Live Gamer Portable Lite

De Live Gamer Portable Lite of LPG lite is gemaakt voor de thuis gamers die opnames willen maken van hun games. Perfect voor streaming met kwaliteit, snelheid en precisie in Full HD. De LGP LITE neemt moeiteloos gameplay op van alle gangbare consoles met een ingebouwde H.264-encoder die de belasting van je pc vermindert en een opnameknop die 1080 opnamen en streamen start met één enkele klik. Zo stream je gameplay in 1080p met gesproken commentaar naar je favoriete platform. Je kunt zelfs een kopie opnemen terwijl je streamt. LGP LITE werkt met alle DirectShow-compatibele streamingtoepassingen, zoals XSplit of OBS, en kan rechtstreeks vanuit de verpakking uitzenden naar YouTube, Twitch of Ustream. Je kunt ook opnemen, streamen en delen met het exclusieve RECentral, beschikbaar voor pc en Mac.

€ 99.00

Read on...

Product
 

Live Gamer 4K GC573

De AVerMedia Live Gamer 4K GC573 is de belichaming van wat de volgende generatie van spelopname inhoud. Machtig in elk aspect, van het opnemen van 4K HDR-content tot verbazingwekkende hoge frameopname tot 240 fps. De Live Gamer 4K brengt te toekomst van video-opname naar alle gamers en contentmakers. Vergeet de botervloeiende” 60 fps. Refreshrates tot 240 Hz in Full HD worden ondersteunend, de Live Gamer 4K brengt gameplayopnamen die vloeiender zijn dan boter naar jouw archieven. De Live Gamer 4K brengt meer dan alleen een geweldige ervaring naar jouw pc-opstelling. Dankzij de toevoeging van RGD-verlichting aan de mix (3 voorinstellingen) geeft de Live Gamer 4K jouw opstelling meer dan één reden om te stralen. De beste in zijn klasse! RECentral is de eerste spelopnamesoftware die in staat is om HDR-content op te nemen. En daarbij houdt het niet op, RECentral is ook in staat om gelijktijdig naar meerdere platformen te streamen.

€ 269.00

Read on...

Product
 

Razer Ripsaw HD Game Capture Card

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 169.00

Read on...

Product
 

Live Gamer EXTREME 2

De AVerMedia Live Gamer EXTREME 2 is een game capture card met een xtreem snelle verbinding voor een zeer lage latentie en Full HD-video-opname met ondersteuning voor Ultra HD 4K-resoluties tot 60 fps. Dankzij zijn geïntegreerde doorgiftefunctie kun je genieten van zowel lagvrij gamen in 4Kp60 als vlekkeloos streamen in 1080p60 en kunnen streamers met één beeldscherm eenvoudig snelle games spelen en uitzenden zonder overvallen te worden door lag. De Live Gamer EXTREME 2 is daarnaast voorzien van RECentral, een applicatie met krachtige functies zoals multistream en audiomixer. De meegeleverde CyberLink PowerDirector 15 is een intuïtieve video-editor, vol met functies om jouw vaardigheden te ontwikkelen. Met functies zoals PowerTools, A/V-ontruising, kleuraanpassingen, PiP-ontwerper, ondertiteling, en meer.

€ 149.00

Read on...

Product
 

PlayStation VR camera VR worlds (CUH ZVR2)

