Attapoll is een legitieme enquête app. Je kan met deze app geld verdienen door enquêtes in te vullen via de app. Wel kun je net als bij andere apps waar je enquêtes invult voor geld  in het begin of gedurende de enquête kan je gediskwalificeerd worden waardoor je niet langer kunt deelnemen aan het onderzoek. 

Sinds 29 augustus 2023 ben ik lid van Attapoll. Als lid van de app Attapoll krijg je regelmatig enquêtes die je kunt invullen voor een vergoeding variërend  van 1 cent tot  €2,50.  Er zijn zelfs enquêtes bij die €2,50 opleveren voor 5 minuten werk.  De enquêtes kosten je 1 tot 20 minuten om in te vullen.

Op 29 en 30 augustus 2023 heb ik een aantal korte enquêtes ingevuld. Het invullen van de enquêtes kostte mij minder dan 10 minuten per dag. Op 31 augustus 2023 heb ik mijn eerste uitbetaling ontvangen van Atapoll. Ik kwam namelijk over het minimum bedrag van € 3,- heen om uit te laten betalen in Paypal. In eerste instantie gebruikte ik een ander e-mailadres dan dat ik in Atapoll als hoofd e-mailadres gebruik. Ik ontving geen verificatiecode op dit e-mailadres. Dit gebeurde overigens uiteindelijk wel na een half uur.

Maar toen had ik inmiddels echter ook al mijn gmal.com e-mail adres toegevoegd aan mijn Paypal account voor als ik dit voor Attapoll nodig zou hebben. Nadat ik een uitbetaling aanvroeg via het gmail adres ontving ik meteen een bevestiging dat ik een betaling ontvangen had op mijn Paypal account. Vervolgens heb ik dit op Paypal gecontroleerd. En ja ik heb inderdaad mijn eerste betaling ontvangen van Atapoll!

Je kan bij Atapoll je inkomsten op de volgende manieren uit laten betalen:
Paypal (minimum bedrag €3,-) ,
Revolut (Minimum bedrag € 2,50)
Doneren ( Minimum bedrag € 2,50).

Volgens reviews op Trustpilot verdienen gebruikers van Atapoll tussen de €5,- en de € 20,- per week met Atapoll. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal enquêtes dat je krijgt aangeboden en de hoeveelheid tijd die je zelf aan Atapoll wil besteden. Het is in ieder geval een leuke manier om je Paypal account aan te vullen.

Download de app Attapoll hier https://attapoll.app/join/ewtxb

Als je lid bent van Attapol dan kun je niet alleen geld verdienen door enquêtes in te vullen. Je kunt ook geld verdienen door vrienden uit te nodigen om lid te worden van Attapoll. Als je vrienden lid worden van Attapoll dan verdien jij 10 % van het geld dat jouw vriend verdient door enquêtes in te vullen. Er is geen bovengrens. Als jij lid wordt van Attapoll dan kun je mijn verwijscode ewtxb gebruiken. Als jij mijn verwijscode gebruikt dan verdien ik 10%. Als jij dus €3 verdient dan verdien ik € 0,30.

Atapoll biedt een aantal verschillende manieren om geld te verdienen, waaronder het invullen van enquêtes. Het bedrijf biedt een aantal verschillende soorten enquêtes, waaronder korte enquêtes, lange enquêtes en enquêtes met meerdere stappen.

Het bedrijf biedt ook een aantal verschillende betalingsmethoden, waaronder PayPal, Revolut en het doen van een donatie. Hoeveel geld je kunt verdienen met het invullen van enquêtes met Atapoll hangt af van de lengte en complexiteit van de enquête. Korte enquêtes kunnen tot enkele euro's opleveren, terwijl langere en meer complexe enquêtes meer kunnen opleveren. Het bedrijf biedt een aantal verschillende soorten enquêtes, waardoor je meer kans hebt om een enquête te vinden die bij je past. Bovendien biedt het bedrijf verschillende betalingsmethoden, waardoor je je verdiende geld gemakkelijk kunt opnemen.

Na het lezen van dit artikel kunnen we concluderen dat het invullen van enquêtes een goede manier is om extra geld te verdienen. Het is een eenvoudige manier om geld te verdienen en het vereist geen speciale kennis of vaardigheden. Echter, het verdienen van geld met enquêtes is niet voor iedereen geschikt. Veel enquêtes zijn alleen beschikbaar voor mensen met specifieke demografische kenmerken, zoals leeftijd, geslacht of woonplaats. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het verdienen van geld met enquêtes tijdrovend kan zijn. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te weten dat je niet rijk wordt door enquêtes in te vullen.