Is Swagbucks legitiem? Ja, Swagbucks is legitiem en veilig. Het Better Business Bureau geeft het moederbedrijf van Swagbucks, Prodege LLC, een B-rating, en op Trustpilot scoort Swagbucks met een 4,3 uit 5 met meer dan 32.500 klantrecensies, waarvan meer dan 83% "Geweldig" of "Uitstekend" is.

 

Wat is Swagbucks?

Swagbucks is een beloningsplatform waar gebruikers op verschillende manieren Swagbucks kunnen verdienen. Je kan  met Swagbucks op verschillende manieren  Swagbucks (afgekort SB) verdienen. Je verdient  daarnaast een bonus van  $5,- als je lid wordt van Swagbucks

De punten op Swagbucks heten SB. Een SB is ongeveer gelijk aan €0.01. 1000SB zijn $10 waard aan cadeaubonnen of cash in de vorm van Paypal.  De omrekeningskoers is afhankelijk van de uitbetalingsoptie die je kiest.

Zelf verdien ik de meeste Swagbucks door enquêtes in te vullen op Swagbucks.

Het gebeurt helaas regelmatig dat je niet tot de doelgroep van een enquête hoort. En soms krijg je 100 SB voor 1 enquête. Op 3 april 2023 heb ik zelfs een keer 171 SB verdient door 1 enquête in te vullen. Op 6 april 2023 heb ik voor 1 enquête 125 SB ontvangen.

 

Als je de tijd neemt voor de enquêtes krijg je betere enquêtes aangeboden. Deze enquêtes leveren je meer SB op. Je kan beter 1 enquête invullen voor 171 SB dan 171 keer aan een enquête deelnemen en maar 1SB ontvangen. Swagbucks merkt het als je de enquêtes haastig invult.

Sparen gaat niet snel maar de SB lopen dagelijks wel op want er zijn altijd wel enquêtes.Je moet daarom niet denken dat je rijk gaat  worden op Swagbucks. Maar je verdient er wel af en toe bijvoorbeeld Paypal of een Amazon bon mee. 

Je kunt de SwagButton-extensie aan je browser toevoegen en meteen 25SB verdienen. SwagButton claimt automatisch te zoeken naar de best beschikbare couponcode. Het is daarom zeker de moeite waard om een cashback extensie zoals Swagbutton aan je browser toe te voegen. Zo weet je dat je altijd de beste deal ontvangt als je online winkelt.

Je kunt 12 SB per dag verdienen om video's te bekijken. 

 

Cashback: geld ontvangen door geld uit te geven

Je kan niet alleen geld verdien op Swagbucks door het deelnemen aan enquêtes. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen op Swagbucks.je kan geld verdienen met enquêtes, het bekijken van videos, het spelen van spelletjes en zoeken op het internet. Soms moet je wel een aankoop doen om een spel compleet binnen de gevraagde tijd te kunnen voltooien. Ook al is het gratis om lid te worden uiteindelijk wil het bedrijf geld verdienen aan je dus als je lid word en je kan hier geld aan verdienen via Swagbucks dan verwachten ze daar ook iets voor terug.

Dat is de reden waarom ik nog geen lid ben geworden van de spelletjes op de site omdat ik niet heel veel levels wil voltooien om vervolgens geen of bijna geen geld te ontvangen van Swagbucks.

Je kunt de SwagButton-extensie aan je browser toevoegen en meteen 25SB verdienen. SwagButton claimt automatisch te zoeken naar de best beschikbare couponcode. Het is daarom zeker de moeite waard om  cashback extensies zoals Swagbutton aan je browser toe te voegen. Zo weet je dat je altijd de beste deal ontvangt als je online winkelt.

Een interessantere manier om SB te verdienen is daarom door online te winkelen. Als je online producten koopt op bijvoorbeeld Amazon dan ontvang je 3SB voor iedere dollar die je uitgeeft op Amazon. Je moet er  echter wel rekening mee houden dat je niet voor elk product op Amazon cashback krijgt. Vaak gelden er bepaalde voorwaarden. Swagbucks werkt dus ook als een Cashback site. Naast Amazon kan je ook SB verdienen door te winkelen op BestBuy, Wallmart,com, Ebay en andere winkels. Als je regelmatig producten online koopt dan kunnen je SB aardig op gaan lopen.

 

Verwijs vrienden naar Swagbucks en verdien meer

Je wordt ook betaald om anderen naar Swagbucks te verwijzen. Als je andere mensen doorverwijst naar Swagbucks dan verdien je 10% van de inkomsten van de mensen die je door verwijst voor de levensduur van hun account.

Je verdient 100 SB als iemand die jij doorverwijst naar Swagbucks de Swagbutton installeert op hun laptop of desktop.

 

Beschikbare beloningen

  Wat voor soort beloningen biedt Swagbucks momenteel:

  • Amazon Giftcards Swagbucks biedt Amazon Giftcards aan van Amazon.fr, Amazon.de en Amazon.co.uk
  • Paypal
  • Zalando.de cadeaubonnen 

 

Mijn eigen ervaring met Swagbucks: Swagbucks is legitiem

Ik ben 10 keer betaald door Swagbucks sinds ik lid ben geworden in 2021. Ik gebruik Swagbucks alleen voor het geld verdienen met de enquêtes. 

Swagbucks  betaalt zeer snel uit (1 tot 3 dagen) na een verzoek om een beloning. Ik kies meestal voor een Paypal betaling. Ik heb 8 keer een Paypal betaling ontvangen van $25. Alleen de laatste keer heb ik er voor gekozen een Amazon.de bon van $10 dollar uit te laten betalen.

Ik denk dat Swagbucks een gemakkelijke manier is om wat geld op mijn Paypal-account te krijgen Swagbucks is tot nu toe een van de beter betalende enquête sites die ik momenteel gebruik. 

 

Bewijs van betaling: