Zmodo ZS NM 28 1TB Full HD Draadloos Camerasysteem

Het Zmodo ZS-NM-28-1TB Full HD Draadloos Camerasysteem zorgt ervoor dat je zonder lastig draden trekken zowel buiten als binnen alles goed in de gaten kunt houden. De camera's zijn voorzien van een verbeterd draadloos signaal waardoor het systeem nog flexibeler is te monteren. Waar je ook bent ter wereld kun je Zmodo account  een oogje in het zeil houden door in te loggen via een PC of app. Het draadloos camerasysteem bestaat uit een NVR met ingebouwde harde schijf en vier draadloze mini IP-camera's. Opname en weergaveresolutie is Full HD (High Definition). Dat betekent glasheldere beelden met eenresolutie van 1920 bij 1080 pixels. Eenvoudig tot wel 4 x zoomen zorgt ervoor dat je geen detail meer mist. Deze set is uitbreidbaar met 4 extra camera's.De IP-camera's zijn voorzien van de nieuwste IR nachtzicht technologie Array IR LED. Vergeleken met conventionele infrarood LED's zijn Array LED's compacter, produceren een hogere hoge helderheid (100 x normaal LED) en hebben een langere levensduur (9 x normaal LED)De IP-camera's zijn compact, discreet, flexibel te plaatsen en kwalitatief zeer hoogwaardig. Full High Definition resolutie en 30 meter nachtzicht. Daarnaast een kijkhoek van maar liefst 96° om bijvoorbeel een tuin in één keer te tonen. De flexibel houder zorgt ervoor dat de camera vrijwel over is te plaatsen.De Network Video Recorder heeft een ingebouwde harde schijf met een capaciteit van 1 Terrabyte. Ruim voldoende voor wekenlang intelligent opnemen. De manier van opname is flexibel. Natuurlijk kun je het apparaat opdragen om continu op te nemen, maar intelligentere opnamemodi zijn ook mogelijk. Er wordt indien gewenst bijvoorbeeld alleen opgenomen wanneer er beweging gedetecteerd wordt. En je krijgt een melding wanneer het systeem iets bemerkt. Dat is in de app of software in te stellen. Door de recorder met de meegeleverde HDMI-kabel op je TV aan te sluiten bekijk je de beelden haarscherp.De Zmodo software en apps zijn gemaakt om intuitief de instellingen aan te passen en de beelden van de camera's te bekijken en terugkijken. Zowel voor de PC als voor Android en iPhone is specifieke software te downloaden om alles uit je Zmodo camerasysteem te halen.

€ 590.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Zmodo WiFi Camera (uitbreiding)

Deze Zmodo Full HD Camera is geschikt als uitbreiding voor de Zmodo WiFi camerasystemen.

€ 109.00

Read on...

Zmodo accessoires
Product
 

Dahua PFB SD1A203T Muurbevestigingsbeugel

Deze Dahua PFB-SD1A203T waterbestendige muurbevestigingsbeugel is geschikt voor de Dahua DH-SD1A203T-GN-W enDahua DH-SD1A203T-GN. Gebruik deze muurbeugel om de camera tegen de muur of plafond te monteren zonder zichtbare draden.

€ 29.95

Read on...

Dahua accessoires
Product
 

Dahua IMOU Ranger Pro Full HD Binnen IP Camera

De Dahua IMOU Ranger Pro is een 2 MegaPixel Wi-Fi netwerk camera met Full HD prestaties en zowel H.265 als H.264-compressie. Met H.265 bespaar je 50% op dataverbruik en opslag. De IMOU Ranger Pro is eveneens voorzien van "smart tracking" functie, hiermee kan de camera bewegende objecten automatisch volgen in een ruimte. Deze camera is ideaal voor in huis, winkel of kantoor. Met zijn stijlvolle vormgeving past hij in vrijwel ieder interieur. Ook ondersteund de Dahua IMOU Ranger Pro, Privacy Mask, verberg de lens om uw privacy te beschermen als u thuis bent.De Dahua IMOU IPC-A26HP Ranger Pro is een Wi-Fi camera werkende op ( IEEE802.11 b/g/n ) 50meter (open veld) en werkt bij temperaturen van rb-10° C~+45° C, minder dan 95%RH.

€ 99.00

Read on...

