtuig. Afmeting: 24 x 9 centimeter.

€ 6.95

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Persoonlijke verz Out of Service slaapmasker van Invotis. Zwart slaapmask
Product
 

Invotis Butler wijnfleshoes Zwart rood

Butler wijnfleshoes van Invotis. Hoes in de vorm van een pak voor een fles wijn. Kleur: rood-zwart. Zorgt voor een chique uitstraling van de wijnfles en een mooi gedekte tafel. Perfect voor feestelijke gelegenheden zoals het kerstdiner. De butler wijnfleshoes past om iedere fles wijn. Perfect om te verbloemen dat er supermarktwijn geschonken wordt. Afmeting: 22 x 8 centimeter.

€ 8.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Butler wijnfleshoes van Invotis. Hoes in de vorm van ee
Product
 

Invotis Butler wijnfleshoes Zwart wit

Butler wijnfleshoes van Invotis. Hoes in de vorm van een pak voor een fles wijn. Kleur: zwart-wit. Zorgt voor een chique uitstraling van de wijnfles en een mooi gedekte tafel. Perfect voor feestelijke gelegenheden zoals het kerstdiner. De butler wijnfleshoes past om iedere fles wijn. Perfect om te verbloemen dat er supermarktwijn geschonken wordt. Afmeting: 22 x 8 centimeter.

€ 8.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Butler wijnfleshoes van Invotis. Hoes in de vorm van ee
Product
 

Invotis Kat kurkentrekker

Kat kurkentrekker van Invotis. Kurkentrekker in de vorm van een kat. Kleur: zwart. Kurkentrekker is ook uitgerust met flesopener en foliesnijder. Geweldige kurkentrekker voor de kattenliefhebber. Afmeting: 10 x 5 centimeter.

€ 10.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Kurkentr Kat kurkentrekker van Invotis. Kurkentrekker in de vorm
Product
 

Invotis Hamburger ovenwant

Hamburger ovenwant van Invotis. Een ovenhandschoen van neopreen met een broodje hamburger erop. Een ovenwant met een hamburger design. Beschermt de vingers tegen de hitte die van een pan, de oven of iets anders heets afkomt. Afmeting: 15 x 12 centimeter.

€ 7.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Keukengereedschap Ovenw Hamburger ovenwant van Invotis. Een ovenhandschoen van
Product
 

Invotis Franse frietjes ovenwant

Franse frietjes ovenwant van Invotis. Rode ovenhandschoen met Franse frietjes erop. De ovenwant met zakje patat is gemaakt van neopreen. Bescherm handen tegen de hitte van een oven, magnetron, pan met deze handige ovenhandschoen. Nooit meer verbrande vingers tijdens het koken. Grappig design. Afmeting: 15 x 12 centimeter.

€ 7.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Keukengereedschap Ovenw Franse frietjes ovenwant van Invotis. Rode ovenhandscho
Product
 

Invotis Hout onderzetters (set van 6)

Hout onderzetters van Invotis. Een setje met zes houten onderzetters die eruit zien als een boomstam. De onderzetters lijken op boomschijven. Voorkomt krassen en kringen van glazen, bekers en bierflesjes op de salontafel. De salontafel blijft dus veel langer mooi dankzij de onderzetters. Afmeting: 10 x 10 centimeter.

€ 11.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Hout onderzetters van Invotis. Een setje met zes houten
Product
 

Kikkerland Blauwe marlijn cocktail tool

Blauuwe marlijn cocktail tool van Kikkerland. Cocktail tool in de vorm van een blauwe marlijn vis. De vis cocktail tool bevat een flesopener, kurkentrekker, mesje, maatbeker, roerstaafje, zester en zeefje. Alle benodigdheden voor cocktails en drankjes in één multitool. De blauwe marlijn cocktail tool is gemaakt van essenhout en roestvrij staal. Afmeting: 8,9 x 19 x 4 centimeter.

€ 24.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Blauuwe marlijn cocktail tool van Kikkerland. Cocktail
Product
 

BigMouth Get Blasted shotglaasjes (set van 3)

Get Blasted shotglaasjes van BigMouth. Shotglaasjes die lijken op een raket en samen de zin Let's get blasted vormen. Bestaat uit een set van 3 glaasjes. Om te vullen met lekkere drank. Leuk om samen met twee vrienden te proosten, bijvoorbeeld in het park of op een verjaardag. Inhoud: 100 milliliter.

