Reolink RLK16 410B8 PoE 5MP Camerasysteem

Met het Reolink RLK16-410B8 PoE camerasysteem beveilig je eenvoudig je woning of bedrijf. De camera's verbindt je met de meegeleverde UTP kabel met de recorder die is voorzien van 3TB. Genoeg voor het bewaren van 2 maanden beeldmateriaal. De bullet camera's filmen in 5MP resolutie zodat je geen detail meer mist. In het donker zorgen de infrarood LEDS voor haarscherpe beelden. Met de bijbehorende app voor op je smartphone of tablet, of op je pc, bekijk je de beelden wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Ook ontvang je meteen een melding als het systeem onverwachte bewegingen signaleert. En jij niet alleen, want in dit systeem kun je meerdere gebruikers toevoegen. Dezeset is uitbreidbaar met 8 camera's.

€ 890.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Nuki Keypad

DeNuki Keypadis de perfecte uitbreiding voor jouw Nuki Smart Lock. Met dit slimme apparaatje hoef je slechts een 6-cijferige code in te voeren om jezelf en je gasten toegang te geven tot jouw huis of bedrijf. Gemak staat voorop: de Keypad werkt op batterijen en is eenvoudig te monteren. Gedoe met kabels en andere installatiestress blijven jou dus bespaard. En ook sleutelperikelen zijn verleden tijd. Ben je je smartphone vergeten of is de batterij van je telefoon leeg? Geen probleem. De Nuki Keypad wacht altijd geduldig op je. Gewoon bij de deur.

€ 79.00

Read on...

Elektrisch deurslot
Product
 

Reolink RLK8 410B4 PoE 5MP Camerasysteem

Met het Reolink RLK8-410B4 PoE camerasysteem beveilig je eenvoudig je woning of bedrijf. De camera's verbindt je met de meegeleverde UTP kabel met de recorder die is voorzien van 2TB. Genoeg voor het bewaren van 2 maanden beeldmateriaal. De bullet camera's filmen in 5MP resolutie zodat je geen detail meer mist. In het donker zorgen de infrarood LEDS voor haarscherpe beelden. Met de bijbehorende app voor op je smartphone of tablet, of op je pc, bekijk je de beelden wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Ook ontvang je meteen een melding als het systeem onverwachte bewegingen signaleert. En jij niet alleen, want in dit systeem kun je meerdere gebruikers toevoegen. Dezeset is uitbreidbaar met 4 extra camera's.

€ 590.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Vegas DCS 5040 serie HD Camera (Uitbreiding)

DezeVegas HD Camerais geschikt alsuitbreiding voor de Vegas 5040 camerasystemen. Je kunt de camera eenvoudig draadloos aan het basissation verbinden. Met de flexibele houder kun je de camera zowel staand als hangend bevestigen. Wel moet de camera van stroom worden voorzien door middel van de bijgeleverde stroomadapter. De beeldresolutie is 1920 x 1080 pixels (Full HD Resolutie) en in het donker film je tot wel 30 meter ver. Via het basisstation laat je de camera continu filmen of alleen wanneer de camera beweging detecteert.

€ 129.00

Read on...

Vegas accessoires
Product
 

Vegas DCS 5010 serie HD Camera (Uitbreiding)

DezeVegas HD Camerais geschikt alsuitbreiding voor de Vegas 5010 camerasystemen. Je kunt de camera eenvoudig draadloos aan het basissation verbinden. Met de flexibele houder kun je de camera zowel staand als hangend bevestigen.Wel moet de camera van stroom worden voorzien door middel van de bijgeleverde stroomadapter. De beeldresolutie is 1280 x 720 pixels (HD Resolutie) en in het donker film je tot wel 20 meter ver. Via het basisstation laat je de camera continu filmen of alleen wanneer de camera beweging detecteert.

€ 109.00

Read on...

Vegas accessoires
Product
 

Smanos DB 20 Video Deurbel

"Hallo, wie is daar?" Met deSmanos DB-20 Video Deurbelweet jij altijd het antwoord op deze vraag. Verwelkom je gasten en bescherm je huis, bedrijf en dierbaren met deze betrouwbare en eenvoudig te gebruiken WiFi videodeurbel. Wanneer iemand op de belknop drukt of wanneer de ingebouwde bewegingssensor bewegingen detecteert, krijgen jij en je gezinsleden onmiddellijk een melding op jullie smartphones of andere aangesloten mobiele apparaten, zodat je jouw bezoeker meteen kunt zien en spreken. Waar je ook bent, op elk moment van de dag. En wil je gewoon eens zien wat er bij jou op de stoep of oprit gebeurt? Dan stream je gewoon live de videobeelden van dat moment. Wel zo makkelijk! De Smanos DB-20 Video Deurbel sluit je aan op je bestaande deurbelbedrading. Daarnaast is deze slimme deurbel uitgerust met een back-up batterij, zodat deze ook blijft werken wanneer de stroom onverhoopt uitvalt.

