Fun Facts

Fun Facts is een eenvoudig en hilarisch spel dat je aan het lachen maakt en waarin je gekke verhalen ontdekt over je vrienden... en jezelf! Spelers krijgen allemaal een vraag, bijvoorbeeld: "Hoe lang duurt het perfecte dutje?" Elke speler schrijft in het geheim een antwoord op zijn of haar pijl. Op de andere kant (zichtbaar voor alle spelers) schrijven ze hun voornaam.

€ 19.90

Read more...

Fun Facts is een eenvoudig en hilarisch spel dat je aan Party spellen Bordspellen CoöperatiefBordspellenCoöpera
Fun Facts
 

Villagers

In Villagers ben je de grondlegger van een nieuw dorp in de middeleeuwen, in de jaren na een grote plaag. Het verlies van zoveel mensen heeft grote problemen veroorzaakt voor de overlevenden. Veel van de mensen waar de dorpelingen vroeger op vertrouwden voor essentiële dingen zoals voedsel, onderdak en kleding zijn verdwenen. Ambachtslieden bevinden zich zonder leveranciers van grondstoffen, handelaren hebben hun klanten verloren en velen hebben hun boerderijen en werkplaatsen verloren omdat ze aan de pest ontsnapten. De wegen zitten vol met vluchtelingen op zoek naar een nieuw begin. Ze komen naar je toe, in de hoop zich te vestigen op je land en de kost te verdienen. Jou graanboerderij is in Villagers het ideale startpunt voor een dorp en biedt op betrouwbare wijze voedsel voor veel mensen. Je moet verstandig kiezen wie je toestaat om met jou genoegen te nemen, omdat je voedsel en middelen beperkt zijn. De mensen op de weg hebben waardevolle en unieke vaardigheden, maar ze vertrouwen allemaal op andere mensen met zeer specifieke ambachten om te kunnen werken. Grondstoffen, gereedschappen en diensten moeten worden geleverd door andere mensen van de weg. Als het je lukt om mensen te vinden die samen kunnen werken om winst te maken, terwijl je je voedseloverschot en capaciteit voor het bouwen van nieuwe huizen vergroot, zal je dorp welvarend zijn. Het spel Villagers bevat een solo-modus waarbij een eenzaam dorp ernaar streeft te gedijen ondanks de gevreesde gravin en haar slechte plannen.

€ 29.90

Read more...

In Villagers ben je de grondlegger van een nieuw dorp i Kaartspellen voor de familie KaartspellenKaartspellenN.
Villagers
 

Master Dater

300 weird interest cards to tell you a little about the beautiful single at the start of each round. 230 head and body cards so that you can create the perfect date. High-quality glossy cards that will repel all the beer you spit on them while playing. Guaranteed awkwardness if you play with your parents.

€ 33.95

Read more...

300 weird interest cards to tell you a little about the Party spellen Kaartspellen Kaartspellen voor de familie
Master Dater
 

Sherlock Holmes Thames Murders Other Cases

In Sherlock Holmes moet je een mysterie oplossen. Traceer de bewijsstukken door de straten van 19de eeuws Londen. Je zult verdachten interviewen, kranten doorzoeken naar hints en de feiten op een rijtje zetten om tot een oplossing te komen. Dit is geen typisch bordspel, geen dobbelstenen en geen geluk, het is een test van je mentale kracht.

€ 44.50

Read more...

In Sherlock Holmes moet je een mysterie oplossen. Trace Coöperatief Deductie BordspellenDeductieBordspellen9782
Sherlock Holmes Thames Murders Other Cases
 

Robinson Crusoe Adventures on the Cursed Island

In Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island zijn alle spelers schipbreukelingen op een verlaten eiland die geconfronteerd worden met een bijzonder avontuur. Je moet uitdagingen aangaan, onderdak bouwen, voedsel vinden, tegen wilde beesten vechten en je beschermen tegen het weer. Zullen de spelers alles overleven en de geheimen van het eiland ontdekken? Dit bordspel is opnieuw uitgebracht in een geheel Engelse editie met nieuwe onderdelen, een zevende scenario en een Engels spelregelboek. De voorkant van de doos is verrijkt met prachtig nieuw artwork van de getalenteerde Vincent Durait. Dit is de tweede editie van het spel!

€ 54.90

Read more...