De PlayStation VR bundel bestaat uit de PlayStation VR, een PlayStation camera en de PlayStation game VR worlds waarmee je buitengewone nieuwe werelden kunt ontdekken. Stap midden in een ongelooflijk game-universum en ervaar een nieuwe manier om te spelen. Playstation VR Het maakt niet uit welke kant je opkijkt, met PlayStation VR word je ondergedompeld in een levende, ademende wereld met een naadloos overlopend gezichtsveld van 360 graden. Met het 5,7 inch OLED-scherm van komen hyperrealistische 3D-omgevingen tot leven en de combinatie van vloeiende beelden en snelle reactietijd vormen een ongelooflijk levensechte gamewereld. Ontdek ook een nieuwe geluidsdimensie met baanbrekende 3D-audio, waarmee je nauwkeurig hoort waar de geluiden boven, beneden en overal om je heen vandaan komen en hoe ver weg ze zijn. Chat online met je vrienden, bespreek je gametactiek en dompel jezelf nog meer onder in de virtuele wereld met de geïntegreerde microfoon van de headset. Playstation Camera Waar je ook bent, met de dubbele lenzen en 3D-dieptesensoren bepaalt de PlayStation Camera positie van de headset, de PlayStation Move-bewegingscontroller en de DUALSHOCK 4-lichtbalk, zodat je je altijd midden in je VR-gamewereld bevindt. De camera volgt negen led-lampjes aan de voor-, achter- en zijkant van de PS VR-headset. Zo worden je bewegingen uiterst nauwkeurig vertaald naar de gamewereld, waar je je ook in de speelruimte bevindt. Playstation VR Worlds Stap in PlayStation VR Worlds en beleef vijf unieke ervaringen: kom oog in oog te staan met een witte haai in, kruip door oude ruimteschepen in, slinger door het verkeer in, overleef een futuristische sport of ontdek een duistere gangsterthriller in Londen.

€ 239.00

Read on...

Product
 

8k

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 999.00

Read on...

Product
 

Go 64 GB

Oculus Go is een volledig zelfstandige virtual reality-headset waarvoor je geen smartphone hoeft vast te klikken, een kabel hoeft aan te sluiten of een pc hoeft aan te zetten. Oculus Go is de gemakkelijkste manier om te genieten van Virtual Reality. Het is perfect voor degenen die nog nooit de VR-ervaring hebben gehad om games te spelen, films te kijken of op nieuwe manieren contact te maken met vrienden en familie. Het is tot nu toe uitgerust met ademende stoffen, verstelbare banden en Oculus beste lenzen. Bewegingen worden via sensoren, via de meegeleverde controller, naar de VR verzonden.

€ 263.90

Read on...

Product
 

Nighthawk RAX120

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 399.00

Read on...

Product
 

Alloy FPS RGB Mechanical Gaming Keyboard

Het HyperX Alloy FPS RGB Mechanical Gaming Keyboard met Kailh Speed Silver switches is een extra stevig mechanisch gaming toetsenbord met vrij instelbare RGB led verlichting. Het toetsenbord is opgebouwd rond een volledig metalen frame, zodat deze tegen een stootje kan en een compact ontwerp dat ideaal is voor FPS gameplay. De ruimtebesparende lay-out maximaliseert de ruimte op je bureau voor muisbewegingen met behoud van volledige functionaliteit en om hem makkelijk mee te nemen voor gaming on the go. Wil je elke knop in een andere kleur? Of wil je dat het hele toetsenbord oplicht tijden het typen? Met de HyperX NGenuity software is elk aspect van het toetsenbord gemakkelijk in te stellen en met het onboard geheugen, kan je tot drie profielen op het toetsenbord opslaan, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Zo is het mogelijk om voor jouw favoriete games profielen in te stellen, zodat je alle acties eenvoudig terug kan vinden. Ook is het met de software mogelijk om verschillende marco's te creëren. De afneembaar, gevlochten USB kabel maakt het makkelijk het toetsenbord compact op te bergen en gaat eventuele kabelbreuk tegen. Voor toets contact met hoge precisie en betrouwbaarheid is de HyperX Alloy FPS voorzien van Kailh Speed Silver mechanische toetsen, die een garantie van 70 miljoen toetsaanslagen per toets hebben zonder verlies van kwaliteit of responsiviteit. Het HyperX Alloy FPS RGB Mechanical Gaming Keyboard heeft daarnaast een handige USB poort om je telefoon opgeladen te houden, een game modus om onbedoelde onderbrekingen te voorkomen, 100% Anti-Ghosting en volledige N-key rollover functie.

