LCD CRT monitor standaard NSMONITOR10

Met deze Newstar monitorverhoger, model NSMONITOR10, stelt u de hoogte van u scherm eenvoudig in. Prachtig uiterlijk door kristalhelder glas. Het oppervlak is gepolijst voor optimale weergave. Verander de hoogte van uw scherm met 8 cm. Breedte 56 cm en diepte 21 cm. Door een ergonomische montage nek- en rugklachten kunnen worden vermeden. Ideaal voor gebruik in kantoren en op tellers of op een receptie. De verhoger biedt ruimte voor een toetsenbord waardoor deze eenvoudig weg te werken is. Onmisbaar voor een opgeruimde en ergonomische werkplek.

€ 29.99

Read on...

Product
 

Flatscreen bureausteun crossbar FPMA DCB100DB

Met de crossbar monitorarm FPMA-DCB100DBLACK van NewStar kun je twee flatscreens t/m 27 aan je bureau bevestigen via een bureauklem of bureaudoorvoer. Beide montageopties worden standaard in de doos meegeleverd. Profiteer optimaal van de mogelijkheden van je monitor door gebruik te maken van deze NewStar steun. Je kunt deze crossbar bureausteun makkelijk handmatig in hoogte te verstellen. Tevens kun je het scherm kantelen, zwenken en roteren, waardoor je ruimte op je bureau bespaart en een ergonomische werkhouding creëert. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Bovendien kun je de kabels netjes wegwerken met de kabelclips. De monitorsteun heeft 1 draaipunt en is geschikt voor schermen t/m 27 (69 cm). Het draagvermogen van de arm is 10 kg per scherm. De steun is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heb je een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van de VESA verloopplaten.

€ 64.95

Read on...

Product
 

Flatscreen bureausteun FPMA D550DB

Met de Flatscreen bureausteun FPMA-D550DBLACK van NewStar bevestig je twee flatscreens aan het bureau via een bureauklem of bladdoorvoer. Door gebruik te maken van een monitorarm profiteer je optimaal van de mogelijkheden van jouw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kun je het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëer je de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm. De FPMA-D550DBLACK heeft 3 draaipunten en is geschikt voor 2 schermen t/m 32. Het draagvermogen van de arm is 8 kg per scherm. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Heeft u een afwijkend (groter) gatenpatroon, dan kunt u dit oplossen met een van onze VESA verloopplaten.

€ 59.95

Read on...

Product
 

Flatscreen bureausteun FPMA D550D3BLACK

Met de Flatscreen bureausteun FPMA-D550D3BLACK van Newstar bevestig je drie flatscreen monitoren van maximaal 27 aan het bureau via een bureauklem of bladdoorvoer. Door gebruik te maken van een monitorarm profiteer je optimaal van de mogelijkheden van je monitor en bespaar je ruimte op je bureau. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kun je de schermen kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëer jede ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale armen. De FPMA-D550D3BLACK heeft 3 draaipunten en is geschikt voor drie schermen van maximaal 27. Het draagvermogen van de arm is 7 kg per scherm. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Dit product beschikt over quick release VESA plaatjes waardoor de monitoren eenvoudig aan de arm gemonteerd kunnen worden of er vanaf gehaald kunnen worden.

€ 89.95

Read on...

Product
 

Flatscreen bureausteun FPMA D550BLACK

Met de Flatscreen bureausteun FPMA-D550BLACK van NewStar bevestig je een flatscreen aan het bureau via een bureauklem of bureaudoorvoer. Door gebruik te maken van een monitorarm profiteer je optimaal van de mogelijkheden van je monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kun je het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëer je de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm. De FPMA-D550BLACK heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 32. Het draagvermogen van de arm is 8 kg. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Dit product beschikt over een quick release VESA plaat waardoor de monitor eenvoudig aan de arm gemonteerd kan worden en er vanaf gehaald kan worden.

€ 44.95

Read on...

