Lego Brawls

LEGO-fans en strijders kunnen ontgrendelbare minifiguren, power-ups en emotes van hun favoriete LEGO-thema's verzamelen, terwijl ze de strijd aangaan en hun weg naar boven klimmen om de top van het globale scorebord te bereiken. Spelers van over de hele wereld kunnen samenwerken in teams en 4 tegen 4 knokken, een feestje bouwen met vrienden of een speltype spelen dat lijkt op een royale veldslag. Ook het door fans geliefde speltype ''Free-for-Brawl'', waarin iedereen voor zichzelf speelt en zittend op hun eigen bank kan samenwerken, ontbreekt niet.

€ 39.99

Read more...

LEGO fans en strijders kunnen ontgrendelbare minifigure
Lego Brawls
 

Spirit Lucky's Big Adventure

Waar leidt Lucky's schatkaart naartoe? Ga als Lucky uit rijden in een wild nieuw avontuur met haar trouwe mustang, Spirit. Het wordt sowieso leuk met Lucky's onbevreesde vriendinnen Abigail en Pru aan je zijde. Verken een weidse wildernis vol dieren, spannende missies en voorwerpen om te verzamelen. Omzeil gevaren, zoals de snode cowboy Hendricks, die iets te veel interesse toont in je schattenjacht. Terwijl Spirit door jouw goede zorgen sterker wordt en je allerlei paardrijtochten maakt met je vriendinnen, vind je steeds beter je draai op het platteland. Lukt het jou om de ware schat van Miradero te vinden en te beschermen? Kenmerkens: - KRUIP IN DE HUID VAN LUCKY - Speel de hoofdrol in een nieuw Spirit-avontuur (geïnspireerd op de bioscoopfilm SPIRIT ONGETEMD van DreamWorks Animation) - BOUW EEN BAND OP MET SPIRIT - Verzorg en knuffel je trouwe mustang - RIJD DOOR HET WILDE WESTEN - Verken een ruig en weids landschap - DRAAG JOUW EIGEN STIJL UIT - Gebruik outfits en voorwerpen die je hebt verzameld om Lucky's look helemaal aan je eigen smaak aan te passen - STORT JE IN HET DORPSLEVEN - Red dieren, help dorpsgenoten, maak foto's en ga zo maar door!

€ 20.99

Read more...

Waar leidt Lucky's schatkaart naartoe Ga als Lucky uit
Spirit Lucky's Big Adventure
 

Lego Brawls

LEGO-fans en strijders kunnen ontgrendelbare minifiguren, power-ups en emotes van hun favoriete LEGO-thema's verzamelen, terwijl ze de strijd aangaan en hun weg naar boven klimmen om de top van het globale scorebord te bereiken. Spelers van over de hele wereld kunnen samenwerken in teams en 4 tegen 4 knokken, een feestje bouwen met vrienden of een speltype spelen dat lijkt op een royale veldslag. Ook het door fans geliefde speltype ''Free-for-Brawl'', waarin iedereen voor zichzelf speelt en zittend op hun eigen bank kan samenwerken, ontbreekt niet.

€ 39.99

Read more...

LEGO fans en strijders kunnen ontgrendelbare minifigure
Lego Brawls
 

Pokémon Violet

Dit is Pokémon Violet voor de Nintendo Switch. In Pokémon Violet start je het evolutionaire avontuur in de Pokémon-serie. Beleef een Pokémon-avontuur in een levendige open Pokémon-wereld. Ervaar het plezier van de Pokémon-serie maar dit keer in een open wereld. Trek er samen met vrienden en familie op uit en ga op avontuur met tot wel drie andere spelers. Welkom in de open wereld van Pokémon Violet In Pokémon Violet ontdek je meerdere dorpen en steden die zonder grenzen zich bevinden in een uitegrestrekte wildernis. In deze regio vind je pokémon in de lucht, in het water, in de bossen of op straat. Verder zal je met pokémon vechten, pokémon vangen en ze trainen om de beste Pokémon-trainer te worden! In Pokémon Violet ontmoet je Professor Turo. Hij doet onderzoek naar bepaalde gebeurtenissen die zich in het gebied zouden hebben afgespeeld. Ergens in de wereld van Pokémon Violet is Miraidon. Deze legendarische pokémon, die over buitengewone krachten zouden beschikken, gaat gehuld in mysterie... Weet jij deze te ontrafelen? Welke pokémon-starter kies jij? Iedere Pokémon-game start met dezelfde vraag: welke pokémon wordt jouw eerste? In Pokémon Violet kun je kiezen uit: - Sprigatito - Gras-type - Een grillige, aandachtzoekende kat-pokémon. - Fuecoco - Vuur-type - Een rustige en ontspannen krokodil-pokémon. - Quaxly - Water-type - Een serieuze en nette eend-pokémon.

