Installatievoucher Alarmsysteem Bekabeld Buiten

Stel, je hebt hét beveiligingsproduct van je dromen gevonden op onze website of bij ons in de winkel. Maar: je wilt of kunt deze niet zelf installeren. Geen probleem. Dan regelen wij dat voor je. Met deze voucher schaf jij meteen de installatie van jouw Alarmsysteem Bekabeld Buiten aan. Dat is én geen gedoe én de zekerheid van een professioneel geïnstalleerd product. Gewoon bij je thuis.

€ 155.00

Read on...

Installatie
Product
 

Installatievoucher Camera Bekabeld Buiten

Stel, je hebt hét beveiligingsproduct van je dromen gevonden op onze website of bij ons in de winkel. Maar: je wilt of kunt deze niet zelf installeren. Geen probleem. Dan regelen wij dat voor je. Met deze voucher schaf jij meteen de installatie van jouw Camera Bekabeld Binnen / WiFi Buiten aan. Dat is én geen gedoe én de zekerheid van een professioneel geïnstalleerd product. Gewoon bij je thuis.

€ 149.00

Read on...

Installatie
Product
 

Installatievoucher Extra Product Bekabeld Buiten

Stel, je hebt hét beveiligingsproduct van je dromen gevonden op onze website of bij ons in de winkel. Maar: je wilt of kunt deze niet zelf installeren. Geen probleem. Dan regelen wij dat voor je. Met deze voucher schaf jij meteen de installatie van jouw Extra Product Bekabeld Buiten aan. Dat is én geen gedoe én de zekerheid van een professioneel geïnstalleerd product. Gewoon bij je thuis.

€ 75.00

Read on...

Installatie
Product
 

Installatievoucher Alarmsysteem Bekabeld Binnen WiFi Buiten

Stel, je hebt hét beveiligingsproduct van je dromen gevonden op onze website of bij ons in de winkel. Maar: je wilt of kunt deze niet zelf installeren. Geen probleem. Dan regelen wij dat voor je. Met deze voucher schaf jij meteen de installatie van jouw Alarmsysteem Bekabeld Binnen / WiFi Buiten aan. Dat is én geen gedoe én de zekerheid van een professioneel geïnstalleerd product. Gewoon bij je thuis.

€ 135.00

Read on...

Installatie
Product
 

Installatievoucher Camera WiFi Binnen

Stel, je hebt hét beveiligingsproduct van je dromen gevonden op onze website of bij ons in de winkel. Maar: je wilt of kunt deze niet zelf installeren. Geen probleem. Dan regelen wij dat voor je. Met deze voucher schaf jij meteen de installatie van jouw Camera WiFi Binnen aan. Dat is én geen gedoe én de zekerheid van een professioneel geïnstalleerd product. Gewoon bij je thuis.

€ 89.00

Read on...

Installatie
Product
 

Installatievoucher Camera Bekabeld Binnen WiFi Buiten

Stel, je hebt hét beveiligingsproduct van je dromen gevonden op onze website of bij ons in de winkel. Maar: je wilt of kunt deze niet zelf installeren. Geen probleem. Dan regelen wij dat voor je. Met deze voucher schaf jij meteen de installatie van jouw Camera Bekabeld Binnen / WiFi Buiten aan. Dat is én geen gedoe én de zekerheid van een professioneel geïnstalleerd product. Gewoon bij je thuis.

€ 129.00

Read on...

Installatie
Product
 

Installatievoucher Extra Product WiFi Binnen

Stel, je hebt hét beveiligingsproduct van je dromen gevonden op onze website of bij ons in de winkel. Maar: je wilt of kunt deze niet zelf installeren. Geen probleem. Dan regelen wij dat voor je. Met deze voucher schaf jij meteen de installatie van jouw extra WiFi Binnen product aan. Dat is én geen gedoe én de zekerheid van een professioneel geïnstalleerd product. Gewoon bij je thuis.

€ 35.00

Read on...

Installatie
Product
 

Installatievoucher Extra Product Bekabeld Binnen WiFi Buiten

Stel, je hebt hét beveiligingsproduct van je dromen gevonden op onze website of bij ons in de winkel. Maar: je wilt of kunt deze niet zelf installeren. Geen probleem. Dan regelen wij dat voor je. Met deze voucher schaf jij meteen de installatie van jouw Extra Product Bekabeld Binnen / WiFi Buitenaan. Dat isén geen gedoe én de zekerheid van een professioneel geïnstalleerd product. Gewoon bij je thuis.

€ 55.00

Read on...