IP Camera's
Product
 

HomeGuard HGNVK 928CAM Full HD Camera (Uitbreiding)

Deze HomeGuard Full HD Camera is geschikt als uitbreiding voor het HomeGuard HGNVK 49004 camerasysteem. Je kunt de camera eenvoudig draadloos aan het basisstation verbinden. Met de flexibele houder kun je de camera zowel staand als hangend bevestigen.Wel moet de camera van stroom worden voorzien door middel van de bijgeleverde stroomadapter. De beeldresolutie is 1280 x 960 pixels (HD Resolutie) en in het donker film je tot wel 20 meter ver. Via het basisstation laat je de camera continu filmen of alleen wanneer de camera beweging detecteert.

€ 99.00

Read on...

HomeGuard accessoires
Product
 

HomeGuard HGNVK 49002 Draadloos Camerasysteem 1TB

Op zoek naar een degelijk camerasysteem dat supermakkelijk te installeren isén onafhankelijk van internet kan werken? Dan is hetHomeGuard HGNVK-49002 Draadloos Camerasysteemdé set voor jou. Dit innovatieve systeem, bestaande uit twee 960P IP camera's en een fraaie alles-in-één 12" LCD monitor en recorder, maakt een eigen draadloze verbinding aan en kan daarmee onafhankelijk van internet werken. Heel praktisch, want de reikwijdte van de camera's ten opzichte van het scherm is maar liefst maximaal 900 (!) meter. Dat maakt dit systeem bijvoorbeeld uitermate geschikt voor huizen of bedrijven met een groot buitenterrein en niet overal internetaansluiting. Je hebt sowieso altijd toegang tot jouw beeldmateriaal op het scherm. Wil je de beelden ook op afstand bekijkenen meldingen ontvangen op je smartphone, dan sluit je de monitor aan op het internet met een Ethernetkabel.Camera'sDe camera's zijn geschikt voor binnen en buiten. Dankzij de robuuste behuizing zijn de camera's waterdicht (IP66 gecertificeerd). Met de flexibele houder kun je de camera's zowel staand als hangend bevestigen. De draadloze camera's hebben een scherp nachtzicht tot 30 meter. Zo zie je dag en nacht wat er gebeurt.

€ 390.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

MZONE HGMVW 8649 Horloge Camera

Bond, James Bond. Dit stijlvolle, slimme en multifunctionele horloge zou niet misstaan om de pols van deze superspion. De HomeGuard MZONE veelzijdige Horloge camera is een waardevol en leuk apparaat voor iedereen. Leg de wereld om je heen discreet vast. Maak metéén druk op de knop foto's, geluidsopnamen of leg video met geluid vast. Overal waar je bent. Neem interessante gebeurtenissen, momenten en scènes spontaan op. Ze worden opgeslagen op de meegeleverde Micro SD kaart van 8GB. Zet de beelden eenvoudig op je PC met de meegeleverde USB kabel. De ingebouwde batterij kan maximaal 120 uur werken zonder te worden opgeladen. Opladen doe je trouwens heel eenvoudig met de meegeleverde USB kabel. Oh ja, en dit horloge zou natuurlijk geen horloge zijn, als je de tijd er niet op zou kunnen zien.

€ 99.00

Read on...

Spy Camera's
Product
 

MZONE HGMVP 8618 Pen Camera

Bond, James Bond. Deze slimme pen annex camera zou niet misstaan in een verhaal van deze superspion. De HomeGuard MZONE veelzijdige Pen Camera is een waardevol en leuk apparaat voor iedereen. Leg de wereld om je heen discreet vast. Maak metéén druk op de knop foto's, geluidsopnamen of leg video met geluid vast terwijl je reist, aantekeningen maakt in vergaderingen of in de klas zit. Neem interessante gebeurtenissen, momenten en scènes spontaan op. Ze worden opgeslagen op de meegeleverde Micro SD kaart van 8GB. Zet de beelden eenvoudig op je PC met de meegeleverde USB kabel. De ingebouwde batterij kan maximaal 90 minuten non-stop filmen zonder te worden opgeladen. Opladen doe je trouwens heel eenvoudig met de meegeleverde USB kabel. Oh ja, schrijven kan deze pen natuurlijk ook! En hij wordt geleverd met drie extra zwarte inktvullingen.

€ 99.00

Read on...

