Wavelength

Teams draaien om de beurt een wijzer naar een positie waarvan ze denken dat daar het verborgen doel zich bevindt. Eén speler van het actieve team, de Helderziende, trekt een kaart en weet waar het doel zich bevindt, maar kan slechts een hint geven binnen het spectrum van twee tegengestelde concepten. Daarna moeten de teamgenoten zo goed mogelijk de positie van het doel proberen te raden om punten te scoren. Maar ook het andere team mag raden naar de positie en proberen punten te scoren.

€ 29.90

Read more...

Teams draaien om de beurt een wijzer naar een positie w BordspellenN.v.tN.v.t.86000198170406.00
Wavelength
 

Time's Up! Party

The hilarious name game of quick-fire clues and guesses! You have 30 seconds and three rounds to make your team guess the most cards! Guess the names of famous historical or fictional characters. Can you guess 'Donald Duck' with just one word, or communicate 'Isambard Kingdom Brunel' by mime?

€ 19.90

Read more...

The hilarious name game of quick fire clues and guesses BordspellenN.v.tN.v.t.542501692458706.00
Time's Up! Party
 

Hero Realms

Hero Realms is a fantasy-themed deck-building game that is an adaptation of the award-winning Star Realms game. The game includes basic rules for two-player games, along with rules for multiplayer formats such as Free-For-All, Hunter, and Hydra.

€ 21.90

Read more...

Hero Realms is a fantasy themed deck building game that Fantasie kaartspellen KaartspellenKaartspellenN.v.t.085
Hero Realms
 

Stella Dixit Universe

Stella is een competitief spel in het Dixit universum waarbij spelers beelden interpreteren naar aanleiding van een gemeenschappelijk woord. Kies dezelfde kaarten als de andere spelers voor de winst! Neem risico, maar pas op voor de val!

€ 31.90

Read more...

Stella is een competitief spel in het Dixit universum w Familie BordspellenBordspellenN.v.t.355838008835626.00
Stella Dixit Universe
 

Dune A Game of Conquest and Diplomacy

Ship your forces to Dune, harvest spice, seize control of strongholds, and destroy your enemies. Designed by the same team that brought you the original classic game, Peter Olotka, Jack Kittredge, Bill Eberle, Greg Olotka & Jack Reda “This Dune game packs in everything that gamers have always loved about the classic game, and it's filled with some great new surprises too. “ - Jack Reda

€ 54.90

Read more...

Ship your forces to Dune, harvest spice, seize control Strategische BordspellenBordspellenN.v.t.97816388400774
Dune A Game of Conquest and Diplomacy
 

Ticket to Ride France Old West

Deze Ticket to Ride France & Old West is een uitbreiding op Ticket To Ride of Ticket To Ride Europe. Deze uitbreiding biedt een dubbelzijdig speelbord met de plattegrond van Frankrijk op de ene zijde en Het Oude Westen van Amerika op de achterzijde.

€ 35.90

Read more...

Deze Ticket to Ride France Old West is een uitbreiding Ticket to Ride Bordspellen FamilieBordspellenFamilie824
Ticket to Ride France Old West
 

Fun Facts

Fun Facts is een eenvoudig en hilarisch spel dat je aan het lachen maakt en waarin je gekke verhalen ontdekt over je vrienden... en jezelf! Spelers krijgen allemaal een vraag, bijvoorbeeld: "Hoe lang duurt het perfecte dutje?" Elke speler schrijft in het geheim een antwoord op zijn of haar pijl. Op de andere kant (zichtbaar voor alle spelers) schrijven ze hun voornaam.

€ 19.90

Read more...

Fun Facts is een eenvoudig en hilarisch spel dat je aan Party spellen Coöperatief BordspellenCoöperatiefBordspe
Fun Facts
 

Project L

In het snelle, tegelplaatsingsspel Project L, los je 3D puzzels op met verschillende stenen, die in de loop van het spel steeds complexer worden. Aan het begin van het spel heb je slechts 2 stenen ter beschikking. In de loop van het spel vergroot je jouw voorraad en heb je meer mogelijkheden om complexere puzzels op te lossen. De speler die aan het einde van de partij de meeste punten heeft, wint het spel. Weet jij jouw tegenstanders te slim af te zijn?

€ 21.90

Read more...

In het snelle, tegelplaatsingsspel Project L, los je 3D Familie BordspellenBordspellenN.v.t.66.00
Project L
 

Azul Summer Pavilion Glazed Pavilion

Met de expansieset Glanzend Paviljoen krijgen spelers van Azul Zomerpaviljoen de beschikking over plastic trays die, dankzij een perfecte pasvorm voor de borden en de speelstukken, zorgen voor een strakke en georganiseerde uitstraling. Dit spel bevat nieuwe scoremechanismen, nieuwe speelstukken in diamantvorm en prachtige spelers- en scoreborden.

€ 15.90

Read more...

Met de expansieset Glanzend Paviljoen krijgen spelers v Familie Cyber Monday Bordspellen StrategischeCyber Mond
Azul Summer Pavilion Glazed Pavilion
 

Agricola Family Edition

Your goal is to build a farm for yourself and your family. At the start, you just have a wooden house with only two rooms, providing shelter for your first two people (the farmer and his spouse). During the course of the game, you can add more rooms to your house in order to grow your family. The more people you have, the more actions you can take. But you also have to feed your people during the harvest. To do so, you will need to plow fields and breed animals. Certain improvements may help you with that. After 14 rounds, the game ends. The player whose farm is worth the most points wins. This game takes the best of the popular classic Agricola and makes it more accessable for the entire family.

€ 26.50

Read more...

