Onderwater lichtshow

Vier je binnenkort een feestje in de buurt van een zwembad, vijver of meer? Neem dan onze Onderwater lichtshow mee. Deze coole lamp is waterproof en zorgt onder en op het water voor een spectaculaire verlichting. De onderwater lichtshow heeft een allemaal kleine LED-lampjes en vijf verschillende lichtpatronen die je kan instellen. Ideaal voor een heerlijke sfeervolle avond. Je koopt de onderwater lichtshow online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 12.95

Read on...

Huis en tuin Verlichting Vier je binnenkort een feestje in de buurt van een zwem
Product
 

Balvi Mason Jar shotglaasjes (set van 4)

Mason Jars zijn helemaal hip en happening en shotjes zijn natuurlijk altijd goed. Combineer je die twee, dan krijg je Mason Jar shotglaasjes: helemaal goed, toch? Deze leuke glaasjes van Balvi hebben het uiterlijk van een Mason Jar, maar zijn natuurlijk een stuk kleiner. Set van vier. Je koopt de shotglaasjes online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 13.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Mason Jars zijn helemaal hip en happening en shotjes zi
Product
 

Balvi Pelikaan cocktailprikkerhouder

Of je nou spinazie tussen je tanden hebt of bitterballen gaat serveren: de Pelikaan cocktailprikkerhouder van Balvi is altijd handig. Deze grappige vogel geeft je elke keer een cocktailprikker aan als je z'n koppie naar beneden drukt. Je koopt de Pelikaan cocktailprikkerhouder online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 10.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Keukengereedschap Keuke Of je nou spinazie tussen je tanden hebt of bitterballe
Product
 

Fred Boogie Bites cocktailprikkers (set van 16)

Je feestje wordt een dolle boel met de Boogie Bites cocktailprikkers van Fred. Deze prikkers bestaan namelijk uit dansende mensen. De hapjes prik je op de plek waar hun hoofd hoort te zitten. Straks heb je dus een groepje dansende cocktailprikkers op je tafel zijn, met hoofden van tomaten en bitterballen. Set van 16. Je koopt de Boogie Bites cocktailprikkers online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 11.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Keukengereedschap Prikk Je feestje wordt een dolle boel met de Boogie Bites coc
Product
 

Wallet Ninja toolcard

Stel je voor: je bent ergens en opeens heb je dringend een schroevendraaier nodig. Je zit in de auto, dus er is er geen één te bekennen in de buurt. Dan haal je de Wallet Ninja toolcard uit je portemonnee en schroef je dicht wat je dicht wilde schroeven. De Wallet Ninja toolcard is namelijk een 18-in-1 tool met het formaat van een creditcard. Met o.a. 3 schroevendraaiers en 6 moersleutels. Je koopt hem online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 9.95

Read on...

Sportartikelen Buitenrecreatie Kamperen, backpacken en Stel je voor je bent ergens en opeens heb je dringend e
Product
 

Wiki Moederbord snijplank

Nerds die graag in de keuken staan opgelet: deze Moederbord snijplank is echt iets voor jullie. Deze luxe snijplank van glas heeft het uiterlijk van een moederbord. De Moederbord snijplank is gemaakt van extra sterk glas en ook bestand tegen krassen. Door de rubbertjes glijdt de plank niet weg. Je koopt de moederbord snijplank online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 17.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Keukengereedschap Snijp Nerds die graag in de keuken staan opgelet deze Moederb
Product
 

Invotis Wrinkled Cup Espressokop

Wrinkled Cup van Invotis. Espressokop die eruit ziet als een verfrommeld papieren bekertje. Gemaakt van keramiek. Inhoud: 50 milliliter. Afmeting: 9 x 6 x 7 centimeter.

€ 5.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Glaze Wrinkled Cup van Invotis. Espressokop die eruit ziet al
Product
 

Wiki Muziekkussen Origineel

Wil je slapen met je MP3-speler op, maar doen die oordopjes pijn aan je oren? Rustig inslapen wordt makkelijker met dit muziekkussen. In het kussen zit een ingebouwde speaker die je niet voelt. In twee varianten: draadloos (verbinden via bluetooth) of met kabeltje. Je koop het muziekkussen online bij Ditverzinjeniet.nl.

€ 18.95

Read on...

Gezondheid en persoonlijke verzorging Persoonlijke verz Wil je slapen met je MP3 speler op, maar doen die oordo
Product
 

USB Mini Koelkast

Nooit meer wordt jouw koude blikje cola uit de koelkast gejat op het werk. Vanaf nu zet je dat gewoon in je eigen koelkast op je bureau. De koelkast koelt niet alleen, hij staat ook nog eens erg cool...

€ 19.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Voedseldragers Glashoud Nooit meer wordt jouw koude blikje cola uit de koelkast
Product
 

Mini Tin Can Alley spel

Mini Tin Can Alley spel. Spel waarbij blikjes omver geschoten moet worden met een elastiekje. Elastiekje moet op het plastic pistool geladen worden. Het mini schietspel voor op de kermis bevat plastic pistooltje, 10 elastiekjes en 6 blikjes. Zit verpakt in een mooie geschenkdoos. Makkelijk mee te nemen en kan daardoor overal gespeeld worden. Materiaal: plastic, tin, elastiek.

€ 8.95

Read on...