In Robinson Crusoe Adventures on the Cursed Island zijn Strategische Bordspellen CoöperatiefBordspellenCoöperat
Robinson Crusoe Adventures on the Cursed Island
 

Chronicles of Crime 1400

Chronicles of Crime 1400 is een bloedstollend spannend detectivespel in een historische setting. Kruip in de huid van de ridder Abalard Lavel en reis af naar het Parijs van de late Middeleeuwen in deze losstaande editie van Chronicles of Crime. Met behulp van jouw profetische dromen, informatie van enkele hooggeplaatste familieleden en trouwe viervoeter zul je mysterieuze misdaden moeten zien op te lossen.

€ 22.90

Read more...

Chronicles of Crime 1400 is een bloedstollend spannend Deductie Coöperatief BordspellenCoöperatiefBordspellen0
Chronicles of Crime 1400
 

Dixit 2 Quest

Dixit 2 Quest uitbreiding voor het spel Dixit. Deze uitbreiding voor Dixit bevat 84 nieuwe kaarten met afbeeldingen. Te gebruiken met de normale Dixit en de Dixit Odessey.

€ 15.90

Read more...

Dixit 2 Quest uitbreiding voor het spel Dixit. Deze uit Kaartspellen Familie Bordspellen DixitFamilieBordspelle
Dixit 2 Quest
 

Dixit Mirrors

Dixit Mirrors is een expansieset voor het spel Dixit en bevat 84 nieuwe speelkaarten. Combineer de kaarten uit deze uitbreiding met die van het basisspel voor een uitgebreider spel. Het spel eindigt wanneer de eerste speler 30 punten bereikt op het scorespoor.

€ 15.90

Read more...

Dixit Mirrors is een expansieset voor het spel Dixit en Familie Dixit BordspellenDixitBordspellen35583800860310
Dixit Mirrors
 

Catan Junior

Catan Junior is een piratenvariant van De Kolonisten van Catan, voor kinderen die het basisspel nog iets te moeilijk vinden. Deze vereenvoudigde versie van het populairste handelsspel van de laatste jaren vormt echter voldoende uitdagingen om ook volwassenen te boeien. De spelers zijn piraten die proberen het eiland te veroveren door daar hun forten en schepen te bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die ze net als in het basisspel met dobbelsteenworpen kunnen verdienen. Als ze niet de juiste grondstoffen hebben kunnen ze ruilen met medespelers, havens, de bank en op de markt. De spookpiraat kan roet in het eten gooien door zuurverdiende grondstoffen weer af te pakken! Wie als eerste al zijn forten heeft gebouwd, wint het spel.

€ 27.90

Read more...

Catan Junior is een piratenvariant van De Kolonisten va Familie Economisch Kinderspellen Catan spellen Bordspel
Catan Junior
 

Small World Underground

Vecht met je volkeren om meer ruimte, en gooi de anderen van 't bord. Small World Underground is een standalone versie en heeft 15 rassen met elk hun krachten, en nog een diversiteit aan andere mogelijkheden.

€ 41.90

Read more...

Vecht met je volkeren om meer ruimte, en gooi de andere Bordspellen Strategische Familie Small WorldStrategisch
Small World Underground
 

7 Wonders Edifice

In 7 Wonders Edifice, develop cities and build edifices together. You have the choice: join your opponents and share glory and rewards, or go it alone and suffer the consequences. Choose wisely! The future of your city is in your hands.

€ 24.90

Read more...

In 7 Wonders Edifice, develop cities and build edifices Bordspellen Familie StrategischeFamilieStrategische5425
7 Wonders Edifice
 

Dobble Minions

Dobble is een snel en leuk kaartspel voor groot en klein. In deze versie van het familiespel begeef je jezelf in de grappige wereld van de Minions Kies bij dit partyspel voor 1 van de 5 verschillende spelvarianten en ga aan de slag. Bedekt de kaarten en ziet snel welk symbool op 2 kaarten hetzelfde is Bij Dobble Minions moet je het enige symbool dat op elk twee kaarten is afgebeeld, sneller vinden dan je medespelers en noemen Dobble is een observatie- en reactiespel voor het hele gezin, waarin alle spelers tegelijkertijd spelen 2-8 spelers, vanaf 6+ jaar, tot 15+ minuten speeltijd per partij, auteurs: Denis Blanchot, Jacques Cottereau en Play Factory, spel in het Duits, Fabrikant: Zygomatic

€ 13.90

Read more...