€ 189.00

Read on...

Deurbellen
Product
 

Smanos VD8000 Draadloze Vibratiemelder

DeSmanos VD8000 Vibratiemelderdetecteert trillingen en stuurt een signaal naar jouw Smanos bedieningspaneel. Deze slimme melder is instelbaar op 3 verschillende gevoeligheidsniveaus, die je kunt aanpassen al naar gelang jouw behoeften en omgeving. De VD8000 is ideaal om kluizen, lades, deuren en ramen te beveiligen. Probeert iemand deze open te maken, dan weet jij het meteen.

€ 29.99

Read on...

Smanos alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

Smanos SR1000 Draadloze Signaalversterker

DeSR1000 Draadloze Signaalversterker(repeater) zorgt ervoor dat jouw Smanos alarmsysteem feilloos werkt wanneer deze een groot gebied beslaat. De SR1000 versterkt draadloze signalen van jouw Smanos bedieningspaneel en zorgt ervoor dat al jouw sensoren en accessoires continu verbonden blijven.

€ 69.99

Read on...

Smanos alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

Geo Fence Alert Sensor

DeHome8 Geo-Fence Alert Sensorgeeft een waarschuwing wanneer een patiënt of dierbare  buiten een vooraf ingesteld gebied zoals de woning komen. De Geo-Fencing techniek is optimaal te gebruiken door zorgverleners die te maken hebben met patiënten die lijden aan alzheimer of dementie. De sensor kan een virtueel hek (geografische grens) instellen rondom bijvoorbeeldgevaarlijke objecten of bij een deur. Zodra deze lijn wordt doorkruist ontvangen geautoriseerde gebruikers direct via de Home8 app een melding. Hierdoor is het gemakkelijk pro-actief zorg te verlenen in plaats van reactief.

€ 59.00

Read on...

Zorg uitbreidingen
Product
 

Paniekknop

Een paniekknop kan enorm van pas komen in bepaalde situaties. De Home8 Paniekknop zal de op het betreffende Home8 alarmsysteem aangemelde gebruikers direct een notificatie sturen wanneer de knop ingedrukt wordt. En dat is niet alleen nuttig bij ouderen of hulpbehoevenden, maar ook je kinderen kun je met een geruster hart thuislaten. De paniekknop heeft een bereik van zo'n 90 meter.

€ 39.00

Read on...

Zorg uitbreidingen
Product
 

Automatische Medicijndispenser

De Home8 Zorg automatische medicijndispenser is een waardevolle uitbreiding voor alle zorgsystemen van Home8. De dispenser heeft plaats voor 28 cartridges en kan door middel van de Home8 app 4 weken vooruit en met maximaal 6 uitgiftes.per dag worden voorgeprogrammeerd. De dispenser is afsluitbaar endoseert alleen medicatie op de vooraf geprogrammeerde tijden. De medicijndispenser zal een signaal geven, iedere keer wanneer het tijd is om medicatie in te nemen. Wanneer er een medicatie wordt gemist of er wordt niet op het signaal gereageerd verstuurd de dispenser een bericht naar de geautoriseerde gebruikers.Met de Home8 medicijndispenser weet u altijd wanneer het tijd is om de medicatie in te nemen. Wanneer er een medicatie wordt gemist of er wordt niet op het signaal gereageerd verstuurd de dispenser een bericht naar de geautoriseerde gebruikers zoals de kinderen of zorgverlener.

€ 159.00

Read on...

Zorg uitbreidingen
Product
 

Vegas DCS 5030 serie HD Camera Wit (Uitbreiding)

DezeVegas HD Camerais geschikt alsuitbreiding voor de Vegas 5030 camerasystemen. Je kunt de camera eenvoudig draadloos aan het basissation verbinden. Wel moet de camera van stroom worden voorzien door middel van de bijgeleverde stroomadapter. De beeldresolutie is 1280 x 720 pixels en in het donker film je tot wel 30 meter ver. Via het basisstation laat je de camera op continu of alleen op beweging beelden registreren en opslaan.

€ 129.00

Read on...