Product
 

FPMA D935D

Met de NewStar LCD Arm haalt u het maximale uit uw LCD monitor. De arm is moeiteloos in hoogte en diepte te verstellen. Hierdoor creëert u de ideale werkhouding ten opzichte van de monitor. U verkleint door de juiste werkhouding de kans op RSI. In de arm zijn monitorkabels eenvoudig weg te werken.

€ 149.90

Read on...

Product
 

IB AC638 Vrijstaande monitorstandaard

De ICY BOX IB-AC638 is een monitorstandaard voor twee monitoren met een maximale afmeting van 24 en draagkracht van maximaal 6kg per monitor. De standaard is gemaakt van hoogwaardig staal en een aluminiumlegering en biedt een zeer hoge stabiliteit. Het ontwerp is zo gemaakt om ervoor te zorgen dat het niet te veel ruimte op je bureau in neemt, en dat het gebruik van de schermen ergonomisch is. Op het werk of thuis op jouw pc, deze monitorhouder heeft een Easy Cable kabelgeleider aan de achterkant zodat de kabels netjes weggewerkt kunnen worden. Om de gewichten van verschillende schermen goed te kunnen balanceren, zorgt de wimpel aanpassing van de Smart Torque Adjust draaimoment zorgt ervoor dat elke VESA stabiel is. De verschillende onderdelen van de houder kunnen worden gedraaid in verschillende hoeken tot 360 °. Het heeft ook de mogelijkheid om de gehele schermbevestiging naar links of rechts te verschuiven of de schermen met een hellingshoek van maximaal 15 ° te richten, afhankelijk van jouw eigen wensen.

€ 94.90

Read on...

Product
 

32UK550 B

De LG 32UK550-B is een elegante 32 UHD 4K-monitor die met een resolutie van 3840 x 2160 pixels een adembenemende helderheid en fijne details biedt. Met deze functie kun je genieten van volledige onderdompeling in de kijkervaring. De monitor ondersteunt een breed kleurenspectrum wat ideaal is voor het retoucheren van beelden en nauwkeurige weergave van de kleur van digitale inhoud. Met de kleurkalibratie wordt nauwkeurige kleurweergave op het scherm behouden en worden geleidelijke wijzigingen voorkomen. Zo behoud je dus de oorspronkelijk bedoelde kleur. De 32UK550-B heeft verschillende functies om je games beter te laten verlopen. Zo kun je de instellingen voor elk type game aanpassen en optimaliseren. Radeon FreeSync technologie voorkomt haperingen en schokken, zodat je realistischer en vloeiender kunt gamen. Dynamic Action Sync minimaliseert invoervertraging, waardoor je onmiddellijk op je tegenstander kunt reageren en hem aanvallen zonder vertraging in de weergave. De Black Stabilizer maakt donkere gebieden van de beelden helderder, zodat je in de schaduw verborgen vijanden kunt vinden en als eerste kunt schieten. De monitor beschikt over 2 HDMI-ingangen en een DisplayPort-ingang. Ook heeft hij twee stereoluidsprekers waardoor je volledig kunt opgaan in je games door het geluid wat rondom weergegeven wordt. Daarnaast is de monitor voorzien van een Edge-Arcline standaard. Deze gebogen basis verbetert stabiliteit voor betrouwbare prestaties. De basis kan worden aangepast om de kanteling, hoogte en hoek van de monitor te wijzigen voor een meer comfortabele kijkervaring.

€ 429.00

Read on...