Dobble is een snel en leuk kaartspel voor groot en klei Kaartspellen voor de familie Kaartspellen voor kinderen
Dobble Minions
 

Dobble Pixar

Dobble Pixar takes up the principle of the most famous game of speed and reflexes! Test your observation skills and the speed of your reactions in 5 different game modes. The aim is always the same: to be the first to find two identical symbols between the cards. Depending on the variant chosen you will have to discard your cards, collect as many as possible or even give your cards to your opponents!

€ 14.90

Read more...

Dobble Pixar takes up the principle of the most famous Kaartspellen voor de familie Kaartspellen voor kinderen
Dobble Pixar
 

Azul Summer Pavilion Glazed Pavilion

Met de expansieset Glanzend Paviljoen krijgen spelers van Azul Zomerpaviljoen de beschikking over plastic trays die, dankzij een perfecte pasvorm voor de borden en de speelstukken, zorgen voor een strakke en georganiseerde uitstraling. Dit spel bevat nieuwe scoremechanismen, nieuwe speelstukken in diamantvorm en prachtige spelers- en scoreborden.

€ 15.90

Read more...

Met de expansieset Glanzend Paviljoen krijgen spelers v Strategische Bordspellen FamilieBordspellenFamilie06.00
Azul Summer Pavilion Glazed Pavilion
 

Exploding Kittens NSFW

Het kaartspel Exploding Kittens is voor mensen die van katten en explosies houden, maar ook voor tietmagiërs en billenliefhebbers. Dit spel is het meest succesvolle project ooit op Kickstarter!

€ 19.90

Read more...

Het kaartspel Exploding Kittens is voor mensen die van Kaartspellen Strategische kaartspelenStrategische kaart
Exploding Kittens NSFW
 

Dixit 3 Journey

Dixit 3 Journey is een uitbreiding voor het bordspel Dixit of voor Dixit Odyssey. Deze uitbreiding voor Dixit bevat 84 nieuwe kaarten met opnieuw prachtige illustraties.

€ 14.90

Read more...

Dixit 3 Journey is een uitbreiding voor het bordspel Di Kaartspellen Bordspellen Familie DixitBordspellenFamili
Dixit 3 Journey
 

Small World Sky Islands

Deze Sky Islands is een uitbreiding op het bordspel Small World. Je hebt het basisspel hiervoor nodig.

€ 28.90

Read more...

Deze Sky Islands is een uitbreiding op het bordspel Sma Bordspellen Fantasie Strategische Small WorldFantasieSt
Small World Sky Islands
 

Unlock! 9 Legendary Adventures

Unlock! is een coöperatief kaartspel geïnspireerd op escape rooms, ruimtes waaruit je moet ontsnappen binnen 60 minuten. Unlock! laat je deze ervaring nu thuis aan je eigen tafel beleven met een kaartendeck en een gratis app die je door de diverse scenario's leidt. Doorzoek de ruimtes, combineer voorwerpen en los alle puzzels op! Werk goed samen om het avontuur op te lossen.

€ 29.90

Read more...

Unlock! is een coöperatief kaartspel geïnspireerd op es Deductie Coöperatief Familie BordspellenCoöperatiefFami
Unlock! 9 Legendary Adventures
 

A Little Wordy

A Little Wordy is een sneaky spel voor twee spelers dat draait om het ontcijferen van tegels, van de makers van Exploding Kittens en Throw Throw Burrito. Een doordacht, strategisch, en herspeelbaar spel voor twee spelers. Het gaat hierbij niet om de grootste woordenschat, maar over het maken van slimme keuzes!

€ 16.90

Read more...

A Little Wordy is een sneaky spel voor twee spelers dat Bordspellen Deductie StrategischeDeductieStrategische85
A Little Wordy
 

Suddenly Stoned

Neem om beurten kaarten die eenvoudige taken hebben om te voltooien, maar die steeds moeilijker worden, hoe hoger de speler, zoals "Correct raden hoe laat het is!" of "Bel een familielid!" Plotseling creëert Stoned interessante gesprekken en heerlijke situaties waarin jij en je squishy-brained vrienden in lachen uit de zaal rollen.

€ 14.90

Read more...

Neem om beurten kaarten die eenvoudige taken hebben om Kaartspellen Kaartspellen voor de familieKaartspellen v
Suddenly Stoned