Invotis Hout onderzetters (set van 6)

Hout onderzetters van Invotis. Een setje met zes houten onderzetters die eruit zien als een boomstam. De onderzetters lijken op boomschijven. Voorkomt krassen en kringen van glazen, bekers en bierflesjes op de salontafel. De salontafel blijft dus veel langer mooi dankzij de onderzetters. Afmeting: 10 x 10 centimeter.

€ 11.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Hout onderzetters van Invotis. Een setje met zes houten
Product
 

Invotis Gras onderzetters (set van 6)

Gras onderzetters van Invotis. Onderzetters met een print van gras. Gras onderzetters met een kleur net zo groen als gras. De onderzetters zijn verpakt in een set van 6 stuks. Ronde vorm. Haal de natuur in huis. Beschermen de tafel tegen krassen, kringen en vlekken van glazen en mokken. Diameter: 10 centimeter.

€ 11.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Gras onderzetters van Invotis. Onderzetters met een pri
Product
 

Invotis Perzisch tapijt onderzetters

Perzisch tapijt onderzetters van Invotis. Onderzetters die eruitzien als Perzisch tapijt. In de set zitten vier onderzetters met elk in een ander motief en kleur. De tapijt onderzetters zijn gemaakt van stof en rubber en kunnen op de hand worden uitgewassen. De onderzetters beschermen de tafel tegen kringen, vlekken en krassen van glazen en mokken. Zorgt voor een kleurrijke toevoeging in de woonkamer. Afmeting: 13 x 9 centimeter.

€ 12.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Perzisch tapijt onderzetters van Invotis. Onderzetters
Product
 

Floppy onderzetters (set van 6)

Wie kent ze nog: de diskettes van vroeger? Van die diskettes waar je er soms meerdere van nodig had voor een game of besturingsprogramma? Ditverzinjeniet.nl heeft een ontzettend leuke gadget die je zal doen denken aan de goede oude tijd. Verkrijgbaar in een set zes multi color onderzetters. De onderzetters zijn gemaakt van siliconen. Je koopt ze online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 14.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Wie kent ze nog de diskettes van vroeger Van die disket
Product
 

Pallet onderzetters (set van 4)

Hoewel een pallet vaak niet echt een mooie uitstraling heeft, hebben wij toch een stapel bijzondere pallets voor in jouw huis. Onze pallet onderzetters zijn namelijk gemaakt voor onder je glas. Deze originele onderzetters hebben het uiterlijk van een houten Euro pallet van hout, maar dan met een schaal van 1:10. Set van 4. Je koopt ze online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 13.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Hoewel een pallet vaak niet echt een mooie uitstraling
Product
 

Party Face Mats onderzetters (set van 20)

Party Face Mats onderzetters. Set van 20 onderzetters met bedrukking van een mond en kin. De onderzetters hebben aan beide kanten een andere bedrukking en in de Face Mats party set zitten dus in totaal 40 verschillende gezichten. Deze Face Mats zijn een leuke manier om een saai feestje leuker te maken.

€ 5.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Party Face Mats onderzetters. Set van 20 onderzetters m
Product
 

Suck UK Cactus onderzetters (set van 6)

Cactus onderzetters van Suck UK. Ronde, groene onderzetters met inkepingen om in elkaar te zetten als cactus. Set van 6 cactus onderzetters die zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde en duurzame bamboevezels. De cactus onderzetters kunnen verschillende cactussen vormen of worden opgeborgen in de bijbehorende bloempot. De onderzetters in de vorm van een cactus zijn gemaakt van slijtvast, water- en hittebestendig materiaal. Afmeting: 12 x 10,7 x 12 centimeter.

€ 23.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Cactus onderzetters van Suck UK. Ronde, groene onderzet
Product
 

Bitten Euro pallet pannenonderzetter

Euro pallet pannenonderzetter van Bitten. Houten pannenonderzetter in de vorm van een Euro Pallet. Replica van het originele Euro pallet op een schaal van 1:6. Industrieel ontwerp. Om de eettafel te beschermen tegen vlekken en verkleuringen van hete pannen en schalen. Stoere uitstraling. De pallet is gemaakt van hittebestendig blank hout. Leuk om cadeau te geven aan wie van robuuste items houdt. Een Euro pallet pannenonderzetter is 19,8 x 13,3 x 2,6 cm groot.