€ 61.99

Read more...

Dit is Pokémon Violet voor de Nintendo Switch. In Pokém
Pokémon Violet
 

Bayonetta Origins Cereza And The Lost Demon

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon, een nieuw deel in de Bayonetta-serie met een hoofdrol voor Cereza, de jonge leerlingheks die later Bayonetta genoemd zal worden. Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon verschijnt op 17 maart 2023 voor de Nintendo Switch. In Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon nemen spelers de rol aan van Cereza, een jonge leerlingheks. Als Cereza gaan spelers op reis naar het verboden woud om de krachten te verwerven waarmee ze haar moeder kan redden. Naast de verrassende en originele prentenboekstijl biedt deze nieuwe titel gameplay zoals die nooit eerder in de Bayonetta-serie is vertoond, waarbij spelers zowel Cereza als haar demonische partner Cheshire besturen. Spelers moeten verkennen, vechten en puzzelen om met Cereza steeds dieper in het woud door te dringen.

€ 64.99

Read more...

Bayonetta Origins Cereza and the Lost Demon, een nieuw
Bayonetta Origins Cereza And The Lost Demon
 

Pokémon Scarlet

Dit is Pokémon Scarlet voor de Nintendo Switch. In Pokémon Scarlet start je het evolutionaire avontuur in de Pokémon-serie. Beleef een Pokémon-avontuur in een levendige open Pokémon-wereld. Ervaar het plezier van de Pokémon-serie maar dit keer in een open wereld. Trek er samen met vrienden en familie op uit en ga op avontuur met tot wel drie andere spelers. Welkom in de open wereld van Pokémon Scarlet. In Pokémon Scarlet ontdek je meerdere dorpen en steden die zonder grenzen zich bevinden in een uitegrestrekte wildernis. In deze regio vind je pokémon in de lucht, in het water, in de bossen of op straat. Verder zal je met pokémon vechten, pokémon vangen en ze trainen om de beste Pokémon-trainer te worden! In Pokémon Scarlet ontmoet je Professor Sada. Ze doet onderzoek naar bepaalde gebeurtenissen die zich in het gebied zouden hebben afgespeeld. Ergens in de wereld van Pokémon Scarlet is Koraidon. Deze legendarische pokémon, die over buitengewone krachten zouden beschikken, gaat gehuld in mysterie... Weet jij deze te ontrafelen? Welke pokémon-starter kies jij? Iedere Pokémon-game start met dezelfde vraag: welke pokémon wordt jouw eerste? In Pokémon Scarlet kun je kiezen uit: - Sprigatito - Gras-type - Een grillige, aandachtzoekende kat-pokémon. - Fuecoco - Vuur-type - Een rustige en ontspannen krokodil-pokémon. - Quaxly - Water-type - Een serieuze en nette eend-pokémon.

€ 61.99

Read more...

