Luckies Scratch Map Platinum kraswereldkaart

Scratch Map Platinum kraswereldkaart van Luckies. Kraswereldkaart met laagje zilverfolie. Onder het zilverkleurige folie zitten paarse en blauwgekleurde landen. Met icoon-stickers om een wereldreis uit te kunnen stippelen of om te laten zien waar iemand allemaal al is geweest. Luxe uitvoering van de Scratch Map. Wordt geleverd met een scratch munt. De Platinum Scratch Map zit verpakt in een luxe, stevige koker. Mooi als cadeau voor wereldreizigers. Afmeting: 59,4 x 82,5 x 0,2 centimeter.

€ 29.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Kunst Posters, prenten en visuel Scratch Map Platinum kraswereldkaart van Luckies. Krasw
Product
 

Luckies Scratch Map Kraswereldkaart met krijtpen

Scratch Map kraswereldkaart met krijtpen van Luckies. Kraswereldkaart om te personaliseren. Kras het folie van de bezochte landen, zodat de felle kleuren van de poster zichtbaar worden. De bezochte landen kunnen worden opengekrast met een muntje. Laat landen en steden zijn. De wereldkaart is beschrijfbaar met de meegeleverde krijtpen. De tekst is uitwisbaar. De Scratch Map is gemaakt van zwart gelamineerd papier met een ondergrond van folie in paars, rood, oranje en geel. Met landenlijst en ruimte voor notities aan de onderzijde. De afmetingen van de persoonlijke kraswereldkaart zijn 59,4 x 82,5 x 0,2 centimeter en hij weegt 240 gram. Zit verpakt in een stevige kartonnen koker.

€ 29.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Kunst Posters, prenten en visuel Scratch Map kraswereldkaart met krijtpen van Luckies. K
Product
 

Fisura Kim Jong Un poster

Kim Jong Un poster van Fisura. Illustratie van een moderne Kim Jung Un, door Amit Shimoni. Kim Jong Un poster met piercing, geverfd haar en een dikke gouden ketting. De poster is 50 x 50 centimeter groot en wordt geleverd zonder lijst. Onderdeel van de hipstory-collectie: history in een modern jasje.

€ 34.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Kunst Posters, prenten en visuel Kim Jong Un poster van Fisura. Illustratie van een mode
Product
 

Fisura John F. Kennedy poster

John F. Kennedy poster van Fisura. Illustratie van een moderne JFK, door Amit Shimoni. JFK poster met modern kapsel en T-shirt met Marilyn Monroe's haar erop. De poster is 50 x 50 centimeter groot en wordt geleverd zonder lijst.

€ 34.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Kunst Posters, prenten en visuel John F. Kennedy poster van Fisura. Illustratie van een
Product
 

Fisura Obama poster

Obama poster van Fisura. Illustratie van een moderne Barack Obama, door Amit Shimoni. Obama poster met dreadlocks, tattoos en een hemd. De poster is 50 x 50 centimeter groot en wordt geleverd zonder lijst. Onderdeel van de hipstory-collectie: history in een modern jasje.

€ 34.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Kunst Posters, prenten en visuel Obama poster van Fisura. Illustratie van een moderne Ba
Product
 

Luckies Scratch Map Roségoud reiseditie

Scratch Map Roségoud reiseditie van Luckies. Wereld kraskaart met luxe roségouden folie en wit marmerpatroon rond de randen. Houd in stijl de bezochte landen tijdens een wereldreis bij. De achterkant van de kaart is leeg om er nuttige reisinformatie op te schrijven. Kaart heeft een klein formaat en is makkelijk mee te nemen in een rugzak. Gemaakt van papier en folie. Afmeting: 42 x 29 centimeter.

€ 26.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Kunst Posters, prenten en visuel Scratch Map Roségoud reiseditie van Luckies. Wereld kra
Product
 

Luckies Scratch Map Backpacker editie

Scratch Map Backpacker editie van Luckies. Wereld kraskaart speciaal voor backpackers. Makkelijk mee te nemen tijdens wereldreis omdat de kaart opgerold kan worden en in het kleine reistasje met trekkoord opgeborgen kan worden. Gemaakt van duurzaam en waterdicht plastic. Op de achterkant staat een lege kaart om de route uit te stippelen. Inclusief koperkleurige stift en doekje om de stift uit te vegen. Afmeting: 42 x 29,7 centimeter.

€ 31.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Kunst Posters, prenten en visuel Scratch Map Backpacker editie van Luckies. Wereld krask
Product
 

Skratkz Poster 101 Festivals

Poster 101 festivals van Skratkz. Poster met de 101 vetste festivals over de hele wereld. Kras het grijze kroondopje open als het festival bezocht is. Het kroondopje heeft dan het gekleurde logo van het feest. Poster is op A1 formaat en geprint op glanzend materiaal. De 101 festivals poster wordt geleverd in een mooie, stevige koker zodat hij niet beschadigd. Afmeting: 59,4 x 84,1 centimeter.

€ 19.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Kunst Posters, prenten en visuel Poster 101 festivals van Skratkz. Poster met de 101 vet
Product
 

Skratkz Poster 101 Things to do with the family

Poster 101 Things to do with the family van Skratkz. Dit is een poster met 101 ideeën om te doen met het gezin. Op de poster staan uiteenlopende activiteiten om uit te voeren. Perfect om meer tijd door te brengen met de familie op een saaie middag. Kras het grijze vakje open als de activiteit is gedaan. Geprint op glanzend materiaal op A1 formaat (afmeting: 59,4 x 84,1 centimeter). De poster zit verpakt in een stevige koker.

€ 19.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Kunst Posters, prenten en visuel Poster 101 Things to do with the family van Skratkz. Di
Product
 

DOIY Bucketlist poster 100 things to do

Bucketlist poster van DOIY. Poster 100 things to do heeft 100 vakjes met activiteiten die jij absoluut moet beleven of zien. Kleur: grijs. Als een hokje open is, dan zie je een illustratie van de actie. Verrassende activiteiten. Afmeting: 60 x 60 x 10 centimeter.

€ 26.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Kunst Posters, prenten en visuel Bucketlist poster van DOIY. Poster 100 things to do hee
Product
 

DOIY Bucketlist poster 100 places to visit

Bucketlist poster van DOIY. Poster 100 things to do heeft 100 vakjes met activiteiten die jij absoluut moet beleven of zien. Kleur: grijs. Als een hokje open is, dan zie je een illustratie van de actie. Verrassende activiteiten. Afmeting: 60 x 60 x 10 centimeter.

€ 26.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Kunst Posters, prenten en visuel Bucketlist poster van DOIY. Poster 100 things to do hee
Product