Product
 

AGON AG271QX

De AOC AGON AG271QX brengt gaming naar een nieuw niveau met een zeer snelle 27 display. 144 Hz en een responstijd van 1 ms zetten je op voorsprong bij het gamen met een resolutie van 2560x1440. Deze combinatie garandeert kristalheldere en uiterst gelijkmatige beelden. Dankzij Adaptive-Sync Technology (geschikt voor FreeSync, in een bereik van 30 - 144 Hz) zijn de dagen van haperingen en beeld-tearing voorbij. Er valt niet aan te ontkomen, omdat AOC Shadow Control licht brengt in de donkere hoeken zonder dat de rest van het scherm wordt aangepast, en de stand Low Input Lag garandeert dat commando's ogenblikkelijk worden uitgevoerd. Voor de meest comfortabele gaming-ervaring wordt de AGON AG271QX geleverd met AOC Flicker Free Technology en de stand AOC Low Blue Light voor minder inspanning en vermoeidheid van de ogen. Onbeperkte aanpassing van hoogte, kanteling en draaiing om de as maken dit tot de perfecte gaming-monitor.

€ 399.00

Read on...

Product
 

27UK850 W

De LG 27UK850-W is een ergonomische LED-monitor, die een uitstekende kleurweergave en briljante detail weergeeft. Het 68,6 cm (27 ) breed AH-IPS paneel met consistente kleuren weergave wordt vastgehouden zelfs bij 178 ° schuine waarneming. De dekking van de sRGB kleurruimte 99% waarborgt dat de 27UK850-W indrukwekkende kleuren briljante details en kan dankzij HDR10 technologie, levensechte beelden weergeven. de resolutie van 3.840 x 2.160 pixels is vier keer de hoeveelheid in vergelijking met de conventionele full HD-modellen, dat is de reden waarom de 27UK850-W ook ideaal is voor het bewerken van foto's en video en een is geschikte aanvulling op het gebruik van de kantoorruimte. Om steeds een perfecte weergave van het beeld te krijgen kan de 27UK850-W in hoogte worden versteld en gekanteld worden. Dankzij een scharnierfunctie kan het beeld ook 90 ° draaien. Ingebouwde stereoluidsprekers met MAXX AUDIO-technologie bieden een aantrekkelijke audioweergave om alle inhoud nog spannender te maken.

€ 499.00

Read on...

Product
 

27UD59P B

Met de LG 27UD59P-B geniet je van miljoenen 4K streamingvideo's in de eigen 3840 x 2160 UHD-resolutie van 4K. Het spelen van RPG- of FPS-games in UHD 4K biedt je een levensechte game-ervaring met uiterst gedetailleerde wapens en prachtige structuren. Geniet van de beste 4K-games met verbluffende graphics. Dankzij DCI-P3 5 en 'Color Calibrated' geniet je van realistische kleuren op een groot scherm van 27, zodat alle soorten entertainment, van films tot drama en meer in volwaardige bioscoopkwaliteit worden weergegeven. Deze LG 4K-monitor is compatibel met de nieuwste HDCP 2.2-kopiebeveiliging en kan dus video's van 4K-streamingdiensten, spelconsoles en Ultra HD-Blu-Ray-spelers weergeven. Met FreeSync kan je intensieve grafische games spelen zonder dat het scherm hapert of stottert, zoals dat tijdens rendering kan gebeuren. Ook zijn er andere veelzijdige gameopties voor een betere game-ervaring. Dankzij de Dynamic Action Sync-modus kunnen gamers hun tegenstander direct en zonder vertraging aanvallen. De functie minimaliseert de invoervertraging en zorgt dat je zintuigen synchroon zijn met realtime scènes tijdens snelle acties. Tijdens het spelen van schietspellen biedt Black Stabilizer zelfs in de donkerste omgevingen volledig zicht. De functie meet automatisch de donkerste kant en maakt deze helderder, zodat je verborgen vijanden en hinderlagen vroeg genoeg ziet. Twee luidsprekers van 5 watt maken de meeslepende kijkervaring compleet. Je hebt geen extra speakeraansluiting nodig om te gamen of om films te kijken. Het draaibare en in hoogte verstelbare scherm zorgt voor efficiëntie van grafische taken op verticale frames. Draai het scherm naar wens en bekijk de weergave zonder te hoeven schuiven. OnScreen Control 2.0 stelt je in staat om alle schermopties, inclusief de zwenkregeling, met een paar klikken naar wens aanpassen.