Dit is Pokémon Scarlet voor de Nintendo Switch. In Poké
Pokémon Scarlet
 

Mario Strikers Battle League Football

Maak je klaar voor Mario Strike, een voetbal-game in het Super Mario universum, waarin twee teams van vijf er letterlijk alles aan doen om te winnen. Speel met je favoriete personages als Mario, Luigi, Bowser, Peach, Yoshi, Wario en Bowser. Kenmerken: - Dribbel, pass de bal naar teamgenoten en gebruik tackles, voorwerpen en vernietigende schoten. Kortom, alles is geoorloofd om de bal in het doel te krijgen. Als er een Strikebol op het veld verschijnt, moet je die zo snel mogelijk zien te pakken en op te laden zonder dat de tegenstander je kan dwarsbomen. Op die manier kun je een speciaal hyperschot afvuren dat voor twee doelpunten telt als je hem in het doel weet te poeieren. - Update je Strike-outfits; Pas je team naar eigen wens aan met uitrustingen. Deze outfits veranderen niet alleen het uiterlijk van je spelers, maar hebben ook invloed op eigenschappen als snelheid, kracht en passnauwkeurigheid. - Speel samen lokaal of online: Je kunt met maximaal acht spelers tegelijk - vier spelers in elk team - tegen elkaar spelen op één Nintendo Switch-systeem met een eigen Joy-Con controller. Naast losse wedstrijden kun je het ook online tegen andere spelers opnemen in de stand 'Strikersclub', waarin maximaal 20 spelers een club vormen met als doel om de allerbeste ter wereld te worden.

€ 61.99

Read more...

Maak je klaar voor Mario Strike, een voetbal game in he
Mario Strikers Battle League Football
 

Nintendo Switch Labo Decoratie Set

Nintendo Labo decoratieset Pas je eigen Nintendo Labo creaties aan met deze handige materialenset. Voeg nieuwe ontwerpen toe aan je Toy-Con-Accessoires met stickers, tape en stencils. De set bevat: - Plakbandrollen (x 2). - Sjabloonvellen (x 2). - Stickervellen (x 2). Afmetingen: - Breedte: 13 cm - Hoogte: 3,5 cm - Lengte: 20,5 cm

€ 6.99

Read more...

Nintendo Labo decoratieset Pas je eigen Nintendo Labo c
Nintendo Switch Labo Decoratie Set
 

Watch Dogs 2

Hacken is jouw wapen in de gigantische en dynamische open wereld van Watch Dogs 2. In 2016 werd ctOS 2.0, een geavanceerd besturingssysteem die de gehele infrastructuur van de stad beheert, geïmplementeerd in meerdere steden in Amerika om een veiligere en efficiëntere samenleving te creëren. Speel als Marcus Holloway, een briljante en jonge hacker die leeft in het centrum van de technologische revolutie: San Francisco Bay Area. Werk samen met hackersgroep DedSec en vind de gevaren van ctOS 2.0. Wanneer het systeem in verkeerde handen terecht komt, kan het gebruikt worden om een groot aantal personen te monitoren en te manipuleren. Met de nodige kennis om te hacken, voer jij samen met DedSec de grootste hack van de eeuw uit. Haal ctOS 2.0 neer en geef het volk hun vrijheid terug. HACKEN IS JOUW WAPEN Hack de gehele infrastructuur van de stad, alle verbonden apparaten en alle persoonlijke databases. Neem de controle over drones, auto's, veiligheidsrobots en nog veel meer. Hack je tegenstanders door ze op meerdere manieren te manipuleren en zo onvoorspelbare reacties uit te lokken. Elke persoon, elke auto en elk apparaat kan gehackt worden. JIJ HEBT DE CONTROLE Hack en sluip om missies te voltooien zonder iemand te doden, of combineer hacken met je wapens voor een wredere aanpak. Ontwikkel meerdere skills en match deze met je speelstijl, upgrade je hack-gereedschap met bijvoorbeeld RC cars, Quadcopter Drones, 3D geprinte wapens en nog veel meer. DIRECT VERBINDEN MET VRIENDEN Blijf in contact met je vrienden dankzij een nieuwe en naadloze multiplayer ervaring waarin zowel coöp als PvP-activiteiten te vinden zijn in een gedeelde open wereld.

€ 21.99

Read more...