€ 109.00

Read on...

Product
 

Competition Wheel Add On Sparco P310 Mod

Het Thrustmaster Competition Wheel Add-On Sparco P310 Mod stuur is ontworpen als officiële, realistische, 1:1 replica van het wereldberoemde Sparco P310 stuur. Het is een stimulans voor onderdompeling en realisme dankzij de unieke ergonomisch ontworpen vorm, de met suède beklede grips en de hoge kwaliteit van de toegepaste materialen. Het is ontworpen met het oog op prestaties en daarmee de perfecte oplossing voor een gamers die op zoek is naar levensechte sportieve rijomstandigheden! Het is voortreffelijk gebalanceerd voor GT-races en beschikt over negen actieknoppen, twee 100% metalen schakelflippers, één D-pad met drukknop en knoppen die op carbonachtig materiaal liggen, geïnspireerd door de echte raceauto's. Het stuur heeft alles wat een gamer nodig heeft om Hot Lap-tijden te verbeteren en sneller dan ooit records te verbreken, onder de best mogelijke omstandigheden.

€ 199.00

Read on...

Product
 

Open Wheel Add on

Het Thrustmaster Open Wheel Add-On stuur is ontwikkeld in de stijl van de sturen van echte GT, LMP en LMS raceauto's die op de racecircuits hun ronden maken. Het stuur heeft een compact formaat (diameter van 28 cm) om een veelzijdige rij ergonomie te bieden en helpt om je prestaties te verbeteren. Door het lichtgewicht design is het mogelijk Force Feedback-effecten te ervaren die zo dicht mogelijk bij echte raceomstandigheden komen. Het Open Wheel Add-on is beschikt verder over zes actieknoppen, twee 100% metalen schakelflippers, één D-pad en een draaischakelaar (3 standen met drukknop) geoptimaliseerd voor de autosport Het stuur heeft alles wat een gamer nodig heeft om Hot Lap-tijden te verbeteren en sneller dan ooit records te verbreken, onder de best mogelijke omstandigheden.

€ 129.90

Read on...

Product
 

TS XW Racer Sparco P310 Competition Mod

Het TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod racestuur van Thrustmaster, een samenwerking tussen Thrustmaster en Sparco. Het stuur combineert een krachtige 40 watt borstelloze servomotor met het Motor Cooling Embedded systeem en de Turbo Power voeding. Verder heeft het stuur een diameter van 31,5 cm en is het een schaal 1:1 replica van het Sparco P310 Competition racestuur, met een ergonomisch design dat perfect is afgestemd op alle racegames (GT, F1, NASCAR, Indy, wegraces, etc.).En de TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod is geschikt voor de Xbox One en voor Windows. Inclusief: T3PA-pedaalset met 3 pedalen

€ 589.00

Read on...

Product
 

T.16000M FCS Flight Pack

De T.16000M FCS FLIGHT PACK is ontwikkeld voor geavanceerde piloten die als alternatief voor muis en toetsenbord op zoek zijn naar een uitgebreide en realistische manier om hun toestel te bedienen. De T.16000M FCS HOTAS bestaat uit de T.16000M FCS (Flight Control System) flightstick, de TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) throttle en de TFRP (Thrustmaster Flight Rudder Pedals). De T.16000M FCS HOTAS is via USB compatibel met de PC in Windows 10, 8, 7 en Vista (32-bits en 64-bits). T.16000M FCS De T.16000M FCS beschikt over 4 onafhankelijke assen waaronder draairoer (bediend door de stick te draaien), 16 actieknoppen met tastbare, braille-achtige, herkenning, een 8-wegs point of view (PoV) hat-switch en een ergonomische trigger. Dankzij de opvallende oranje accenten en de achtergrondverlichting, worden gamers naar een compleet nieuw niveau getild. TWCS-throttle Simmers krijgen een zeer uitgebreide besturing omdat de TWCS-throttle 14 knoppen heeft en een 8-wegs PoV hat-switch die worden toegevoegd aan die van de joystick. Hierdoor heeft de piloot de beschikking over in totaal 5 assen, 30 knoppen en twee 8-wegs PoV's, plus 3 extra assen via het optionele TFRP-roer. Thrustmaster TFRP (T.Flight Rudder Pedals) De TFRP heeft vier schuifrails van professioneel geanodiseerd aluminium. Het unieke design van de rails zorgt voor volledig gladde schuifbewegingen. In combinatie met de zelfcentrerende roeras biedt dit de perfecte weerstand in de bediening van het roer.