Your goal is to build a farm for yourself and your fami Bordspellen Familie Cyber Monday StrategischeFamilieCyb
Agricola Family Edition
 

Watson and Holmes

Watson & Holmes is een spel van deductie gebaseerd op het magnifieke werk van Arthur Conan Doyle. Twee tot zeven aspirant-rechercheurs stappen in de schoenen van dokter Watson en werken samen met de detective Sherlock Holmes om een reeks tot dusverre niet-gepubliceerde zaken op te lossen die rechtstreeks zijn ontleend aan de dagboeken van dokter John H. Watson. Degenen die de uitdaging accepteren, herbeleven de avonturen van het detective duo, en bezoeken elk van de locaties waar sporen zijn achtergelaten. Het nalopen van de sporen, brengt elke aanwijzing spelers dichter bij het oplossen van de zaak.

€ 39.90

Read more...

Watson Holmes is een spel van deductie gebaseerd op het Bordspellen Deductie Cyber MondayDeductieCyber Monday35
Watson and Holmes
 

So Clover!

Vind de juiste links bij het coöperatieve woordassociatiespel So Clover! Trek kaarten en noteer op jouw klavervormige spelbord de gemeenschappelijke kenmerken tussen de trefwoorden op jouw kaarten; dit zijn jouw aanwijzingen. Werk vervolgens samen om via een aanwijzingenfase en een besluitfase de trefwoorden van elke speler te achterhalen. Aan het einde van het spel scoor je punten voor het aantal trefwoorden dat jullie gevonden hebben en noteer je jullie score op de scorelijst. Probeer bij ieder spel jullie hoogste totaalscore te verbeteren!

€ 19.90

Read more...

Vind de juiste links bij het coöperatieve woordassociat Coöperatief Cyber Monday Familie BordspellenCyber Monda
So Clover!
 

Chronicles of Crime Noir

Uitbreiding op het populaire, coöperatieve spel over misdaadonderzoek , Chronicles of Crime. Kruip in de huid van een privédetective in het naoorlogse Los Angeles en los verschillende misdrijven op.

€ 21.90

Read more...

Uitbreiding op het populaire, coöperatieve spel over mi Deductie Cyber Monday Bordspellen CoöperatiefCyber Mond
Chronicles of Crime Noir
 

Chronicles of Crime 2400

Stap in de toekomst en gebruik allerlei futuristische technologie om misdaden op te lossen in Chronicles of Crime: 2400! De strijd tussen crimineel en detective mag dan duizenden jaren oud zijn, maar met nieuwe technologie vind je nieuwe mogelijkheden - en uitdagingen, natuurlijk! Werk samen en volg verschillende scenario's met de app om de plaats delict te onderzoeken. Kunnen jullie de misdaden oplossen in de cyberwereld van het jaar 2400?

€ 22.90

Read more...

Stap in de toekomst en gebruik allerlei futuristische t Deductie Cyber Monday Bordspellen CoöperatiefCyber Mond
Chronicles of Crime 2400
 

Chronicles of Crime 1900

Een bloedstollend spannend detectivespel in een historische setting. Kruip in de huid van journalist Victor Lavel en reis af naar het Parijs van begin 20e eeuw in deze losstaande editie van Chronicles of Crime. Parijs floreert en er zijn veel interessante verhalen te vertellen, maar jij bent vooral geïnteresseerd in moorden, ontvoeringen en berovingen. Met een politieagent als oom hoor je bij de eersten die van een misdrijf horen, maar ben je ook kundig genoeg om als eerste de dader te vinden?

€ 22.90

Read more...

Een bloedstollend spannend detectivespel in een histori Coöperatief Deductie Cyber Monday BordspellenDeductieCy
Chronicles of Crime 1900
 

Great Western Trail Rails To The North

Ga op avontuur met de Great Western Trail Second Edition: Rails To The North, een bordspel dat je meeneemt naar het hart van de Amerikaanse grens. Het is meer dan alleen een spel, het is een reis vol strategie, kansen en uitdagingen. Ben je klaar om op pad te gaan?

€ 29.50

Read more...

Ga op avontuur met de Great Western Trail Second Editio Treinspellen Bordspellen Familie Cyber MondayBordspelle
Great Western Trail Rails To The North
 

Jaipur (2nd Edition)

In het spel Jaipur hoop je de persoonlijke handelaar van de Maharadja te worden door aan het einde van de week (ronde) rijker te zijn dan je tegenspeler.

€ 18.90

Read more...

In het spel Jaipur hoop je de persoonlijke handelaar va Economisch kaartspellen Kaartspellen Strategische kaart
Jaipur (2nd Edition)
 

Chronicles of Crime 1400

Chronicles of Crime 1400 is een bloedstollend spannend detectivespel in een historische setting. Kruip in de huid van de ridder Abalard Lavel en reis af naar het Parijs van de late Middeleeuwen in deze losstaande editie van Chronicles of Crime. Met behulp van jouw profetische dromen, informatie van enkele hooggeplaatste familieleden en trouwe viervoeter zul je mysterieuze misdaden moeten zien op te lossen.

€ 22.90

Read more...

Chronicles of Crime 1400 is een bloedstollend spannend Deductie Cyber Monday Bordspellen CoöperatiefCyber Mond
Chronicles of Crime 1400
 

Dice Forge Rebellion

Dice Forge: Rebellion, the first expansion for Dice Forge, adds two different modules that can be added to the game: thirty exploit cards as well as new die faces, new boards, and an expansion to the sanctuary box are added to offer players new challenges, greater interaction, and more replayability.

€ 27.90

Read more...

Dice Forge Rebellion, the first expansion for Dice Forg Cyber Monday Bordspellen Dobbelspellen StrategischeBord
Dice Forge Rebellion