€ 379.00

Read on...

Product
 

29UM69G B

De 29UM69G-B Gaming Monitor van LG is een 29 LED Monitor met een kijkhoek van 178°, en een helderheid van 250 cd/m². Met een resolutie van 2560x1080 pixels, een reactietijd van 5 ms (grijs naar grijs) is deze monitor geschikt voor elke multimediatoepassing. De monitor beschikt over een HDMI en DisplayPort aansluiting en is ideaal voor thuis- of kantoorgebruik.

€ 199.00

Read on...

Product
 

27MP89HM S

De 27MP89HM-S van LG is een 27 LED Monitor met een kijkhoek van 178°, een dynamisch contrast van 1000:1 en een helderheid van 250 cd/m². Met een resolutie van 1920x1080 pixels, een reactietijd van 5 ms (grijs naar grijs) en geïntegreerde speakers is deze monitor geschikt voor elke multimediatoepassing. De monitor beschikt over een VGA en HDMI aansluiting en is ideaal voor thuis- of kantoorgebruik.

€ 259.00

Read on...

Product
 

ProLite XUB2792UHSU B1

De iiyama ProLite XUB2792UHSU-B1 is een LED monitor in een stijlvol en ultraplat ontwerp, die met zijn 4K resolutie een perfecte aanvulling is op het bureau van elke grafische ontwerper. De IPS-paneeltechnologie biedt een nauwkeurige en consistente kleurweergave, een hoog statisch contrast en een brede kijkhoek van 178°. Door de hoge pixeldichtheid is de beeldweergave extreem scherp en rijk aan details. De geïntegreerde USB 3.0-hub, ingebouwde stereoluidsprekers en hoofdtelefoonaansluiting zorgen voor ongestoord multimediaplezier en compatibiliteit met veel systemen. De ProLite XUB2792UHSU-B1 is geschikt voor vele toepassingen, waaronder foto- videobewerking en multimedia, maar ook voor gamen. De Blue Light reductie beschermt je ogen door op intelligente wijze de straling van blauw licht te verminderen. De FlickerFree-technologie zorgt dat je scherm minder flikkert, zodat je ogen minder snel vermoeid raken. Ook heeft de monitor een in hoogte verstelbare standaard, die ervoor zorgt dat je je schermpositie eenvoudig aan kunt passen naar je voorkeuren.

€ 389.00

Read on...

Product
 

G Master Silver Crow GB2730QSU B1

De 27” G-MASTER GB2730QSU, ook bekend als SILVER CROW, opent een geheel nieuw niveau van game ervaringen. De WQHD 2560x1440 resolutie geeft 77% meer ruimte op het scherm dan een standaard 1920x1080 Full HD monitor, waardoor er meer informatie getoond wordt zonder verlies van details. Niets zal aan de aandacht ontsnappen! De helderheid in donkere scenes wordt met de Black Tuner instelling eenvoudig aangepast. Toegang tot vijf vooraf gedefineerde gaming modes en drie modes kunnen naar eigen voorkeur worden ingesteld. Een zinderende 1ms reactietijd en FreeSync zorgen voor ultra vloeiende overgangen zonder ghosting. De GB2730QSU is het ideale scherm voor veeleisende gamers.

€ 279.00

Read on...

Product
 

24MK600 W

De 24MK600-W van LG is een 3-Side Borderless IPS monitor welke kleuren vanuit elke kijkhoek prachtig weergeeft. Met AMD Radeon FreeSync ervaren gamers naadloze, vloeiende bewegingen wanneer ze razendsnelle games in hoge resolutie spelen. Beeldsynchronisatiefouten en haperingen worden door Radeon FreeSync vrijwel volledig weggewerkt. Dankzij de Dynamic Action Sync kan je sneller reageren op acties van je tegenstander omdat input lag wordt geminimaliseerd. De lees-modus vermindert blauw licht waardoor tekst lezen minder vermoeiend is voor de ogen. De OnScreen Control software van LG maakt het makkelijk je schermindeling aan te passen met slechts enkele klikken.