Spy Camera's
Product
 

HomeGuard HGNVK 88304 Draadloos Camerasysteem 1TB

Met deHomeGuard HGNVK-88304 Draadloos Camerasysteem 1TBheb jij de beveiliging van jouw huis of bedrijf inén bij de hand. Letterlijk. De beelden van dit slimme systeem volg jij namelijk heel eenvoudig met de gratis app op je smartphone. En ga je voor gebruiksgemak, dan is dit écht het systeem voor jou: minder kabels, degelijke videokwaliteit en supermakkelijke installatie. De NVR maakt een eigen beveiligd draadloos netwerk aan, waarmee de camera's onderling verbinden. Het draadloze bereik hiervan is maar liefst 900 (!) meter. Dat betekent dat je de camera's ongekend ver van de NVR en hoog kunt plaatsen. Ideaal voor grote buitenterreinen dus bijvoorbeeld. Sluit de NVR met een ethernetkabel aan opje router en je volgt alles op je smartphone, tablet of computer. Wil je de beelden op een beeldscherm volgen? Met de VGA en HDMI poorten sluit jij de NVR gemakkelijk aan op je TV of een ander beeldscherm. Wel zo makkelijk.De camera's zijn geschikt voor binnen en buiten. Dankzij de robuuste behuizing zijn de camera's waterdicht (IP66 gecertificeerd). Met de flexibele houder kun je de camera's zowel staand als hangend bevestigen. De draadloze camera's hebben een scherp nachtzicht tot 30 meter. Zo zie je dag en nacht wat er gebeurt

€ 490.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Veeley V5 Elektrische Step Zwart

De Veeley is een compact en kwalitatief hoogstaand personen vervoermiddel. Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog vele andere bijzondere en unieke kenmerken geven de Veeley een onmiskenbare uitstraling. De elektrische step maakt gebruik van een oplaadbare batterij en een 350 Watt motor om gemakkelijk en snel te reizen. Stel het stuur in op de door u gewenste hoogte. Met een druk op knop zet je de Veeley aan. Zet jezelf af en trek de gashendel in. Je rijdt vervolgens probleemloos rond met ingestelde gewenste maximum snelheid (25 km/uur). Remmen doe je met de handrem aan het stuur. Simpel dus! Gebruik op de openbare weg in heel Europa is toegestaan. Veeley is getest en goedgekeurd op basis van EU directive nr. 168/2013De design filosofie van Veeley is baanbrekend en revolutionair. Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog vele andere bijzondere en unieke kenmerken geven de Veeley een onmiskenbare uitstraling. Veeley is dé elektrische step voor forenzen, wereldburgers met lef en praktische toeristen. De Veeley V5 is standaard voorzien van:een sterke elektromotor van 350 Watt en geruisloos. Deze zorgt ervoor dat het achterwiel wordt aangedreven voor maximale controle en een uiterst betrouwbare wegligging.lederen ergonomische handgrepen inclusief een draaischakelaar waarmee de snelheid van deze prachtige elektrische step kan worden geregeld.met een druk op knop schakel je de cruise control in.een volwaardige hydraulische schijfrem bij het voorwiel en achter in de motor een geïntegreerde trommelrem.een extra accuaansluiting.inklapbaar zadel en stuuruiteinden.EU goedkeuring op basis van 168/2013.een display, inclusief GPS tracker, bluetooth en music streaming.LED verlichting.anti-slip treeplank.4 seizoenen banden. 

€ 1599.00

Read on...

Elektrische steppen
Product
 

Veeley V5 Elektrische Step Wit

De Veeley is een compact en kwalitatief hoogstaand personen vervoermiddel. Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog vele andere bijzondere en unieke kenmerken geven de Veeley een onmiskenbare uitstraling. De elektrische step maakt gebruik van een oplaadbare batterij en een 350 Watt motor om gemakkelijk en snel te reizen. Stel het stuur in op de door u gewenste hoogte. Met een druk op knop zet je de Veeley aan. Zet jezelf af en trek de gashendel in. Je rijdt vervolgens probleemloos rond met ingestelde gewenste maximum snelheid (25 km/uur). Remmen doe je met de handrem aan het stuur. Simpel dus! Gebruik op de openbare weg in heel Europa is toegestaan. Veeley is getest en goedgekeurd op basis van EU directive nr. 168/2013De design filosofie van Veeley is baanbrekend en revolutionair. Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog vele andere bijzondere en unieke kenmerken geven de Veeley een onmiskenbare uitstraling. Veeley is dé elektrische step voor forenzen, wereldburgers met lef en praktische toeristen. De Veeley V5 is standaard voorzien van:een sterke elektromotor van 350 Watt en geruisloos. Deze zorgt ervoor dat het achterwiel wordt aangedreven voor maximale controle en een uiterst betrouwbare wegligging.lederen ergonomische handgrepen inclusief een draaischakelaar waarmee de snelheid van deze prachtige elektrische step kan worden geregeld.met een druk op knop schakel je de cruise control in.een volwaardige hydraulische schijfrem bij het voorwiel en achter in de motor een geïntegreerde trommelrem.een extra accuaansluiting.inklapbaar zadel en stuuruiteinden.EU goedkeuring op basis van 168/2013.een display, inclusief GPS tracker, bluetooth en music streaming.LED verlichting.anti-slip treeplank.4 seizoenen banden. 

