Happy Cat warmtegevoelige mok

Happy Cat warmtegevoelige mok. Beker in de vorm van een poezenkop. Mok met kattenoren en het gezicht van een kat. De poezenbeker reageert op warmte. Als er warme drank in de Happy Cat warmtegevoelige mok wordt gedaan, dan knijpt de poes haar ogen dicht. Het beste cadeau voor dierenliefhebbers. De beker met poezengezicht is niet geschikt voor in de vaatwasser en magnetron

€ 11.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Happy Cat warmtegevoelige mok. Beker in de vorm van een
Product
 

thumbsUp Gore mok Sigaret

Gore mok van thumbsUp. Beker met op de bodem een opgerookte sigaret. Keramieken beker met op de bodem een onaangename verrassing voor degene die eruit drinkt. In werkelijkheid is de beker helemaal van keramiek. De viezigheid wordt pas zichtbaar als de koffie of thee bijna op is. De gore mok is niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron. Inhoud: 300 milliliter.

€ 10.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Gore mok van thumbsUp. Beker met op de bodem een opgero
Product
 

Harry Potter Golden Snitch beker

Golden Snitch beker van Harry Potter. Mok met de bekende Golden Snitch uit Harry Potter erop. Goudkleurig balletje met zilveren vleugels op een zwarte achtergrond. Ontbijten en koffie drinken met Harry Potter mok is een onmisbare start van de dag voor Harry Potter fans. Materiaal: keramiek.

€ 8.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Golden Snitch beker van Harry Potter. Mok met de bekend
Product
 

Call of Duty Schedel glas

Schedel glas van Call of Duty. Glas met een doodskop geïnspireerd op de iconische Call of Duty Skull. Angstaanjagende manier om drinken te drinken. Perfect voor een Halloween feest of gewoon om het gezelschap bang te maken. Met handvat om het glas makkelijk vast te houden.

€ 9.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Schedel glas van Call of Duty. Glas met een doodskop ge
Product
 

BigMouth Queen of Everything beker

Queen of Everything beker van BigMouth. Witte mok voor een queen, of dramaqueen. Met goud kroontje als handvat. Mok met kroon handvat en de tekst Queen of Everything. De beker heeft een inhoud van 590 milliliter en is gemaakt van keramiek. Afmeting: 18 x 12,5 x 12,5 centimeter.

€ 14.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Queen of Everything beker van BigMouth. Witte mok voor
Product
 

Fizz Glitter eenhoorn mok

Glitter eenhoorn mok van Fizz. Roze mok met print van een eenhoorn en de tekst “I've run out of glitter and now my unicorn won't start”. De roze eenhoorn beker heeft een goudkleurige oor met glitters. Grappige unicorn mok van keramiek.

€ 9.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Glitter eenhoorn mok van Fizz. Roze mok met print van e
Product
 

Nintendo Game Boy warmtegevoelige mok

Game Boy warmtegevoelige mok van Nintendo. Officieel gelicentieerde Nintendo beker die eruit ziet als een Game Boy. De mok is gemaakt van porselein en heeft aan de voor- en achterkant een schermpje. Dit scherm is zwart, maar als er een hete drank in wordt geschonken, dan wordt het groen. Beide schermpjes laten een scene uit Super Mario Land zien. Niet geschikt voor vaatwasser of magnetron. Inhoud van de beker: 250 milliliter.

€ 11.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Game Boy warmtegevoelige mok van Nintendo. Officieel ge
Product
 

Marvel Hulk mok

Hulk mok van Marvel. Mok in de vorm van een levensechte vuist van de Hulk. Hulk beker geïnspireerd door de Hulk, de superheld uit de Marvel stripverhalen. Officieel gelicentieerd door Marvel. De Hulk mok is groen en volledig gemaakt van aardewerk. Inhoud: 335 milliliter. Niet geschikt voor vaatwasser of magnetron. De afmetingen zijn 9 x 11 x 16 cm en hij weegt 390 gram.

€ 12.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Hulk mok van Marvel. Mok in de vorm van een levensechte
Product
 

Super Mario Bros Warmtegevoelige mok

Warmtegevoelige mok van Super Mario Bros. Super Mario mok met thermografische inkt, die verkleurt bij warmte. De lege zwarte mok met het Super Mario decor verandert bij het vullen met warme drank tot een echt level met Mario, munten en wolken. Beleef oude tijden opnieuw en houdt een speelkwartiertje op het werk. Inhoud van de Super Mario mok die reageert op warmte is 300 milliliter. Materiaal: keramiek. Niet geschikt voor in de vaatwasser of magnetron. Afmeting: 10 x 10 x 10 centimeter. Geef hem cadeau aan een Mario liefhebber. Officieel door Nintendo gelicentieerd.

