Fisura Monstera deurmat

Monstera deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van het blad van een Monstera plant. De Monstera deurmat is gemaakt van kokosvezel en PVC en heeft een groene kleur. De deurmat in de vorm van een plant heeft een afmeting van 70 x 40 centimeter. De onderkant is van PVC, zodat de mat niet weg glijdt.

€ 20.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Monstera deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van het
Product
 

Balvi Deurmat Airport

Heet je bezoek welkom (en stuur ze weer weg) via de Arrivals en Departures deurmat. De grappige Deurmat Airport van Balvi laat je visite precies zien welke deur ze moeten gebruiken. Daarnaast zorgt de rubberen mat ervoor dat schoenen schoon worden en je huis dus netjes blijft. Je koopt de deurmat online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 26.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Heet je bezoek welkom (en stuur ze weer weg) via de Arr
Product
 

Fisura Avocado deurmat

Avocado deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een avocado. De avocado deurmat is gemaakt van kokosvezel en PVC. De deurmat met avocado heeft een afmeting van 70 x 40 centimeter. De onderkant is van PVC, zodat de mat niet weg glijdt.

€ 20.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Avocado deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een
Product
 

Fisura Hand deurmat

Hand deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een hand die een peace-teken maakt. De hand deurmat is gemaakt van kokosvezel en PVC. De deurmat met hand heeft rode nagellak en een afmeting van 70 x 40 centimeter. Met antislip onderkant.

€ 20.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Hand deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een han
Product
 

Fisura Lippen deurmat

Lippen deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een stel zwoele popart lippen. De mond deurmat is gemaakt van kokosvezel en PVC. De lippen deurmat heeft rood-roze gestifte lippen en een afmeting van 70 x 40 centimeter. Met antislip onderkant.

€ 20.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Lippen deurmat van Fisura. Deurmat in de vorm van een s
Product
 

Balvi Entree ticket deurmat

Wil je graag naar binnen? Laat dan eerst maar eens even je ticket zien, want anders blijft de deur gesloten. Met deze Entree ticket deurmat van Balvi mag je echter altijd naar binnen. De deurmat heeft een originele vorm van een papieren ticket dat van een rol af is gescheurd. Je koopt de Entree ticket deurmat online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 19.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Wil je graag naar binnen Laat dan eerst maar eens even
Product
 

Balvi Slide to Unlock deurmat

Iedereen met een iPhone of iPad weet precies hoe de Slide to Unlock-knop werkt. Even sliden naar rechts en je tablet of smartphone is ontgrendeld. Deze grappige Slide to Unlock deurmat speelt daar op in. Helaas kan je niet echt de deur openen door de deurmat te sliden, maar hij zorgt er wel voor dat je geen vieze voetstappen in je gang krijgt. Je koopt de Slide to Unlock deurmat online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 22.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Deurmatten Iedereen met een iPhone of iPad weet precies hoe de Sli
Product