Balvi Deurmat Airport

Heet je bezoek welkom (en stuur ze weer weg) via de Arrivals en Departures deurmat. De grappige Deurmat Airport van Balvi laat je visite precies zien welke deur ze moeten gebruiken. Daarnaast zorgt de rubberen mat ervoor dat schoenen schoon worden en je huis dus netjes blijft. Je koopt de deurmat online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 26.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Heet je bezoek welkom (en stuur ze weer weg) via de Arr
Product
 

Fisura Donut deurmat

Donut deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een halve donut met roze glazuur. De donut deurmat is gemaakt van kokosvezel en PVC en heeft een bruin met roze kleur en gekleurde sprinkles. De deurmat in de vorm van een donut heeft een afmeting van 70 x 40 centimeter. De onderkant is van PVC, zodat de mat niet weg glijdt.

€ 20.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Donut deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een ha
Product
 

Fisura Banaan deurmat

Banaan deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een half gepelde banaan. De banaan deurmat is gemaakt van kokosvezel en PVC en heeft een gele met bruine kleur. De deurmat in de vorm van een banaan heeft een afmeting van 70 x 45 centimeter. De onderkant is van PVC, zodat de mat niet weg glijdt.

€ 20.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Banaan deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een h
Product
 

Bubblegum Stuff Deurmat bloed

Deurmat bloed van Bubblegum Stuff. Deurmat in de vorm van een plas bloed. Bloederige deurmat, past precies onder de deur. Met deze deurmat lijkt het alsof er een plas bloed onder de deur vandaan komt. Afmeting: 61 x 45 centimeter. De bloed deurmat is gemaakt van PVC.

€ 19.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Deurmat bloed van Bubblegum Stuff. Deurmat in de vorm v
Product
 

Bubblegum Stuff Fuck Off deurmat

Fuck Off deurmat van Bubblegum Stuff. Deurmat met de tekst Fuck Off. Zwarte rechthoekige deurmat van PVC met in sierlijke letters Fuck Off erop. Deze uitgesproken deurmat voorkomt dat ongenode gasten aanbellen,zoals mensen die hun geloof verkondigen of spullen aan de deur verkopen. Afmeting 40 x 70 x 2 centimeter.

€ 19.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Fuck Off deurmat van Bubblegum Stuff. Deurmat met de te
Product
 

Fisura Monstera deurmat

Monstera deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van het blad van een Monstera plant. De Monstera deurmat is gemaakt van kokosvezel en PVC en heeft een groene kleur. De deurmat in de vorm van een plant heeft een afmeting van 70 x 40 centimeter. De onderkant is van PVC, zodat de mat niet weg glijdt.

€ 24.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Monstera deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van het
Product
 

Fisura Hand deurmat

Hand deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een hand die een peace-teken maakt. De hand deurmat is gemaakt van kokosvezel en PVC. De deurmat met hand heeft rode nagellak en een afmeting van 70 x 40 centimeter. Met antislip onderkant.

€ 24.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Hand deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een han
Product
 

Fisura Lippen deurmat

Lippen deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een stel zwoele popart lippen. De mond deurmat is gemaakt van kokosvezel en PVC. De lippen deurmat heeft rood-roze gestifte lippen en een afmeting van 70 x 40 centimeter. Met antislip onderkant.

€ 24.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Lippen deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een s
Product
 

Balvi Entree ticket deurmat

Wil je graag naar binnen? Laat dan eerst maar eens even je ticket zien, want anders blijft de deur gesloten. Met deze Entree ticket deurmat van Balvi mag je echter altijd naar binnen. De deurmat heeft een originele vorm van een papieren ticket dat van een rol af is gescheurd. Je koopt de Entree ticket deurmat online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 19.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Wil je graag naar binnen Laat dan eerst maar eens even
Product
 

Balvi Slide to Unlock deurmat

Iedereen met een iPhone of iPad weet precies hoe de Slide to Unlock-knop werkt. Even sliden naar rechts en je tablet of smartphone is ontgrendeld. Deze grappige Slide to Unlock deurmat speelt daar op in. Helaas kan je niet echt de deur openen door de deurmat te sliden, maar hij zorgt er wel voor dat je geen vieze voetstappen in je gang krijgt. Je koopt de Slide to Unlock deurmat online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 22.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Iedereen met een iPhone of iPad weet precies hoe de Sli
Product