Foscam R2M Binnen IP Camera Wit

Flexibel, handzaam en intelligent: dát is deFoscam R2M Binnen IP Camera. Deze betaalbare camera neemt jouw beeld op in Full HD en is voorzien van talloze slimme snufjes, zoals tweeweg-audio en menselijke bewegingsdetectie. De camera heeft namelijk intelligente software die alleen opneemt als er een mens gezien wordt. Zo heb jij geen last van valse alarmen. Dit slimme PTZ model kan dan ook draaien, kantelen en in- en uitzoomen. Zo kun jij het beeld eenvoudig op afstand besturen. Je bedient de camera in de Foscam app op je smartphone of tablet. 24/7, waar je ook bent.

€ 99.95

Read on...

IP Camera's
Product
 

Foscam R4M Binnen IP Camera Wit

Flexibel, handzaam en intelligent: dát is deFoscam R4M Binnen IP Camera. Deze betaalbare camera neemt jouw beeld op in Super HD en is voorzien van talloze slimme snufjes, zoals tweeweg-audio en menselijke bewegingsdetectie. De camera heeft namelijk intelligente software die alleen opneemt als er een mens gezien wordt. Zo heb jij geen last van valse alarmen. Dit slimme PTZ model kan dan ook draaien, kantelen en in- en uitzoomen. Zo kun jij het beeld eenvoudig op afstand besturen. Je bedient de camera in de Foscam app op je smartphone of tablet. 24/7, waar je ook bent.

€ 139.95

Read on...

IP Camera's
Product
 

Foscam FI9912P Full HD Buiten IP Camera WiFi Wit

DeFoscam FI9912P Full HD Buiten IP Camera WiFi is een stevige bullet IP camera voor binnen of buiten. De camera geeft goed en degelijk beeld in Full HD beeldkwaliteit. Ook 's nachts: dan is het zicht maar liefst zo'n 20 meter. Dit model is daarnaast voorzien van intelligente persoonsherkenning technologie, waarmee de camera onderscheid kan maken tussen bewegende mensen, dieren en voorwerpen. Het resultaat: alleen een bewegingsmelding als er écht iets gebeurt. Sla beelden op via de Cloud, op een SD kaart of NVR en bekijk live beelden via de app van Foscam. Waar je ook bent. De camera is daarnaast compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant.

€ 114.95

Read on...

IP Camera's
Product