€ 9.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Euro pallet pannenonderzetter van Bitten. Houten pannen
Product
 

Peleg Design Schets onderzetters (set van 4)

De Schets onderzetters van Peleg Design beschermen niet alleen je tafel tegen krassen en kringen, ze zien er ook nog eens leuk uit. Deze onderzetters lijken op schetsen van koffie kopjes en thee mokken. Wanneer je een slokje van je drinken hebt genomen, kun je je glas of kopje op deze siliconen onderzetters kwijt. Set van vier onderzetters. Je koopt de Schets onderzetters online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 13.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet De Schets onderzetters van Peleg Design beschermen niet
Product
 

Invotis Tropische onderzetters (set van 4)

Tropische onderzetters van Invotis. Set van vier onderzetters in de vorm van een Monstera blad. De bladeren zijn gemaakt van siliconen. De onderzetters zijn flexibel, vochtbestendig en hittebestendig. Door de inkepingen van het ontwerp krijgt overtollige warmte kans om te ontsnappen. Zo beschermen beschermen ze de tafel tegen vlekken en verkleuringen door vocht en hitte. Verkrijgbaar in de kleur groen. Een decoratieve accessoire voor elk interieur. Leuk om te hebben of om cadeau te geven. Elke onderzetter is 12 x 9 cm groot en weegt 15 gram.

€ 5.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Tropische onderzetters van Invotis. Set van vier onderz
Product
 

Kikkerland Acrobaten onderzetters (set van 4)

Acrobaten onderzetters van Kikkerland. Set van vier onderzetters in de vorm van acrobaten. De acrobaat onderzetters zien eruit als vier acrobaten die bij elkaar op de schouders kunnen staan. Ze zijn ook in elkaar te klikken. De onderzetters in de vorm van acrobaten beschermen tafels tegen krassen, kringen en beschadigingen. Set van vier acrobaat onderzetters met elk een ander kleur hemd aan. De onderzetters zijn gemaakt van kurk en hebben een kunststof bedrukking. Afmeting: 16,7 x 2 x 11,4 centimeter.

€ 8.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Acrobaten onderzetters van Kikkerland. Set van vier ond
Product
 

Scott and Lawson Kurken onderzetters (set van 4)

Kurken onderzetters van Scott & Lawson. Een set van vier onderzetters met een vintage design. Elke onderzetter heeft een ander ontwerp. Geschikt voor glazen, mokken en bekers. Met de onderzetters worden kringen en krassen op het tafelblad voorkomen. De onderzetters zijn licht van gewicht, flexibel en kunnen niet kapot vallen. Ideaal in een omgeving met kleine kinderen. Verpakt in een mooie giftbox. Afmeting: 10 x 10 x 0,5 centimeter.

€ 5.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Kurken onderzetters van Scott Lawson. Een set van vier
Product
 

Luf Design Warmtegevoelige maan onderzetters (set van 4)

Warmtegevoelige maan onderzetters van Luf Design. Set van 4. Zwarte onderzetters die van uiterlijk veranderen bij een temperatuur hoger dan 34 graden. Als er een hete drank op de onderzetters wordt gezet dan verschijnt de afbeelding van de maan. Hoe kouder de mok met drank wordt, hoe minder vol de maan is. De onderzetters beschermen de tafel ook tegen krassen en kringen. Afmeting: 9 x 9 x 0,4 centimeter.

€ 18.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Warmtegevoelige maan onderzetters van Luf Design. Set v
Product
 

Kikkerland Walvis onderzetters (set van 4)

Walvis onderzetters van Kikkerland. Onderzetters in de vorm van een walvis. De walvis onderzetters worden geleverd in een set van vier en zijn gemaakt van bamboe. Trendy design met moderne look. De walvis onderzetters beschermen tafels tegen kringen en beschadigingen. Zeer geschikt voor visrestaurants en huizen met een beach look. De afmetingen zijn 14,4 x 3,4 x 8 centimeter. Gemakkelijk schoon te maken met vochtig doekje.