Hacken is jouw wapen in de gigantische en dynamische op
Watch Dogs 2
 

Paw Patrol The Movie Adventure City Calls

Grote stad, grotere avonturier! Als de PAW Patrol erachter komt dat Burgemeester Humdinger een drukke metropool heeft overgenomen, moeten ze Avonturenstad beschermen tegen zijn egoïstisch gesjoemel. Team PAWsome heeft JOU nodig! We komen eraan, Avonturenstad. Speel met de pups - inclusief Chase, Skye, Marshall en gewiekste Liberty - en gebruik hun unieke vaardigheden in spannende reddingsmissies. Gebruik coole gadgets en voertuigen om de stad te verkennen. En speel verschillende minigames zoals Pup Pup Boogie. Je kunt dit leuke 3D-platformavontuur alleen spelen, of in co-pup modus. De PAW Patrol pups zijn geboren helden - ben je er klaar voor om met ze mee te gaan op hun spannendste missie ooit?!

€ 26.99

Read more...

Grote stad, grotere avonturier! Als de PAW Patrol erach
Paw Patrol The Movie Adventure City Calls
 

Caddy Style Case Skater Ndslite Ndsi (Speedlink)

"Neem je 3DS/DSi/DSL veilig overal mee naartoe. De tas is gemaakt van bijzonder sterk en slijtvast materiaal met een harde buitenschaal. In de hoofdtas is een houder voor de 3DS/DSi/DSL. - Gecapitonneerde opbergtas voor de 3DS/DSi/DSL - Bijzonder sterk en slijtvast materiaal - Extra houder voor maar liefst vijf spellen - Inclusief draaglus voor onderweg "

€ 6.99

Read more...

Neem je 3DS DSi DSL veilig overal mee naartoe. De tas i
Caddy Style Case Skater Ndslite Ndsi (Speedlink)
 

Splatoon 3

Klieder de Splatlands onder in de volgende Splatoon-game! Betreed de Splatlands, een bloedhete woestijn die wordt bewoond door Inkling- en Octoling-veteranen. Splatsville, de stad van de chaos, ligt in het hart van deze stoffige woestenij. Zelfs in dit desolate gebied worden Grondoorlogen uitgevochten en vinden gevechten plaats in nieuwe levels in de directe omgeving. Dankzij spectaculaire nieuwe moves kunnen deze vechters aanvallen ontwijken en terrein sneller onderkliederen. Ook is er een nieuw boogvormig wapen waarmee je meerdere inktschoten tegelijk kunt afvuren. Kenmerken; - Een gloednieuwe game in de Splatoon-serie. - Ontdek de Splatlands, een zonovergoten gebied vol trendsettende inwoners. - Experimenteer met nieuwe looks voor Inklings en Octolings. - Grondoorlogen* van vier tegen vier zijn terug, met nieuwe levels, nieuwe acties en nieuwe wapens.

€ 62.99

Read more...

Klieder de Splatlands onder in de volgende Splatoon gam
Splatoon 3
 

Mario Sonic Op De Olympische Spelen Tokyo 2020

Sluit je aan bij Mario, Sonic en vrienden voor hun grootste avontuur ooit op de Olympische Spelen Tokyo 2020, exclusief op Nintendo Switch ™! Ga voor goud terwijl je strijdend speelt in actievolle sportgames, waaronder 4 gloednieuwe evenementen in Tokyo 2020-Skateboarding, Karate, Surfen en Sportklimmen, evenals een groot aantal klassieke evenementen. Laat het feest beginnen op je Nintendo Switch ™ met verschillende manieren om te spelen, inclusief het spelen van knoppen en bewegingen in multiplayer-spelmodi die tot 4 spelers lokaal en maximaal 8 online ondersteunen. Speel vanaf november 2019 als Mario, Sonic, Yoshi, Amy Rose, Luigi, Dr. Eggman en nog veel meer van je favoriete personages.

€ 62.99

Read more...

