Reolink RLC 420 5MP Buiten Camera PoE

Met de Reolink RLC-420 PoE Camera ben jij altijd op de hoogte van wat er gebeurt in jouw huis of bedrijf. Deze Power over Ethernet camera installeer je extra makkelijk, want je hebt geen stroomadapter nodig om deze te laten werken - de stroomvoorziening loopt via de netwerkkabel mits je een PoE switch of injector gebruikt. Verbind deze IP camera met je mobiele apparaten in de app of op je pc en bekijk live of achteraf jouw videobeelden in haarscherpe 1440p HD kwaliteit. Dag en nacht, want het net zo scherpe nachtzicht van deze camera zorgt ervoor dat jij ook in het donker kunt zien wat er gebeurt. De camera is daarnaast voorzien van bewegingsdetectie. Jij mist dus geen enkel detail.  Bij (ongewenste) bezoekers ontvang je meteen een melding. De 5 MP High Resolution opnamen voorzien jou daarbij van haarscherp beeld, wat de camera opslaat op een SD kaart, NVR, NAS of PC.

€ 109.00

Read on...

IP Camera's
Product
 

Zmodo ZS 2NL4 B Zwart Wired Wireless Combi 2TB 1 Pack

Deze speciale versie van deZS-2NL4-B setbevat niet alleen4 sPoE camera's, maar ook1 draadloze WiFi camera (720p). Allemaal te integreren in hetzelfde systeem. En dus heb jij nóg meer beveiligingsmogelijkheden! Niet alleen kun je de bedrade camera's met één enkele kabel aansluiten - je hebt dus ook de mogelijkheid om een WiFi camera te plaatsen op een plek waar je niet makkelijk een sPoE verbinding maakt. Zo heb jij het beste uit twee werelden: een stabiele bedrade verbinding via de toegepaste sPoE Techniek (Simple Power Over Ethernet) én een handige draadloze WiFi camera. En, ook niet onbelangrijk, deze speciale set is voorzien van een ingebouwde harde schijf van maar liefst 2TB.Met de bijbehorende app voor op je smartphone of tablet, of op je pc, bekijk je de beelden wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Ook ontvang je meteen een melding als het systeem onverwachte bewegingen signaleert. En jij niet alleen, want in dit systeem kun je meerdere gebruikers toevoegen. De apparatuur is daarnaast Plug& Play, wat betekent dat je deze gemakkelijk en snel zelf kunt installeren. Het sPoE systeem gebruikt voor elke repeater, camera en de NVR een enkele kabel om de verschillende onderdelen met elkaar te verbinden. De draadloze camera hoef je alleen op het lichtnet aan te sluiten met de bijgeleverde stroomadapter. Wel zo makkelijk, want zo heb jij zo min mogelijk gedoe met kabels.Met de geavanceerde 32 channel NVR kun je nog tot 28 camera's bedraad aan dit systeem toevoegen, tot een totaal van 32 camera's dus. Zo heb jij altijd genoeg extra ogen en oren die alles in de gaten houden. Om deze camera's aan te kunnen sluiten is er wel een repeater nodig. Een 4 kanaals sPoE Repeater wordt meegeleverd met deze set.

€ 459.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Zmodo ZS 2NL4 B Zwart Wired Wireless Combi 2TB 4 Pack