€ 13.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Walvis onderzetters van Kikkerland. Onderzetters in de
Product
 

Balvi Vinyl onderzetters (set van 4)

Vinyl onderzetters van Balvi. Een set van vier zwarte onderzetters die lijken op mini elpees. De LP onderzetters beschermen de tafel tegen hitte, vlekken en kringen. De LP onderzetters hebben verschillende kleuren aan de binnenkant: oranje, blauw, groen en rood. De onderzetters in de vorm van platen zijn gemaakt van siliconen en hebben een speciale antislip coating. Deze vinyl coasters zijn perfect om cadeau te doen aan mensen die nog steeds dol zijn op LP's. In leuke cadeauverpakking. Afmeting: 9 x 9 x 0,3 centimeter.

€ 8.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Vinyl onderzetters van Balvi. Een set van vier zwarte o
Product
 

Suck UK Cocktail Challenge onderzetters met recepten

Ben je net als wij dol op cocktails, maar kan je wel wat extra inspiratie gebruiken? Dan zijn de Cocktail Challenge onderzetters met recepten van Suck UK heel geschikt voor jou. Op deze onderzetters wordt (in het Engels) uitgelegd hoe je de lekkerste cocktails kan maken. Je kan er ook de Cocktail Challenge mee spelen. Als je drankje klaar is gebruik je de kaart als onderzetter. De set bevat 30 onderzetters met cocktailrecepten. Je koopt de onderzetters online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 10.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Ben je net als wij dol op cocktails, maar kan je wel wa
Product
 

3D Facemats met bewegend beeld (set van 10)

3D Facemats met bewegend beeld. Set van tien onderzetters waar gezichten op staat afgebeeld. De gezichten op de onderzetters bewegen en hebben een andere uitdrukking bij elke invalshoek. Met opening voor de neus, zodat je de Facemats aan je gezicht kunt hangen. Deze Facemats hebben een dubbele functie. Gebruik als onderzetter om je tafel te beschermen tegen vlekken, krassen en kringen. Of gebruik de de Facemats als hilarische accessoire voor op het gezicht. Set van 10, bijvoorbeeld keuze uit rode lippenstift, chagrijnig gezicht en snor. Afmeting: centimeter.

€ 7.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet 3D Facemats met bewegend beeld. Set van tien onderzette
Product
 

Super Mario Bros onderzetters (set van 20)

Onderzetters van Super Mario Bros. Gekleurde, vierkante onderzetters met Mario en symbolen. Ook in andere vormen. In totaal 20 onderzetters. Beschermt tafels en bureaus tegen krassen, vlekken en kringen. Materiaal: karton. Perfect voor de gamers voor een geinige gamesfeer. Afmeting: 11,1 x 2,6 x 24,6 centimeter.

€ 8.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Onderzetters van Super Mario Bros. Gekleurde, vierkante
Product
 

Face Mats dierenonderzetters (set van 20)

Tover jezelf om tot een echte party animal met de Face Mats. Deze grappige onderzetters hebben een bedrukking van een dierensnuit en een inkeping, waarmee je de onderzetter aan je neus kunt hangen. Set van 20 met dubbelzijdige bedrukking. Leuk tijdens een feestje. Je koopt de Face Mats dierenonderzetters online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 8.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Tover jezelf om tot een echte party animal met de Face
Product
 

Space Hopper onderzetters (set van 4)

Nooit meer krassen en vlekken op je tafel als je de Space Hopper onderzetters gebruikt. De onderzetters zijn gemaakt van siliconen en beschermen je tafel tegen krassen en lelijke vochtkringen. In elke set zitten vier onderzetters. Geinig om cadeau te geven of natuurlijk om zelf te gebruiken. Je koopt de onderzetters online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 7.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Baraccessoires Onderzet Nooit meer krassen en vlekken op je tafel als je de Spa
Product