Ajax Hubkit Wit met Dahua PTZ IP Camera

Dezecombisetbevat alles wat je verwacht van een Ajax alarmsysteem - en méér. Snel en makkelijk te installeren. Hoge kwaliteit. Een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Beheer via de smartphone. En: alle Ajax systemen zijn compatibel met Dahua beveiligingscamera's. Deze combiset bevat dan ook niet alleen een complete Ajax startersset, maar ook onze populairsteDahua IP camera: deDH-SD22404T-GN-WS2 4MP PZT Buiten IP Camera WiFi. Zo heb jij het beste van twee sterke beveiligingsmerken gecombineerd. De DH-SD22404T-GN-WS2 is een krachtige, compacte camera oplossing met een koepelvormige behuizing, maar liefst 4MP beeldkwaliteitén op afstand draaibaar beeld. Installeren is een fluitje van een cent. Verbindt de camera met je WiFi netwerk en voeg 'm eenvoudig toe in de Ajax app.

€ 569.00

Read on...

Alarmsystemen
Product
 

IMOU LC NVR2104HS W 4KS2 Draadloze NVR

Een gerust gevoel en alle opslag die je nodig hebt. Dát is deIMOU LC-NVR2104HS-W-4KS2 Draadloze NVR. Deze innovatieve draadloze NVR biedt ondersteuning voor 4 camera?s. Gebruik 'm om jouw huis of bedrijf 24/7 te beveiligen met opname- en opslagvoorzieningen voor videostreams. Deze NVR heeft een geïntegreerde HDMI- en VGA- poort, zodat je er een beeldscherm op aan kunt sluiten. Beelden kun je ook bekijken en volgen in de gratis IMOU app. Deze NVR is geschiktvoor WiFi IP camera's van IMOU en Dahua.

€ 129.99

Read on...

NVR recorders
Product
 

IMOU G22P Bullet Lite 2MP Buiten IP Camera

DeIMOU G42P Bullet Lite 2MP Buiten IP Camerais een 2 MegaPixel Wi-Fi netwerk bullet camera met ingebouwde microfoon. Zo neem je zowel beeld, als geluid op. Met de zeer stevige behuizing (IP67 gecertificeerd waterbestendig)én het stijlvolle design, past deze camera op elke gevel van een huis of bedrijfspand. Beelden bekijk je live of terug via de app op je smartphone of andere mobiele apparaten. Overdag én 's nachts, want deze camera heeft nachtzicht tot maar liefst 30 (!) meter. Beelden neem je eenvoudig op op eenMicro SD-kaart (niet standaard meegeleverd). Het SD-kaart slot ondersteunt tot 128GB.

€ 59.99

Read on...

IP Camera's
Product