Deze speciale versie van deZS-2NL4-B setbevat niet alleen4 sPoE camera's, maar ook4 draadloze WiFi camera's (720p). Allemaal te integreren in hetzelfde systeem. En dus heb jij nóg meer beveiligingsmogelijkheden! Niet alleen kun je de bedrade camera's met één enkele kabel aansluiten - je hebt dus ook de mogelijkheid om WiFi camera's te plaatsen op een plek waar je niet makkelijk een sPoE verbinding maakt. Zo heb jij het beste uit twee werelden: een stabiele bedrade verbinding via de toegepaste sPoE Techniek (Simple Power Over Ethernet) én handige draadloze WiFi camera's. En, ook niet onbelangrijk, deze speciale set is voorzien van een ingebouwde harde schijf van maar liefst 2TB.Met de bijbehorende app voor op je smartphone of tablet, of op je pc, bekijk je de beelden wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Ook ontvang je meteen een melding als het systeem onverwachte bewegingen signaleert. En jij niet alleen, want in dit systeem kun je meerdere gebruikers toevoegen. De apparatuur is daarnaast Plug& Play, wat betekent dat je deze gemakkelijk en snel zelf kunt installeren. Het sPoE systeem gebruikt voor elke repeater, camera en de NVR een enkele kabel om de verschillende onderdelen met elkaar te verbinden. De draadloze camera's hoef je alleen op het lichtnet aan te sluiten met de bijgeleverde stroomadapter. Wel zo makkelijk, want zo heb jij zo min mogelijk gedoe met kabels!Met de geavanceerde 32 channel NVR kun je nog tot 28 camera's bedraad aan dit systeem toevoegen, tot een totaal van 32 camera's dus. Zo heb jij altijd genoeg extra ogen en oren die alles in de gaten houden. Om deze camera's aan te kunnen sluiten is er wel een repeater nodig. Een 4 kanaals sPoE Repeater wordt meegeleverd met deze set.

€ 599.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Zmodo ZS 2NL4 B Zwart Wired Wireless Combi 2TB 2 Pack

Deze speciale versie van deZS-2NL4-B setbevat niet alleen4 sPoE camera's, maar ook2 draadloze WiFi camera's (720p). Allemaal te integreren in hetzelfde systeem. En dus heb jij nóg meer beveiligingsmogelijkheden! Niet alleen kun je de bedrade camera's met één enkele kabel aansluiten - je hebt dus ook de mogelijkheid om WiFi camera's te plaatsen op een plek waar je niet makkelijk een sPoE verbinding maakt. Zo heb jij het beste uit twee werelden: een stabiele bedrade verbinding via de toegepaste sPoE Techniek (Simple Power Over Ethernet) én handige draadloze WiFi camera's. En, ook niet onbelangrijk, deze speciale set is voorzien van een ingebouwde harde schijf van maar liefst 2TB.Met de bijbehorende app voor op je smartphone of tablet, of op je pc, bekijk je de beelden wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Ook ontvang je meteen een melding als het systeem onverwachte bewegingen signaleert. En jij niet alleen, want in dit systeem kun je meerdere gebruikers toevoegen. De apparatuur is daarnaast Plug& Play, wat betekent dat je deze gemakkelijk en snel zelf kunt installeren. Het sPoE systeem gebruikt voor elke repeater, camera en de NVR een enkele kabel om de verschillende onderdelen met elkaar te verbinden. De draadloze camera's hoef je alleen op het lichtnet aan te sluiten met de bijgeleverde stroomadapter. Wel zo makkelijk, want zo heb jij zo min mogelijk gedoe met kabels!Met de geavanceerde 32 channel NVR kun je nog tot 28 camera's bedraad aan dit systeem toevoegen, tot een totaal van 32 camera's dus. Zo heb jij altijd genoeg extra ogen en oren die alles in de gaten houden. Om deze camera's aan te kunnen sluiten is er wel een repeater nodig. Een 4 kanaals sPoE Repeater wordt meegeleverd met deze set.

€ 499.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Zmodo ZS 2NL4 B Zwart Wired Wireless Combi 2TB 3 Pack

