Elektrische Verwarmde Inlegzolen met afstandsbediening Heren

Elektrische Verwarmde Inlegzolen met afstandsbediening Heren Elektrische Verwarmde Inlegzolen met afstandsbediening Heren

Maat: 41-46 (eenvoudig bij te knippen)
Accuduur (indien volledig opgeladen): 
- bij hoge temperatuurinstelling: 3 tot 4 uur 
- bij lage temperatuurinstelling: 6 tot 7 uur

€ 56.99

Read on...

Gadgets alle gadgets
Product
 

Portable Fotostudio Foto Box Set Kit Led 40 x 40 cm

Met de Geeek draagbare photocube met LED-licht kun je heel eenvoudig professionele productfoto's maken met een camera of je smartphone! Voorzien van energiezuinige LED verlichting met natuurlijk wit licht (5500K).

De Geeek Portable Fotostudio Foto Box Set Kit Led 40 x 40 cm is in heel eenvoudig snel te transformeren van een compacte draagtas, naar een complete fotostudio met verschillende achtergronden, diffuusdoek en LED verlichting in de bovenkant. Het opzetten van de foto box is snel gedaan. De box wordt voorzien van 2 LED strips. De LED Strips geven een natuurlijk wit licht van 5500K.

Geeek Draagbare Fotostudio

De Geeek Foto Box Led 40 x 40 cm is ideaal voor het maken van productfoto's op elke gewenste locatie. De witte, zwarte en oranje achtergrond zijn gemakkelijk te wisselen en zorgen ervoor dat de gewenste sfeer gelijk gecreëerd kan worden. Eenmaal opggebouwd heeft deze Portable Fotostudio een van afmeting 40 x 40 x 40 cm.


Kenmerken Geeek Portable Fotostudio 40 x 40 cm

- Afmeting: 40 x 40 x 40 cm
- Verlichting: 2x LED strip van 400x50mm met 20 LED's
- Lichtkleur: 5500K
- Achtergronden: Wit, Zwart en Oranje
- Inclusief Diffuusdoek

€ 59.99

Read on...

Gadgets alle gadgets
Product
 

Nagelprinter Diy Nail Art Sting Printing Machine

Ben je gek op nail art? Met deze te gekke gadget tover je je huis om tot een echte nagelsalon! Met de Diy Nail Art nagelprinter kun je nail art naar wens uitkiezen en aanbrengen op je nagels in een van de bijgeleverde kleuren.

Ben je gek op nail art? Met deze te gekke gadget tover je je huis om tot een echte nagelsalon! Met de bijzondere nagelprinter kun je nail art naar wens uitkiezen en aanbrengen op je nagels in een van de bijgeleverde kleuren. French manicure of een bijzonder patroontje? Deze nagelprinter kan het allemaal! Beng je niet zo goed in het aanbrengen van nail art? Geen probleem, de nagelprinter doet al het werk voor je. De nagelprinter kost slechts? 26,95 en wanneer je deze leuke gadget voor 17:00 bestelt, kun je de volgende dag al beginnen met het uitproberen van de vele nail art mogelijkheden.

Kenmerken van de Nagelprinter Diy Nail Art Sting Printing Machine

- een nagelsalon in het klein aan huis
- nagelprinter werkt makkelijk en snel
- nagelprinter is eenvoudig te bedienen
- talloze nail art mogelijkheden
- scherpe prijs van slechts? 27,95
- snelle levering
- 7 potjes nagellak bijgeleverd

€ 26.99

Read on...

Gadgets alle gadgets
Product