Ik was op zoek naar waterdichte wandelschoenen omdat ik regelmatig een flinke wandeling wil maken met het hondje van mijn buren. Het is belangrijk dat de schoen waterdicht is omdat de hond niet altijd op de wandelpaden blijft. 

Ecco Expedition III wandelschoenen

Als je gaat lopen met een hond dan staat de hond regelmatig met zijn pootjes in de blubber of in een plas. En dan wil je natuurlijk zelf wel droge voeten houden.

Na het lezen van heel veel reviews van verschillende soorten schoenen Ecco's heb ik op 3 december 2023 de Ecco Expedition III schoenen gekocht op Amzon voor €98,63. Dit zijn waterdichte wandelschoenen. Ik heb ze ontvangen op 5 december 2023.

 Ik heb de Ecco Expedition III nu enkele weken gedragen en ze zijn inderdaad waterdicht.

In het begin vond ik de schoenen oncomfortabel en hard bij de enkels. Dit wordt ook genoemd door enkele mensen die een review hebben achtergelaten op Amazon. Ik besloot echter de schoenen niet te retourneren. Ondanks dat de schoenen oncomfortabel waren heb ik geen blaren gekregen door met de schoenen te lopen.

Ik  heb de schoenen binnen een korte tijd ingelopen. Inmiddels loop ik dagelijks met de Ecco Expedition III wandelschoenen. 

Na het inlopen van de Ecco Expedittion III zijn ze comfortabel en ik heb geen last meer van pijn tijdens het lopen. Ik vind de schoenen nu ruim en comfortabel. De schoenen zijn zwaar en lijken van goede kwaliteit te zijn

Ik had de Ecco Expedition IIII reeds gepast bij de Nelson in mijn woonplaats. Alleen vond ik de prijs bij Nelson aan de hoge kant. Het loont om prijzen te vergelijken als je de Ecco Expedition III koopt.

Dit kost de Ecco  Expedition III op 4-1-2024:

Amazon € 71,92

Neson.nl €169,95