Vegas accessoires
Product
 

Smanos W120i WiFi Draadloos Alarmsysteem met Camera

Compact, discreet en Plug&Play. De Smanos W120i is een zeer eenvoudig draadloos alarmsysteem inclusief beveiligingscamera (Smanos P70). Automatische herkenning van extra accessoires (tot maar liefst 30 stuks) en maximaal 10 afstandsbedieningen maken het systeem voorbereid op toekomstige uitbreidingen. 2 Deurcontacten enéén afstandsbediening zijn alvast meegeleverd. "Vanuit de doos" kun je je voor- en achterdeur dus al beveiligen. En de installatie is echt een peulenschilletje.Hoofdunit met sireneDe hoofdunit, waarin ook de sirene van 105 dB zit, heeft alleen maar stroom nodig. Daarna is deze via de app op de smartphone via WiFi aan te melden. De app is daarnaast ook de ideale manier om alle instellingen van het systeem in te zien en eventueel te wijzigen. Smanos heeft ervoor gezorgd dat nagenoeg alle instellingen intuitief binnen eenaantal klikken te realiseren zijn.VeiligheidDe transmissie van de signalen gaat door middel van het bekende en betrouwbare 868 MHz protocol. Een beveiligingscodesysteem met zo'n 1 miljoen verschillende codes maakt het Smanos draadloze alamsysteem tot een digitaal ondoordringbare vesting voor ongenode gasten. De back-up batterij van de hoofdunit zorgt bij stroomonderbreking voor een autonome werking van ongeveer 10 uur. De sensoren werken trouwens allemaal op een batterij.CameraDe IP6 camera is compact en hoogwaardig. 720P HD resolutie in combinatie met een kijkhoek van maar liefst 110 graden zorgt voor een welhaast onovertroffen groot en gedetailleerd beeld.

€ 209.99

Read on...

Alarmsystemen
Product
 

Vegas DCS 5020 serie HD Camera (Uitbreiding)

DezeVegas HD Camerais geschikt alsuitbreiding voor de Vegas 5020 camerasystemen. Je kunt de camera eenvoudig draadloos aan het basissation verbinden. Met de flexibele houder kun je de camera zowel staand als hangend bevestigen. Wel moet de camera van stroom worden voorzien door middel van de bijgeleverde stroomadapter. De beeldresolutie is 1280 x 720 pixels (HD Resolutie) en in het donker film je tot wel 25 meter ver. Via het basisstation laat je de camera continu filmen of alleen wanneer de camera beweging detecteert.

€ 109.00

Read on...

Vegas accessoires
Product
 

Smanos P70 HD WiFi Camera

Een extra paar slimme ogen en oren in jouw huis: dát is deSmanos P70draadloze IP Camera in een notendop. Deze camera is de ideale uitbreiding van je Smanos systeem. De P70 werkt perfect als zogenaamde stand-alone camera, of als een toevoeging aan jouw Smanos W120, X500 of X300 alarmsysteem. Met 1080p Full HD beeldkwaliteit, IR-nachtzicht, tweeweg audio, PIR-bewegingsdetectie, privacymodus, ingebouwde video-opslag (tot 32 GB op een Micro SD kaart, niet inbegrepen), biedt de Smanos P70 ongeëvenaarde monitoringsmogelijkheden, beveiliging en gemoedsrust.IP Camera functiesWanneer de ingebouwde PIR-sensor een melding geeft kun je via de app meteen meekijken met wat er in je huis gebeurt. Een hoog kaliber beeldsensor staat garant voor prachtige kleuren en contrasten. Door middel van een QR code is de camera ontzettend eenvoudig te installeren.Bedienen van de camera gaat natuurlijk via de Android of iOS app. In die app zijn ook de livebeelden te bekijken en is het mogelijk om reeds opgenomen beelden terug te kijken. Het is mogelijk oméén camera te installeren in apps van meerdere telefoons. Zo kan iedereen, met jouw toestemming uiteraard, meekijken met de beveiligingscamera.Functies binnen het alarmsysteemWanneer je de P70 integreert in je Smanos alarmsysteem kun je nog veel meer. Zo is het mogelijk om automatisch een snapshot te ontvangen wanneer een detector iets te melden heeft. Daarnaast kun je natuurlijk live meekijken en daarop actie ondernemen nadat je een melding hebt gekregen.Tweeweg audioDe ingebouwde luidspreker en microfoon maken het mogelijk om via de app te communiceren met personen (of huisdieren...) voor de camera.SD kaartOpname op MicroSD kaart (max 32 GB) betekent goedkope flexibele opslag van bewakingsbeelden. De kaart is vanuit de app te benaderen om terug te kijken.

