Reolink RLK16 800D8 PoE 8MP Camerasysteem

Yes, 8MP beeldkwaliteit heeft nu ook zijn weg gevonden naar dome IP Camera's! HetRLK16-800D8 PoE 8MP Camerasysteemis het broertje van het populaireRLK16-800B8 systeem en dus uitgerust met dome IP camera's in plaats van bullet IP camera's. Ze voorzien jou van een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit van maar liefst 4K Ultra HD (8MP, 3840x2160). Zo mis jij geen enkel detail, in beeld en geluid, want de camera's zijn ook nog eens uitgerust met bewegingsdetectie, infraroodlampjes voor haarscherp nachtzicht en een microfoon. Het systeem kun je zowel binnen als buiten plaatsen. De stevige behuizing van de camera's is IP66 gecertificeerd waterbestendig. De camera's verbindt je met de meegeleverde UTP kabel met de NVR, die is voorzien van 3TB opslagruimte. Genoeg voor het bewaren van 2 maanden beeldmateriaal. De installatie is Plug& Play, dat wil zeggen: je hoeft er geen technische kennis voor in huis te hebben. Ook handig: op de NVR sluit je eenvoudig een beeldscherm aan door middel van de HDMI of VGA poort. En wil je het systeem uitbreiden? Geen probleem. Op de NVR kun je tot 8 extra Reolink camera's toevoegen.

€ 1234.99

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Reolink 5MP Super HD PoE IP Camera met Microfoon

Met de Reolink RLC-410 PoE Camera ben jij altijd op de hoogte van wat er gebeurt in jouw huis of bedrijf. Deze Power over Ethernet camera installeer je extra makkelijk, want je hebt geen stroomadapter nodig om deze te laten werken - de stroomvoorziening loopt via de netwerkkabel mits je een PoE switch of injector gebruikt. Verbind deze IP camera met je mobiele apparaten in de app of op je pc en bekijk live of achteraf jouw videobeelden in haarscherpe 5MP kwaliteit. Dag en nacht, want het net zo scherpe nachtzicht van deze camera zorgt ervoor dat jij ook in het donker kunt zien wat er gebeurt. De camera is daarnaast voorzien van bewegingsdetectie. Jij mist dus geen enkel detail. 

€ 79.00

Read on...

IP Camera's
Product
 

Hirschmann APAC 02 Mesh WiFi Access Point

Eenvoudig WiFi verbindingsproblemen oplossen? HetHirschmann APAC 02 Mesh WiFi Access Pointmaakt het mogelijk! Met dit slimme apparaatje zorg jij in een oogwenk voor een supersnelle WiFi verbinding met een groot bereik. Hoe het werkt? Je verbindt het Access Point met je router met een Ethernetkabel. Vervolgens maak je met je computer of smartphone een naam en wachtwoord aan voor jouw vernieuwde netwerk. En hup: jouw versterkte WiFi is klaar voor gebruik!

Tips


- Je kunt de meegeleverde Ethernetkabel gebruiken om het Access Point op jouw router aan te sluiten. Deze is 1 meter lang. Het Access Point heeft een veel verder bereik dan de meeste routers, dus deze kan prima naast de router staan en dan alsnog het netwerkbereik aanzienlijk versterken. Je kunt er echter ook voor kiezen om het Access Point op een centralere plek te zetten. Dit doe je eenvoudig door een langere Ethernetkabel te gebruiken (niet standaard meegeleverd).
- Voor een optimale werking kun je uiteraard ook gebruik maken van meerdere Access Points. De extra Points die je toevoegt, hoef je niet fysiek op de router aan te sluiten. Deze koppel je slechts eenvoudig met je eerste aangesloten Access Point.

Meer informatie lees je ook in de Product Leaflet en handleidingen van de leverancier:
---> Download de Product Leaflet van het Hirschmann APAC 02 Mesh WiFi Access Point (PDF)
---> Download de Quick Start Guide van het Hirschmann APAC 02 Mesh WiFi Access Point (PDF) (NL) (FR)
---> Download de Gebruikershandleiding van het Hirschmann APAC 02 Mesh WiFi Access Point (PDF) (NL)

€ 129.99

Read on...

Wifi repeaters
Product