Bitten Regenboog druipkaars (set van 2)

Regenboog druipkaars van Bitten. Een set van 2 druipkaarsen met meerdere kleuren kaarsvet. Het kaarsvet druipt in allerlei kleuren van de regenboog van de kaarsen af. Zorgt voor vrolijkheid. Net alsof je een eenhoorn aan het verbranden bent. Afmeting: 2,1 x 2,1 x 25 centimeter.

€ 6.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Interieurparfums Kaarsen Regenboog druipkaars van Bitten. Een set van 2 druipkaa
Product
 

Fizz Eenhoorn kaars

Eenhoorn kaars van Fizz. Kaars in de vorm van een eenhoorn. De kaars lijkt wit, maar als hij wordt aangestoken dan loopt er gekleurd kaarsvet uit. De binnenkant is gemaakt van gestapelde wax in verschillende kleuren, zodat er een regenboog aan kleuren ontstaat naast de eenhoorn. De kaars in de vorm van een eenhoorn heeft twintig branduren. Perfect voor een gezellige avond met je BFF. Afmeting: 14 x 11 x 10 centimeter.

€ 14.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Interieurparfums Kaarsen Eenhoorn kaars van Fizz. Kaars in de vorm van een eenho
Product
 

Magic Candle met ledverlichting

Magic Candle met ledverlichting. Echte kaars met ledverlichting aan de onderkant. Lijkt aan de buitenkant op een gewone kaars, maar aan de binnenkant zit een ledlicht dat betoverende kleuren laat zien. Steek de lont aan zodat de ledverlichting automatisch gaat branden. Verschillende kleuren komen voorbij. De kaars brandt twintig uur. Ledverlichting werkt op batterijen. Afmeting: 9 x 8 x 7,5 centimeter.

€ 7.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Interieurparfums Kaarsen Magic Candle met ledverlichting. Echte kaars met ledver
Product