Schroefverwijderaar Schroef Uitboorset Set van 5 stuks M3 M18 Quality Tool

Met de 5-delige Schroefverwijderaar Schroef Uitboorset hoef je niet bang te te zijn dat je schroeven of bouten met een doorgedraaide kop nooit meer kunt verwijderen!Schroefverwijderaar Schroef Uitboorset

In elk huishouden, in elke garage en in elke werkplaats zijn er soms defecte schroeven of doorgedraaide schroefkoppen. Helaas kunnen de meeste van deze niet meer worden gered en word je geconfronteerd met de vraag:"Hoe krijg ik deze schroef er ooit weer uit?"Maak je geen zorgen, dat lukt vanaf nu met weinig moeite en een beetje extra accessoires die zonder problemen en zonder complicaties werken.


Met onze solide schroevendraaierset kun je beschadigde schroeven snel en veilig verwijderen. De spiraalvormige conische boorkoppen (tegen de klok in) zijn geschikt voor bijna elke schroef. Of het nu gaat om een?kruiskop of een rechte gleuf, Allen of Torx. Deze set is geschikt voor het verwijderen van alle soorten schroeven met standaard rechtse schroefdraad. Als de schroefkop defect is, dien je eerst een klein gat in het midden van de bout boren. Dit moet zo ver naar binnen gaan dat de schroefextractorgrijpt en in het gat snijdt. Het hulpstuk moet in de schroef blijven totdat het volledig uit de draad is.


Onze Schroefverwijderaar set bevat 5 schroeftrekkers in de volgende maten:

1/8"-1/4"/ M3-M6
1/4"-5/16"/ M6-M8
5/16"-7/19"/ M8-M11
7/19"-9/16"/ M11-M14
9/16"-3/4"/ M14-M18


Alle accessoires zijn netjes verpakt in een praktische plastic case, dus je hebt alles veilig opgeborgen en bij de hand. De hulpstukken zijn gemaakt van hoogwaardig gereedschapsstaal, voor betrouwbaar gebruik en een lange levensduur.

€ 6.99

Read on...

Gadgets alle gadgets
Product
 

Kale Mannen Haarborstel Hoofd Polijst Borstel Baldy's Buffer

Breng de glans naar je hoofd met deze speciale haarborstel voor mannen met geen haar meer op hun hoofd..

Voor de kaal wordende man moet het toch wel als een verlies worden ervaren. Nooit meer gel in je haren! Nooit meer die lok uit je gezicht halen! Of erger nog! nooit meer je haar hoeven kammen... Met deze borstel speciaal voor kale mannen geef je je kale man de ultieme oplossing. Met deze speciale (eveneens haarloze) borstel kan hij zijn kale schedel mooi oppoetsen tot een glimmende bol.

De Baldy?s Buffer ziet eruit als een haarborstel, maar dan zonder de haren natuurlijk. Door de borstel over zijn kale bol te halen, gaat ?ie prachtig glimmen.

Borstel speciaal voor kale mannen

Deze borstel is speciaal ontwikkeld voor kale mannen. Borstel van rubber en hout die eruit ziet als een gewone haarborstel, maar zonder de haren. De borstel is gemaakt als grap voor kale mannen, zodat ze hun kale schedel ermee kunnen oppoetsen.

Kenmerken Kale Mannen Haarborstel - Hoofd Polijst Borstel
  • Afmeting: de borstel is 27 x 7 x 1,5 centimeter groot.
  • Materiaal: de borstel is gemaakt van hout en rubber

€ 8.99

Read on...

Gadgets alle gadgets
Product
 

Smart Prestige Wallet Case voor Samsung S8 Zwart

Deze zwarte Smart Prestige Wallet Case voor je Samsung S8 heeft een mooie lederlook. Dit hoesje biedt optimale bescherming van je smartphone en is voorzien van 2 handige opbergvakjes voor je pasjes.

Een stijlvolle, strakke look voor je Samsung S8 realiseer je in no-time met deze Smart Prestige Wallet Case! De case is gemaakt van hoogwaardig kunstleer met een stijlvolle naad aan voor- en achterzijde en is ontworpen met een stevige, kunststof houder.

 

Dit zwart booktype smartphone hoesje is gemaakt van extra stevig materiaal en beschermt je Samsung S8 smartphone tegen krassen, vlekken en lichte stoten.

 

Bovendien kun je aan de binnenzijde twee pasjes opbergen.

€ 13.99

Read on...

Gadgets alle gadgets
Product