€ 109.00

Read on...

Smanos alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

Smanos P70 HD WiFi Camera

Een extra paar slimme ogen en oren in jouw huis: dát is deSmanos P70draadloze IP Camera in een notendop. Deze camera is de ideale uitbreiding van je Smanos systeem. De P70 werkt perfect als zogenaamde stand-alone camera, of als een toevoeging aan jouw Smanos W120, X500 of X300 alarmsysteem. Met 1080p Full HD beeldkwaliteit, IR-nachtzicht, tweeweg audio, PIR-bewegingsdetectie, privacymodus, ingebouwde video-opslag (tot 32 GB op een Micro SD kaart, niet inbegrepen), biedt de Smanos P70 ongeëvenaarde monitoringsmogelijkheden, beveiliging en gemoedsrust.IP Camera functiesWanneer de ingebouwde PIR-sensor een melding geeft kun je via de app meteen meekijken met wat er in je huis gebeurt. Een hoog kaliber beeldsensor staat garant voor prachtige kleuren en contrasten. Door middel van een QR code is de camera ontzettend eenvoudig te installeren.Bedienen van de camera gaat natuurlijk via de Android of iOS app. In die app zijn ook de livebeelden te bekijken en is het mogelijk om reeds opgenomen beelden terug te kijken. Het is mogelijk oméén camera te installeren in apps van meerdere telefoons. Zo kan iedereen, met jouw toestemming uiteraard, meekijken met de beveiligingscamera.Functies binnen het alarmsysteemWanneer je de P70 integreert in je Smanos alarmsysteem kun je nog veel meer. Zo is het mogelijk om automatisch een snapshot te ontvangen wanneer een detector iets te melden heeft. Daarnaast kun je natuurlijk live meekijken en daarop actie ondernemen nadat je een melding hebt gekregen.Tweeweg audioDe ingebouwde luidspreker en microfoon maken het mogelijk om via de app te communiceren met personen (of huisdieren...) voor de camera.SD kaartOpname op MicroSD kaart (max 32 GB) betekent goedkope flexibele opslag van bewakingsbeelden. De kaart is vanuit de app te benaderen om terug te kijken.

€ 109.00

Read on...

Uitbreidingen per merk
Product
 

Monitoringsensor

Plaats de monitoringsensor op belangrijke voorwerpen of meubelstukken in en rond het huis om bepaalde acties te volgen, zoals het openen van een slaapkamerdeur of besteklade. Zo houdt u bijvoorbeeld altijd de maaltijdfrequentie en andere belangrijke informatie in de gaten. 

€ 59.00

Read on...

Zorg uitbreidingen
Product
 

Valalarm

Het Home8 Valalarm is een combinatie van draadloze paniekknop en val-sensor. Deze nuttige uitbreiding op onze zorgalarm systemen zorgt ervoor dat een oudere niet alleen zelf een SOS-oproep kan activeren, maar ook dat er automatisch een alarmmelding wordt verstuurd wanneer de persoon in kwestie valt. Slimme sensorenin de hanger merken dit namelijk op.Uiteraard is het Home8 Valalarm al even degelijk en waterdicht als alle andere paniekbuttons. Een stootje of een druppeltje deren hem dan ook niets. Het draadloze bereik is, afhankelijk van de situatie, circa 90 meter.

€ 59.00

Read on...

Zorg uitbreidingen
Product
 

Medicatie Tracking Sensor

Bevestig de sensor op een medicijnflesje of een pillendoosje en je registreert precies wanneer er gebruik van wordt gemaakt. Via de Home8 app zijn er 6 verschillende medicatie schema?s in te plannen. Wanneer er een medicatie wordt gemist verstuurd de sensor een bericht naar de geautoriseerde gebruikers.

€ 59.00

Read on...

Zorg uitbreidingen
Product
 

Vegas DCS 5030 serie HD Camera Zwart (Uitbreiding)

DezeVegas HD Camerais geschikt alsuitbreiding voor de Vegas 5030 camerasystemen. Je kunt de camera eenvoudig draadloos aan het basissation verbinden. Wel moet de camera van stroom worden voorzien door middel van de bijgeleverde stroomadapter. De beeldresolutie is 1280 x 720 pixels en in het donker film je tot wel 30 meter ver. Via het basisstation laat je de camera op continu of alleen op beweging beelden registreren en opslaan.

€ 129.00

Read on...

Vegas accessoires
Product