€ 189.00

Read on...

Product
 

TX Racing Wheel Servo Base

De Thrustmaster TX Racing Wheel Servo Base is een 900° geavanceerde racesimulatorbasis met force feedback voor de Xbox One en de PC. Dit product bevat alleen de basis zonder stuur, pedaalset en shifters. Deze basis heeft een borstelloze servomotor, mechanisme met dubbele riem, H.E.A.R.T technologie (Hall Effect AccuRate Technology), instelbare draaihoek tot 900°. Stuur, pedaalset en shifters zijn apart verkrijgbaar. Compatibel op de Xbox One en de PC met afneembare Thrustmaster-racesturen (TM Leather 28 GT Wheel Add-On, Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add-On, enz.) (niet inbegrepen) Compatibel op de Xbox One en de PC met de Thrustmaster-pedaalsets met 3 pedalen (T3PA en T3PA-PRO - Thrustmaster 3 Pedals Add-on) (niet inbegrepen) Compatibel op de PC met alle USB-pedaalsets op de markt (in games die multi-USB ondersteunen) (niet inbegrepen) Compatibel op de Xbox One en de PC met de TH8A-shifter** (TH8A - Thrustmaster TH8 Add-on) (niet inbegrepen) Compatibel op de PC met alle USB-shifters op de markt (in games die multi-USB ondersteunen) (niet inbegrepen)

€ 269.00

Read on...

Product
 

T.Flight Rudder Pedals

De T.Flight Rudder Pedals van Thrustmaster zijn compatibel op de PC met alle games die multi-USB en roeren ondersteunen, en werkt met de Thrustmaster T.Flight Hotas XV joystick op de PC en op de PS4 via USB- en/of speciale RJ12-aansluitingen. De pendalen zijn het eerste roer dat voor een vloeiende besturing gebruik maakt van het S.M.A.R.T schuifrailssysteem, een systeem van 4 schuifrails van professioneel aluminium voor een perfect vloeiende schuifbeweging. Daarnaast zijn de voetsteunen 25 centimeter lang (schoenmaat 45) met verwijderbare hielsteunen. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen vloeiend sturen en weerstand voor nauwkeurige manoeuvres tijdens het spelen.

€ 89.00

Read on...

Product
 

T300 RS

De Thrustmaster T300 RS: een stuurwiel met een draaihoek van 1080° en een officieel Force Feedback-stuur voor de PlayStation4. Een servomotor combineert een borstelloze motor van industriële kwaliteit met een draaiende actuator (H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology(*) technologie) om de hoek, snelheid en versnelling uiterst nauwkeurig te kunnen regelen. Met officiële PlayStation4-knoppen (PS, SHARE, OPTIONS): geniet van de nieuwe mogelijkheden op sociaal gebied door direct en op elk moment te kunnen schakelen tussen de game en het systeem. Met officiële licentie voor PS4 en PS3 en ingebouwde software die zorgt voor automatische herkenning door PS4-systeem

€ 264.90

Read on...