Sluit je aan bij Mario, Sonic en vrienden voor hun groo
Mario Sonic Op De Olympische Spelen Tokyo 2020
 

Paw Patrol The Movie Adventure City Calls

Grote stad, grotere avonturier! Als de PAW Patrol erachter komt dat Burgemeester Humdinger een drukke metropool heeft overgenomen, moeten ze Avonturenstad beschermen tegen zijn egoïstisch gesjoemel. Team PAWsome heeft JOU nodig! We komen eraan, Avonturenstad. Speel met de pups - inclusief Chase, Skye, Marshall en gewiekste Liberty - en gebruik hun unieke vaardigheden in spannende reddingsmissies. Gebruik coole gadgets en voertuigen om de stad te verkennen. En speel verschillende minigames zoals Pup Pup Boogie. Je kunt dit leuke 3D-platformavontuur alleen spelen, of in co-pup modus. De PAW Patrol pups zijn geboren helden - ben je er klaar voor om met ze mee te gaan op hun spannendste missie ooit?!

€ 26.99

Read more...

Grote stad, grotere avonturier! Als de PAW Patrol erach
Paw Patrol The Movie Adventure City Calls
 

Legend Of Zelda Skyward Sword

Ontdek hoe het Meesterzwaard is ontstaan in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor de Nintendo Switch! Dit klassieke avontuur, dat oorspronkelijk voor de Wii werd uitgebracht in 2011, is geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch: de bewegingsbesturing is soepeler gemaakt en het is nu ook mogelijk om de game met de knoppenbesturing te spelen. Deze game legt een vergrootglas op het begin van de The Legend of Zelda-tijdlijn. Link reist hierin tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende daaronder, op zoek naar zijn jeugdvriendin Zelda. Op dit epische avontuur neemt hij het met zijn zwaard en schild op tegen sterke vijanden, lost hij allerlei lastige puzzels op en suist hij door de lucht op de rug van een reuzenvogel die een Loftwing wordt genoemd. Als je met twee Joy-Con-controllers speelt, worden die je zwaard en schild. Zwaai met de rechter-Joy-Con om Link met het zwaard te laten slaan en gebruik de linker-Joy-Con om aanvallen met het schild af te weren. Je kunt zulke fysieke bewegingen ook gebruiken om gereedschappen en voorwerpen gebruiken. Schiet bijvoorbeeld met pijl en boog of gooi bommen. Voor het eerst kun je dit avontuur ook met de knoppenbesturing beleven. De game is dus ook in de handheldstijl of op de Nintendo Switch Lite te spelen. Als je met deze besturing speelt, gebruik je het zwaard van Link door de rechterstick in een bepaalde richting te bewegen.

€ 52.99

Read more...

Ontdek hoe het Meesterzwaard is ontstaan in The Legend
Legend Of Zelda Skyward Sword
 

Monster Hunter Rise

In de nieuwste game binnen de actie-RPG-serie maken spelers jacht op angstaanjagende monsters en klimmen ze naar nieuwe hoogten. Maak je klaar om af te reizen naar het kleurrijke Kamura Village, een sereen bergdorpje waar spelers worden ondergedompeld in een unieke cultuur en innovatieve jachttechnieken kunnen leren. Met een speciaal insect dat een Wirebug wordt genoemd, kunnen spelers op een unieke manier door de gebieden navigeren, waardoor het zelfs mogelijk is om kliftoppen en hoge gebouwen te bereiken. De gebieden in de verschillende quests zijn niet opgedeeld in zones, waardoor spelers de uitgestrekte landschappen zonder tussentijdse laadtijden kunnen verkennen.

€ 64.99

Read more...