Deze speciale versie van deZS-2NL4-B setbevat niet alleen4 sPoE camera's, maar ook3 draadloze WiFi camera's (720p). Allemaal te integreren in hetzelfde systeem. En dus heb jij nóg meer beveiligingsmogelijkheden! Niet alleen kun je de bedrade camera's met één enkele kabel aansluiten - je hebt dus ook de mogelijkheid om WiFi camera's te plaatsen op een plek waar je niet makkelijk een sPoE verbinding maakt. Zo heb jij het beste uit twee werelden: een stabiele bedrade verbinding via de toegepaste sPoE Techniek (Simple Power Over Ethernet) én handige draadloze WiFi camera's. En, ook niet onbelangrijk, deze speciale set is voorzien van een ingebouwde harde schijf van maar liefst 2TB.Met de bijbehorende app voor op je smartphone of tablet, of op je pc, bekijk je de beelden wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Ook ontvang je meteen een melding als het systeem onverwachte bewegingen signaleert. En jij niet alleen, want in dit systeem kun je meerdere gebruikers toevoegen. De apparatuur is daarnaast Plug& Play, wat betekent dat je deze gemakkelijk en snel zelf kunt installeren. Het sPoE systeem gebruikt voor elke repeater, camera en de NVR een enkele kabel om de verschillende onderdelen met elkaar te verbinden. De draadloze camera's hoef je alleen op het lichtnet aan te sluiten met de bijgeleverde stroomadapter. Wel zo makkelijk, want zo heb jij zo min mogelijk gedoe met kabels!Met de geavanceerde 32 channel NVR kun je nog tot 28 camera's bedraad aan dit systeem toevoegen, tot een totaal van 32 camera's dus. Zo heb jij altijd genoeg extra ogen en oren die alles in de gaten houden. Om deze camera's aan te kunnen sluiten is er wel een repeater nodig. Een 4 kanaals sPoE Repeater wordt meegeleverd met deze set.

€ 549.00

Read on...

Beveiligingscamera sets
Product
 

Spy Camera Mini Lamp WiFi

Een camera met het uiterlijk van een lamp: dát is deze slimme Spy Camera. En een camera en lamp in één, want dit apparaat fungeert wel degelijk ook als lamp. Film 24 uur per dag geheime beelden, zonder dat iemand het doorheeft. Een oogje in het zeil houden op het werk, toezicht houden op de oppas om jezelf ervan te verzekeren dat ze veiligmet je kinderen omgaat of een dief op heterdaad betrappen - met deze camera kan het allemaal. Beelden kijk je live of terug via de gratis app op je smartphone. Daarnaast is deze camera voorzien van bewegingsdetectie en waarschuwt jou elke keer wanneer er beweging gesignaleerd wordt.

€ 109.00

Read on...

Spy Camera's
Product
 

AJAX COMBIPROTECT Glasbreuk en Bewegingsmelder Wit

De Ajax CombiProtect is een draadloze PIR detector gecombineerd met een ingebouwde glasbreukmelder. De sensor is ontworpen om mensen te detecteren en is hierbij voorzien van slimme algorithmes om kleine dieren tot 20kg te negeren.

€ 109.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

AJAX STREETSIREN Draadloze Buitensirene Wit

De Ajax StreetSiren is een draadloze buitensirene gecombineerd met een geïntegreerde LED flitser. De sirene is uitgerust met een instelbaar geluidsniveau tussen 81 en 105 dB.

€ 163.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

AJAX MOTIONPROTECT PLUS PIR Detector Zwart

De Ajax MotionProtect Plus is een draadloze PIR/Radar detector welke is ontworpen om mensen te detecteren en is hierbij voorzien van slimme algoritmes om kleine dieren tot 20kg te negeren. Deze combisensor combineert IR-detectie met Radar techniek zodat valse alarmen worden uitgesloten.

€ 99.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

AJAX FIREPROTECT PLUS Rookmelder met CO melder Zwart

De Ajax FireProtect Plus is een slimme rook/hittemelder met ingebouwde CO melder die je eenvoudig koppelt aan je AJAX alarmsysteem maar ook stand-alone kan functioneren. De melder detecteert niet alleen rook en CO maar zodra de ingebouwde temperatuursensor een snelle stijging van temperatuur voelt krijg je hier ook direct een melding van.