€ 149.00

Read on...

Product
 

Pi 3 B NOOBS Kit

De Raspberry Pi 3 B+ NOOBS kit bestaat uit het Raspberry Pi 3 model B+ moederbord, een Raspberry Pi behuizing, een Micro-USB stroomadapter en een 16 GB micro SDHC kaart, met Raspberry Pi Foundations New Out of Box Software (NOOBS) voorgeïnstalleerd. NOOBS bestaat uit een selectie van Raspberry Pi besturingssystemen, zoals Raspbian en RaspBMC, waarvan er één bij de eerste maal opstarten eenvoudig kan worden geïnstalleerd, zodat je snel aan de slag kan met je Raspberry, zonder eerst de SD-kaart te hoeven formatteren. De keuze voor het besturingssysteem ligt bij het beoogde gebruik van de Raspberry Pi. Zo is RaspBMC bijvoorbeeld een speciaal voor de Raspberry Pi ontwikkelde XBMC Mediacenter distributie voor het creëren van een media speler, en Raspbian een speciale Linux desktop distributie voor algemeen gebruik. Let op: Om alle software correct te laten werken is een internetverbinding nodig!

€ 74.90

Read on...

Product
 

Live Gamer 4K GC573

De AVerMedia Live Gamer 4K GC573 is de belichaming van wat de volgende generatie van spelopname inhoud. Machtig in elk aspect, van het opnemen van 4K HDR-content tot verbazingwekkende hoge frameopname tot 240 fps. De Live Gamer 4K brengt te toekomst van video-opname naar alle gamers en contentmakers. Vergeet de botervloeiende” 60 fps. Refreshrates tot 240 Hz in Full HD worden ondersteunend, de Live Gamer 4K brengt gameplayopnamen die vloeiender zijn dan boter naar jouw archieven. De Live Gamer 4K brengt meer dan alleen een geweldige ervaring naar jouw pc-opstelling. Dankzij de toevoeging van RGD-verlichting aan de mix (3 voorinstellingen) geeft de Live Gamer 4K jouw opstelling meer dan één reden om te stralen. De beste in zijn klasse! RECentral is de eerste spelopnamesoftware die in staat is om HDR-content op te nemen. En daarbij houdt het niet op, RECentral is ook in staat om gelijktijdig naar meerdere platformen te streamen.

€ 269.00

Read on...

Product
 

Game Capture HD II

Opnemen, becommentariëren, bewerken en uploaden zonder pc. Epische momenten zijn die het waard zijn om te bewaren: een legendarische wedstrijd, een ommezwaai in de strijd, of een grappige speed run. Game Capture HD II helpt met het verzamelen en delen van in-game scenes. Sluit het aan je game console en de HDTV, en de opname 1080p gameplay is binnen handbereik. En dat zonder een pc te gebruiken!

€ 119.00

Read on...

Product
 

Live Gamer EXTREME 2

De AVerMedia Live Gamer EXTREME 2 is een game capture card met een xtreem snelle verbinding voor een zeer lage latentie en Full HD-video-opname met ondersteuning voor Ultra HD 4K-resoluties tot 60 fps. Dankzij zijn geïntegreerde doorgiftefunctie kun je genieten van zowel lagvrij gamen in 4Kp60 als vlekkeloos streamen in 1080p60 en kunnen streamers met één beeldscherm eenvoudig snelle games spelen en uitzenden zonder overvallen te worden door lag. De Live Gamer EXTREME 2 is daarnaast voorzien van RECentral, een applicatie met krachtige functies zoals multistream en audiomixer. De meegeleverde CyberLink PowerDirector 15 is een intuïtieve video-editor, vol met functies om jouw vaardigheden te ontwikkelen. Met functies zoals PowerTools, A/V-ontruising, kleuraanpassingen, PiP-ontwerper, ondertiteling, en meer.

€ 149.00

Read on...

Product