€ 12.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Get Blasted shotglaasjes van BigMouth. Shotglaasjes die
Product
 

BigMouth Unicorn Farts champagneglas

Unicorn Farts champagneglas van BigMouth. Champagneglas met een witte eenhoorn en een tekst. De tekst maakt duidelijk dat de bubbels van de champagne eenhoorn scheetjes zijn. Leuk glas voor een feestje.

€ 17.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Unicorn Farts champagneglas van BigMouth. Champagneglas
Product
 

BigMouth Oorwarmers Eenhoorn

Oorwarmers van BigMouth. Grappige oorwarmers met eenhoorn hoorn. Met deze oorwarmers wil iedereen gezien worden. Geen koude oren in de winter. Handig voor op wintersport of een vakantie naar een koud land.

€ 12.95

Read on...

Kleding en accessoires Kledingaccessoires Oorwarmers Oorwarmers van BigMouth. Grappige oorwarmers met eenhoo
Product
 

BigMouth Oorwarmers Rendier

Oorwarmers van BigMouth. Grappige oorwarmers met rendierengewei. Met deze oorwarmers wil iedereen gezien worden. Geen koude oren in de winter. Handig voor op wintersport of een vakantie naar een koud land.

€ 12.95

Read on...

Kleding en accessoires Kledingaccessoires Oorwarmers Oorwarmers van BigMouth. Grappige oorwarmers met rendie
Product
 

BigMouth Oorwarmers Donut

Oorwarmers van BigMouth. Grappige oorwarmers met donuts. Met deze oorwarmers wil iedereen gezien worden. Geen koude oren in de winter. Handig voor op wintersport of een vakantie naar een koud land.

€ 12.95

Read on...

Kleding en accessoires Kledingaccessoires Oorwarmers Oorwarmers van BigMouth. Grappige oorwarmers met donuts
Product
 

BigMouth Ugly Christmas sweater beker

Ugly Christmas sweater beker van BigMouth. Mok met foute kersttrui en behaarde buik. De kersttrui houdt de mok en de inhoud daarvan lekker warm. Ook fijn om de handen te warmen aan de trui. De ugly Christmas sweater kan uit en dan verschijnt er een behaarde buik. Hilarisch en fout cadeau voor onder de kerstboom. Materiaal: keramiek.

€ 12.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Ugly Christmas sweater beker van BigMouth. Mok met fout
Product
 

BigMouth Hotdog beker

Hotdog beker van BigMouth. Mok met grappige hotdog print. Het oor van de beker heeft de vorm van een broodje hotdog inclusief mosterd en ketchup en een echte hond. Met de tekst: You're one hawt dawg. Inhoud: 250 milliliter. Grappige mok voor op het werk of thuis. Materiaal: keramiek.

€ 12.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Hotdog beker van BigMouth. Mok met grappige hotdog prin
Product
 

BigMouth Zeemeermin beker

Zeemeermin beker van BigMouth. Mok met een zeemeerminstaart als ook. Op de zeemeermin beker staat de tekst: Beach please! Not until I've had my coffee. De zeemeermin op de mok wil liever eerst even koffie drinken voordat ze naar het strand gaat. De mok is gemaakt van keramiek in de kleuren wit, rood en blauw. Volg de raad van de mok op en vul 'm met koffie om daarna pas naar het strand te gaan.

€ 12.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Zeemeermin beker van BigMouth. Mok met een zeemeerminst
Product
 

BigMouth Lama beker

Lama beker van BigMouth. Mok met een lama en de tekst 'No drama llama'. De beker heeft een lama als oor. Drink uit deze beker om drama te voorkomen of te vergeten. Grappige mok voor op het werk of thuis aan de ontbijttafel. Leuk om cadeau te geven aan een dramaqueen. Materiaal: keramiek.

€ 12.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Lama beker van BigMouth. Mok met een lama en de tekst '
Product
 

Kikkerland Meisje met telescoop sieradenhouder Koper

Meisje met telescoop sieradenhouder van Kikkerland. Sieraden houder met een schoteltje, met daarom een meisje met telescoop. Het verhaal van Kikkerland: stop nooit met ontdekken. De telescoop sieradenhouder is gemaakt van staal en heeft een koperen kleur. Hij is 13,9 x 16,5 x 10 centimeter groot.

€ 11.95

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Reiniging en onde Meisje met telescoop sieradenhouder van Kikkerland. Sie
Product