Schroefverwijderaar Schroef Uitboorset Set van 5 stuks M3 M18 Quality Tool

Met de 5-delige Schroefverwijderaar Schroef Uitboorset hoef je niet bang te te zijn dat je schroeven of bouten met een doorgedraaide kop nooit meer kunt verwijderen!Schroefverwijderaar Schroef Uitboorset

In elk huishouden, in elke garage en in elke werkplaats zijn er soms defecte schroeven of doorgedraaide schroefkoppen. Helaas kunnen de meeste van deze niet meer worden gered en word je geconfronteerd met de vraag:"Hoe krijg ik deze schroef er ooit weer uit?"Maak je geen zorgen, dat lukt vanaf nu met weinig moeite en een beetje extra accessoires die zonder problemen en zonder complicaties werken.


Met onze solide schroevendraaierset kun je beschadigde schroeven snel en veilig verwijderen. De spiraalvormige conische boorkoppen (tegen de klok in) zijn geschikt voor bijna elke schroef. Of het nu gaat om een?kruiskop of een rechte gleuf, Allen of Torx. Deze set is geschikt voor het verwijderen van alle soorten schroeven met standaard rechtse schroefdraad. Als de schroefkop defect is, dien je eerst een klein gat in het midden van de bout boren. Dit moet zo ver naar binnen gaan dat de schroefextractorgrijpt en in het gat snijdt. Het hulpstuk moet in de schroef blijven totdat het volledig uit de draad is.


Onze Schroefverwijderaar set bevat 5 schroeftrekkers in de volgende maten:

1/8"-1/4"/ M3-M6
1/4"-5/16"/ M6-M8
5/16"-7/19"/ M8-M11
7/19"-9/16"/ M11-M14
9/16"-3/4"/ M14-M18


Alle accessoires zijn netjes verpakt in een praktische plastic case, dus je hebt alles veilig opgeborgen en bij de hand. De hulpstukken zijn gemaakt van hoogwaardig gereedschapsstaal, voor betrouwbaar gebruik en een lange levensduur.

€ 5.99

Read on...

Gadgets alle gadgets
Product