IMOU Ranger 2 Binnen IP Camera

Een superslimme camera voor in elk interieur - dát is deIMOU Ranger 2. Deze betaalbare, draaibare IMOU WiFi IP camera voor binnen is voorzien van de nieuwste slimme technologische snufjes. Niet alleen is dit model uitgerust met een microfoon en luidspreker, zodat je mee kunt luisteren en kijken, maar ook met een ingebouwde sirene, bewegingsdetectie die mensen onderscheidt van dierenén een alarm dat abnormale geluiden detecteert. En dat niet alleen: ook kan deze camera draaien en kantelen, en bewegende objecten zelfs volgen met de smart tracking functie. En, hoe innovatief: als je even niet wilt filmen, zet je de camera gewoon in privacy mode, waarna het apparaat met zijn speciale privacy masker de lens afdekt. Het resultaat: een super handige WiFi IP Camera, eenvoudig te installeren. Jij ontvangt direct meldingen in de app op je smartphone, waar je ook bent. Beelden slaat de camera op op een SD-kaart (niet standaard meegeleverd). Het SD-kaart slot in deze camera ondersteunt Micro SD-kaarten tot maar liefst maximaal 265 GB.

€ 59.99

Read on...

IP Camera's
Product
 

IMOU G42P Bullet Lite 2MP Buiten IP Camera

DeIMOU G42P Bullet Lite 2MP Buiten IP Camerais een 2 MegaPixel Wi-Fi netwerk bullet camera met ingebouwde microfoon. Zo neem je zowel beeld, als geluid op. Met de zeer stevige behuizing (IP67 gecertificeerd waterbestendig)én het stijlvolle design, past deze camera op elke gevel van een huis of bedrijfspand. Beelden bekijk je live of terug via de app op je smartphone of andere mobiele apparaten. Overdag én 's nachts, want deze camera heeft nachtzicht tot maar liefst 30 (!) meter. Beelden neem je eenvoudig op op eenMicro SD-kaart (niet standaard meegeleverd). Het SD-kaart slot ondersteunt tot 128GB.

€ 59.99

Read on...

IP Camera's
Product
 

IMOU Cue 2 Binnen IP Camera

Slim, slimmer, slimst. Deze betaalbareIMOU WiFi IP camerais voorzien van de nieuwste slimme technologische snufjes. Niet alleen is dit model uitgerust met een microfoon en luidspreker, zodat je mee kunt luisteren en kijken, maar ook met een ingebouwde sirene, bewegingsdetectie die mensen onderscheidt van dierenén een alarm dat abnormale geluiden detecteert. Het resultaat: een super handige WiFi IP Camera, eenvoudig te installeren. Jij ontvangt direct meldingen in de app op je smartphone, waar je ook bent. Beelden slaat de camera op op een SD-kaart (niet standaard meegeleverd). Het SD-kaart slot in deze camera ondersteunt Micro SD-kaarten tot maar liefst maximaal 265 GB.

€ 49.99

Read on...

IP Camera's
Product