Product
 

Ferrari Racing Wheel Red Legend Edition

Beleef een uiterst unieke race-ervaring met de Thrustmaster Ferrari Racing Wheel Red Legend Edition. Het racestuur is veelzijdig en heeft een ergonomisch ontwerp met comfortabele beklede stuurgrips in Ferrari rood. Verder heeft het racestuur 11 actieknoppen en een D-pad. Het biedt een realistische lineaire weerstand dankzij het Bungee Cord systeem, waardoor het automatisch terugkeert naar de middenstand. De gevoeligheid is bovendien instelbaar. Het heeft gemonteerde schakelflippers om de sequentiële versnellingsbak te bedienen en zorgen dat de gebruiker intuïtief kan schakelen. Met de pedaalset maakt zeer exact en snel remmen en gas geven mogelijk, zodat elke bocht met de hoogst mogelijke snelheid genomen kan worden. De hoek van elk pedaal is afzonderlijk instelbaar en het rempedaal biedt een progressieve weerstand.

€ 59.00

Read on...

Product
 

TMX Pro Force Feedback

Professionele simracers kunnen dankzij de TMX Pro genieten van het Thrustmaster TMX Force Feedback racestuur en van de Thrustmaster T3PA pedaalset met 3 pedalen. Een complete racesim-setup voor elke racer! De TMX Force Feedback van Thrustmaster, een officiële racesimulator ontworpen voor de Xbox One en Windows. Het is een Realistisch 900° force feedback racestuur van 28 cm met een grote pedaalset meegeleverd. Het racestuur wordt automatisch herkend door de Xbox One en compatibel in consolemenu's en PC. Dankzij het aandrijfmechanisme met instelbare Force Feedback is elke kracht voelbaar tijdens een race (bewegingen in het stuur, veranderingen in het wegdek, remmen, verlies aan grip, aanrijdingen, etc.). En een draaihoek instelbaar van 270° tot 900°, een systeem met een mix van riemen, poelies en tandwielen zorgt voor effecten die veel vloeiender en stiller zijn dan gerealiseerd kan worden met schroefvormige tandwielen met as met metalen kogellagers (voor extra stevigheid).

€ 209.00

Read on...

Product
 

T150 Pro

Professionele simracers kunnen genieten van de kwaliteit van de Thrustmaster T150 Pro. Deze set biedt het Thrustmaster T150 Force Feedback racestuur met een realistisch, ergonomisch ontwerp en vele functies. Zoals het 1080 graden Force Feedback systeem en een instelbare draaihoek tussen 270° en 1080°. Het stuurwiel wordt geleverd inclusief de T3PA pedaalset met 3 volledig instelbare pedalen. DeThrustmaster T150 Pro is een officiële racesimulator voor de PlayStation4 en PlayStation3 (ook compatibel met de PC). Compatibel met de Thrustmaster TH8A shifter (Wordt apart verkocht.).

€ 188.00

Read on...

Product
 

G29 Driving Force

G29 Driving Force is de ultieme simulatieracehardware voor de nieuwste PlayStation4-, PlayStation3- en pc-titels. Force feedback via twee motoren en helische tandwielen voor stille, vloeiende besturing. Roestvrijstalen versnellingsregelaars en led-indicators voor toerental/schakelmoment helpen je direct en vloeiend op te trekken, zonder je ogen van het circuit te halen. De afzonderlijke pedaleneenheid biedt je natuurlijke, responsieve besturing met een niet-lineair rempedaal. Driving Force is gemaakt voor comfort en duurzaamheid met handgestikt leer en roestvrijstalen componenten. Dankzij ingebouwde klemmetjes en bevestigingspunten kan het stuurwiel stevig aan een tafel of raceconsole worden bevestigd om verschuiven of wankelen tijdens agressieve manoeuvres te minimaliseren. Bijzonderheden: - Werkt met console en pc - Realistische forcefeedback met helische anti-backlash tandwielen - Gemakkelijk bereikbare gameknoppen - Responsieve pedaleneenheid - Kwaliteitsconstructie

€ 209.00

Read on...

Product
 

Contact us

Select files to attach
Size limit for each file is 100 MB
    captcha
    Reload

    We have 161 guests and no members online