€ 1599.00

Read on...

Elektrische steppen
Product
 

Reolink RLC 410WS 4MP 2 Pack Installatieservice

Met de RLC-410WS beveiligingscamera's ben jij altijd op de hoogte van wat er rond jouw huis of bedrijf gebeurt. Dagén nacht, want dankzij de infrarood sensor kun je ook in het donker zien wat er gebeurt. Beeldmateriaal bekijk je live in de app op je smartphone of tablet, of op je pc. Ook kun je later beelden terugzien en een opnameschema instellen. Bij (ongewenste) bezoekers ontvang je meteen een melding. De 4MP High Resolution opnamen voorzien jou daarbij van haarscherp beeld. Deze camera's zijn daarnaast voorzien van een extra snelle Dual (2.4 / 5 GHz) Wi-Fi verbinding en 2 2T2R MIMO antennes voor extra ver en stabiel signaalbereik.InstallatieserviceDeze bundel komt met onze standaard installatieservice. Door deze installatie kun je optimaal van je nieuwe producten gebruik maken. Na afronding van je bestelling nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Na de installatie leggen we natuurlijk ook precies uit hoe het product werkt.  

€ 329.00

Read on...

IP Camera's
Product
 

Reolink B800 8MP Camera (Uitbreiding)

Deze Reolink 8MP Camera is geschikt als uitbreiding voor het Reolink RLK8-800B4 Camerasysteem. Je kunt de camera eenvoudig bedraad aan het basisstation verbinden. Met de flexibele houder kun je de camera zowel staand als hangend bevestigen.De beeldresolutie is 3840 x 2160 pixels (4K Resolutie) en in het donker film je tot wel 30 meter ver. Via het basisstation laat je de camera continu filmen of alleen wanneer de camera beweging detecteert.

€ 119.00

Read on...

Reolink accessoires
Product
 

Installatievoucher 1 4 Extra Sensoren

Stel, je hebt hét beveiligingsproduct van je dromen gevonden op onze website of bij ons in de winkel. Maar: je wilt of kunt deze niet zelf installeren. Geen probleem. Dan regelen wij dat voor je. Met deze voucher schaf jij meteen de installatie vanéén tot 4 extra sensoren aan. Dat is én geen gedoe én de zekerheid van een professioneel geïnstalleerd product. Gewoon bij je thuis.

€ 39.00

Read on...

Installatieservice
Product
 

MZONE HGMVB 8663 Boek Camera

Discreet opnamen maken? Dan ben je bij deMZONE HGMVB-8663 Boek Cameraaan het juiste adres. Zet 'm tussen je boeken in de kast en houd een oogje in het zeil zonder dat iemand het doorheeft. Deze slimme camera heeft een lens van 90 graden en neemt op in Full HD (1080p), dus je ziet kleine details en gezichten in de kamer of ruimte waar je 'm neerzet. Ook in het donker, want de camera heeft nachtzicht tot op 2 meter. Daarnaast is dit intelligente boek ook uitgerust met bewegingsdetectie. Handig, want wanneer je de camera alleen laat opnemen wanneer er beweging is, bespaar je meer opslagruimte en batterijcapaciteit. En is dit boek nou ook echt een boek? Jazeker, vanbinnen vind je een handige map met notitieblaadjes.

€ 109.00

Read on...

Spy Camera's
Product
 

HomeGuard HGNVK 49004 Draadloos Camerasysteem 1TB

Op zoek naar een degelijk camerasysteem dat supermakkelijk te installeren isén onafhankelijk van internet kan werken? Dan is hetHomeGuard HGNVK-49004 Draadloos Camerasysteemdé set voor jou. Dit innovatieve systeem, bestaande uit vier 960P IP camera's en een fraaie alles-in-één 12" LCD monitor en recorder, maakt een eigen draadloze verbinding aan en kan daarmee onafhankelijk van internet werken. Heel praktisch, want de reikwijdte van de camera's ten opzichte van het scherm is maar liefst maximaal 900 (!) meter. Dat maakt dit systeem bijvoorbeeld uitermate geschikt voor huizen of bedrijven met een groot buitenterrein en niet overal internetaansluiting. Je hebt sowieso altijd toegang tot jouw beeldmateriaal op het scherm. Wil je de beelden ook op afstand bekijkenen meldingen ontvangen op je smartphone, dan sluit je de monitor aan op het internet met een Ethernetkabel.De camera's zijn geschikt voor binnen en buiten. Dankzij de robuuste behuizing zijn de camera's waterdicht (IP66 gecertificeerd). Met de flexibele houder kun je de camera's zowel staand als hangend bevestigen. De draadloze camera's hebben een scherp nachtzicht tot 30 meter. Zo zie je dag en nacht wat er gebeurt.