Speelgoed en spellen Speelgoed Spelen Mini Tin Can Alley spel. Spel waarbij blikjes omver ges
Product
 

Ototo Miss Nessie eierdopje Paars

Miss Nessie eierdopje van Ototo. Eierdopje in de vorm van het Monster van Loch Ness. Monster van Loch Ness eierdop in het paars. Op een blauwe schotel die gerimpeld water voorstelt. Schoteltje is handig voor eierschalen. Afmeting: 15,5 x 9 x 9 centimeter.

€ 11.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Servi Miss Nessie eierdopje van Ototo. Eierdopje in de vorm v
Product
 

Ototo Miss Nessie eierdopje Groen

Miss Nessie eierdopje van Ototo. Eierdopje in de vorm van het Monster van Loch Ness. Monster van Loch Ness eierdop in het groen. Op een blauwe schotel die gerimpeld water voorstelt. Schoteltje is handig voor eierschalen. Afmeting: 15,5 x 9 x 9 centimeter.

€ 11.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Servi Miss Nessie eierdopje van Ototo. Eierdopje in de vorm v
Product
 

Ototo Miss Nessie eierdopje Turquoise

Miss Nessie eierdopje van Ototo. Eierdopje in de vorm van het Monster van Loch Ness. Monster van Loch Ness eierdop in het turquoise. Op een blauwe schotel die gerimpeld water voorstelt. Schoteltje is handig voor eierschalen. Afmeting: 15,5 x 9 x 9 centimeter.

€ 11.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Servies en bestek Servi Miss Nessie eierdopje van Ototo. Eierdopje in de vorm v
Product
 

Peleg Design Yogi sponshouder

Yogi sponshouder van Peleg Design. Sponshouder in de vorm van een mediterende yogi. Sponshouder keuken met zuignap voor aan de spoelbak of keukenmuur. De houder voor een spons heeft een yogi en zuignap, de spons wordt onder de benen van de yogi geklemd. Ontworpen door Rotem Banai voor Peleg Design. Afmeting: 4,6 x 5,3 x 8 centimeter.

€ 13.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Keukengereedschap Yogi sponshouder van Peleg Design. Sponshouder in de vo
Product
 

Ototo Tutti fruitinfuser

Tutti fruitinfuser van Ototo. Fruitinfuser in de vorm van een aardbei. Infuser om water een lekkerdere smaak te geven. De siliconen fruitinfuser Tutti van Ototo kan gevuld worden met fruit zoals aardbeien, citroen, bessen en druiven of gevuld worden met munt en komkommer. De diameter van de fruitinfuser is 7 centimeter.

€ 13.95

Read on...

Huis en tuin Keuken en eetkamer Keukengereedschap Tutti fruitinfuser van Ototo. Fruitinfuser in de vorm v
Product
 

Anono Gezichtsmasker spel

Anono Gezichtsmasker spel. Spel met brillen en gezichtsmaskers waarbij de spelers moeten raden wie of wat hij is. De set bestaat uit zes brillen en 25 verschillende gezichtsmaskers met onder andere een aap, hond, marinier, politieagent en duivel. Elke deelnemer zet een bril met masker op en moet raden wie of wat hij is. Degene die het als eerste raad is de winnaar. Onmisbaar spel op een feestje.

€ 10.95

Read on...

Speelgoed en spellen Speelgoed Spelen Anono Gezichtsmasker spel. Spel met brillen en gezichts
Product
 

Monkey Business Tulip honing dipper

Tulip honing dipper van Monkey Business. Honey dripper in de vorm van een tulp. Houten honing dipper met een inkeping onder de top. De honey dipper kan op de rand van een glas thee of honingpot worden geklemd. De honing druipt me de Tulip honing dripper altijd terug in de pot. Hij is gemaakt van hout en kunststof. Afmeting: 15 x 3 x 3 centimeter.

€ 13.95

Read on...

Tulip honing dipper van Monkey Business. Honey dripper
Product
 

Pac Man arcade sleutelhanger

Pac Man arcade sleutelhanger. Sleutelhanger met gele Pac Man arcade voor aan sleutelbos. Key ring voor retro gamers en liefhebbers van Pac Man. Pac Man sleutelhanger in de vorm van een arcade computer om sleutels bij elkaar te houden en de sleutelbos makkelijk te herkennen. Leuk cadeautje voor de gamers. Afmeting: 5,5 x 3 x 2,5 centimeter.

€ 7.95

Read on...

Kleding en accessoires Accessoires voor handtassen en p Pac Man arcade sleutelhanger. Sleutelhanger met gele Pa
Product
 

Box 51 Astronaut puzzel in vloeistof

Astronaut puzzel in vloeistof van Box 51. Zogeheten globe puzzel gevuld met vloeistof en een astronaut die op de maan moet landen. Het is de bedoeling dat de astronaut landt op de voetstappen die op de maan wat lastig is door de vloeistof in de globe. Vereist wat vaardigheden en geduld. Perfect om tijdens het werk even te ontspannen. Staat ook leuk als accessoire op de kamer van een ruimtefan.

€ 11.95

Read on...

Speelgoed en spellen Astronaut puzzel in vloeistof van Box 51. Zogeheten glo
Product
 

Pac Man wekker

Pac Man wekker. Wekker in de vorm van een retro arcade machine van Pac Man. Op de wekker kan de tijd, alarmtijd en datum worden afgelezen. De Pac Man wekker is een mooie aanvulling op het nachtkastje van elke gamer. Werkt op 2 AA-batterijen. Officieel gelicentieerd product van Pac Man.

€ 28.95

Read on...

Huis en tuin Decoratie Klokken Wekkers Pac Man wekker. Wekker in de vorm van een retro arcade
Product