In de nieuwste game binnen de actie RPG serie maken spe
Monster Hunter Rise
 

Dying Light 2 Stay Human

Ruim twintig jaar geleden vochten we in Harran tegen het virus. We verloren. Nu verliezen we opnieuw. De Stad, een van de laatste nederzettingen van de mens, wordt verscheurd door conflicten. De beschaving bevindt zich weer in de Middeleeuwen. En toch is er nog hoop. Je bent een buitenstaander met de kracht om het lot van de Stad te veranderen. Maar er staat een hoge prijs op je uitzonderlijke vaardigheden. Je wordt geplaagd door herinneringen die je niet kunt ontcijferen en bent vastberaden om de waarheid te achterhalen... tot je in een oorlogsgebied terechtkomt. Verbeter je vaardigheden, aangezien je zowel vuisten als hersens nodig hebt om vijanden te verslaan en bondgenoten te vinden. Ontrafel de duistere geheimen achter de machthebbers, kies je kant en bepaal je eigen lot. Waar je daden ook toe leiden, je kunt één ding niet vergeten - blijf menselijk. Kenmerken: - ENORME OPEN WERELD: Neem deel aan het leven in een stad die zich in een duister tijdperk bevindt. Ontdek verschillende paden en verborgen doorgangen terwijl je talloze niveaus en locaties verkent. - CREATIEVE, WREDE GEVECHTEN: Gebruik parkour om zelfs de meest meedogenloze confrontatie te overwinnen. Denk snel, zet vallen en gebruik creatieve wapens om te overleven. - DAG- EN NACHTCYCLUS: Wacht tot de avond valt om naar de duistere schuilplaatsen van de geïnfecteerden te gaan. Het zonlicht houdt ze op afstand, maar zodra de zon ondergaat, gaan de monsters op jacht. - KEUZES EN GEVOLGEN: Geef de toekomst van de Stad vorm met je daden en kijk toe hoe alles verandert. Bepaal de machtsverdeling door keuzes te maken in een oorlog en kies je eigen toekomst. - COÖP VOOR 2-4 SPELERSL Speel met tot wel 4 spelers in coöp. Host je eigen sessies of doe mee met die van andere spelers. Zie hoe hun keuzes andere effecten hadden dan die van jou.

€ 63.99

Read more...

Ruim twintig jaar geleden vochten we in Harran tegen he
Dying Light 2 Stay Human
 

Star Trek Prodigy Supernova

Nadat de Protostar vreemde metingen van een stervende ster heeft opgepikt, moeten Dal R'El en Gwyndala tegen de klok racen om hun vrienden, hun schip, nieuwe buitenaardse soorten en een heel planetair systeem te redden voordat een supernova ze allemaal vernietigt! Met hun unieke vaardigheden om ingenieuze puzzels te overwinnen, vijandige omgevingen te doorstaan ??en dodelijke robotlegers te bestrijden, moeten Dal en Gwyn hun gevangengenomen bemanningsleden Jankom Pog, Rok-Tahk, Zero en Murf redden. Maar al snel ontdekken ze een dodelijke nieuwe vijand, een die voor niets stopt om de Protostar te vernietigen en de loop van de geschiedenis te veranderen! Kenmerken: - Word lid van de Starfleet: Speel als Dal R'El en Gwyndala en red hun verspreide bemanning. Speel alleen of in de coöperatieve modus voor twee spelers in dit spannende actie-avontuur. - Ga op ontdekking: Verken de buitenaardse werelden van Orisi, Mirios en Taresse, elk met zijn eigen vijandige omgevingen, puzzels, uitdagingen en mysteries. - Eerste contact: Maak voor het eerst contact met een nieuwe buitenaardse soort, leer over hun geschiedenis en ontdek hun geheimen. - Pas de protostar aan: Verzamel iconische onderdelen uit het Star Trek-universum en gebruik ze om de Protostar aan te passen.

€ 31.99

Read more...

Nadat de Protostar vreemde metingen van een stervende s
Star Trek Prodigy Supernova
 

Disney Infinity 3.0 Power Discs Tomorrowland 4 Pack

Tomorrowland Power Disc Pack bevat: - 3 zeshoekige Power Discs - 1 ronde Power Disc De ronde Power Discs kunnen worden gebruikt in de Play Sets én de Toy Box Modus en de zeshoekige Power Discs alleen in de Toy Box Modus.

€ 13.99

Read more...

Tomorrowland Power Disc Pack bevat 3 zeshoekige Power D
Disney Infinity 3.0 Power Discs Tomorrowland 4 Pack
 

Thumb Grip Pro PS3 (Orb)

De PS3 Thumb Grip Pro is een verhogend opzetstuk voor je joystick voor betere movement en grip. Kleur: Zwart

€ 10.99

Read more...

De PS3 Thumb Grip Pro is een verhogend opzetstuk voor j
Thumb Grip Pro PS3 (Orb)