€ 490.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Continu Cloudopslag 14 dagen

Laat je jouw camera's continu filmen en wil je deze beelden twee weken opslaan in de Cloud? Dat kan! Hiervoor kun je een extra abonnement per camera aanschaffen van?12,95 per maand.Hoe werkt het?Voeg in het veld 'Opmerking' bij jouw bestelling het SN nummer van jouw Shuttle of Hub (Basis Unit) toe. Wanneer je jouw abonnement besteld en betaald hebt, kan het abonnement op die manier meteen worden gekoppeld aan jouw systeem. Het SN nummer is te vinden op de sticker aan de onderkant van het apparaat.

€ 12.95

Read on...

Serviceplannen
Product
 

Continu Cloudopslag 30 dagen

Laat je jouw camera's continu filmen en wil je deze beelden dertig dagen opslaan in de Cloud? Dat kan! Hiervoor kun je een extra abonnement per camera aanschaffen van?19,95 per maand.Hoe werkt het?Voeg in het veld 'Opmerking' bij jouw bestelling het SN nummer van jouw Shuttle of Hub (Basis Unit) toe. Wanneer je jouw abonnement besteld en betaald hebt, kan het abonnement op die manier meteen worden gekoppeld aan jouw systeem. Het SN nummer is te vinden op de sticker aan de onderkant van het apparaat.

€ 19.95

Read on...

Serviceplannen
Product
 

HomeGuard HGNVK 929CAM Full HD Camera (Uitbreiding)

Deze HomeGuard Full HD Camera is geschikt als uitbreiding voor het HomeGuard HGNVK 88304 camerasysteem. Je kunt de camera eenvoudig draadloos aan het basisstation verbinden. Met de flexibele houder kun je de camera zowel staand als hangend bevestigen.Wel moet de camera van stroom worden voorzien door middel van de bijgeleverde stroomadapter. De beeldresolutie is 1920 x 1080 pixels (Full HD Resolutie) en in het donker film je tot wel 20 meter ver. Via het basisstation laat je de camera continu filmen of alleen wanneer de camera beweging detecteert.

€ 99.00

Read on...

HomeGuard accessoires
Product
 

Veeley V5 Elektrische Step Zilver

De Veeley is een compact en kwalitatief hoogstaand personen vervoermiddel. Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog vele andere bijzondere en unieke kenmerken geven de Veeley een onmiskenbare uitstraling. De elektrische step maakt gebruik van een oplaadbare batterij en een 350 Watt motor om gemakkelijk en snel te reizen. Stel het stuur in op de door u gewenste hoogte. Met een druk op knop zet je de Veeley aan. Zet jezelf af en trek de gashendel in. Je rijdt vervolgens probleemloos rond met ingestelde gewenste maximum snelheid (25 km/uur). Remmen doe je met de handrem aan het stuur. Simpel dus! Gebruik op de openbare weg in heel Europa is toegestaan. Veeley is getest en goedgekeurd op basis van EU directive nr. 168/2013De design filosofie van Veeley is baanbrekend en revolutionair. Fraaie proporties, glooiende lijnen, verborgen vering, innovatieve stuuruitsparingen, geïntegreerde verlichting en nog vele andere bijzondere en unieke kenmerken geven de Veeley een onmiskenbare uitstraling. Veeley is dé elektrische step voor forenzen, wereldburgers met lef en praktische toeristen. De Veeley V5 is standaard voorzien van:een sterke elektromotor van 350 Watt en geruisloos. Deze zorgt ervoor dat het achterwiel wordt aangedreven voor maximale controle en een uiterst betrouwbare wegligging.lederen ergonomische handgrepen inclusief een draaischakelaar waarmee de snelheid van deze prachtige elektrische step kan worden geregeld.met een druk op knop schakel je de cruise control in.een volwaardige hydraulische schijfrem bij het voorwiel en achter in de motor een geïntegreerde trommelrem.een extra accuaansluiting.inklapbaar zadel en stuuruiteinden.EU goedkeuring op basis van 168/2013.een display, inclusief GPS tracker, bluetooth en music streaming.LED verlichting.anti-slip treeplank.4 seizoenen banden. 

€ 1599.00

Read on...

Elektrische steppen
Product
 

Contact us

Select files to attach
Size limit for each file is 100 MB
    captcha
    Reload

    We have 193 guests and no members online