Heating coil verwarmingselement voor Square E Head Waterpijp Kop

De Square E-Head Shisha Waterpijp Kop is een geweldige en innovatieve aanvulling op je waterpijp. Uiteindelijk zal het verwarmingselement van je Square e-Head slijten en zal deze vervangen moeten worden.Of als je een extra coil wil hebben voor bij je separate clearomizer, dan zijn extra coils geen overbodige luxe. Het vervangen van de spoelen is ongelooflijk simpel. Schroef de top van de smaak tank, schroef de oude coil los en stop de nieuwe in de elektrische waterpijp kop. Vergeet niet dat het Square verwarmingselement mag niet nat worden. Als het toch nodig is je verwarmingselement of clearomizer schoon te maken, giet de resterende e-vloeistof weg en veeg de onderdelen van boven naar beneden schoon met een zachte, droge doek.

€ 7.99

Read on...

Gadgets waterpijpen en accessoires
Product
 

Imex Butaangaspatroon 227 g Butaangas voor Draagbare Gaskookplaat Camping (4 stuk)

Imex Butaangaspatroon 227 g Butaangas voor Draagbare Gaskookplaat Camping (4 stuk)Imex Butaangaspatroon 227 g Butaangas voor Draagbare Gaskookplaat Camping (4 stuk)

€ 13.99

Read on...

Gadgets waterpijpen en accessoires
Product
 

Waterpijp Oduman Gusto Shisha Clear

Oduman maakte oorspronkelijk een onvergetelijke indruk met haar brede vazen en -verbazend design. De Gusto waterpijp kenmerkt zich met zijn draagbaar formaat en- stralend uiterlijk.Denk je aan Oduman, dan denk je aan lef; innovatie en -stijl. Met de nieuwe Gusto waterpijp laat Istanbuls'Oduman zien dat zij van alle markten thuis is. Met de N5 en Smoke Tank bewees Oduman zich voorheen al op het gebied van de mobielere waterpijp; klein en vlot, maar nog altijd met Odumans'unieke airflow. De Gusto zet een stap in een andere - meer herkenbare - richting. Vergeleken met de vorige innovatieve Oduman modellen is de Gusto wat klassieker. Klassiek, maar met de kwaliteit die je ondertussen bij Oduman mag verwachten.Amiabele Airflow met deze mooi waterpijpDe Gusto shisha wordt geleverd met siliconen slang. Niet zomaar een slang. Door middel van de brede toeloop naar het mondstuk - en het nauwe stuk slang vanaf de vaas - bouwt de luchtdruk op. Bij wijze van spreke spant de Gusto zich aan, tot jij inhaleert; de lucht krijgt ruimte om te vloeien met een prachtige wolk als resultaat. Geen nieuw trucje: deze airflow vindt je terug in waterpijpen zo oud als de wereld. Wel nieuw: de presentatie. Klein van formaat, maar groot in uitstraling.De nieuwe Gusto waterpijp streelt het oog. De handgemaakt - glasheldere - vaas komt in pracht tot zijn recht in door het transparant-witte kleurenschema. Geleverd met wasbare siliconen slang en bijpassende schotel.Let op: deze Oduman waterpijp bevat geen tabakskop.Gelijk van je nieuwe pijp genieten? Bestel dan hier een tabakskop uit ons ruime assortiment. De Gusto schikt met alle koppen, maar wij raden een vortexkop aan. De uitstekende Oduman airflow wordt met deze vortex bowl alleen maar sterker benadrukt. Leveromvang Oduman Gusto waterpijp? Hoogwaardig kwalitatief handgemaakte glazen vaas? Metalen onderdelen (allen roestvrij staal)? Diffuser: benadruk de volle rookwolken met deze toevoeging voor de slang? 1.5m lange wasbare siliconen slang? Rookafvoerventiel? Klaar voor gebruik van 2 slangenDe Oduman Gusto Clear wordt geleverd métgratis Geeek Tabakskom Shisha Kop Hot Screen Set. Zo ben je gelijk klaar om te gaan genieten van je shisha! 

€ 129.99

Read on...

Gadgets waterpijpen en accessoires
Product
 

Imex Draagbare Gaskookplaat voor Camping Outdoor

Met de handzame Imex Draagbare Gaskookplaat kun je nu eenvoudig en snel overal een lekkere maaltijd bereiden!De draagbare oplossing Een Imex Draagbare Gaskookplaat is een kleine draagbare gaskookplaat die zich ideaal leent voor een snelle hap of het gebruik op bijvoorbeeld een camping. Dit kleine gasvuur biedt de mogelijkheid om snelle gerechten zoals bijvoorbeeld ravioli, water of soep op te warmen of op een camping om een eitje te bakken en koffie of thee te zetten. Evengoed kan dit draagbare vuurtje dienst doen wanneer u tijdelijk zonder fornuis komt te vallen. Bovendien is de aankoop van een Gaskookplaat goed te verantwoorden. Vanaf 19,95 euro heb je al een exemplaar en door het stevig materiaal en de uitgekiende afwerking van het product is een dergelijk gasvuur veilig in gebruik en gaat het apparaat lange tijd mee. Zelfs al wordt het meegezeuld naar de camping. Gaat u er dus graag een weekendje tussenuit maar laat u het niet graag na zelf uw potje te koken dan biedt dit product de ideale oplossing. Ideaal voor de campingHet is al gezegd: de camping. Door het kleine en compacte formaat biedt de Imex Draagbare Gaskookplaat een ideaal en handig gebruiksgemak zodat het vuur onder meer te gebruiken is op een camping. Het kleine toestel neemt haast geen plaats in en kan zo mee in de wagen of de caravan. Op de camping haal je het snel boven en stop je het na gebruik even snel weer weg. Bovendien werkt de Imex Draagbare Gaskookplaat op bussen butaan gas die in klein formaat beschikbaar zijn en op hun beurt niet veel plaats innemen.

€ 19.99

Read on...

Gadgets waterpijpen en accessoires
Product
 

Contact us

Select files to attach
Size limit for each file is 100 MB
    captcha
    Reload

    We have 136 guests and no members online