Installatie
Product
 

Home8 Beveiliging Starter Kit Smart Compact

Op zoek naar een innovatief en compact alarmsysteem om te beginnen met het beveiligen van jouw huis of bedrijf? Dan is de Beveiliging Starter Kit Smart Compact écht wat voor jou. Met dit slimme startpakket kun je ?uit de doos? al een ruimte en een deur of raam beveiligen. Gemakkelijk, zonder installatiestress. Het pakket bestaat uit één Infrarood Bewegingsmelder, twee deur-/raam contacten, één afstandsbediening, één Mini Cube Camera en de Compact Shuttle Basis Unit. Dit solide apparaat, dat je aansluit op je router, zorgt niet alleen voor een feilloze verbinding tussen jouw aangesloten sensoren en camera, maar is daarnaast ook voorzien van een interne sirene. In het interne geheugen (4GB) wordt al jouw beeld- en datamateriaal veilig bewaard.Gemakkelijk overal te installerenDe Home8 Compact Shuttle Basis Unit heeft een vast stroompunt en internetaansluiting nodig. De meeste accessoires werken op batterijen en zijn volledig draadloos. Daarom is het alarmsysteem gemakkelijk overal te plaatsen. Installatie met de app is eenvoudig en overzichtelijk.Works withHome8 is een slim alarmsysteem, dat veilig en moeiteloos kan samenwerken met apparaten van derden die je dagelijks gebruikt. Home8 kun je standaard al koppelen met Philips HUE, Nest, Amazon Echo, Honeywell, Apple, Lockstate en ook door middel van IFTTT. Daarnaast is de Shuttle in dit pakket compatibel met Z-Wave met een speciale Z-Wave Dongle (niet standaard meegeleverd). Zo heb jij nóg meer mogelijkheden voor jouw domotica netwerk.

€ 299.00

Read on...

Alarmsystemen
Product
 

Installatievoucher Alarmsysteem WiFi Binnen

Stel, je hebt hét beveiligingsproduct van je dromen gevonden op onze website of bij ons in de winkel. Maar: je wilt of kunt deze niet zelf installeren. Geen probleem. Dan regelen wij dat voor je. Met dezevoucherschaf jij meteen deinstallatie van jouw alarmsysteem WiFi Binnen aan. Dat is én geen gedoe én de zekerheid van een professioneel geïnstalleerd product. Gewoon bij je thuis.

€ 109.00

Read on...

Installatie
Product
 

Reolink Argus Eco

100 % draadloos. Weerbestendig. Super gebruiksvriendelijk. Dát is deReolink Argus Eco. Deze energiezuinige camera werkt op Wi-Fi en een oplaadbare batterijén is weerbestendig. Je kunt 'm dus plaatsen waar je maar wilt, binnen en buiten. De batterij laadt je op via de meegeleverde micro USB kabel, of via het Reolink Solar paneel (niet standaard meegeleverd). Zo hoef je je nooit meer druk te maken over de stroomtoevoer van jouw camera en/of de aanschafvan nieuwe batterijen. De camera bedien je verder via een gratis app op je smartphone (app beschikbaar in het Nederlands) en het systeem is Plug& Play, wat betekent dat je 'm zelf gemakkelijk installeert. Heb je de camera geplaatst op de door jouw gewenste plek, dan ben je vervolgens dag en nacht op de hoogte van wat er gebeurt. De ingebouwde, loepzuivere PIR bewegingssensor ontgaat niets, het haarscherpe nachtzicht zorgt voor ogen in het donker en de luidspreker en microfoon bieden jou de mogelijkheid om mee te luisteren- en te praten.

€ 155.00

Read on...

IP Camera's
Product
 

Bewegingssensor voor binnen en buiten

Deze bewegingssensor detecteert bewegingen tot 12 meter met een kijkhoek van 360 graden en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Zodra de sensor beweging detecteert wordt het alarm geactiveerd en ontvang je een melding via de app.

€ 59.00

Read on...

Alarm uitbreidingen (Z Wave)
Product
 

Slimme dimmer E27

Deze slimme fitting plaats je tussen een normale fitting (E14) en je lampfitting (E27) om van elke lamp een slimme lamp te maken! Door deze vrijwel onzichtbare toevoeging aan je lamp kun je via de ingebouwde technologie je lamp dimmen en aan- en uitzetten waar en wanneer je wilt. 

€ 59.00

Read on...