€ 9.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Warmtegevoelige mok van Super Mario Bros. Super Mario m
Product
 

BigMouth Game Over mok

De Game Over mok van BigMouth is onmisbaar voor gamers. Wanneer jij graag een spel speelt en koffie drinkt, is deze mok in de vorm van een game controller zeker iets voor jou. Zodra je drinken op is, ben je 'game over'. Start een nieuw spel door de mok weer bij te vullen. De mok kun je het beste met de hand afwassen. Je koopt de Game Over mok online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 12.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze De Game Over mok van BigMouth is onmisbaar voor gamers.
Product
 

Balvi Mason Jar shotglaasjes (set van 4)

Mason Jars zijn helemaal hip en happening en shotjes zijn natuurlijk altijd goed. Combineer je die twee, dan krijg je Mason Jar shotglaasjes: helemaal goed, toch? Deze leuke glaasjes van Balvi hebben het uiterlijk van een Mason Jar, maar zijn natuurlijk een stuk kleiner. Set van vier. Je koopt de shotglaasjes online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 13.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Mason Jars zijn helemaal hip en happening en shotjes zi
Product
 

Invotis Wrinkled Cup Espressokop

Wrinkled Cup van Invotis. Espressokop die eruit ziet als een verfrommeld papieren bekertje. Gemaakt van keramiek. Inhoud: 50 milliliter. Afmeting: 9 x 6 x 7 centimeter.

€ 5.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Wrinkled Cup van Invotis. Espressokop die eruit ziet al
Product
 

Nintendo Super Mario warmtegevoelige mok

Super Mario warmtegevoelige mok van Nintendo. Warmtegevoelige beker die zwart lijkt met rode Super Nintendo en Super Mario Kart logo's, maar een Super Mario scene vertoond als er warme drank in wordt geschonken. Beker van Super Mario die reageert op warmte. Retro mok als eerbetoon aan de Super Nintendo game. Niet geschikt voor vaatwasser en magnetron. Officieel gelicentieerd product. Inhoud: 300 milliliter.

€ 10.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Super Mario warmtegevoelige mok van Nintendo. Warmtegev
Product
 

Volkswagen Metalen camper mok

Metalen camper mok van Volkswagen. Beker van metaal met een Volkswagen camper op de voorkant en de tekst Time To Get Out. De metalen beker mok met camper is perfect om mee te nemen in de camper, maar ook voor gebruik thuis. Onbreekbare metalen Volkswagen mok met een afmeting van 10 x 13 x 9 centimeter.

€ 10.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Metalen camper mok van Volkswagen. Beker van metaal met
Product
 

Space Invaders Warmtegevoelige mok

Warmtegevoelige mok van Space Invaders. Beker met zwart scherm dat reageert op de warmte van koffie of thee. De beker van Space Invaders laat de aanvallende aliens zien als er hete drank in wordt geschonken. Deze mok is een uniek cadeau voor echte gamers. Niet geschikt voor vaatwasser of magnetron.

€ 10.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Warmtegevoelige mok van Space Invaders. Beker met zwart
Product
 

Fender Versterker mok

Versterker mok van Fender. Beker in de vorm van een gitaarversterker van Fender. Mok die eruit ziet als een versterker. Deze Fender Amp Mug is een beker die herkenbaar is en een kop koffie net een beetje sterker maakt. De versterker mok is gemaakt van keramiek.

€ 12.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Versterker mok van Fender. Beker in de vorm van een git
Product
 

thumbsUp Noorderlicht warmtegevoelige mok

Noorderlicht warmtegevoelige mok van thumbsUp. Beker waarop het poollicht verschijnt als er warme drank in wordt geschonken. Noorderlicht warmtegevoelige mok die zonder drinken zwart is met ijsschotsen en water. Met warme koffie of thee verschijnt het noorderlicht op de beker. De beker heeft een inhoud van 300 milliliter en is gemaakt van keramiek. Niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron.

€ 10.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Noorderlicht warmtegevoelige mok van thumbsUp. Beker wa
Product
 

Fisura Bouwstenen mok Rood

Bouwstenen mok van Fisura. DIY mok om te bebouwen met bouwstenen als LEGO, KRE-O, Mega Bloks, PixelBlocks of K'NEX Bricks. De LEGO beker is leverbaar in het rood, blauw, geel of grijs. Inhoud van de DIY build-on mug is 350 milliliter. De beker is 13,5 x 12 x 9,5 centimeter groot.

€ 19.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Bouwstenen mok van Fisura. DIY mok om te bebouwen met b
Product
 

thumbsUp Gore mok Kauwgom

Gore mok van thumbsUp. Beker met op de bodem een stuk kauwgom. Keramieken beker met op de bodem een onaangename verrassing voor degene die eruit drinkt. In werkelijkheid is de beker helemaal van keramiek. De viezigheid wordt pas zichtbaar als de koffie of thee bijna op is. De gore mok is niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron. Inhoud: 300 milliliter.

€ 10.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Gore mok van thumbsUp. Beker met op de bodem een stuk k
Product
 

Fisura Bouwstenen mok Geel

Bouwstenen mok van Fisura. DIY mok om te bebouwen met bouwstenen als LEGO, KRE-O, Mega Bloks, PixelBlocks of K'NEX Bricks. De LEGO beker is leverbaar in het rood, blauw, geel of grijs. Inhoud van de DIY build-on mug is 350 milliliter. De beker is 13,5 x 12 x 9,5 centimeter groot.

€ 19.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Bouwstenen mok van Fisura. DIY mok om te bebouwen met b
Product