Reolink 4K Ultra HD 8MP PoE Bewakingscameraset

Ben je op zoek naar een compleet camerasysteem voor jouw huis of bedrijf, met echt ultra-ultra-ultra scherp beeld? Zoek niet verder, hetRLK8-800B4 PoE 8MP Camerasysteemis precies wat je nodig hebt. De vier camera's in dit systeem voorzien jou namelijk van een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit van maar liefst 4K Ultra HD (8MP, 3840x2160). Zo mis jij geen enkel detail, in beeld en geluid, want de camera's zijn ook nog eens uitgerust met bewegingsdetectie, infraroodlampjes voor haarscherp nachtzicht en een microfoon. Het systeem kun je zowel binnen als buiten plaatsen. De stevige behuizing van de camera's is IP66 gecertificeerd waterbestendig. De camera's verbindt je met de meegeleverde UTP kabel met de NVR, die is voorzien van 2TB opslagruimte. Genoeg voor het bewaren van 2 maanden beeldmateriaal. De installatie is Plug& Play, dat wil zeggen: je hoeft er geen technische kennis voor in huis te hebben. Ook handig: op de NVR sluit je eenvoudig een beeldscherm aan door middel van de HDMI of VGA poort. En wil je het systeem uitbreiden? Geen probleem. Op de NVR kun je tot 4 extra Reolink camera's toevoegen.

€ 649.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Reolink 5MP Dome PoE Camerasysteem

Met hetReolink RLK8-520D4 PoE 5MP camerasysteembeveilig je eenvoudig je woning of bedrijf. De camera's verbindt je met de meegeleverde UTP kabel met de recorder die is voorzien van 2TB opslagruimte. Genoeg voor het bewaren van 2 maanden beeldmateriaal. De dome camera's filmen in 5MP resolutie zodat je geen enkel detail meer mist. In het donker zorgen de 18 heldere infrarood LEDS voor haarscherpe beelden. Met de bijbehorende gratis Reolink app voor op je smartphone of tablet, of met de gratis software voor op je pc, bekijk je de beelden wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Ook ontvang je meteen een melding als het systeem onverwachte bewegingen signaleert. En jij niet alleen, want in dit systeem kun je meerdere gebruikers toevoegen. Deze set is uitbreidbaar met 4 extra camera's.

€ 529.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

IP Camera 4G Router Zorg 'Altijd Verbonden' Set

Heb je een dierbare waar je je zorgen over maakt? Maar kan je zelf niet of niet altijd op locatie zijn om een oogje in het zeil te houden, zorg te bieden of diegene gezelschap te houden? Dan kan deIP Camera 4G Router Zorg 'Altijd Verbonden' Setuitkomst bieden. Met de router in deze set, die werkt op een 4G simkaart met databundel (niet standaard meegeleverd) zet je overal waar je maar wilt een internetverbinding op. De camera sluit je vervolgens eenvoudig aan op de router en bedien je gemakkelijk met een gratis app. De camera is draai- en kantelbaar op afstand en biedt een haarscherp beeld in 4MP. Het model is voorzien van een microfoon en luidspreker, zodat je geluid kunt horen en kunt praten met de persoon of personen in de buurt van de camera.

Live streamen op locaties zonder (bruikbare) internetverbinding

Steeds vaker zien we de vraag naar zelfstandig werkende camera oplossingen voor in de zorg. Een veelvoorkomend probleem hierbij is de internetverbinding ter plaatse: deze is vaak niet aanwezig (bijvoorbeeld bij opa en oma thuis), of wel aanwezig maar niet bruikbaar voor cameratoezicht (bijvoorbeeld in een verpleeghuis of ziekenhuis). De router in deze set biedt hier een simpele en effectieve oplossing voor: hiermee creëer je jouw eigen, beveiligde, onafhankelijke internetverbinding, zonder andere netwerken in de weg te zitten. Op deze manier kun je 24/7 kijken en horen hoe het met jouw dierbare gaat. Zonder gedoe, en zonder dat mensen op locatie hier iets voor hoeven te doen.

IP camera met haarscherp beeld en communicatiemogelijkheden

De camera in deze set is klein, handzaam en draaibaar op afstand. Dat betekent dat je op afstand het beeld kunt draaien in de ruimte waar de camera zich bevindt. Een groot voordeel, want zo heb je zicht op de gehele kamer of ruimte. De camera is voorzien van bewegingsdetectie. Gebeurt er iets voor de lens van de camera, dan zul je hiervan meteen een melding ontvangen in de app. De microfoon en luidspreker in de camera maken het mogelijk om te communiceren met de personen in de buurt van de camera.

Beeldopslag

Wil je alleen live streamen, dan heb je geen SD-kaart nodig. Wil je de beelden opslaan, dan heb je wel een SD-kaart nodig, die je plaatst in het SD-kaart slot van de camera (max. 64GB). Let hierbij op dat je, afhankelijk van de situatie, rekening houdt met privacywetgeving. Heb je vragen hierover? Wij voorzien je graag van advies.

Installatie

Je kunt er uiteraard voor kiezen om deze Plug-and-Play set zelf te installeren, maar wij kunnen dat ook voor je doen. Wil je hier gebruik van maken, kies dan voor de bijbehorende bundelactie. Wij sturen de set dan volledig geconfigureerd naar je op, inclusief SIM-kaart. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is de set voorzien van stroom.

€ 247.00

Read on...

IP Camera's
Product