€ 131.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

AJAX DOORPROTECT Magneetcontact Wit

De Ajax DoorProtect is een draadloos magneetcontact bedoeld om ramen en deuren mee te beveiligen. Deze sensor is voorzien van een bedrade input waarmee eenvoudig een extra contact kan worden aangesloten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vloercontact bij een roldeur.

€ 48.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

AJAX KEYPAD Draadloos Zwart

Het AJAX wireless Keypad is een draadloze unit waarmee het systeem eenvoudig in/uit geschakeld kan worden. Dit kan d.m.v. het indrukken vanéén enkele toets of het ingeven van een code. Er kan een dwangcode geprogrammeerd worden om een stil alarm naar de meldkamer te verzenden.

€ 129.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

AJAX FIREPROTECT PLUS Rookmelder met CO melder Wit

De Ajax FireProtect Plus is een slimme rook/hittemelder met ingebouwde CO melder die je eenvoudig koppelt aan je AJAX alarmsysteem maar ook stand-alone kan functioneren. De melder detecteert niet alleen rook en CO maar zodra de ingebouwde temperatuursensor een snelle stijging van temperatuur voelt krijg je hier ook direct een melding van.

€ 131.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

AJAX MOTIONPROTECT Infrarood Detector Zwart

De Ajax MotionProtect is een draadloze PIR-detector welke is ontworpen om mensen te detecteren en is hierbij voorzien van slimme algoritmes om kleine dieren tot 20kg te negeren. De sensor kan worden ingesteld op drie gevoeligheidsniveaus.

€ 79.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

RDW gekeurd inclusief kenteken

Een elektrische step wordt geleverd met CVO document zodat je de step RDW kan laten keuren en verzekeren. Liever niet zelf regelen? Voor 150 euro verzorgen wij de RDW keuring inclusief montage van het kentekenplaatje. Let op: dit is niet bij elke step mogelijk. Neem voor meer informatiecontactop met onze klantenservice.

€ 150.00

Read on...

Elektrische Step Accessoires
Product
 

AJAX LEAKSPROTECT Waterdetector Zwart

De Ajax Leaks Protect is een compacte draadloze waterdetector. Deze zorgt ervoor dat binnen enkele seconden een alarm wordt gegenereerd bij detectie van water. De sensor annuleert automatisch het alarm wanneer het gebied opgedroogd is.

€ 65.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

AJAX MOTIONPROTECT PLUS PIR Detector Wit

De Ajax MotionProtect Plus is een draadloze PIR/Radar detector welke is ontworpen om mensen te detecteren en is hierbij voorzien van slimme algoritmes om kleine dieren tot 20kg te negeren. Deze combisensor combineert IR-detectie met Radar techniek zodat valse alarmen worden uitgesloten.

€ 99.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

AJAX HUB met GSM en LAN Communicatie Zwart

De Ajax HUB met GSM en LAN verbinding is het brein van het alarmsysteem. De Ajax Hub kan 100 componenten en 50 gebruikers controleren. De tweeweg communicatie verloopt via een geavanceerde draadloze verbindingstechnologie (Jeweller protocol). De Ajax HUB is verkrijgbaar in wit of zwart en kan volledig via smartphone worden ingeleerd, geconfigureerd en bediend.

€ 219.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

AJAX DOORPROTECT Magneetcontact Zwart

De Ajax DoorProtect is een draadloos magneetcontact bedoeld om ramen en deuren mee te beveiligen. Deze sensor is voorzien van een bedrade input waarmee eenvoudig een extra contact kan worden aangesloten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vloercontact bij een roldeur.

€ 48.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product
 

AJAX HOMESIREN Draadloze Sirene Zwart

De Ajax draadloze HomeSirene heeft een instelbaar geluidsniveau tussen 81 en 105 dB. Met behulp van de smart bracket houder is de montage een fluitje van een cent. De sirene kan worden gebruikt i.c.m. een code bediendeel om de inloopvertraging aan te geven.

€ 78.00

Read on...

AJAX alarmsysteem uitbreidingen
Product