Reolink Go Solar Paneel

Wil jij een camera installeren op een plek zonder WiFi en stroomvoorziening, en toch beelden kunnen volgen op je smartphone? Met deReolink Gokan het. Dit nieuwste model van Reolink is namelijk draadloos in de breedste zin van het woord. Hoe? Deze superslimme camera werkt op een oplaadbare batterij, kun je verbinden met het meegeleverde Reolink Solar Paneelén sluit je aan op het Internet via een 3G of 4G netwerk. Dat maakt deze camera 100 % draadloos en  onafhankelijk van een stopcontact en een goed werkend WiFi netwerk in de buurt. Je installeert 'm dus letterlijk waar je maar wilt, ook op plaatsen die voorheen onbereikbaar waren voor een camera. Denk aan op een boot, op de camping, in het bos, in de tuin, op de boerderij, in een open veld... overal. Je hoeft niet maandelijks de batterij te vervangen en je hebt geen gedoe met bekabeling. Daarnaast biedt Reolink Go jou dag en nacht haarscherpe beelden met 1080p Full HD beeldkwaliteit en Starlight nachtzicht. En met de ingebouwde microfoon en luidspreker in combinatie met de gratis Reolink app kun je zien, luisteren én meepraten.

€ 309.00

Read on...

IP Camera's
Product
 

Reolink RLK16 800B8 PoE 8MP Camerasysteem

Ben je op zoek naar een compleet camerasysteem voor jouw huis of bedrijf, met echt ultra-ultra-ultra scherp beeld? Zoek niet verder, hetRLK16-800B8 PoE 8MP Camerasysteemis precies wat je nodig hebt. De acht camera's in dit systeem voorzien jou namelijk van een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit van maar liefst 4K Ultra HD (8MP, 3840x2160). Zo mis jij geen enkel detail, in beeld en geluid, want de camera's zijn ook nog eens uitgerust met bewegingsdetectie, infraroodlampjes voor haarscherp nachtzicht en een microfoon. Het systeem kun je zowel binnen als buiten plaatsen. De stevige behuizing van de camera's is IP66 gecertificeerd waterbestendig. De camera's verbindt je met de meegeleverde UTP kabel met de NVR, die is voorzien van 3TB opslagruimte. Genoeg voor het bewaren van 2 maanden beeldmateriaal. De installatie is Plug& Play, dat wil zeggen: je hoeft er geen technische kennis voor in huis te hebben. Ook handig: op de NVR sluit je eenvoudig een beeldscherm aan door middel van de HDMI of VGA poort. En wil je het systeem uitbreiden? Geen probleem. Op de NVR kun je tot 8 extra Reolink camera's toevoegen.

€ 1134.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

IMOU Floodlight Buiten IP Camera

Ongenode gasten vol in de schijnwerpers: met deIMOU Floodlight Buiten IP Camerakan het! De twee felle lampen aan beide zijden van de camera schrikken ongewenst bezoek afén zorgen ervoor dat jij altijd glashelder zicht hebt op wat er op jouw terrein gebeurt. En om jou nog beter van dienst te zijn, hebben de lampen verschillende modi: je kunt ze handmatig aanzetten in de app, automatisch aan laten gaan wanneer het donker wordt, of laten activeren wanneer de camera beweging detecteert. Zo kan de camera reageren wanneer er iemand op jouw terrein stapt: het licht gaat aan, de ingebouwde sirene gaat loeien en jij ontvangt direct een melding met bijbehorende beelden in de app. Mee- praten en luisteren kan ook, met de ingebouwde microfoon en luidspreker.

---> Download de datasheet van de IMOU Floodlight Camera (PDF)

€ 199.99

Read on...

IP Camera's
Product