Alarm uitbreidingen (Z Wave)
Product
 

Reolink RLK8 420D4 PoE 5MP Camerasysteem

Met het Reolink RLK8-420D4 PoE 5MP camerasysteem beveilig je eenvoudig je woning of bedrijf. De camera's verbindt je met de meegeleverde UTP kabel met de recorder die is voorzien van 2TB. Genoeg voor het bewaren van 2 maanden beeldmateriaal. De dome camera's filmen in 5MP resolutie zodat je geen detail meer mist. In het donker zorgen de infrarood LEDS voor haarscherpe beelden. Met de bijbehorende app voor op je smartphone of tablet, of op je pc, bekijk je de beelden wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Ook ontvang je meteen een melding als het systeem onverwachte bewegingen signaleert. En jij niet alleen, want in dit systeem kun je meerdere gebruikers toevoegen. Dezeset is uitbreidbaar met 4 extra camera's.Reolink supportpagina

€ 590.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Bewegingssensor inbouw

Deze bewegingssensor detecteert bewegingen tot 12 meter met een kijkhoek van 360 graden. Zodra de sensor beweging detecteert wordt het alarm geactiveerd en ontvang je een melding via de app. De sensor werk je netjes weg met de meegeleverde plafond- en wandbevestiging.

€ 59.00

Read on...

Alarm uitbreidingen (Z Wave)
Product
 

EZVIZ DB1 Slimme Deurbel

DeEZVIZ DB1is een slimme WiFi deurbel waarmee je altijd kunt zien wie er voor je deur staat. Dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon kun je zelfs met je bezoek praten als je niet thuis bent. Verbind de slimme deurbel met je smartphone om je huis altijd veilig te houden. De kijkhoek van 180 graden zorgt ervoor dat je een compleet overzicht hebt wanneer er iemand aanbelt. Pas de kleur van de deurbel eenvoudig aan met de meegeleverde frontjes naar wit, zwart of bruin. Beelden bewaar je eenvoudig op een SD-kaart of in de EZVIZ cloud. De Ezviz DP1 is compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa.

€ 149.00

Read on...

Deurbellen
Product
 

Home8 Buitensirene

Een effectief afschrikmiddel: dát is deze innovatieve Buitensirene. Bij ongenode gasten geeft de sirene meteen een audio-visueel signaal. Zo worden jijzelf en je buren direct gealarmeerd. Het volume van de sirene kun je daarbij zelf instellen tussen laag en hoog. Ook kun je het geluid desgewenst uitzetten. Ook het knipperende felle licht zal indringers afschrikken. Wanneer de stroom uitvalt, schakelt de sirene automatisch over op de ingebouwde back-up batterij. En, ook niet onbelangrijk: ingebouwde sabotagesensoren slaan direct alarm wanneer iemand probeert de sirene uit te schakelen.

€ 89.00

Read on...

Home8 alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

Security Gateway 3.0 Smart Compact Shuttle Basis Unit

DeHome8 Basis Unitszijn het hartén het brein van jouw Home8 systeem. De Unit sluit je aan op je router. Op die manier is jouw systeem verbonden met het internet en kun je deze beheren in de Home8 app. De Basis Units regelen daarnaast de onderlinge verbinding tussen alle aangesloten apparaten. DeSecurity Gateway 3.0 Smart Compact Shuttle Basis Unitis voorzien van 4 GB intern geheugenén een interne sirene en is daarmee, zoals de naam al doet vermoeden, de meest compacte en slimme variant Home8 Basis Unit. Daarnaast is deze Shuttle compatibel metZ-Waveapparaten met gebruik van deZ-Wave Dongle.

€ 149.00

Read on...

Alarm uitbreidingen
Product
 

EZVIZ DP1 Slimme Deurbel

DeEZVIZ DP1vervangt je traditionele deurspion door een slimme deurbel met beeldscherm. De slimme deurbel wordt geleverd met een beeldscherm dat op de binnenzijde van de deur wordt geplaatst. Als een bezoeker aanbelt gaat het beeldscherm automatisch aan zodat je direct kunt zien wie er aan de andere kant van de deur staat. Verbind de EZVIZ DP1 met je smartphone om direct een pushmelding te ontvangen wanneer er wordt aangebeld . De EZVIZ DP1 is compatibel met Google Assistent en Amazon Alexa.

€ 269.00

Read on...

Deurbellen
Product
 

Home8 Keypad

De Keypad is een praktische en innovatieve toevoeging aan jouw Home8 alarmsysteem voor jouw huis of bedrijf. Met de Keypad kun je gemakkelijk het alarm aan- en uitzetten met het intoetsen van een code. Handig wanneer je de Keypad dus installeert bij in- en uitgangen van gebouwen. Gebruikers kunnen op die manier tegelijkertijd het alarm uitzetten en de deur openen. Wel zo makkelijk! In noodsituaties kun je daarnaast op de SOS-knop drukken, waarna er meteen een alarmmelding wordt verzonden

€ 99.00

Read on...

Home8 alarmsysteem uitbreidingen
Product